פצצת זמן 2!!!
יש אישור מBlackbeard
הפרס ווינר ל5 ימים
חוקים
~ אסור לערוך תגובה שיש בתשובה, דבר כזה יגרום לקבוצה לאיבוד נקודות
~ אסור לקלל
~ אסור להספים, כל שאלה או בעיה יש לשלוח לי הודעה פרטית
~ על כל משתמש להתחייב שהוא יהיה בכל פעם שתהייה פעילות, משתמש שלא יהיה באותה משימה ללא סיבה יודח מהתחרות
~ אין להעתיק תגובה ממשתמש אחר
~ הצעות לשיפור יש לשלוח לי בפרטי ואסור לכתוב אותם בנושא עצמו
הסבר
כל משתמש שנירשם למשחק ישובץ לקבוצה, אני אבחר למשתמש את הקבוצה בה הוא יהיה.
בכל פעם אני אתן משימה הקשורה לעולם הפוקימון, המשתמשים יהיו חייבים לענות עליה בזמן הכי מהיר.
המשחק לא יהיה בנוי רק על שאלות, יהיו בוא כמה משחקים שונים כמו:
סדר את הפוקימונים.

במשימה זו על המשתמשים לסדר את הפוקימונים על פי סדר הופעתם בפוקדע.
זיהוי הפוקימון.

במשימה זו אני אביא תמונה מעוותת והמשתמשים יצטרכו לזהות את הפוקימון או המאמן שבתמונה.
רמת התפתחות

רמה 18

רמה 32

במשימה זו אני אתן פוקימון ואת ההתפתחויות שלו על המשתמשים לתת את הרמה בה הפוקימון מתפתח להתפתחויות שלו.
שאלות על האנימה
בתחרות יהיו שאלות על האנימה
זהוי הפוקימון על פי התיאור
טוב בתחרות אני אתאר לכם פוקימון ואתם תצטרכו להגיד לי על איזה פוקימון אני מדבר, לדוגמא:
אני מבוסס על לטאה וצבע גופי הוא כתום, ועל זנבי יש להבה, מי אני.
תשובה: צ'ארמנדר.
קבוצות
במשחק יהיו שלושה קבוצות, לכל קבוצה היה פוקימון משלה, כאשר היא תגיע לכמות נקודות מסוימת הפוקימון שלהם יתפתח.
נגיד טורטוויג מתפתח ברמה 18, אז הקבוצה תצטרך להגיע ל180 נקודות כדי לפתח אותו כדי לפתח את הפוקימון צריך להגיע לרמה שלו כפול 10
שיטת התחרות החדשה
פעם התחרות תהיה שונה, ביום הראשון של התחרות כולם יהיו לבד אחד נגד השני, כל אחד בשביל עצמו, ביום הראשון לא תהיה הדחה, באותו היום 4 המתמודדים שיגיעו לניקוד הגבוה ביותר יכנסו לקבוצה מיוחדת שנקראת המחסלים.
המחסלים - בקבוצה זו יהיו המתמודדים החזקים ביותר של התחרות על פי היום הראשון, כאשר הקבוצה הזו תהיה הראשונה או שניה בכמות הנקודות אחרי יום של תחרות היא תבחר מי יודח מבין הקבוצות האחרות, אבל אם הקבוצה הזו תגיע אחרונה בנקודות אחרי יום תחרות יודחו מהקבוצה כל המשתמשים שבקבוצה ונעבור לשלב הבא בתחרות.
ויהיו עוד שני קבוצות, הקבוצה השחורה והלבנה.
איך תעבוד ההדחה
אם הקבוצה של המחסלים תגיע מקום ראשון או שני אחרי התחרות היומית הם יבחרו את מי שיודח מהקבוצה או מהקבוצות המפסידות.
ואילו האופציות של ההדחה
1. במקרה שהקבוצה של המחסלים מגיע למקום ראשון בכמות הנקודות והקבוצה השחורה והלבנה מגיעה לשני מקומות האחרונים, יודחו מכל קבוצה (מהשחורה והלבנה) משתמש אחד שאת המודח הזה יבחרו המחסלים.
2. במקרה שאחד מהקבוצות הלבנה או השחורה מגיעים מקום ראשון והקבוצה של המחסלים מגיע מקום שני, הקבוצה של המחסלים יבחרו משתמש אחד שיודח מהקבוצה שהגיעה אחרונה (השחורה או הלבנה)
3. במקרה שהקבוצה של המחסלים מגיעה אחרונה כל המשתמשים יודחו מן המשחק.
וככה יעבוד השלב הראשון, השלב הראשון יגמר או ש4 מתמודדים יודחו או שהקבוצת המחסלים תתפרק.
טופס ההרשמה
שם משתמש:
הקבוצה שאני חושב שאני אהיה בה:
האם אתה תשתתף בכל התחרויות?:
כמה שעות אתה נימצא בפורום ביום בממוצע:
נא לא להגיב