Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 60
  1. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    דודי אתה נסחף לריב, תרגיע.
    דניס ,אמרת את דעתך בעניין ותודה על כך ,חבל שכל הפורום לא חושב כמוך .
    בכל זאת החלטה של רותם מה הוא יעשה עם זה.
    אל תגיבו פה שניכם יותר.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי David Villa צפה בהודעה
    תשאר עם הדעה שלך משהו אמר לך להחליף?
    הוא מכין הכל במשחק שלו, את המכונים, את המאמנים, את המתאמים ה-כ-ל!
    אתה פשוט מקנא שיכול להיות שהוא יקבל פורום למ"ת שלו ואתה לא.
    לפחות חצי מהאנשים פה הגיבו בעד כי הם לא רוצים להיות היחידים שנגד -.-"
    ואני מקנא?! אני פשוט אומר את דעתי, אם אתה לא מכבד אותה אל תגיב לתגובות שלי

עריכה: לא ראיתי את התגובה שלך ארווין, אני לא אגיב יותר מעכ....... שיו! XD

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ErWiN צפה בהודעה
    דודי אתה נסחף לריב, תרגיע.
    דניס ,אמרת את דעתך בעניין ותודה על כך ,חבל שכל הפורום לא חושב כמוך .
    בכל זאת החלטה של רותם מה הוא יעשה עם זה.
    אל תגיבו פה שניכם יותר.
    זה סוג של דיון, אני ודניס לא רבים, יש בינינו סוג של חברות בסך הכל, אני מהצד של בעד והוא מהצד של נגד, כל אחד מנסה לגרור את השני לצד שלו.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    לפחות חצי מהאנשים פה הגיבו בעד כי הם לא רוצים להיות היחידים שנגד -.-"
    XD
    על זה אני חייב להגיב...

לא יודע מה עם השאר, אבל אני הצבעתי בעד כי הבאנדם משקיע פה הרבה יותר מכל אחד... שלא כמו שאר השהמים המעפנים שיש פה לוקחים תמונות מגוגל עלילה שהמציאו ב10 דקות ופותחים משחק...

ומזאת אומרת "כל מי שיפתח וישקיע יקבל פורום משלו"

אני בספק אם יגיע לפה עוד אחד קשרוני כמוהו שבאמת יעשה לנו כזו טובה וירים כזה פרוייקט

5. משתמש מנוסה
    בעד

קרדיט לאליאב

Cause he's frozen,
    Under an ocean of ice.
    He lets me walk there,
    Beneath his moon at night.
    He's frozen,
    He shields my eyes from the sun.
    The great believer,
    Doesn't believe anyone
    His ice age has melted away

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Just Haim~ צפה בהודעה
    על זה אני חייב להגיב...

לא יודע מה עם השאר, אבל אני הצבעתי בעד כי הבאנדם משקיע פה הרבה יותר מכל אחד... שלא כמו שאר השהמים המעפנים שיש פה לוקחים תמונות מגוגל עלילה שהמציאו ב10 דקות ופותחים משחק...

ומזאת אומרת "כל מי שיפתח וישקיע יקבל פורום משלו"

אני בספק אם יגיע לפה עוד אחד קשרוני כמוהו שבאמת יעשה לנו כזו טובה וירים כזה פרוייקט
    אני לא פה הרבה זמן אבל לפי מה שראיתי הוא השקיע בדיבורים, לא במעשים.
    הוא לא ממש פרסם את עבודות שלו נכון? רק שני פייקים בסך הכול שגם הם לא ברמה גבוהה.
    לפי מה שראיתי הבחור פשוט פתח עוד נושא ועוד נושא ועוד נושא של "היכונו היכונו יש כבר XX פיקים מצויירים!"
    מה שהיה אפשר לעשות בנושא אחד רשמי.
    אני בעד תת פורום רק בגלל שאין מה להיטפל לקטנות,אם עוד מישהו יעשה משהו כזה
    אז שישנו את שם התת פורום לפרוייקטים מיוחדים או משהו בסגנון, צאו מהלחץ.
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 07-16-2010 בשעה 11:04 AM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

7. מורחקים
    DarkTiger- דעתך יכולה להיות שונה מהשאר ואני מכבד אותה- בגלל שאני לא מכיר את המשחק שלך ואני לא יודע מה רמת ההשקעה בהשוואה למה שאני מתכנן. אני פשוט ממציא הכל מחדש ברמה של איור מעוצב בפוטושופ, עם שיטת משחק מורכבת שתומכת בכמות גדולה של תפקידים, פיתוח פוקימונים בצורה ייחודית ופרסים שקשורים לא רק במשחק עצמו, אלא אולי אפילו בפרסי פורום כמו ווינר וכדומה... זה הכל

עכשיו לגבי TheChosenOne- גם איתך אני יכול להסכים עד שאמרת שאני משקיע בדיבורים.. אתה יודע כמה קשה לי להסתיר את מה שאני עושה ממכם? זה לטובת העניין שברגע שאנשים יירשמו למשחק- הם יתקלו כמעט בכל הדברים בפעם הראשונה..
    יש לי כבר 4 שיטות משחק מוכנות ו76 פוקימונים כבר מאויירים- ביניהם כבר הראשוניים והאגדיים- והאגדיים כלומר שיש סיפור רקע לצוות הרעים וכבר קונספט לאיך הוא ייראה..
    והעובדה שאני משתף אתכם ואומר לכם את זה זה כדי להשאיר אתכם מעודכנים- לא כדי לשקר בשביל לקבל פורום או תת פורום משלי..
    ואכן הפרויקט שלי אולי קשור ל3-4 פורומים שונים- אבל אף אחד לא באמת רוצה לארח אותו- אז לכן הצעתי את זה.. ונ.ב- רותם הוא היחידי שאני משתף בהשקעה שלי כי קשה לי נורא לשמור את הדברים בסוד, וגם הוא האחראי להחלטה הזאת..

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי LightSword צפה בהודעה
    DarkTiger- דעתך יכולה להיות שונה מהשאר ואני מכבד אותה- בגלל שאני לא מכיר את המשחק שלך ואני לא יודע מה רמת ההשקעה בהשוואה למה שאני מתכנן. אני פשוט ממציא הכל מחדש ברמה של איור מעוצב בפוטושופ, עם שיטת משחק מורכבת שתומכת בכמות גדולה של תפקידים, פיתוח פוקימונים בצורה ייחודית ופרסים שקשורים לא רק במשחק עצמו, אלא אולי אפילו בפרסי פורום כמו ווינר וכדומה... זה הכל

עכשיו לגבי TheChosenOne- גם איתך אני יכול להסכים עד שאמרת שאני משקיע בדיבורים.. אתה יודע כמה קשה לי להסתיר את מה שאני עושה ממכם? זה לטובת העניין שברגע שאנשים יירשמו למשחק- הם יתקלו כמעט בכל הדברים בפעם הראשונה..
    יש לי כבר 4 שיטות משחק מוכנות ו76 פוקימונים כבר מאויירים- ביניהם כבר הראשוניים והאגדיים- והאגדיים כלומר שיש סיפור רקע לצוות הרעים וכבר קונספט לאיך הוא ייראה..
    והעובדה שאני משתף אתכם ואומר לכם את זה זה כדי להשאיר אתכם מעודכנים- לא כדי לשקר בשביל לקבל פורום או תת פורום משלי..
    ואכן הפרויקט שלי אולי קשור ל3-4 פורומים שונים- אבל אף אחד לא באמת רוצה לארח אותו- אז לכן הצעתי את זה.. ונ.ב- רותם הוא היחידי שאני משתף בהשקעה שלי כי קשה לי נורא לשמור את הדברים בסוד, וגם הוא האחראי להחלטה הזאת..
    3-4? אתה מצייר פוקימונים ועושה מזה משחק, ציורים אתה יכול לפרסם בציור ממוחשב ואת המשחק אתה יכול לפרסם בחת"ם, זה עד כדאי כך פשוט.
    הבעיה היחידה היתה שפתחת מיליון נושאי עדכונים כשיכולת את כול זה להגיד בנושא הרישמי (שממה שאני זוכר הוא נעוץ)
    יש לך כבר פריווילגיה של נושא נעוץ מה אתה צריך יותר מזה? אתה מדבר על זה ש"אף פורום לא מוכן לארח אותו", זה לא שגירשו אותך או משהו
    כולה אמרו לך משהו שלא הסכמת איתו (ובין היתר כולם הסכימו איתך) ואתה התחרפנת וזרקת את הפרוייקט.

ובקשר למשחק, אני טיפה מסכים עם דארקטייגר - עוד לא פרסמת שום דבר ואנשים מתייחסים כאילו
    זה המשחק הכי מושקע והכי טוב שיש, אז גם לי יש משחק ונחש מה גם אני השקעתי בו.
    אני לא אומר שהוא יותר טוב משלך (אפילו עוד לא התחלת אותו וכבר רבים על זה)
    כול מה שאני אומר זה שאנשים צריכים לקחת את הדברים בפרופורציה (לא רק אתה, כולם)

אי אפשר פשוט לסיים את הדיון הזה בזה שPo Zon יפסיק להציק לך עם הפייקים
    ולך יהיה נושא רישמי לדיווחים על המשחק + תפתח נושאים כשתרצה לפרסם פוקימונים שציירת?
    זה עד כדאי כך פשוט. ובאמת חבל שפרוייקט כזה יזרק בגלל שטויות.

9. מורחקים
    TheChosenOne- הנושא הועבר מפורום לפורום בדיון אישי עם רותם, בסוף הוחלט שזה יגיע לפורום הנוכחי בו הוא נמצא- אבל מה- גם שם המנהל החדש החליט שהנושא מקבל יותר מידי תגובות ואין לו מקום כי הוא "לא ממש" קשור לפורום.. והוא די צודק לדעתי- זה למה אני רוצה פורום פרטי שבו המשחק יתנהל- כי תת פורום גם יהיה טוב- אבל אף אחד לא ידע לאיזה פורום זה באמת יהיה שייך- אבל זה נושאים שאתה ממשיך לדבר עליהם בלי לדעת מה קורה מתחת לפני השטח..

חוץ מזה- לא יכולתי להתעלם מהעובדה שאתה נורא מזלזל בהשקעה שלי..
    זה שאני חושף אצבע לא אומר שקיימת רק אצבע- אתה לא מבין איזה קשה זה להמציא את הגלגל מחדש מה נקרא לגבי העולם של פוקימון- לתת לשחקנים להנות ממשחק שישלב בין הטכניות של המשחקים הקיימים לבין הרנדומליות האופי והויזואליות החופשית של הסדרה..
    בנוסף לנסות לפצל את השחקנים כאנשים אמיתיים במשחק וכאנשים שונים ולא רק כדמויות שהתפקיד שלהם הוא לתפוס כמה שיותר פוקימונים (שחלקם לא ניתנים לתפיסה) ואז ללכת ולהראות לפרופסור הראשי..

אני צריך לחשוב על מפה, מאמנים, איצטדיונים ומכונים, תגים סרטים וגביעים, אירועים, מערכת קרבות, מערכת אימון, מערכת שיפוט בתחרויות, דור שלם של פוקימונים, סיפור רקע עליו יוכלו להתנהל השחקנים, פרסים שונים שיהיו קשורים במשחק וכל זה בהתאמה אישית לכל שחקן ורמתו- ובהתאמה כללית לכלל השחקנים שבמשחק..

אני מקווה שכשהמשחק יצא לאור אתה תירשם- ותבין כמה מורכב וכמה כיפי המשחק הזה יהיה..
    בינתיים אין לי מה להוכיח לך אלא להנהלה שעושה את השיקול וההחלטה..
    ולשאר חברי הפורום שהם אני מאמין- מבינים את המורכבות של הפרויקט ואני מעריך את התמיכה שלהם- למרות שחלק מהנימוקים שלך נכונים ועדיין לא הצגתי שום דבר שמצדיק פורום שלם בפניהם- הם פשוט קוראים את מה שאני רושם ומבינים את התמונה הגדולה שמאחורי המילים שלי- שאני מבטיח לך- פעולות נעשות מאחוריהן..

10. משתמש מנוסה
    אבל בוא תסביר לי למה אתה לא יכול לעשות את כול זה בנושא אחד?
    עזוב את Po Zon הבנאדם כרגע נראה לי בבלבלות הוא לא הולך להציק לך עם זה
    נושא לדיווחים שהוא פאקינג נעוץ ונושאים לפרסום תמונות כשיהיו תמונות, בקיצור מה שהיה עד עכשיו
    כשיהיה משחק תפרסם בחת"ם
    אני באמת שלא מצליח להבין את הבעיה.

ואני אשמח להרשם בכול מקרה כשזה יצא.

11. משתמש מנוסה
    נגיד ופורום זה יפתח,במה הוא יתרום לפורום מאשר שהוא יהיה בציור ממוחשב או בחת"ם?
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

12. מורחקים
    תן לי את המסנג'ר שלך ואני אסביר לך איך זה יעבוד- ואז תעשה את השיקולים- אתה יכול לנעול..

13. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    לא הבנתי מה מטרת הפתיחה של הפורום,להציג את העבודות שלך?
    לפרסם שם רמזים למשחק עצמו?
    אתה אמרת שאתה לשמור את זה בסוד עד פתיחת המשחק?
    לפי דעתי כל מה שאתה צריך לפרסם יכול להיות מפורסם בציור ממוחשב כמו שעשית עד עכשיו.
    תגיד סיבה למה אתה צריך לפתוח פורום שיש בו את מה שאין בציור ממוחשב ואז אשנה את דעתי
    בדיוק כמו שאלכס אמר
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

14. משתמש מנוסה
    פורום ציור ממוחשב או חת"ם לא מספיק לך?
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

15. מורחקים
    אוקי.. אני יציג לכם סיבות:
    1. המשחק שלי הולך להכיל 152 פוקימונים חדשים שאני ואנשי פורום "ציור ממוחשב" חושבים עליו.. בזמן שהמשחק ייפתח ואנשים ישחקו עם פוקימוני הדור הראשון- הדור השני יומצא. כשאנשים ישחקו בדור השני, הדור השלישי יומצא- וכך הלאה! ככה שהיצירתיות וההמצאה אף פעם לא נגמרות ואנשים יזכו להנות מחווית ההמצאה וחוויית המשחק בהמצאה שלהם.

2. אותו דבר לגבי מכונים ותגים- אנשים יוכלו לאסוף אוספי תגים רבים ככל שירבו המחוזות.

3. בנוסף למכונים ואימון- שחקן יוכל לגלם תפקידים רבים אחרים- כמו מתאם תחרויות, צלם, מדען, שופט, שוטר, מגדל פוקימונים/רופא, איש צוות הרעים, אפילו מאמן מכון- כל תפקיד ידרוש מהמשתתף מטרות שונות אך כל תפקיד יכלול בתוכו אפשרות לקרבות, תצוגות ותחרויות שיקדמו אל מטרותיו

4. המשחק כולל מערכת אימון פוקימון שבה המאמן נותן לפוקימון שלו אופי נורא ייחודי, ומצד שני שומר על חשאיות של מידע לגבי פיתוח- נכון שחלק מהאנשים אוהבים את הטכניות שבלדעת את הרמה של הפוקימון שלו- אבל כמו בסדרה- חוסר הידיעה לגבי מתי ואיך פוקימון מתפתח, כמה חזק הוא יכול באמת להיות וחוסר תלות של רמה או סוג בקרבות זה משהו שיבוא לידי ביטוי בזכות מערכת אימון חדשנית ופשוטה זאת מצד אחד- שתהיה גם מורכבת מצד שני..

5. מערכת קרבות שתתבסס על מאפיינים שונים שהמאמן ישיג ויבחר- כמו רמה, סוג, נתוני אימון, סוג זירה או שטח בו הוא נלחם- הכל ייכנס לכדי שכלול ויתבצע ברמה שהנתונים ישנו- אך הכל יכול לקרות

6. הפרסים יהיו פוקימונים, אפשרות לאמן את הפוקימון בצורה יותר טובה, תגים, סרטים, גביעים, אולי אפילו פרסי תוך פורום כמו ווינרים.. יש פרסים שאפילו עוד לא חשבתי עליהם מרוב שהמשחק רק בחיתוליו- אבל אני מבטיח שהמגוון יבטיח לכל אחד פרס וכל אחד הנאה שבניצחון..

כל המערכות וכל הפרסומים כאן הם למעשה שיתוף של מחשבה של אנשי הפורומים ושלי ביחד- והסיבה שאני רוצה פורום- או מבחינתי תת פורום בחת"מ- היא בגלל שכל נושא שייפתח יהיה קרב, או סשיין אימונים של יום כלשהוא, תחרות, מידע חשוב לשחקן- ונורא קשה לרכז ולעקוב אחרי כל זה- בנושא אחד פשוט- בו אתה גם צריך לנהל קרבות, גם אימונים, גם סוגים שונים של תחרויות, גם מידע חוץ משחק לשחקנים, וכו'..
    תאמין לי- כבר ניהלתי משחקי פורום פה, ובפונדק, ואפילו בקורס שלקח מקום בקניון נהריה ושילמו לי על זה כסף..
    לא הייתי מבקש את המרחב אם לא הייתי חושב שאני צריך אותו..

כמובן שבינתיים אני לא צריך אותו- כי המשחק עדיין בתהליכי יצירה מוקדמים..
    תן לי לסיים אותו- להציג בפניך את כל המידע במפורט ובמסודר- ותבין שאפילו חוקי המשחק הפשוטים לשחקן לא יוכלו להכנס בדף אחד..
    בינתיים אני אמשיך את העבודה של בפורום ציור ממוחשב.. אבל אני אחזור על הבקשה בעתיד..

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •