Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    לפני שמתחילים אני צריך לציין דבר אחד - את הסיפור הזה כתבתי בפורום אחר אבל חשבתי שכדאי להביא את זה גם לכאן, כתובה כבר סאגה שלמה ואני עובד על השנייה, הדמות הראשית שם הוא מקס אח של מיי, ההתחלה של הסיפור הייתה כתיבה גרועה והזויה, את הפרק הראשון ערכתי, ואני ישפר את הכתיבה כל פעם

מקס:

מקס הוא טיפוס סקרן ביותר, הוא מאוד חכם ומאוד אוהב פוקימונים, הוא טייל עם אש ברוק ומיי המון, לאחר מכן מיי השאירה אותו בבית והוא עזר לאביו לטפל בפוקימוני המכון שאביו מנהל

פוקימונים שיש לו:

מקס מחזיק את הפוקימונים שלו עכשיו לפי שיטת ה"שישייה", הוא מתכנן כל פעם לצאת עם טדיורסה למחוז חדש ולתפוס חמישה פוקימונים בזמן שהאחרים את הפרופסור

טדיורסה:

טדיורסה הוא הפוקימון הראשון של מקס, בהתחלה הוא ניסה כמו כל טדיורסה לנצח את מקס ולברוח ממנו, אבל כשמקס הראה לו שהוא מאמין בו טדיורסה שינה את יצריו הטבעיים, טדיורסה כבר התפתח וחזר לצורתו בגלל שכשטדיורסה מתפתח יצרו הטבעי הוא להוציא זעם שאסף בצורתו החלשה, אבל עם מקס טדיורסה לא אסף זעם, טדיורסה מאוד מיוחד ולומד המון מתקפות שמקס לא הכיר ונראה שהוא יכול ללמוד כל מתקפה, לטדיורסה יש כוח מיסטי משונה

סקורופי:

את סקורופי מקס הצליח ממשפחת דרפאיון שהתעללה בו בשביל לחזק אותו, מקס וטדיורסה נלחמו בקרב קשה בשביל לשחרר אותו כשעוד לא הגיעו למעבורת לליגת קנטו ממחוז גרנלנד, סקורופי מאוד חלש ומקס מקווה לחזק אותו

סינדאקוויל:

את סינדאקוויל מקס תפס גם בליגת גרנלנד בדרך למעבורת לקנטו, בקרב אדיר עם מגמורטר כשהוא פגש את טאורוס וגרי יצר גשם עם בלסטויס שלו סינדאקוויל שרגיש למים נרטב ומאוד נפגע מזה, מקס ריפא אותו והסיף אותו לצוות אחרי לבט קשה, סינדאקוויל חזק מסקורופי אך גם לא ממש בעל יכולות.

גארידוס:

את גארידוס מקס תפס איך שהגיע לקנטו, כשהוא התקשה בשחייה וכמעט טבע במטרה להציל את סקורופי שנתקע על המעבורת עץ כשהמנוע עומד לחתוך אותו, גרידוס תקף את מקס, טדיורסה הביס את גרידוס ומקס תפס אותו כדי לעלות על גבו בזמן שהוא שוחה, גארידוס הוא פוקימון חזק מאוד

פוקימונים שאצל הפרופסור:

לפני שיצא לקנטו מקס השאיר שלושה פוקימונים אצל הפרופסור

סייטר:

מקס נלחם בקרב קשה מאוד במכון גרנלנד, שם סייטר השתתף נגדו, מקס הראה חוכמה רמה וניצח את סייטר, סייטר נדהם מזה וביקש ממנהיג המכון להצטרף למקס, מאז מקס וסייטר חברים טובים, הם התאמנו והצליחו ללמד את סייטר את יכולות האור, מסלול אור - יכולת לטוס במהירות האור בנטיב מדויק בלי לנוע ממנו, חתך אור - יכולת לירות הדף ששווה להדף של מהירות אור

מאדקיפ:

את מאדקיפ מקס פגש כשהוא התאמן ליד הנער, התפיסה של מאדקיפ זו הפעם הראשונה שבה סייטר התנסה ביכולות האור, למאדקיפ יש כוח פיזי שלא יאמן, אבל היכולות האחרות שלו לא ממש מרשימות

צ'ימצ'אר:

