Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 37 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 555
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תן להם זמן מוקצב או שלא יקבלו חסינות...

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    תן להם זמן מוקצב או שלא יקבלו חסינות...
    אחד מהם חייב לקבל חסינות, מי שישלח לי תשובה ראשון יקבל חסינות

3. Because lizards can swim
    ואם הם ישלחו בעוד איזה שבוע אז מה תעשה?!?!?!

4. משתמש מנוסה
    אם עד הערב הם לא ישלחו אז אני עושה הדחה המחסלים יבחרו את המודח וזו כבר תהיה בעיה שלהם

5. משתמש מנוסה
    טוב הזוכה בחסינות הוא: Naruto
    אז המועמדים להדחה הם:danger , איש האבטיח

קבוצת המחסלים תדונו במי אתם רוצים להדיח ותשלחו לי את התשובה בפרטי, אחרי שאני אגיד מי הודח היום אני אכתוב מי שחקן החיזוק שעובר מהלבנים לשחורים.

6. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי mamoswine צפה בהודעה
    טוב הזוכה בחסינות הוא: Naruto
    אז המועמדים להדחה הם:danger , איש האבטיח

קבוצת המחסלים תדונו במי אתם רוצים להדיח ותשלחו לי את התשובה בפרטי, אחרי שאני אגיד מי הודח היום אני אכתוב מי שחקן החיזוק שעובר מהלבנים לאדומים.
    לשחורים

7. משתמש מנוסה
    בצער רב אנחנו נפרדים היום מ: danger
    שהודח על פי בחירת המחסלים, אבל אל תשכחו שיש גלגל הצלה, שהשנה ישנה את המשחק מאוד.

שחקן החיזוק שעובר מהקבוצה הלבנה לשחורה הוא: Eustass Kid
    זוהי החלטה סופית, הקבוצה הלבנה צריכה עכשיו לתפוס את עצמה בידיים ולא להסתמך רק על שחקן אחד, והשחורים, אני רוצה לראות מחר אם אתם תגיבו כי שניתי את השעה ל4 וחצי.

מחר אין הדחה אבל יש משהו חשוב שיכול לשנות את המשחק מקצה לקצה, וביום ראשון אתם תבינו גם למה.

8. מורחקים
    שהודח על פי בחירת המחסלים, אבל אל תשכחו שיש גלגל הצלה, שהשנה ישנה את המשחק מאוד.

זוהי החלטה סופית, הקבוצה הלבנה צריכה עכשיו לתפוס את עצמה בידיים ולא להסתמך רק על שחקן אחד, והשחורים, אני רוצה לראות מחר אם אתם תגיבו כי שניתי את השעה ל4 וחצי.

מחר אין הדחה אבל יש משהו חשוב שיכול לשנות את המשחק מקצה לקצה, וביום ראשון אתם תבינו גם למה.
    נפגעתי קשות מהטענה..

9. משתמש מנוסה
    איזה באסה,שוב כמעט כל המחסלים לא היו,לפחות killerbee היה היום.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

אוף טוב בי לבנים עכשיו אני יעזור חשחורים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    LightSword אתה לא צריך להפגע דווקא בתגובה שלי לא התכוונתי עליך, אתה פעיל אבל יש משתמשים בקבוצה שלך שטיפה ישנים.

METAGROSS16 אז תעיר את המחסלים, היום היה לכם מזל שהקבוצה של השחורים לא הייתה, אחרת הייתם מתפרקים, בהתחלה חשבתי שזה ילך לכם גרוע, אבל מזל שיש אותך ואת killerbee

Eustass Kid אני יודע שזה מבאס, אבל על פי מה דבקתי את השחקן הכי פעיל מכל המשתמשים, ובקבוצה הלבנה יש משתמשים פעילים וצריכה להיות תחרות בין הקבוצות, כי זה לא הגיוני שככה זה ילך משהו צריך להעיר את הקבוצה השחורה כי ככה הם בחיים אל יגיעו לשלב הבא.

תשמעו בתכלס תנסו אתם לשרוד בשביל עצמכם כרגע, כי בקרוב יגיע שלב שכל אחד יהיה בשביל עצמו, אחרי השלב השני כל אחד ממכם יצטרך להתמודד לבד בלי שחברי הקבוצה ירכבו לו על הגב, וגם אם תודחו יש תמיד גלגל הצלה, ובגלגל הצלה תהיה הפתע גדולה שאתם לא תאמינו אפילו, שנה שעברה המרתי על משתמשים מסוימים שנפלו בהתחלה או באמצע במפתיע, ומשתמשים שישנו התעוררו באמצע המשחק ואפילו הגיעו לחצי הגמר או לגמר, שם המשחק הוא פצצת זמן, והכל תלוי כמה אתם מהירים.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    LightSword אתה לא צריך להפגע דווקא בתגובה שלי לא התכוונתי עליך, אתה פעיל אבל יש משתמשים בקבוצה שלך שטיפה ישנים.

METAGROSS16 אז תעיר את המחסלים, היום היה לכם מזל שהקבוצה של השחורים לא הייתה, אחרת הייתם מתפרקים, בהתחלה חשבתי שזה ילך לכם גרוע, אבל מזל שיש אותך ואת killerbee

Eustass Kid אני יודע שזה מבאס, אבל על פי מה דבקתי את השחקן הכי פעיל מכל המשתמשים, ובקבוצה הלבנה יש משתמשים פעילים וצריכה להיות תחרות בין הקבוצות, כי זה לא הגיוני שככה זה ילך משהו צריך להעיר את הקבוצה השחורה כי ככה הם בחיים אל יגיעו לשלב הבא.

תשמעו בתכלס תנסו אתם לשרוד בשביל עצמכם כרגע, כי בקרוב יגיע שלב שכל אחד יהיה בשביל עצמו, אחרי השלב השני כל אחד ממכם יצטרך להתמודד לבד בלי שחברי הקבוצה ירכבו לו על הגב, וגם אם תודחו יש תמיד גלגל הצלה, ובגלגל הצלה תהיה הפתע גדולה שאתם לא תאמינו אפילו, שנה שעברה המרתי על משתמשים מסוימים שנפלו בהתחלה או באמצע במפתיע, ומשתמשים שישנו התעוררו באמצע המשחק ואפילו הגיעו לחצי הגמר או לגמר, שם המשחק הוא פצצת זמן, והכל תלוי כמה אתם מהירים.
    צודק טוב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מורחקים
    רק כמה דברים שאני חייב להגיד- יש אנשים שרוצים לצאת מהמשחק..
    יש אנשים שהשעה לא מתאימה להם, ויש את האנשים שכן משחקים- עכשיו המחסלים מעיפים דווקא את אלה שכן מגיבים- ומשאירים את אלו שלא משתתפים- ככה שהלאה במקום משחק אמיתי, זה יהיה משחק חד צדדי..
    כי השניים היחידים שעד עכשיו העיפו הם Flupy ודיינג'ר- השניים היחידים שאשכרה שיחקו בקבוצת השחורים..
    עכשיו נשארו 2 שלא משחקים, והעברת אחד- שדי בטוח שהקבוצה תהיה תלויה בו..
    מה הקטע במשחק של להשאיר שחקנים לא פעילים.. זה אולי אסטרטגי וחכם- אבל לא תורם בכלל למשחק עצמו.. :/

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי LightSword צפה בהודעה
    רק כמה דברים שאני חייב להגיד- יש אנשים שרוצים לצאת מהמשחק..
    יש אנשים שהשעה לא מתאימה להם, ויש את האנשים שכן משחקים- עכשיו המחסלים מעיפים דווקא את אלה שכן מגיבים- ומשאירים את אלו שלא משתתפים- ככה שהלאה במקום משחק אמיתי, זה יהיה משחק חד צדדי..
    כי השניים היחידים שעד עכשיו העיפו הם Flupy ודיינג'ר- השניים היחידים שאשכרה שיחקו בקבוצת השחורים..
    עכשיו נשארו 2 שלא משחקים, והעברת אחד- שדי בטוח שהקבוצה תהיה תלויה בו..
    מה הקטע במשחק של להשאיר שחקנים לא פעילים.. זה אולי אסטרטגי וחכם- אבל לא תורם בכלל למשחק עצמו.. :/
    אתה טועה נארוטו הגיב קצת בתחרות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    תשמעו המטרה של המחסלים זה להעיף משתמשים חזקים שמפריעים להם בדרך, ואם הם היו מגיעים למה הם לא ניצחו אף פעם, הם היו מגיבים, פעם פה פעם שם, והשעה לא הייתה מתאימה להם, אבל וואלה אתם הריי יודעים שנרשתם למשחק, אז יש לכם אחריות, לא יכולים לעמוד בהם תפרשו.

עמוד 25 מתוך 37 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •