Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוקיי בוא נתחיל מזה שזה לא שישיה שלי אלה של דוד שלי!
    המחשב שלא נשרף אז הוא לא יכול לפתוח כרגע משתמש בפורום.. הוא קנה Ds ובנה שישיה לקרבות נגד אנשים...
    השישיה מוכנה ל-ev נלחמתי נגדו ואמרתי לו שהיא טובה אבל הוא רוצה לשמוע חוות דעת נוספת!

אוקיי אז זאת השישיה:

אינפרמפ:

Sword Dance
    Close Combat
    Flare Blitz
    Stone Edge
    טבע: jolly

סטרפטור:

Brave Bird
    Close Combat
    U-Turn
    Double Edge
    טבע:
    Admant

רוזרייד:

Leaf Storm
    Sladge Bomb
    Hidden Power Ground
    Sleep Power
    טבע: Modest

פצ'יריסו: (אל תזלזלו בוא הוא עשה אותו חזק!)
    Thunderpunch
    Last Resort
    Seed Bomb
    Iron Tail
    טבע: Admant

סלוברו:

Surf
    Ice Beam
    Psychic
    Shedow Ball
    טבע: Modest

גרצ'ומפ:

Dragon Dance
    Dragon Claw
    Earthquake
    Fier Fang
    טבע: Jolly

אוקיי זהוא זה הכל, ושוב אני מזכיר זה לא שלי זה של דוד שלי..
    שלי פי 100 יותר חזקה XDD

.

2. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    דבר ראשון, לדעתי כדאי להוסיף גם את החפצים שלהם.
    בכל מקרה, הינה חוות דעתי-
    אינפרנייפ-
    הסט שלו טוב מאוד לדעתי, הוא יכול להשאיר אותו כמו שהוא..

סטארפטור-
    אישית אני לא אוהב את הפוקימון הזה, אבל באופן כללי הסט שלו מורכב ממתקפות חזקות, אבל הן גורמות נזק משמעותי לסטארפטור, Double edge ו Brave bird מורידים לו HP ובנוסף close combat מחליש את ההגנות שלו, מספיק שהיריב יפגע בו פעם 1 במתקפה סבירה הוא יהיה בצרות..

רוזרייד-
    סופת עלים זאת אכן מתקפה חזקה, אבל מספיק שהוא ישתמש בזה פעם 1 וההתקפה המיוחדת שלו תיחלש באופן משמעותי, מה שיחליש את כל הסט שלו, הייתי ממליץ להחליף את זה במתקפת עשב אחרת או לתת לו את החפץ white herb, זה יבטל את האפקט של המתקפה פעם 1.
    אבל אם הוא רוצה הוא יכול לת לרוזרייד סט סאני דאי עם- sleep powder שירדים את היריב בתור הראשון, תור שני לנצל את זה שהיריב ישן כדי להשתמש בסאני דאי, ואחר כך לתקוף עם קרן סולארית או כדור מזג אוויר שישתנה לסוג אש בזכות היום השימשי.
    אבל זאת כבר בחירה שלו.

פצ'יריסו...להגיד את האמת הוא לא נראה לי טוב כתוקף פיזי, לדעתי אפשר למצוא בקלות תוקפים פיזיים טובים יותר S:
    ההתקופת שלו, גם הפיזית וגם המיוחדת שלו ממש נמוכות אז אם לא מעבירים לו כוח דרך באטון פאסס או משהו הוא נראה לי גרוע, אלא אם כן ייתנו לו סט שיתעלל ביריב או משהו.

סלוברו שיש לו רק מתקפות מיוחדות בלבד הוא נחמד, יש גיוון גדול יותר של מתקפות.
    אבל לדעתי כדאי לו להשיג 1 חדש עם טבע Bold ולתת לו סט עם Calm mind+ Slack off..
    יהיה קשה להוריד סלוברו כזה, הגנה רגילה חזקה+HP גבוה+ההתקפה המיוחדת וההגנה המיוחדת מתחזקים בזכות ה calm mind.

