זה פשוט נראה לי מגניב כזה הסרט וזה רימייק של דיסני, הייתה את הגרסא המצויירת עם מיקי מאוס לפני הרבה זמן, אבל עכשיו זה עם שחקנים אמיתיים ואמור להיות הרבה יותר טוב.
זה פשוט נראה לי מגניב כזה הסרט וזה רימייק של דיסני, הייתה את הגרסא המצויירת עם מיקי מאוס לפני הרבה זמן, אבל עכשיו זה עם שחקנים אמיתיים ואמור להיות הרבה יותר טוב.
חזרתי , מה קורה חברים?
בוקר טוב
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
בוקר טוב כולם, אני עכשיו נאלץ כל יום לקום באיזה 6 וחצי כדי להחליף את אחותי בעבודה על טיפול באיזה כלב... באסה.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
בוקר טוב כולם.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
אם בעבר היה לי גבר לא קרה בינינו כלום - הוא רק שבר לי את הלב ורק קרע לי את הקרום
אחריו היו לי שנים אחריהם הרבה מאוד - ומרוב שכבר ספרתי כואבות האצבעותתתתתתתתת
http://www.youtube.com/watch?v=t6gUKFNjCOU
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ברור שזה אחריות גדולה, יש לי כלבה משלי, אבל סתם מבאס העבודה הזאת שצריך לקום כל כך מוקדם.
והכלב הזה זקן נורא והוא מתנהג כמו כלב צעיר, והכלב הזה מעל הממוצא ממש, הוא בן 17, כמעט 18!
I want to play a game
תודה לOdin Borson
מה שלומך?
I want to play a game
תודה לOdin Borson
בסדר, הלכתי דקה לאכול..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)