אחרי שמקס שיחרר את מגמורטר הוא חיפש פוקימון אש ומצא את צ'ימצ'אר, אחרי קרב קשה תפס אותו, צ'ימצ'אר היה חזק אבל לא כמו מגמורטר, הם המשיכו להתחזק ולעבוד ובקרב מול ברן צ'ימצ'אר ניצח שלוש פוקימונים רצוף את שהפסיד ללאקסריי, אחר כך הם הגיעו לליגה והקרב הראשון היה שוב נגד ברן, שם הוא ניצח את גרנבול וסטיליקס ברצף, מקס החזיר אותו ואז הוציא אותו שוב, ברן הוציא פוקימון מים - קרודואונט, למרות זאת צ'ימצ'אר ניצח אותו ואז סוף סוף הגיע רגע הנקמה, צ'ימצ'אר ניצח את לאקסריי בקרב קשה

פוקימונים שכבר לא אצלו:

מקס שיחרר או עזב מספר פוקימונים מכמה סיבות

טאורוס:

טאורוס היא התפיסה הראשונה של מקס, אפשר לומר די מרשימה, מקס אתגר את טאורוס לקרב כשהוא שכח לקחת פוקימון מהפרופסור, טאורוס תקף אותו אבל גרי היריב של אש הציל את מקס, לאחר שמקס קיבל את טדיורסה מפרופסור בריץ' הוא יצא למסע אבל טאורוס זכר אותו ויצא לקרב, בקרב בין טדיורסה לטאורוס כשמקס האמין בטדיורסה ויצר איתו אמון טדיורסה נקשר למקס, את טאורוס מקס תפס, לאחר זמן מה מקס שחרר את טאורוס כשהם גילו עדר גדול של טאורוס

מאגבי:

מאגבי היא התפיסה השנייה של מקס, היא שרפה לו את החולצה בטעות כשהיא ראתה את טדיורסה וטאורוס מתאמנים, מקס השתמש בטאורוס כדי לתפוס אותה, לאחר זמן מה היא התפתחה

הראקרוס:

הראקרוס הוא אחד הפוקימונים החזקים שהיו למקס אי פעם, יש לו יכולות נהדרות והוא משתמש במתקפה האדירה קרן על כמו כלום, בקרב המכון הראשון שלו מקס השתמש בהראקרוס והשיג איתו תוצאות מדהימות, הקרב הגדול ביותר שלו היה מול ריפריור בליגת גרנלנד, שם הראקרוס יצר בעזרת מאדקיפ תאום מלאת מים והטביע אותו שם, כשמקס יצא לליגת גרנלנד הוא אפשר להראקרוס לחזור לטבע

מאגמר:

מאגמר התפתחה ממאגבי בקרב מול היריב של מקס ברן, היא מאוד התחזקה וגם היכולת שלה "שלהבת", לאחר מכן מאגמר התפתחה למגמורטר

אוניקס:

אוניקס הוא עוד פוקימון שמקס הציל, אותו מקס הצליח מההתפתחות סטיליקס, האוניקס הזה די רגיש מה שמוזר, מקס לאט לאט עבד איתו, אוניקס הפסיד בהמון קרבות אבל מהרצון שלו לגרום למקס להתגאות בו הוא הצליח להתחזק ולהשתפר, כשמקס עזב את גרנלנד הוא איפשר לאוניקס לעזוב

ג'יראפריג:

ג'יראפריג הוא המעשה הטרגי ביותר שקרה למקס, מקס תפס את ג'יראפריג בכניסה לעיר רוניה, וניצח איתה במכון, אך בגלגל שהיו לו כבר שישה פוקימונים הוא שלח אותה לפרופסור והשתמש בה מדי פעם, אבל ג'יראפריג פוקימון חכם ומיסטי מאוד, השעמום גמר אותה והיא הפנטה את עצמה למוות.

מגמורטר:

מגמורטר התפתחה ממאגמר, שם היא הגיעה לשיא שלה, היא התפתחה בקרב נגד פוקימונים אגדיים שהיה בעצם אשלייה של הפוקימון אנון שרדף אחרי אש, מקס שיחרר אותה קרוב למקום ששיחרר את טאורוס בגלל שהפכה להיות רעה, בדרך למעבורת לקנטו הוא ראה ששדה הטאורוס שבו חי הטאורוס שלו נכבש על ידה, היה נגדה קרב קשה מאוד ולבסוף היא הלכה

לדייאן:

אחרי שמקס שיחרר הרבה פוקימונים נשארו לו רק שש, הוא חזר הביתה כדי להתכונן לליגת גרנלנד, אבל חוקי הליגה ברורים, צריך שבעה פוקימונים, מקס יצא לחפש פוקימון ולדייאן היה מושלם, מקס תפס את לדייאן, כשמאדקיפ נפצע בקרב מול ברן מקס השתמש בלדייאן בקרב הבא שלו, ולדייאן הראה יכולות מעולות וניצח

נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 07-18-2010 בשעה 06:57 PM

2. משתמש מנוסה

הקדמה:

מקס קם בבוקר בהתרגשות עם המחברות שבהם התרשימים והתכינונים שלו למסע פוקימון הוא כל כך שמח היום הוא סוף סוף יקבל את הפוקימון הראשון שלו, מיי השאירה אותו בבית בשנה שעברה אחרי שנפרדה מאש ובשנה הזאת הוא כל כך התרגש והכין את הכל ותיכנן המון דברים לכבוד המסע שלו הוא ניגש לאביו נורמן מנהיג המכון ואמר לו: "אני יוצא לפרופסור בריץ' לבחור את הפוקימון שלו הוא ידע שהוא בוחר בטריקו הפוקימון שתמיד רצה ויצא לדרך ליער קטן שבכמה דרכים מוביל למחוז גרנלנד מקס רצה לתפוס כבר פוקימונים ושכח שלא קיבל פוקימון מפרופסור בריץ' הוא ראה טאורוס יושן וזרק אבן והוא אמר: "אתה מוכן לקרב פוקימון?" הטאורוס נהם באופן מצמרר אימה ומקס עמד בחזית מולו.

טאורוס

בלסטויס

ואמר לטאורוס "צא טריקו" הוא את הפוקדור שאבא שלו נתן לו מגיל שש ועמד לזרוק את הפוקדור כדי לשחרר את טריקו, רק אז הוא נזכר שלא הלך לבחור פוקימון הוא כל כך פחד הטאורוס רץ אליו והתנגש בו והתחיל להכות בו בשלושת הזנבות שלו מקס צרח לעזרה תוך כדישהוא מת מכאבים, פתאום נשמעה פקודה "בלסטויס אקדח מים" עוצמת מים אדירה העיפה את טאורוס על סלע גדול שנשבר, מקס היה אסיר תודה. לפתע האיש אמר לו: "אתה מקס לא?" מקס חייך ואמר: "ואתה גרי נפגשנו כבר פעם בפאלט" גרי אמר: "כן איך הגעת למצב הזה בכלל?" מקס אמר: "היום אני יוצא למסע אבל שכחתי לקחת פוקימון ואיתגרתי את טאורוס לקרב".

גרי התפטל מצחוק ואמר: "זה בדיוק מה שקרה לי" מקס אמר: "מה?" בשלווה אחרי שניצל וגרי אמר: "בחלוקת פוקימונים בפאלט קמתי ראשון כדי להקדים את כולם וראיתי פיג'יוט והוא כמובן פוקימון תעופה אולי הכי טוב שאפשר לתפוס בקנטו גם אני איתגרתי אותו לקרב ודי פישלתי כי לא היה לי פוקימון אחרי שעה ארוכה שניסיתי לברוח ולהתחמק מהמכות שלו ונפגעתי המון ילד נחמד שבחר בבלבזור הציל אותי" מקס הרגיש כל כך דומה לגרי ואמר: "אני מבין בחרת בסקווירטל לא? כי הוא מתפתח בפעם השנייה לבלסטויס או שפשוט תפסת סקווירטל"