גארצ'ומפ-
    בעיקרון הוא לא ממש חוקי בקרב רגיל בגלל שהוא אובר, אבל שיעשה מה שבא לו..
    חוץ מזה, איך יש לו דראגון דאנס בכלל? בטח האק..

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי brock צפה בהודעה
    דבר ראשון, לדעתי כדאי להוסיף גם את החפצים שלהם.
    בכל מקרה, הינה חוות דעתי-
    אינפרנייפ-
    הסט שלו טוב מאוד לדעתי, הוא יכול להשאיר אותו כמו שהוא..

סטארפטור-
    אישית אני לא אוהב את הפוקימון הזה, אבל באופן כללי הסט שלו מורכב ממתקפות חזקות, אבל הן גורמות נזק משמעותי לסטארפטור, Double edge ו Brave bird מורידים לו HP ובנוסף close combat מחליש את ההגנות שלו, מספיק שהיריב יפגע בו פעם 1 במתקפה סבירה הוא יהיה בצרות..

רוזרייד-
    סופת עלים זאת אכן מתקפה חזקה, אבל מספיק שהוא ישתמש בזה פעם 1 וההתקפה המיוחדת שלו תיחלש באופן משמעותי, מה שיחליש את כל הסט שלו, הייתי ממליץ להחליף את זה במתקפת עשב אחרת או לתת לו את החפץ white herb, זה יבטל את האפקט של המתקפה פעם 1.
    אבל אם הוא רוצה הוא יכול לת לרוזרייד סט סאני דאי עם- sleep powder שירדים את היריב בתור הראשון, תור שני לנצל את זה שהיריב ישן כדי להשתמש בסאני דאי, ואחר כך לתקוף עם קרן סולארית או כדור מזג אוויר שישתנה לסוג אש בזכות היום השימשי.
    אבל זאת כבר בחירה שלו.

פצ'יריסו...להגיד את האמת הוא לא נראה לי טוב כתוקף פיזי, לדעתי אפשר למצוא בקלות תוקפים פיזיים טובים יותר S:
    ההתקופת שלו, גם הפיזית וגם המיוחדת שלו ממש נמוכות אז אם לא מעבירים לו כוח דרך באטון פאסס או משהו הוא נראה לי גרוע, אלא אם כן ייתנו לו סט שיתעלל ביריב או משהו.

סלוברו שיש לו רק מתקפות מיוחדות בלבד הוא נחמד, יש גיוון גדול יותר של מתקפות.
    אבל לדעתי כדאי לו להשיג 1 חדש עם טבע Bold ולתת לו סט עם Calm mind+ Slack off..
    יהיה קשה להוריד סלוברו כזה, הגנה רגילה חזקה+HP גבוה+ההתקפה המיוחדת וההגנה המיוחדת מתחזקים בזכות ה calm mind.

גארצ'ומפ-
    בעיקרון הוא לא ממש חוקי בקרב רגיל בגלל שהוא אובר, אבל שיעשה מה שבא לו..
    חוץ מזה, איך יש לו דראגון דאנס בכלל? בטח האק..
    תשמע מסכים איתך לגבי הרוב, הוא משאיר את הפציריסו שלו כי זה כנראה הפוקימון האהוב עליו XD
    אני אמרתי לו להחליף אותו באלקטיוויר אבל הוא לא רוצה.. אבל לא נורא תכלס הוא עשה אותו באמת חזק!
    אינפרמפ אני ביניתי לו כי גם לי יש אותו בשישיה שלי, לגבי הגארצ'ומפ שלו אני טעיתי ורשמתי בטעות.. התכוונתי ל-sword dance
    לגבי רוזרייד הוא אומר שהוא יודע.. הוא רצה לשים לו petel dance אבל הוא לא יודע איך!
    ועוד משהוא שזו שאלה בשמי ולא בשמו מה סתומרת גארצ'ומפ לא חוקי?!?? שיחקתי איתו והכל היה בסדר...

