Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: באיזו אופן יימשך הפרויקט

מצביעים
11. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • ימשיך לקבל רעיונות- אך גם לפרסם אותם ישירות!!

4 36.36%
  • לקבל רעיונות ולהסתיר אותם לצורך שמירת ההנאה של המשחק

5 45.45%
  • להגיע לפשרה עם המנהל (לפרט לאיזה פשרה אפשר להגיע)

2 18.18%
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. מורחקים
    חברי פורום יקר זה..
    כל הסופ"ש ביליתי בבירוקרטיה של בולשיט עם כל מנהלי הפורום- ובין הגיון לילדותיות מצאנו את עמק השווה אני מאמין- זה המקום של ישראמון באישורו של טיירל.. אז כאן אני אמשיך את יצירת הפרויקט שיצא לאור בעזרתכם.. ולמרות שראיתי גישה נורא נורא לחוצה וילדותית של הנהלות הפורומים- אני אעשה דווקא- וימשיך להלחם כדי לקיים את הפרויקט הזה!!!!!
    למה? כי:
    א. רובכם הגדול תמך בי..
    ב. אני כבר חצי הדרך בפייקים ולא עשיתי את העבודה לשווא..

עכשיו אני אעבור איתכם על משהו שמנהל הפורום הנוכחי דורש- הוא דורש שאני אחשוף את העבודות שלי- כי אחרי הכל זה פורום ציור ממוחשב- וכל התוכן שלו הוא.. ציור ממוחשב..
    אבל לי יש טענה אחרת- לא הייתם מעדיפים לראות את כל התוצאות של הרעיונות שלכם, של היצירה והעבודה הקשה שאני עושה- במשחק ובחווייה שאתם תעברו? כי אם לא סימן שpo Zon צודק כפליים והעבודה שלי באמת לא מתאימה לשיתוף בפורומים..
    אז בואו תיישבו את העניין הזה בשבילנו- וכל תוצאה שתהיה פה אני יקבל..

האם אתם חושבים שאני צריך לפרסם את ההתקדמות שלי פה?
    האם אתם חושבים שאני צריך להסתיר אותה עד ליציאת המשחק?
    או- האם אתם חושבים שאני צריך להגיע לפשרה עם מנהל הפורום- ואם כן.. אז איזו?

יאללה- תענו על אלה- ואחרי זה אני פותח סבב שני של רעיונות שלכם לפייקים ועוד.. ;)

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    אמממ... לדעתי אתה לא צריך לחשוף את כל הפוקימונים שעשית עד כה,אבל לעומת זאת כדאי שתגיע לפשרה עם מנהל הפורום,
    אני מציע כזה דבר,
    לחשוף את 3 ההתחלתיים,ובנוסף רצוי בין בערך 5 פוקימונים נוספים(חשפת עד כה שניים,אז מומלץ שתחשוף עוד 3)

וזהו,כל השאר יכול לדעתי לחכות לצאת המשחק.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    ושוב אתה פותח נושאים שהם לא בתוך הפרויקט שלך, אני בקשתי שתמשיך לנהל אותו בתוך הנושא שנתנו לך, אתה עושה את זה בשביל לעצבן אותי, אתה סתם מספים אמרתי לך שתשאר בפרויקט עשה מה שאתה רוצה, אתה יודע מה אני אדאג שתקבל הערה, נמאס לי שאתה משחק עם הפורום כאילו הוא שלך, אף אחד בפורום הזה לא מבין מה ההבדל בין ציור ממוחשב לשאר פורומי הציור, אז למה פתחתם כל כך הרבה פורומים

4. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי po Zon צפה בהודעה
    ושוב אתה פותח נושאים שהם לא בתוך הפרויקט שלך, אני בקשתי שתמשיך לנהל אותו בתוך הנושא שנתנו לך, אתה עושה את זה בשביל לעצבן אותי, אתה סתם מספים אמרתי לך שתשאר בפרויקט עשה מה שאתה רוצה, אתה יודע מה אני אדאג שתקבל הערה, נמאס לי שאתה משחק עם הפורום כאילו הוא שלך, אף אחד בפורום הזה לא מבין מה ההבדל בין ציור ממוחשב לשאר פורומי הציור, אז למה פתחתם כל כך הרבה פורומים
    להפך אחי- זה בשביל ליישב את הנושא שבינינו בצורה בוגרת שבה ישתתפו אנשי הקהילה שנמצאים בפורום שאתה מנהל- ומה שהם יגידו- אני יקבל- וכמובן שלך בתור מנהל יש הצבעה ויד בנידון.. שאותה אני אקבל אם היא תהיה בדעת הרוב כמו שאמור להיות..
    אני לא רוצה לעצבן אותך- אני רק רוצה לפתוח פרויקט לטובת והנאת חברי הקהילה- ולשתף אותם בתהליך היצירה שלו..

5. משתמש מנוסה
    כל דבר אתה חייב לשתף את הקהילה, פטרנו את הבעיה בצורה שלי, כל הזמן אתה מחפש פריצות, אתה יודע מה אני פורש מהחרא הזה סעמק אני מנסה לנהל פורום ואתה משגע לי את המוח כל היום, דייי, אתה פשוט מעצבן אל תתפלא למה אנשים זורקים אותך מפורומים, לפורום יש חוקים הגדרתי לך אותם ואתה עובר אליהם פעם אחרי פעם אחרי פעם אחרי פעם, לי נמאס אני פורש,ביי

6. Kibō no chi
    "לקבל רעיונות ולהסתיר אותם לצורך שמירת ההנאה של המשחק"
    ללא ספק.
    אני חושב שיהיה יותר מענין לגלות פוקימונים חדשים במהלך המשחק מאשר להירשם למשחק כשאתה יודע בדיוק מי הפוקימונים, מיסתורן זה דבר שמאוד מושך במשחקים והופך אותם ליותר מעניינים.

7. משתמש מנוסה
    אז למה לא פתחתה את הפרויקט בפורום פוקימון כללי שם יכולתה לבקש רעיונות, פה זה פורום ציור ממוחשב פה מפרסמים עבודות לא צלליות, גם אני עשיתי פייקם אבל פסמתי אותם ולא צלליות, אתה לא מבין את ההבדל שאני מנסה להסביר לך כל היום כי אתה פשוט חושב שאתה צודק, אז תנהל אתה את הפורום כי אתה מבין יותר

8. מורחקים
    אז למה לא פתחתה את הפרויקט בפורום פוקימון כללי שם יכולתה לבקש רעיונות, פה זה פורום ציור ממוחשב פה מפרסמים עבודות לא צלליות, גם אני עשיתי פייקם אבל פסמתי אותם ולא צלליות, אתה לא מבין את ההבדל שאני מנסה להסביר לך כל היום כי אתה פשוט חושב שאתה צודק, אז תנהל אתה את הפורום כי אתה מבין יותר
    די אחי- אתה מתנהג כמוני ממקודם- לוקח דברים יותר מידי קשה.. עזוב זה מאחורינו..
    רציתי פורום אחר- אבל קיבלתי את שלך..
    הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות זה לשתף פעולה..

חוץ מזה לדעתי אתה מנהל מעולה- מארגן פעילויות- ואני לומד ממך בכך שאני משתף את הקהילה ברעיונות למשחק..
    פשוט כל העסק הוא החלטה של מנהל שמעלייך- אז בוא ניקח את הלימונים ונעשה מהם לימונדה וניתן לקהילה לעזור לנו בזה..
    כי הפרויקט יביא רק טוב..

9. משתמש מנוסה
    אז זהו שאני לא מנהל יותר, ואתה עדיין לא הבנתה את ההבדל שאני מנסה להסביר לך, פשוט נמאס לי ממך וממנהלי הפורום שלא יודעים להבדיל בין סוגי ציור, אני פורש מהפורום הזה ועובר לפעול רק בחת"ם שם לפחות לא יבאו אנשים שלא יודעים להבדיל בין פורומים

10. משתמש מנוסה
    טוב אני לא קשור לכאן כל כך כלומר לא כתבתי כלום בנושאים הקודמים שלך אבל הסתכלתי הרבה מאוד ואני אומר שהיצירות שלך הן באמת משהו. אני הייתי מעדיף שתשמור אותם למשחק ואז נוכל גם להיות מופתעים ומסוקרנים וגם יהיה יותר כיף ככה (לדעתי לפחות). חוץ מזה תחשוב כמה רשומים יהיו לך במשחק שבו הפוקימונים הם עבודה שעוקבים אחריה הרבה זמן וכולם כל כך במתח. אני יודע מה אני אומר כשאני אומר שלא ממש כיף להירשם למשחק שבו אתה יודע איך כולם יראו ויעשו אלא אם יש איזה משהו גדול ומיוחד בתוכו. במשחק שתעשה יהיה גם מתח,גם דברים מיוחדים וגם את הפוקימונים החדשים. אני הייתי נרשם למשחק כזה,אני בטוח. אה כן,אני מסכים עם Captain_Charisma שתפרסם את ההתחלתיים ועוד איזה 4-5 פוקימונים כאלה שנוכל למצוא נגיד בהתחלת הדרך.
    אז בהצלחה בהמשך!
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

11. מורחקים
    אז זהו שאני לא מנהל יותר, ואתה עדיין לא הבנתה את ההבדל שאני מנסה להסביר לך, פשוט נמאס לי ממך וממנהלי הפורום שלא יודעים להבדיל בין סוגי ציור, אני פורש מהפורום הזה ועובר לפעול רק בחת"ם שם לפחות לא יבאו אנשים שלא יודעים להבדיל בין פורומים
    תפסיק כבר לדבר שטויות!! אל תזרוק את ההנהלה שלך על שטות..
    אתה לא מבין שאני איתך בנושא?!?!?! אני מת לפורום פרטי, או לעבור לפוקימון כללי שם רוב הקהילה תחשף לפרויקט!! אבל לפה הקצו אותי- אז יש נושא בפורום שההנהלה הגבוהה דחפה לך ולא מקובל עלייך.. זה עד כדי כך מפריע לך שפרויקט איכותי מתנהל בפורום שלך??

חאלאס- מספיק עם הילדותיות הזאת- בוא נשתף פעולה, נקבע כללים שמקובלים על שנינו ונוציא מהברוך הזה את הכי טוב שאפשר..

12. משתמש מנוסה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
    את תקבל פורום, אתה ספאמר, אם יתנו לך פורום הוא יהיה מלא בספאם כמו שאתה עושה פה

13. מורחקים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
    את תקבל פורום, אתה ספאמר, אם יתנו לך פורום הוא יהיה מלא בספאם כמו שאתה עושה פה
    אחרי תגובה כזאת אני מתחיל לפקפק במה שאני אמרתי ולא מבין איך נתנו לך פורום מלכתחילה..

14. משתמש מנוסה
    שניכם תירגעו!

אם תמשיכו,אתם תקבלו אזהרה שניכם!

מובן?

בכל מקרה,LightSword אתה רשאי לפתוח את הפרוייקט שלך בפורום ציור ממוחשב.

נעול.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •