עד כמה אתם מעריצים שרופים של פוקימון ולמה?
אני לדוגמא מעריץ שרוף כי:
אני לא נרדם בלי הבובת פיקאצ'ו שלי.
אני משחק בכול משחק.
ורואה את הסדרה בכול ערוץ שבה היא משודרת.
ואתם?
לא כל כך
אני מעריץ כך יכול לחיות בלי זה.
מעריץ גדול.
רוב חיי אני אוהב פוקימון.
בואו ננראה שהייתי קטן הייתי המעריץ הכי שרוף שיש (זה היה עוד כשהאנימה הייתה בדורות ה 1-2) היו לי בובות של פיקאצ'ו היו לי מלאאאא קלפים, אוסף הפוגים הכי ענקי שיש והייתי רואה פוקמון כל היום וכל הלילה חחחח סתם טוב הפסקתי לראות כבר בדור השלישי כי זה נהיה לדעתי מפגר כי הרסו הכל היום אני שרוף על המשחקים אני יודע את כל השמות בעל פה בלי שראיתי את הסדרה אני יודע את כל המתקפות, את כל היכולות, באיזה שלב כל פוקמון מתפתח, איזה סוג כל פוקמון, איך הפוקמון מתפתח והכל זה מהמשחקים Xd
אהבתי פוקימון כשהייתי קטן
וזה הדרדר עד לעונה 10 שלאחר מכן כבר נגמלתי מלצפות
אלא רק לעקוב .
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
יש לי עדיין אוסף די גדול של הפוגים שהיו על הדורות 1 ו2 ככה למדתי לזהות פוקמונים לפי מספרים
אני משחק במשחקים אבל לא סובל את הסדרה
למה לא עושים יותר פוגים כאלה זולים בציפס של פוקימון אין בעיה לאסוף 100 פוגים אספתי מלא כאלו כאשר היו 2 סוגים וזה היה הכי טוב הסוג עם המתפתח והסוג שכל אחד יחיד
ואף פעם לא ישנתי עם בובות מה אני תינוק?
אין סעיף כזה בסקר אז אני לא יכול להצביע
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש לי איזה 250 קלפי פוקימון,המון פוגים,איזה 50 בובות פוקימון מפלסטיק (לא פרווה),בובת פלסטיק בינונית של מיאו שעושה קולות,בובת פלסטיק גדולה של קרינידוס שעושה קולות והראש שלה זוהר,יש לי שמירה באדום אש של 834 שעות! (אני יודע שזה לא נשמע הגיוני אבל מגיל 9-11 אני וחברים שלי חרשנו על זה),סיימתי הרבה משחקי פוקימון:פוקימון רינג'ר צוות הצלה אדום,זהב 4 פעמים,כסף,קריסטל,ברקת ואדום אש כמובן,אני יודע את השמות של כל הפוקימונים,אני יודע לזהות את חלק מהפוקימונים של הדור הראשון במספרים,וחלק מהדורות 1+2 לפי קולות.
אבל מה שכן לא קניתי ds,ובעונה הנוכחית שמשודרת בג'טיקס ראיתי רק איזה 5 או 6 פרקים.
נערך לאחרונה על ידי Iגם, 07-17-2010 בשעה 09:16 AM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)