.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    הוא לא חוקי בקרבות רשת...לא כולם ירשו לך לשחק איתו מולם....כי הוא חזק מידיי
    זה כמו שכל השישיה שלך יהיו רק אגדיים...

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    תשמע מסכים איתך לגבי הרוב, הוא משאיר את הפציריסו שלו כי זה כנראה הפוקימון האהוב עליו XD
    אני אמרתי לו להחליף אותו באלקטיוויר אבל הוא לא רוצה.. אבל לא נורא תכלס הוא עשה אותו באמת חזק!
    אינפרמפ אני ביניתי לו כי גם לי יש אותו בשישיה שלי, לגבי הגארצ'ומפ שלו אני טעיתי ורשמתי בטעות.. התכוונתי ל-sword dance
    לגבי רוזרייד הוא אומר שהוא יודע.. הוא רצה לשים לו petel dance אבל הוא לא יודע איך!
    ועוד משהוא שזו שאלה בשמי ולא בשמו מה סתומרת גארצ'ומפ לא חוקי?!?? שיחקתי איתו והכל היה בסדר...
    עם פוקימונים אהובים אני לא מתווכח, למרות שאני בספק שהוא יהיה שימושי כל כך.
    האומנם יש לו אפקטיביות ללא מעט סוגים עם הסט הזה, אבל עדיין יש פוקימונים עם הרבה יותר פוטנציאל לקרבות מאשר לו, אבל שוב אם הוא אוהב את הפוקימון הזה שישאיר אותו.
    לגבי רוזרייד, אם הוא כבר רוזרייד אז ללמוד ריקוד עלים זה כבר אבוד בשבילו, לעומת זאת רוזליה יכולה ללמוד את זה ע"י עליית רמה (ברמה 40)
    אבל האם זה באמת מה שהוא רוצה? כלומר, זאת מתקפה חזקה, אבל מצד שני זה יכריח אותו להשתמש בסופת עלים פעמיים או 3 ואז יבלבל אותו, ובזמן שהוא משתמש בזה ואין באפשרותו לתקוף משהו אחר, היריב יכול לנצל את זה כדי להחליף למישהו שיהיה חזק על רוזרייד.
    בקשר לגארצ'ומפ, כמו שאמרו לפני, גארצ'ומפ משתייך לטייר אובר, כלומר אלה אותם פוקימונים שחזקים יחסית מאשר פוקימונים אחרים ולכן קרב נגדם יהיה מעט לא הוגן.
    לכן בקרב ווי-פי סטנדרטי זה לא יהיה הוגן להילחם נגד מישהו שיש לו פוקימון מהטייר אובר בשישייה כמו גארצ'ומפ.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    הוא לא חוקי בקרבות רשת...לא כולם ירשו לך לשחק איתו מולם....כי הוא חזק מידיי
    זה כמו שכל השישיה שלך יהיו רק אגדיים...
    עשיתי כבר 63 קרבות Wi-Fi ולא העירו לי עליו.. אז בגלל זה לא ידעתי עליו!
    טוב.. בכל מקרא תודה, אפשר בבקשה רשימה של הטייר אובר עם יש?? יעזור לי ולדוד שלי מאוד

.

7. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    טוב.. בכל מקרא תודה, אפשר בבקשה רשימה של הטייר אובר עם יש?? יעזור לי ולדוד שלי מאוד
    אני חושב שזה כל האגדיים, גארצ'ומפ, טיירניטור, דרגונייט, סלמאנס, מטאגרוס וסלאקינג.

8. משתמש מנוסה
    http://www.smogon.com/dp/tiers/uber

9. משתמש מנוסה
    יש רשימת טיירים בסמוגון, הינה הקישור לרשימה של מי שנמצא בטייר אובר-
    http://www.smogon.com/dp/tiers/uber

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •