פורסם במקור על ידי
brock
דבר ראשון, לדעתי כדאי להוסיף גם את החפצים שלהם.
בכל מקרה, הינה חוות דעתי-
אינפרנייפ-
הסט שלו טוב מאוד לדעתי, הוא יכול להשאיר אותו כמו שהוא..
סטארפטור-
אישית אני לא אוהב את הפוקימון הזה, אבל באופן כללי הסט שלו מורכב ממתקפות חזקות, אבל הן גורמות נזק משמעותי לסטארפטור, Double edge ו Brave bird מורידים לו HP ובנוסף close combat מחליש את ההגנות שלו, מספיק שהיריב יפגע בו פעם 1 במתקפה סבירה הוא יהיה בצרות..
רוזרייד-
סופת עלים זאת אכן מתקפה חזקה, אבל מספיק שהוא ישתמש בזה פעם 1 וההתקפה המיוחדת שלו תיחלש באופן משמעותי, מה שיחליש את כל הסט שלו, הייתי ממליץ להחליף את זה במתקפת עשב אחרת או לתת לו את החפץ white herb, זה יבטל את האפקט של המתקפה פעם 1.
אבל אם הוא רוצה הוא יכול לת לרוזרייד סט סאני דאי עם- sleep powder שירדים את היריב בתור הראשון, תור שני לנצל את זה שהיריב ישן כדי להשתמש בסאני דאי, ואחר כך לתקוף עם קרן סולארית או כדור מזג אוויר שישתנה לסוג אש בזכות היום השימשי.
אבל זאת כבר בחירה שלו.
פצ'יריסו...להגיד את האמת הוא לא נראה לי טוב כתוקף פיזי, לדעתי אפשר למצוא בקלות תוקפים פיזיים טובים יותר S:
ההתקופת שלו, גם הפיזית וגם המיוחדת שלו ממש נמוכות אז אם לא מעבירים לו כוח דרך באטון פאסס או משהו הוא נראה לי גרוע, אלא אם כן ייתנו לו סט שיתעלל ביריב או משהו.
סלוברו שיש לו רק מתקפות מיוחדות בלבד הוא נחמד, יש גיוון גדול יותר של מתקפות.
אבל לדעתי כדאי לו להשיג 1 חדש עם טבע Bold ולתת לו סט עם Calm mind+ Slack off..
יהיה קשה להוריד סלוברו כזה, הגנה רגילה חזקה+HP גבוה+ההתקפה המיוחדת וההגנה המיוחדת מתחזקים בזכות ה calm mind.
גארצ'ומפ-
בעיקרון הוא לא ממש חוקי בקרב רגיל בגלל שהוא אובר, אבל שיעשה מה שבא לו..
חוץ מזה, איך יש לו דראגון דאנס בכלל? בטח האק..