אני יודע שהתמונה מסתובבת ברשת- אבל המשימה הייתה להעתיק תמונה מצויירת קיימת אחד לאחד- קו קו, צורה צורה, צבע צבע..
תאמינו או לא- אבל כל הדבר הזה זה עבודה של שלושה ימים על התוכנה, ציור של קו קו, סימון של צורה צורה, והעתקה של צבע לצבע..
![]()
מרשים
אבל אף פעם לא הבנתי מה הקטע של הסדרה הזאת
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יצא לך ממש טוב!
נראה טוב אבל יש כמה קווים עקומים/סטיות מהקו...
טוב זה כמעט בלתי אפשרי שהכל יהיה מושלם באילוסטרציה...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
חחח ביקרתי באשכול של החזרת PO ZON לניהול הפורום- והאמת גם אני בעד החזרתו- אהבתי את הפעילויות שהוא אירגן- והסכמתי איתו שהעניין של ישראמון צריך להתנהל יותר טוב.. ובפורום אחר- שקשור לפוקימון..
אבל ההשמצות שקיבלתי שם- זה לא היה יפה..
מי שאשכרה קרא את מה שרשמתי באשכולות ראה שפירסמתי 3 דפי פייקדע (ברמה מעולה אגב..)- בגלל שאני רוצה שאנשים יהנו מהמשחק שייפתח- ולא לחשוף את כל העבודה שאני עושה כבר עכשיו.. אבל עדיין צריך לשמור על מודעות- אז כן- פירסמתי כל עבודה במחשב שעשיתי- צלליות, ספרייטים- כל עבודה במחשב ניצלתי כדי להזכיר לאנשים ולהרחיב את מודעות הפרויקט- משחק פורום ביצירה של אנשי הקהילה..
שזה לא הנושא של ההודעה הזאת- אבל עיצבן אותי שאמרו לי שהתמונה שפה לא קשורה לציור ממוחשב...
WTF?!?!
את התמונה הזאת עשיתי- לעבודת חצי סמסטר בשיעור מחשבים של מכללת ויצו לעיצוב גרפי בחיפה.. יענתו זה ציור!! שעשיתי במחשב!! איך זה לא קשור לציור ממוחשב?!?!?! אם אתם תומכים במישהו- תתמכו בו, אל תשמיצו את כל מה שמסביב על הדרך בלי להבין על מה אתם מדברים..
חוץ מזה SexStyle- המרצה של הקורס נתן לי 100 ורשם בגדול "אחת העבודות הטובות שהגישו לי בעשור.." וראיתי איזה עבודות הגישו לו- הוא היה מבסוט מרמת הפירוט של קו קו, צורה צורה- ההבדל בין צבעי הרקע לבין צבע הקדמה, השכבות, החיבורים.. מי שעובד על אילוסטרטור מבין- שזה אולי האמא של הציור הממוחשב..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)