סקווירטל
    גרי השיב לו: "קיבלתי סקווירטל מדהים" בלסטויס אמר: נהם בשפה שלו בשמחה וגרי אמר: "אני יספר לך את הסיפור של רביעיית פאלט" הם ישבו ליד עץ וגרי התחיל לספר לו:
    "אחרי שהצילו אותי הלכתי לסבא שלי פרופסור אוק ונשאר סקווירטל אני כל כך אהבתי אותו ויצאתי למסע כשהכנתי תיכנונים רבים" מקס התפרץ ואמר: "גם אני הנה תסתכל" והפנה את המחברת שלו גרי אמר: "תן לי להמשיך" הוא המשיך ואמר: "איפה הייתי? אה כן בידיוק שיצאתי המון הסתובב סביבי והבטחתי ליהיות מאסטר פוקימון לכולם בדיוק שיצאתי אש הגיע בפיג'מה" מקס התחיל לצחוק לעצמו וגרי המשיך: "הוא איחר והשווצתי בפניו בידיעה שלא יהיה לו פוקימון אבל בסוף התברר אחרת אש נכנס למעבדה של פרופסור אוק ונשאר רק פיקאצ'ו שלא הקשיב למאמנים אף פעם ואהב לחשמל אותם בסופו של דבר יצאנו ארבעה במטרה משותפת" גרי הסתכל לשמיים כשהוא יושב והמשיך: "אני הלכתי על פוקימונים חזקים והשתמשתי בידע שלי כדי להגיע להכי טוב שאני יכול נתתי להם לעבוד קשה והלכנו על קבוצה מאוד חזקה אני לא יודע איך אש הצליח אבל הוא גרם לפיקאצ'ו להתחבר איתו סבא שלי עידכן אותי בכל מה שקשור לפוקימונים של השלושה האחרים דרך הפוקידע שלהם" גרי עצר לכמה שניות והמשיך: "הוא תפס קטרפי שהתפתח למטפוד ואז לבטרפרי בהתחלה אחר כך פיג'יוט אני זוכר הכל הוא המשיך עם בלבזור צ'רמנדר שלבסוף אחרי שהתפתח לצ'רמלון התפתח לצ'אריזארד גם סקווירטל הוא תפס הוא התחבר איתם והשטדל להנות במסע בסופו של דבר בליגת ג'וטו הוא ניצח אותי עם כל היתרונות והפוקימונים החזקים שלי הבנתי שהגיע הזמן להפסיק רק במלחמות וחזיוק וגם להנות מעולם הפוקימונים כמו שהוא עשה לקחתי איתי רק את בלסטויס ויצאתי לטייל ולחקור פוקימונים" מקס התחיל להתרגש ואמר: "אני יהיה כמו אש אני מבטיח" שני הבחורים נפרדו ומקס רץ לפרופסור בריץ' לקבל פוקימון

פרק א':הפוקימון הראשון שלי

מקס הלך למעבדה של פרופסור בריץ' מלא מוטיבציה אחרי ששמע את הסיפור על אש הוא רצה ליהיות כמוהו ונשבע שיצליח כמו אש אחרי שעה ארוכה של מחשבות איך לטפל בטריקו ועל העתיד שלו עכשיו הוא הגיע למעבדה של פרופסור בריץ' הוא ניגש אליו ואמר: "באתי לקחת פוקימון!" פרופסור בריץ' הראה פנים תמימות ואמר: "החלוקה הייתה אתמול" מקס אמר: "זה לא הגיוני אמרת לבוא בראש חודש" פרופסור בריץ' עשה מבט חריף ואמר:"החודש שעבר היה 29 ימים" מקס נפל מבהלה בכה והתחנן "אני חייב פוקימון!".

לדיין

גראוליט

טדיורסה
    בריץ' לקח אותו לחדר אחר ואמר: "יש שלושה פוקימונים שמצאנו טילפנו בהם וחקרנו אותם קצת אומנם הם לא כמו ההתחלתיים של הואן אבל אין כל כך מה לעשות הוא לקח שלושה פוקדורים והוציא אותם היה את לדיין החרק המעופף מקס ידע שהמהירות היתרון האוירי שלו והחוטי משי שיתפסו וילכדו פוקימונים מאוד יעזרו.

לעומת זאת יש את גראוליט שיכול ליהיות תוספת נהדרת למסע פוקימון אדיר שיוכל לתפוס המון פוקימוני חרק ועשב בעזרת הלהביור שלו, גם במשטרה משתמשים בו, ופוקימון מאוד מחונך, בבו הזמן התפתח לארקנאים מצוין גראוליט באה וליטפה את מקס ברגלו.

בצד היה את טדיורסה פוקימון דובון קטן והוא נראה מפוחד הוא התקרב למקס ומקס התכופף וליטף אותו טדיורסה נידבק לרגלו ועשה מבט מרושע לשאר הפוקימונים, מקס לא ידע כל כך על טדירוסה פוקימון דוב קטן שמשקר לכולם ומאשים פוקימונים אחרים גונב לבידריל אוכל ומזמן וורסרינג בעט צרה כשהוא מתפתח לוורסרינג הוא מוציא את הזהם שהוא צבר כשהיה טדיורסה

מקס אמר: "אני בוחר בטדיורסה" הוא ידע שעם טדיורסה יהיה קשה לתפוס פוקימונים ברמה של לדיין וגראוליט אבל טדיורסה פשוט משך אותו, הוא קיבל פוקדורים רישיון לפוקימון ופוקדע מפרופסור בריץ' ויצא לדרך.

מקס הלך לאותו יער עם טדיורסה ובדרך חשב על זה שכבר ראה את אש עובר את החוויה של ליגת הואן וכדאי להתחיל בליגה אחרת והחליט ללכת לליגת גרנלנד הוא סיפר על זה לטדיורסה וזה לא ממש עיניין את טדיורסה.

הם נכנסו ליער ולפתע טאורוס שם אליהם לב והתכונן לפגוע בהם הוא עמד וזקף את רגלו כשהוא שוחק את האדמה שהרגל דורכת עליה זה היה הטאורוס שתקף את מקס, מקס פחד ואמר: "טוב טדיורסה אני מאמין בך בוא נעשה את זה" טדיורסה שתיכנן לנצל ואז לגנוב אוכל ממקס ולברוח לו ראה שעומד ליהיות קרב ונבהל מקס אמר: "אל תדאג אני ידריך אותך אנחנו צוות מנצח" טאורוס רץ לעבר טדיורסה ומקס קרא: "טוב תקפוץ מעליו ותשתמש בחפירה" טאורוס עמד לפגוע בו ואז טדיורסה קפץ גבוה תוך כדי שהוא עושה סלטות באויר וחפר החפירה לא הייתה מהירה טאורוס חיכה עם הקרניים טדיורסה עמד לצאת אבל הירח שעל ראשו כמו הדריך אותו וטדיורסה התחיל לחפור כשהוא לא מבין למה הוא עושה את זה טאורוס ראה כבר לכלוך אדמה יוצא מהדשא למקום שהוא הסתכל עליו וכיוון את הקרניים טדיורסה יצא והשתמש בסריטה טאורוס עף אחורה שרגליו באדמה.

טאורוס פגע בו מכה ישירה עם הקרנים וטדיורסה עף אחורה ונשכב על האדמה מקס אמר: "בבקשה תקום אתה מסוגל גם אם תפסיד לא יקרה כלום אני יגן עליך" משהו עורר בטדיורסה מרץ וכנראה שהוא הבין מה הוא עשה למקס התחרט וטיפה גדולה של בכי נפלה מפניו על זה הוא קם מקס קרא: "מצוין!" טאורוס רץ לעבר טדיורסה ומקס קרא: "קדימה רגל מהירה" טדיורסה רץ גם ולקראת המפגש בינים הוא קפץ ופגע בטאורוס בגב עם רגלו וקפץ לאדמה טאורוס נפגע ומקס קרא: "סריטה" טאורוס עף אחורה עמד לרוץ אבל מזל גדול שטאורוס דרך על הבוץ שנוצר מהטיפת מים של טדיורסה מקס אמר: "איזה מזל!" פניו של טאורוס נפגעו באדמה והוא נחלש מקס זרק פוקדור ציפצופי אור אדומים רבים היו בכפתור של הפוקדור בסופו של דבר הציפצופים הפסיקו וטאורוס נתפס מקס רץ לעבר טדיורסה וחיבק אותו ואמר: "תפסנו טאורוס" ולפתע הירח של טדיורסה קיבל בהר באור אדום מקס נבהל.

סלמנס

טדיורסה ראה שם את עצמו מחזיק כדור אנרגיה כחול בגווני תכלת וסלמנס שואג באויר יורד עם פה פתוח הוא ראה את מקס לוחץ את ידו ואז טדירוסה ראה את עצמו יורה את האנרגיה בכדור בידיוק אז החיזיון נפסק וטדיורסה חיבק את מקס חזק ופחד מהרגע הזה יותר מכל דבר אחר.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפור טוב מאוד מחכה לפרק הבא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה

פרק ב': "השלהבת של מאגבי"

אחרי שמקס בחר את טדיורסה ותפס את הטאורוס שתקף אותו בקרב מדהים הוא בטעות הלך בדרך הלא נכונה, זאת לא הייתה בעיה למצוא את עצמו בפוקימאפ שלו, אבל הוא מצא פינה ירוקה ונחמדה מאוד.

מאנקי
    מקס התיישב טיפה לנוח ולפתע הוא ראה מאנקי קופץ מעץ כשהוא לוקח תפוח ואוכל אותו, מקס מאוד התלהב וקם במהירות במטרה לתפוס את מאנקי, הוא שלף פוקדור זרק אותו לקרב ואמר: "צא טדיורסה!", טדיורסה יצא שמח.

טדיורסה שמח לצאת אך אחרי רגע הוא הבין שהיריב שלו הוא מאנקי, טדיורסה די פחד, מקס ניסה להרגיע אותו וקרא: "טדיורסה נכון שיש לו יתרון עליך אבל יש לך מתקפה על חושית ככה שגם לך יש עליו יתרון".

מקס קרא: "טדיורסה תתחיל במשא אווירי!", הירח שעל ראשו של טדיורסה זהר בצבע תכלת בהיר מאוד, מאנקי עלה לאוויר כשהילה בדיוק באותו הצבע של על הצורת ירח של טדיורסה הקיפה אותו.

מאנקי התחיל להיפגע מזה אך לפתע הוא השתחרר, הוא נחת ורץ לעבר טדיורסה, ידו של מאנקי הפכה כחולה והוא הכה את טדיורסה באגרוף קרח והמשיך בדרכו בריצה, משם ברח, טדיורסה הוקפא לגמרי.

מאגבי

מקס נבהל ורץ לעבר טדיורסה, טדיורסה לא יכל לזוז מקוביית הקרח שנכלא בה, לפתע מאגבי קטנה וביישנית עברה לה, היא ראתה בין השיחים את מקס וקוביית הקרח שבה נכלא טדיורסה ומאוד התעצבנה כי חשבה שמקס עשה זאת.

מאגבי רצה לעבר מקס וירתה גיץ אש על חולצתו, החולצה נדלקה מיד, מקס נבהל מאוד, הוא השמיע קולות מוזרים של בהלה והוריד את החולצה מגופו, מקס השליך את החולצה בבהלה רבה.

החולצה נשרפה והתפוררה לגמרי, מקס נבהל ואמר: "יש לנו מזל שהיא נפלה על חתיכת אדמה במזל, בפעם הבאה תיזהרי עם השלהבת", לפתע נראה שמקס חשב על משהו, הוא אמר לעצמו: "אם רק הייתי תופס את מאגבי היינו יכולים לשחרר את טדיורסה".

מקס שלף פוקדור וקרא: "טאורוס אני בוחר בך!", טאורוס יצא והשמיע נהמה מפחידה, הוא פיסק את רגלו באדמה, מקס קרא בקול: "טאורוס צא מתקפת קרן!", אך טאורוס לא הקשיב למקס.

נראה היה שטאורוס עדיין שונא את מקס ורוצה לפגוע בו, מאגבי ירתה על הרעמה שמאחורי ראשו של טאורוס גיץ שלהבת, טאורוס נבהל והרים את עצמו, מקס נראה די מתוח ואמר לעצמו: "כל הצרות נופלות עלי".

כשהוא נבהל נורא הוא שלף את המיימיה שלו מהתיק, הוא השפריץ על הרעמה של טאורוס שהתחילה להישרף מים, ואז אמר לטאורוס: "אני כאן מוותר על השתייה שלי בשבילך!", האש התחילה להתכבות.

בסופו של דבר הרעמה של טאורוס התכבתה, הוא נשרף קצת, טאורוס רץ אל מאגבי עם מתקפת קרן, הוא הוריד את ראשו לאדמה כדי שהקרן תפגע בה, זה עבד מצוין, מאגבי עפה אחורה בחוזקה.

מקס במהירות שלף פוקדור וזרק אותו על מאגבי, אור אדום יצא מהפוקדור ושאב את מאגבי פנימה, הפוקדור החל לצפצף ובסופו של דבר מאגבי נתפסה, מקס הוציא את מאגי וביקש ממנו להמיס את הקרח.

מאגבי קפצה ופגעה בקרח עם אגרוף אש, האש נמסה לגמרי, טדיורסה יצא משם קצת מקורר קצת מחומם, הוא קפץ על מקס ודי שמח לראות אותו, מקס חייך ואמר: "אנחנו נהיה הצוות הכי טובים בעולם"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק מעולה יצא תוציא כול יום כמה פרקים?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור ממש טוב!
    מחכה לפרק הבא

7. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אתה בכלל לא משתמש בפסיקים, אי אפשר לקרוא את הבלוק הזה.
    -_-"
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

8. משתמש פעיל
    הרעיון של העלילה מאד יפה.
    אבל רוב המשפטים שלך לא מנוסחים כמו שצריך. אני מציע שפעם הבאה תקרא לעצמך את הפרק בקול רם לפני שאתה מפרסם אותו וכך תדע היכן לתקן. זה מאד עוזר ולאחר מכן יותר נעים לעין לקרוא את הסיפור.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •