Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    *שם מכון: מכון האומץ

*סוג מכון: דרקון

*תיאור חיצוני של המכון: המכון ימוקם על צוק או הר גבוה, מקום שרק שחקנים אמיצים יוכלו להגיע אליו, בפיסגת ההר תהיה כניסה שמובילה למערה שבתוכה יתקיים קרב המכון

*תיאור הזירה/זירות/פנים המכון: המכון עצמו יהיה בתוך מערה, את סביב הזירה תקיף לבה ובאמצע משטח רחב שעליו אפשר להלחם, בצדדי המערה יהיו פסלי דרקונים או פוקימונים אגדיים.
    ובשתי קצוות המערה יהיה מקום מוגן שמשם יוכלו להלחם המאמנים.

*תיאור מאמן המכון: מאמן המכון יהיה איש גדול ושריר שמאוד בטוח בניצחון שלו, כמובן שגם תהיה לו שישית דרקונים חזקה מאוד והמכון שלו יהיה בין האחרונים או אפילו המכון הכי קשה.

*תיאור תג המכון: התג עצמו יהיה פרצוף של דרקון עצבני, מיצידו העליון בצבע סגול והתחתון שחור.

סוג העיר בה הייתם רוצים לראות את המכון: ביוצא דופן משאר המכונים, המכון יהיה ממוקם על הר שיהיה ליד עיירה קטנה בלי הרבה מבקרים.

2. מורחקים
    חבר'ה- רעיונות מעולים- אבל שוב אני מזכיר- הפוקימונים של אנשי המכון הם פוקימונים שעוד לא נחשפו- ככה שנסו לתת רעיונות כלליים בלי להתאים להם פוקימונים קיימים..
    ושוב תודה רבה על כל הרעיונות..
    ברעיונות שיתפרסמו יופיע קרדיט מלא לנותני הרעיון- בצורת השם שלהם מאוייר בחלק כלשהוא של המכון או של הפנים שלו..

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי LightSword צפה בהודעה
    חבר'ה- רעיונות מעולים- אבל שוב אני מזכיר- הפוקימונים של אנשי המכון הם פוקימונים שעוד לא נחשפו- ככה שנסו לתת רעיונות כלליים בלי להתאים להם פוקימונים קיימים..
    ושוב תודה רבה על כל הרעיונות..
    ברעיונות שיתפרסמו יופיע קרדיט מלא לנותני הרעיון- בצורת השם שלהם מאוייר בחלק כלשהוא של המכון או של הפנים שלו..
    מגניב

4. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    אני הייתי מציע גם שיכתבו גם את חוקי המכון(קרב 3 נגד 3/קרב זוגות/אחר).

שם המכון:סופה משולשת.
    סוג המכון:מים ואדמה
    תיאור חיצוני של המכון:מכוסה בבוץ מוצק שעליו נמצאים כתמים של ביצה,חול טובעני. המטרה של המכון היא שהוא יהיה מוסווה טוב.
    תיאור הזירה/זירות/פנים המכון:את המכון הזה צריך לעבור עם אופניים בגלל שהריצפה לא יציבה ואפשר ליפול בה
    דוגמא לתמונה של זה:
    http://i.ytimg.com/vi/zr63-vKrzAU/hqdefault.jpg
    בכל פעם שאתה דורך על משבצת בריצפה שיכולה לקרוס עם אופניים ואתה לא מצליח לברוח בזמן,אתה נופל למערה תת קרקעית שמתחת למכון,ובכל חלק במערה מחכה לך מאמן במכון שאתה צריך להלחם מולו עם נפלת במשבצות שלו. לכל מאמן יש מ'ס משבצות שלו שאם אתה נופל עליהם אתה חייב להלחם מולו,אבל אם ניצחת אותו פעם אחת אז אתה לא תלחם מולו יותר אפילו עם נפלת למשבצת שלו שוב. בכל חלק מהמערה של המאמן,יש לידו סולם שמוביל לפתח מחוץ המכון והמשבצות שדרכת עליהן מתאפסות כשאתה נכנס. המטרה שלך היא לעבור אם האופניים את כל המשבצות מהר מבלי ליפול למטע. כשאתה מגיע לסוף המסלול אתה תראה מעלית שתוריד אותך הרבה מאוד מתחת לקרקע ששם מחכה לך מאמן המכון שתילחמו שם. היתרון שלו שזה מקום מתחת לאדמה שיש שם לחות ובוץ טובים בישביל הפוקימונים שלו,כמעט מין ביצה.
    תיאור מאמן המכון:הוא בן אדם שמת על חפירות ועוד יותר על מאובנים נדירים. הוא מומחה באסטרטגיה והתקפה טובה,הוא נותן לפוקימון שלו עוד מתחילת הקרב את התפקיד שלו בקרב. הוא חובש כובע של מערות(עם פנס בתוכו)ובגדים נוחים לחפירה וכמובן עת חפירה ביד שלו(אם לומר את האמת תכננתי שהוא יהיה דומה לרורק מאמן מכון האבן בסינו).
    חובה שיהיה לו בקרב לפחות פוקימון אחד שהוא מאובן,פוקימון אדמה,פוקימון מים,פוקימון שיודע חפירה,פוקימון שיודע מפל מים,ופוקימון שיודע SAND TOMB. האסטרטגיה שלו היא ללכוד את הפוקימונים של היריב בבור שיצר פוקימון שלו,להזיק להם יותר עם מפל מים שיצא מהבור שפוקימון שלו חפרושהפוקימון שיודע חפירה יצא מהבור ויכה את פוקימוני היריב במתקפה פיזית.
    תיאור תג המכון:מגן דוד,אבל שהצבעים שלו יהיו בצבעים חום,כחול וירוק.
    סוג העיר בה הייתם רוצים לראות את המכון:זה כל הכיף,זאת עיר שנמצאת עוד בתחילת השביל הראשון במפה שתיצור אבל היא תהיה מוקפת באבנים ובבוץ מימי. הדרך בה אפשר יהיה לחזור לעיר הזאת בהמשך המשחק זה שפוקימון של משתתף במשחק ילמד חפירה כדי להגיע לעיר,שזה החלטה שלך מתי יהיה אפשר ללמוד חפירה(TM/HM)

החוקים במכון:קרב של 3 על 3(לא 3 נגד 3,הקרב החדש שהומצא לדור החמישי). כששלושת הפוקימונים של המאמן יתעלפו היריב ינצח.
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

5. מורחקים
    אל תדאג אחי- חוקי מכון יהיה לכל בעל מכון ספציפי... זה גם יהיה קשור בסוג המכון, ובחוקי התנהלות המשחק עצמו.. זה מאוד מורכב.. אני כבר מבין את הרעיון הכללי של איך זה ייראה- אבל בינתיים עד שאני לא גומר את כל הישראמונים אני לא מתקדם עם שום דבר אחר.. אולי רק רעיונית..

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •