נערך לאחרונה על ידי פרופסור יהודה, 07-17-2010 בשעה 09:56 AM
אם אפשר לראות יצירות שלך זה יהיה מאוד נחמד...
אם אתה רוצה רעיון נחמד חשבתי על דרקון אש וקרח
שיהיה בסגנון צ'ריזרד רק שהוא יהיה חצי לבן חצי אדום
שיהיה לו נגיד כנף אחד כזו שיוצא ממנה אש וכנף אחד קפואה או משו כזה
מקווה שאהבתה ת'רעיון
נ.ב
אני מקווה שאתה באמת מעצב גראפי כמו שאתה אומר שלא יצא ששפכתי את דימיוני לחינם...
אני פחות נמשך לרעיון של לקחת דוגמא מפוקימונים קיימים.. אני מעדיף שלא יגידו לי "כמו צ'ריזארד" או "שיהיה לו זנב פיקאצו" וכאלה.. אבל חוץ מזה למה לא- דרקון קרח אש.. אפשרי אני מניח, למרות שצריך לחשוב על חתיכת סיפור איך הוא חי עם החולשה שלו חחח
לגבי סריקות אני מעדיף פחות- כי הייתי רוצה שכשיתחיל המשחק אנשים יתקלו בדברים שהם חשבו עליהם לראשונה בצורה חזותית..
אני יצייר מפה לעולם, כל מכון שאני חשוב, כל חנות אירוע אולם או עיר אני יצייר דברים מרכזיים ויציג במשחק- אבל באמת שעד המשחק אלוהים גדול..
בנוסף אני באמת הייתי מעוניין לקבל הזנקה לנושא ראשי- ואת המנהלים אני ישתף את הרעיון בצורה רחבה יותר- והם כבר ינהלו את זה ויחליטו על אם לשחרר ספויילרים חזותיים או לא- כי הם ראשי הקהילה הזאת וכולנו ביחד אוהבים את אותו הרעיון ושואפים תמיד למשהו חדש וטוב שימציא את הרעיון הזה מחדש- כמו הקסם שהרגשנו כשזה רק התחיל..
אפילו לא סריקה של הפוקימונים שלך.. אפשר סתםם ציור יפה שציירתה, אנחנו רוצים לראות מה הרמה שלך.. לפחות אני רוצה אני מניח
ופסדר לא כמו צ'ריזרד אבל פוקימון אש קרח יהיה מגניב...
ויש הרבה פוקימונים שחיים עם החולשה שלהם זה לא קשור נגיד יש פוקימוני עשב ומים... והם חיים מצויין [אני חושב Xd]
זה לא יהיה ברמה הזאת- זה יהיה הרבה יותר מצועצע.. אבל זה הסגנון בו הוא יהיה- ואני גם ישתדל לתת מבט של גב, פרופיל וחזית..
וואי קטלני אחי אהבתי ת'שיכלול לאולברין D:
אגב יש לי שם לדרקון - בוילרן
[שילוב של בויל ופרוזן יענו קפוא ורותח]
אולי יהיו לי יותר טובים בהמשך זה דורש זמן למחשבה
כל הכבוד.
אין לי הצעה אבל אני רוצה לשבח אותך.
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
ארווין בישביל מה ברוך הבא?
הוא נרשם לפני שלשה חודשים ואני בטוח שהוא גם יסתובב פה לפני בתור אורח Xd
הייתי פה ממש ממש ממש לפני הרבה זמן..
עשינו סוג של משחק פורום של "פוקימון השרדות"
ממש כשהסדרה הייתה רק בפרקים של איי תפוז בארץ והפורמט היה לקוח מהשרדות האמריקאית העונות הראשונות..
אבל תודה על קבלת הפנים
אני אשמח אם ההנהלה תוכל לנעוץ את הנושא ואני אשמח לשוחח בפרטי לגבי הפרוייקט הזה שיעיר את הפורום לגבי האהבה והמודעות לפוקימון- בייחוד אחרי הפרסום והאכזבות הקלות שנחלנו מהדור החמישי...
למה אכזבות.. תפרגנו קצת אני למשל אהבתי אותם אחד אחד
חח אני לא מאמין שבן אדם בן 23 לוקח רעיונות מילדים קטנים כדי לעשות משחק פוקימון בפורום
בנאדם לך תנצל את הכישרון שלך ותעשה איתו כסף או משהו
למרות שאני מעוד מעריך את ההשתדלות שלך להעביר לנו את השיעמום![]()
אל תדאג לי.. אני בינתיים עושה פסיכומטרי, עובד בעבודה קבועה..
פוקימון זה תחביב שיש לי כבר מהחטיבה..
ואיי איזה ישן זה.. את ההשרדות עשיתי בכיתה ט'.. יענתו אני הייתה בקהילה פה כבר מלפני 7 שנים..
טוב.. העבירו לי את ההודעה לפה.. אבל עדיין- חבר'ה- תקראו ותתרמו את הדמיון שלכם..
חח אחי אם אין לך עוד הזמנות אויל תתחיל לעבוד על הדרקון שלי?![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)