אני נואש לזוהרים מציע טוב אך בגבולות ההיגיון.
"מציע טוב" לא אומר כלום לאף אחד, חוץ מזה שזה גם די יחסי, יכול להיות שמה שאתה מציע הוא אוצר בשביל משתמש 1 וזבל בשביל משתמש אחר...
לדעתי עדיף לך לכתוב מה יש לך להציע שאנשים לא יציעו לך את הזוהרים שלהם ואז יכול להיות שלא יהיה לך את מה שהם רוצים ואז אתה סתם תתבאס מזה שאתה יודע שיש לאותו משתמש זוהר, אבל אין לך מה להציע תמורתו..
בכל מקרה, יש לי כמה זוהרים שהשגתי בעצמי כמו דיטו, הופיפ, מאדקיפ, פירו וגם זוהרים שהשגתי מהחלפה..
צ'פו:לא תודה.
אדון פריון:יש לי כבר מהlake of rage
וברוק:אני ממש רוצה את מדקיפ ואיזה עוד זוהרים יש לך??
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
אני מעוניין ב:לאפרס,שלושת הכלבים,איווי,מילוטיק,ריולו,שאפט,ווילמר,טראפינץ' וגיבל עכשיו יש לי המון פוקימונים לתת.(אני הכי מעוניין בסוויקו)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יש לי פוקימונים מאוד נדירים. אני מאוד רוצה את סוויקו איווי ואת מילוטיק אז תגיד לי פוקימונים שאתה רוצה בעדם.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
טוב, נראה אם יש לך פוקימונים נדירים כמו שאתה אומר שיש לך, כרגע הפוקימונים שאני צריך הם:
Jeremy אקנס ומאצ'וק (2 איוונטים, לא פוקימונים פשוטים שאפשר לתפוס בדשא..הID No שלהם הוא 24680 והOT הוא Jeremy)
Sapporo פיקאצ'ו, איוונט יפני של פיקאצ'ו שיש לו.
יש עוד 2 אבל יכול להיות שאני כבר אשיג אותם ממישהו אחר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)