Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38
  1. מורחקים
    לרגל הגעת יצירת הישראמונים לחציה (ולרגל ההודעה ה100 שלי) אני מציג פרומו בצורת הודעה חדשה (שכנראה תינעל או גרוע מכך)- הפרומו אומר שעד סוף השבוע- אני הולך להכין דף עצום שהולך להכיל את 76 הצלליות של הפוקימונים!!!
    יהיה לכם האפשרות לנחש, לנסות להכין ספרייטים- 76 חתיכות חבר'ה, זה לא מספר קטן- ויותר מחצי מזה הגיע מרעיונות שלכם.. תהיו גאים בעצמכם- ובקרוב ייפתח מחדש האשכול לרעיונות, ובעזרת השם עד סוף החודש, אני כבר יהיה בשלב שכל הציורים יהיו מוכנים, של הכל!! מאמנים, מכונים, מפה וכו'- ואז אפשר להתחיל את המשחק- שבמהלכו אני כבר ישפץ הכל בפוטושופ..
    ממש עוד קצת זה מגיע.. תחזיקו חזק..

נערך לאחרונה על ידי פרופסור יהודה, 07-17-2010 בשעה 02:37 AM

2. משתמש מנוסה
    אחי העניין איתך שהפרוייקט שלך הוא לא ציור ממוחשב הוא ציור בכלל, אתה צריך לעשות את זה בפורום אחר לא בפורום שלנו, יש פורום ציור או פורום פלאש ואנימציה, כי אתה לא מצייר אותם בגודל של פיקסלים של 80 על 80 אלה בגודל ענקי, אז אני מבקש שתעביר את הפרויקט לפורום אחר, כי אני חושב שזה הדבר הכי הגיוני לעשות כי זה לא קשור לפורום הזה

3. מורחקים
    שלושה דברים-
    דבר ראשון, הנושא שלי גם נחשב למשחק.. אז למה הוא לא מופיע בפורום חת"מ?
    כי ככה YoRt3m החליט... הנושא שלי הוא שילוב של ציור ידני ומשחק- יצירת פייקים- ולכן שייך לפורום הזה.
    דבר שני- כל פייק שאני מצייר עובר עיבוד בפוטושופ והופך לדף פוקידע- שני דברים ויותר שנעשים ויעשו בעיצוב ממוחשב.
    דבר שלישי- הקהילה אוהבת את הרעיון והנושא כבר מקושר אליה. בעתיד אני ארחיב את זה לפורומים אחרים ובינתיים זה הבית שלה, אתה צריך להיות גאה שפרויקט כזה ענק מתחיל דווקא בפורום שאתה מנהל, ויהיה נחמד אם תלך אם הזרם במקום נגדו

4. משתמש מנוסה
    תשמע משהו
    לא ראיתי עבודה אחת שלך שקשורה לציור ממוחשב, אתה עושה ציור שקשור לפוטושופ, אני יודע על מה אני מדבר, זה לא קשור לפורום הזה, יש עוד 4 פורומים שקשורים לציור ממוחשב והם יותר קשורים למה שאתה עושה, אם רותם אמר לך את זה הוא חשב שתעשה פייקים על פיקסלים של 80 על 80 ולא ציור בפוטושופ, והדוגמא של חתם לא נכונה, זה הגזמה, אתה מצייר משהו והוא קשור לנושא מסויים, זה כמו שמשהו יכין חתימה ויפרסם אותה פה, זה לא קשור, מה שאתה עושה זה "עיצוב ממוחשב" זה מה שאתה אומר אבל פה זה ציור ממוחשב, עיצוב ממוחשב זה פורום חתיצות פלאש ואנימציה, ציורים, לשם זה מתאים, לפה לא, ואני חשבתי שתצייר אותם בפיקסלים אבל לא עשיתה את זה, אז אני לא רואה סיבה שהפרויקט יהיה פה.

5. מורחקים
    אני הראיתי לרותם את הציורים לפני הכל- דנו בעניין והחלטנו שהכי טוב לשים את זה פה.. זה אומנם ציור, אך בראש ובראשונה זה יצירת פייקים- דבר שהפורום הזה מתמחה בו,
    חוץ מזה אנשים בפורומים אוהבים את הנושא, ואני סך הכל עושה את זה מזמני החופשי, שזה המון עבודה והשקעה- למען חברי הפורום והקהילה כולה, ומתחיל להשבר לי שבגלל פרטים טכניים קטנים כמו העובדה שאני משתמש בעיפרון ולא בעכבר- מונעת ממני לממש רעיון גדול כזה שאני ממש רוצה לקיים, אבל כל הזמן דוחפים אותי להפסיק..

אז זה הקש..
    אין לי כוח לחפש בית לפרויקט שלא רוצים שיעסקו בו..
    תודה רבה על העידוד ויאללה סאלאמת..

6. משתמש מנוסה
    נו בגלל זה פורום ציורים מתאים לך יותר מהפורום הזה, הפרטים הקטנים האלה הם שעושים את ההבדלים בין הפורומים, אחרת למה פתחו את כל ה4 פורומים האלה של ציור? אני לא יודע למה רותם הפנה אותך לכן אבל הוא ממש טעה הוא היה צריך לשם אותך בציורים אתה גם הייתה מחיה את הפורום הזה שנראה כמו מדבר.

7. מורחקים
    הייתי בפורום ציורים.. אולי שניים מהם הם של פוקימונים, וכל השאר זה קשקושים אחרים, ובכלל לא קשור לפוקימון..

בכל מקרה- אתה יכול להוריד את הנעיצה, ולמחוק כל הודעה שקשורה לפרויקט- אל תעביר..

8. משתמש מנוסה
    אני לא מוחק את הפרויקט אני אתן לך שתמשיך אותו בתנאי שתעשה גם פייקים בפיקסלים על כל פייק שאתה מצייר בגדול, זה מה שאני מבקש ממך

9. מורחקים
    אני צריך לצייר עוד 76 פייקים, 8 מכונים, מאמני מכון ותגים, בין 20-40 איצטדיונים וסרטי תחרויות, מפה, אביזרים למיניהן ורקעים לדרכים..
    ועכשיו אתה גם רוצה שאני אכין פייק מפוקסל מכל אחד?
    מה אני סוס עבודה..?
    לא תודה- אני מבקש שתמחק את הפרויקט..

10. משתמש מנוסה
    לא בקשתי שתעשה את כל הדברים בפיקסול, רק את הפייקים, על כל פייק שאתה מפרסם תעשה את אותו פייק בפיקסול, כמו שעשיתה לצללית בתחרות, ככה אני חושב שתוכל לחבר בין הפורום לפרויקט

11. מורחקים
    האמת היא שאני לא מחפש לחבר בין הפרויקט לפורום- אני יודע שהפרויקט שלי קשור לפוקימון..
    פשוט הוא מורכב מכל כך הרבה נושאים- משחק, רישום, ציור ממוחשב- אבל אף אחד לא רוצה לתת לו בית.
    ופה הנושא שכב בכיף וקיבל תמיכה קהילתית (למרות שמשום מה עכשיו בכלל לא באשכול הנ"ל)
    ובאמת שיש לי המון עבודה לעשות בלי להכנס לגחמות של מנהלים.

תכלס אתה די צודק- הנושא שלי לא קשור לפורום, הוא לא נועד להיות קשור לפורום, הוא נועד לבדר ולשעשע את חברי הקהילה..
    אם זה היה תלוי בי הייתי פותח פה בקהילה פורום שנקרא "ישראמון" כדי שלנושא שלי יהיה אשכרה פורום שהוא מתאים לו.. אבל אני עובד מספיק קשה ואין לי כוח לעבוד עוד יותר קשה כדי לקבל הכרה- במחיר של דיווחים, נעילות, חסימות, ותלונות מצד הנהלה של כל פורום שאני מנסה לפרסם בו את הפרויקט..

פעם שלישית שאני אומר- תמחק-כל נושא-שפתחתי-וקשור לפרויקט
    (אם למישהו באמת היה אכפת, אז מישהו כבר היה מגיב..)

12. משתמש מנוסה
    אני אשאיר את הפרויקט שלך, רק אני מבקש שכל התגובות שלך יהיו בנושא הפרויקט ושלא על כל הכרזה ישר תפתח נושא, כי כל עוד אין עבודה בנושא שאתה כותב אז הוא באמת לא קשור לפורום, אתה רוצה לעדכן חברים שלך מהפרויקט תגיב בנושא שנתנו לך.

13. מורחקים
    לא.. אני עדיין לא מקבל את זה- אם אתה לא רוצה למחוק את הפרויקט אני עדיין מעדכן אותו סופית לביטול..
    כל הנושאים נערכו כך שאין בהם תוכן הקשור לפרויקט..
    לילה טוב..

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אני לא מבין בכלל על מה אתם רבים הוא מצייר את זה דרך המחשב ?
    כן
    אז מה לעזאזל הבעיה עם זה שהוא עושה את זה בפוטו ??
    שזה תוכנה יותר מקצועית ?
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. The eternal hunters
    שם: אילן
    תראו תפתחו לו פורום משלו וגמרנו עניין

מזה אכפת להנהלה להיתפס בקטנות זה נראה לי פרויקט מאוד חשוב ואתם הורסים אותו?

זה ציור שצויר במחשב אז זה מספיק לא ככה?

לlight Sword אתה מצפה לתמיכה ב 2 בלילה?
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-15-2010 בשעה 01:50 AM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •