Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שמור למדריך הדמויות:

שם:ג'ון

אופי:רציני,מתעצבן בקלות,נחמד רוב הזמן.

מידע שידוע עליו:חוקר פוקימונים טוב מאוד,מכיר את מקס.

פוקימונים ידועים:

-מטגרוס

-----------------
    שם:מקס

אופי:שטותניק,נחמד אך לעיתים קרובות מרגיז,אוהב לעבוד לבד ולא בקבוצה.

מידע שידוע עליו:מכיר את ג'ק.

פוקימונים ידועים:

-סיזור
    נערך לאחרונה על ידי Iגם, 07-23-2010 בשעה 10:26 PM
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. משתמש מנוסה
    פוקימון-קמעות האופל

פרק 1-החטיפה
    "מה לעזאזל קורה כאן?"אמר ג'ק שבדיוק התעורר,ואז פתאום הוא נזכר,כמה אנשים הרביצו לו עם אלות כאשר היה בדרכו הביתה,'אני לא מאמין שהם הצליחו לעשות את זה,ועוד לפני שהצלחתי להוציא את המטגרוס שלי!'חשב ג'ק בעצבים,ג'ק היה מדען מצליח מאוד אשר חקר פוקימונים,ולמרות הזמן הקצר שעבר מאז שהתקבל לעבודה הוא כבר גילה מס' דברים,וכתב מס' מאמרים חשובים על פוקימונים.
    "אני רואה שהתעוררת"אמר מאפיונר בקול מפחיד,המאפיונר היה בגובה ממוצע בערך,הוא היה די שמן,שערו היה קצר ושחור,ועיניו היו שחורות גם.
    רק עכשיו לג'ק היה זמן להסתכל על כל המקום,המקום היה חדר קטן מאוד,בלי כל תוספות מיוחדות,ג'ק היה קשור לכסא עם חבל,אך הוא היה צריך רק קצת זמן בשביל להגיע לפוקדור של מטגרוס,-שהיה בכיסו.
    המאפיונר צחק קצת כאשר ראה שג'ק מסתכל על כיסו,"לקחנו את המטגרוס שלך,זה חסר תועלת".
    ג'ק התעצבן עוד יותר למשמע אוזניו,"למה תפסתם אותי,ומה אתם רוצים לעשות איתי?"שאל ג'ק,"זה פשוט,אנחנו נדרוש תמורתך כופר,ועם זה לא ילך פשוט נהרוג אותך!"אמר המאפיונר,ג'ק הרגיש בפחד המתפשט בכל חלקי גופו,סמאש!-נשמע קול מכיוונה של הדלת,-אשר נשברה.
    פתאום נכנס לחדר משהו,-אשר היה בלתי נראה,ורק בגלל הקול שכנפיו הפיקו היה ניתן להרגיש בנוכחותו,"מי אתה?"שאל המאפיונר בקול מאוים,היצור לא אמר מילה,"עם תתקוף אותי אני ירה באסיר הזה!"אמר המאפיונר בקול מאיים,פתאום הצליל עבר למקום אחר,"הזהרתי אותך!"אמר המאפיונר באיום,וירה מס' רב של קליעים לעברו של ג'ק,"סיזור!"נשמע קול של פוקימון,והיצור המהיר הצליח לחתוך את כל הקליעים שנורו לכיוונו של ג'ק ל-2 חלקים,היצור נתגלה כלא אחר מאשר הפוקימון סיזור,-אשר החזיק בידיו שתי חרבות,"תמות כבר!"אמר המאפיונר בעצבים וניסה לירות על סיזור,אך כנראה שמזלו של המאפיונר היה ממש רע,כי הקליעים שהיו באקדח נגמרו.
    סיזור התקרב אל המאפיונר במהירות רבה,ונעץ חרב אחת בליבו,המאפיונר נפל על הרצפה,פתאום סיזור התקרב לכיוונו של ג'ק והניף לכיוונו חרב,"בבקשה על תהרוג אותי,צעק ג'ק,ואז פתאום סיזור עצר,וחתך את החבלים שקשרו את ג'ק לכסא,פתאום נכנס מישהו לחדר וצחק בצחוק גדול,ולאחר כמה דקות כאשר הפסיק אמר:"תראו תראו מי נמצא כאן,ג'ק,איך בכלל נכנסת לבלגן הזה?"שאל האיש,"זה לא היה מצחיק מקס,-חשבתי שסיזור יהרוג אותי!" "תגיד תודה,עם לא הייתי מוצא את המיקום שלך ומחלץ אותך היית כבר מת!"ג'ק נרגע מעט ושאל את למקס:"אתה יודע איך לצאת מכאן?" "כן,אבל קודם אני רוצה להראות לך משהו שהשגתי"אמר מקס,ושלף מכיסו סוג של קריסטל שחור,לפתע הקריסטל החל לזהור,מקס לא הבין מה קרה,אבל פתאום הוא ראה אור לבן שסנוור אותו,ואז כשהאור נעלם הוא הבחין במשהו,שלולית הדם שהייתה מסביב למאפיונר הייתה קטנה יותר מלפני שהקריסטל זהר!
    העיר שלי:

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אני לא כל כך הבנתי את הסיפור הזה Xd

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    אני לא כל כך הבנתי את הסיפור הזה Xd
    תחכה לפרק הבא,הוא יגרום לך להבין את הסיפור יותר טוב.
    העיר שלי:

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אחלה סיפור, אהבתי..
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •