פרק ב': "השלהבת של מאגבי"
אחרי שמקס בחר את טדיורסה ותפס את הטאורוס שתקף אותו בקרב מדהים הוא בטעות הלך בדרך הלא נכונה, זאת לא הייתה בעיה למצוא את עצמו בפוקימאפ שלו, אבל הוא מצא פינה ירוקה ונחמדה מאוד.
מאנקי
מקס התיישב טיפה לנוח ולפתע הוא ראה מאנקי קופץ מעץ כשהוא לוקח תפוח ואוכל אותו, מקס מאוד התלהב וקם במהירות במטרה לתפוס את מאנקי, הוא שלף פוקדור זרק אותו לקרב ואמר: "צא טדיורסה!", טדיורסה יצא שמח.
טדיורסה שמח לצאת אך אחרי רגע הוא הבין שהיריב שלו הוא מאנקי, טדיורסה די פחד, מקס ניסה להרגיע אותו וקרא: "טדיורסה נכון שיש לו יתרון עליך אבל יש לך מתקפה על חושית ככה שגם לך יש עליו יתרון".
מקס קרא: "טדיורסה תתחיל במשא אווירי!", הירח שעל ראשו של טדיורסה זהר בצבע תכלת בהיר מאוד, מאנקי עלה לאוויר כשהילה בדיוק באותו הצבע של על הצורת ירח של טדיורסה הקיפה אותו.
מאנקי התחיל להיפגע מזה אך לפתע הוא השתחרר, הוא נחת ורץ לעבר טדיורסה, ידו של מאנקי הפכה כחולה והוא הכה את טדיורסה באגרוף קרח והמשיך בדרכו בריצה, משם ברח, טדיורסה הוקפא לגמרי.
מאגבי
מקס נבהל ורץ לעבר טדיורסה, טדיורסה לא יכל לזוז מקוביית הקרח שנכלא בה, לפתע מאגבי קטנה וביישנית עברה לה, היא ראתה בין השיחים את מקס וקוביית הקרח שבה נכלא טדיורסה ומאוד התעצבנה כי חשבה שמקס עשה זאת.
מאגבי רצה לעבר מקס וירתה גיץ אש על חולצתו, החולצה נדלקה מיד, מקס נבהל מאוד, הוא השמיע קולות מוזרים של בהלה והוריד את החולצה מגופו, מקס השליך את החולצה בבהלה רבה.
החולצה נשרפה והתפוררה לגמרי, מקס נבהל ואמר: "יש לנו מזל שהיא נפלה על חתיכת אדמה במזל, בפעם הבאה תיזהרי עם השלהבת", לפתע נראה שמקס חשב על משהו, הוא אמר לעצמו: "אם רק הייתי תופס את מאגבי היינו יכולים לשחרר את טדיורסה".
מקס שלף פוקדור וקרא: "טאורוס אני בוחר בך!", טאורוס יצא והשמיע נהמה מפחידה, הוא פיסק את רגלו באדמה, מקס קרא בקול: "טאורוס צא מתקפת קרן!", אך טאורוס לא הקשיב למקס.
נראה היה שטאורוס עדיין שונא את מקס ורוצה לפגוע בו, מאגבי ירתה על הרעמה שמאחורי ראשו של טאורוס גיץ שלהבת, טאורוס נבהל והרים את עצמו, מקס נראה די מתוח ואמר לעצמו: "כל הצרות נופלות עלי".
כשהוא נבהל נורא הוא שלף את המיימיה שלו מהתיק, הוא השפריץ על הרעמה של טאורוס שהתחילה להישרף מים, ואז אמר לטאורוס: "אני כאן מוותר על השתייה שלי בשבילך!", האש התחילה להתכבות.
בסופו של דבר הרעמה של טאורוס התכבתה, הוא נשרף קצת, טאורוס רץ אל מאגבי עם מתקפת קרן, הוא הוריד את ראשו לאדמה כדי שהקרן תפגע בה, זה עבד מצוין, מאגבי עפה אחורה בחוזקה.
מקס במהירות שלף פוקדור וזרק אותו על מאגבי, אור אדום יצא מהפוקדור ושאב את מאגבי פנימה, הפוקדור החל לצפצף ובסופו של דבר מאגבי נתפסה, מקס הוציא את מאגי וביקש ממנו להמיס את הקרח.
מאגבי קפצה ופגעה בקרח עם אגרוף אש, האש נמסה לגמרי, טדיורסה יצא משם קצת מקורר קצת מחומם, הוא קפץ על מקס ודי שמח לראות אותו, מקס חייך ואמר: "אנחנו נהיה הצוות הכי טובים בעולם"