לילה טוב, הלכתי לישון.
לילה טוב, הלכתי לישון.
לילה טוב
חמוף
לילה טוב לכל אלו שהולכים לישון...
דאימונד הלך
חמוף
מטאלללללללללללללללללללללללל
וגם אלכס... אני עוד איזה שעה-שעה וחצי הולך לישון, אני צריך לקום מוקדם לטפל בכלב הזקן וגם אני רוצה ללכת למכון כושר לפני 11 או ב11, לפני שאח שלי יוצא לעבודה שזה בערך ב1 ואני רוצה לסיים במכון כושר לפני, כדי שהכלבה שלי לא תשאר לבד בבית.
בגלל משתמש מעצבן ששמו "Guille" שהרס לי את המדריך בנשמת כסף אני פורש שלום ולא להתראות.
עד הבוקר.
חזרתי.
הפיצה הייתה ממש טעימה
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
יפה לך מור, השארת משהו לנו?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
אל תביא, נזמין פיצה, הכי טוב... או שמקסימום תביא את הפיצה איתך ונבוא לפיצריה לא משנה איזה ונבקש שיחממו לנו אותה.
חחחח...
הרגת אותי,זה כמו ששי הלך לקנות בבורגראנץ' כשאנחנו במקדונלדס ואז הוא אלתר מגש עם שקית..
I want to play a game
תודה לOdin Borson
היי חזרתי
שאלה מישהו יכל להביא לי קישור להורדה של קראק ל אססין כריד 2?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
חחחחחח רעיון טוב, לי קרה שפעם אחת הלכתי למפגש פורום אחר, ורצינו לאכול מקדונלדס אז חשבתי נשב איפשהו קרוב (מרוב טפשותי הרבה שראיתי בכל זאת שהכל עמוס ואין מקום אחד לשבת בו) אז לקחתי מגש, ואחרי כמה שניות, אחרי שהמוכרת חשבה שהיא נפטרה ממני אז אני אומר לה תערזי לי את זה והיא כבר במבט למה? תעזוב אותי כבר? מה עשיתי מה? ואז אכלנו במקום אחר פנוי (בקומה האחרונה של עזריאלי). וכמו ששי עשה, אני וכל השאר אילתרנו מהשקית כמן מגש כזה.
יש מישהו ביכלל?
קרדיט לניר!
איזה חופש משעמם!
בשר זה טעים רצח!!!
חוקים
ספוילר
[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!
2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
[YOUTUBE]
[/YOUTUBE][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
[/YOUTUBE]
אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)