תוכן ענינים:
*דברי היוצר
*רשימת הפרקים
*ספויילר שבועי
*מדריך הדמויות
דברי היוצר
שלום לכם קוראי הסיפור, אני רז (Eipam), משתמש ותיק בפורומים של פוקימון השונים שקיימים כבר שנים. חלקכם אולי זוכרים אותי בתור פעיל בפורומי הסיפורים, עם סיפורים בלתי נשכחים בעלי קוראים רבים (המסע של בלק ואזור, דרכה של מתאמת וכו').
הפעם, אני שמח מאוד להציג בפניכם את היצירה החדשה שלי, פוקימון- זרם הזמן. הסיפור עוסק בחמישה ילדים בני שבע עשרה שמתחילים מסע בזמן בעקבות הפוקימונים שאבדו להם, אחרי שהם איבדו את זכרונם בקרב גורלי, בו נאבקו בפוקימון מיוטו ובגוף מרושע השולט בו. על מנת לדעת עוד, אני ממליץ לכם לקרוא את הסיפור! זהו אינו סיפור פוקימון רגיל, אין בו מסע לאיסוף תגים וסרטים, העלילה לא מתרחשת במחוז אחד. אין בסיפור גבולות, הכל יכול לקרות, שום דבר לא צפוי! ואחד האלמנטים הבולטים בסיפור הוא הזמן.
קריאה מהנה :]
רשימת הפרקים
פרק 1- הבית
ספויילר שבועי
מדריך הדמויות
טרי- מאמן פוקימונים בעל אופי חזק ואישיות טובה ואופטימית. טרי הוא החבר הכי טוב של הפוקימונים שלו. הוא מאמן אותם באופן רציני אבל משלב באימוניו אהבה וחיבה לפוקימוניו. הוא החבר הטוב ביותר של ויולט. הפוקימון הראשון שלו הוא גלייגר.
פוקימונים:
גלייגר- Gligar
Poison sting- עוקץ רעל
Harden- התקשחות
Faint Attack- מתקפת עילפון
קקנייה- Cacnea
Needle Arm- זרוע מחט
Sunny Day- יום שמשי
Ingrain- השרשה
ויולט- מתאמת פוקימונים עדינה ולבבית, חברתו הטובה ביותר של טרי. ויולט אוהבת לקרוא ספרים ולכן יש לה דמיון מפותח ורעיונות רבים, בהם היא משתמשת לאורך המרד נגד מיוטו. הפוקימונית הראשונה שלה היא אייפום נקבה שמאופיינת בהיפר אקטיביות.
פוקימונים:
אייפום- Aipom
Mud Slap- התזת בוץ
Bounce- ניתור
Screech- צווחה
דני- דני הוא מתאם מוכשר ביותר בעל סטייל מיוחד, יש לו וולפיקס שיודע לבצע להטוטי אש מיוחדים מה שעזר לו להגיע לפסטיבל הגדול בעבר ולזכות באחד מהמקומות הגבוהים. דני הוא גם שחקן מוכשר. הוא מוצא בויולט ידידת נפש ומעורר את קנאתו של טרי. כהמשך יתגלה שכששאר הילדים יצאו ביחד למסע, דני הצטרף אליהם בהמשך ונקלע איתם יחד אל הבית, בניגוד לרצונו.
פוקימונים:
וולפיקס- Vulpix
Fire Spin- סחרור אש
Confuse Ray- קרן בלבול
קריס- מאמנת מגניבה ומוכשרת שזכתה בתגים רבים במהלך מסעה, לפני איבוד זכרונה. יש לה יאנמה.
פוקימונים:
יאנמה- Yanma
SuperSonic- סופרסוניק
Bug Buzz- זמזום חרק
מת'- מאמן קשוח וחזק ביותר. חברם של שאר הילדים שתרם המון במאבק נגד מיוטו בעזרת פוקימוניו החזקים. על אף שמת' בן אדם טוב, הוא די קר ושיטות האימון שלו קשוחות באופן מוגזם, אך הוא מצליח להוציא את המירב מהפוקימונים שלו. יש לו סניזל נאמן ביותר שמשמש כחברו הטוב ביותר.
פוקימונים:
סניזל- Sneasel
Icy Wind- רוח קרירה
Quick Attack- מתקפת מהירות
Fury Swipes- שריטות זעם