אתה מגיע לבית, סוגר את הדלת ובדיוק בזמן. אחד הסטארלים מתנגש בדלת וחוטף מכה. הרעש מבריח את כל הסטארלים משם. לפתע אתה שם לב שמכל הפירות נשארה לך רק אשכולית קטנטנה.
מזל טוב! פתחת את עמוד 10 ואתה מקבל יכולת מיוחדת חדשה-
שינוי צורה. ראה דף רשומים.
---------------------------
בזמן שאתה מעמיק ליער, הוא נעשה יותר ויותר מרושע. השמש דעכה לגמרי, כך שלא תוכל להשתמש בה כחיזוק אלה רק בכוחותיך ובתבונתך. אתה מגיע להתפצלות T. לאיזה כיוון תבחר לפנות?
"התעלפנו ועפנו החוצה מהמים" עונה באגון בפחד "אני התעוררתי לפני שעות! אנחנו חזרה בבית שלי כי המקום ההוא נעלם... לקח לך המון זמן להתעורר!"מה קרה לי??" אני שואלת.
אני זוכרת שראינו אור מוזר בבריכה הזו ..מה קרה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אתה שואל את ברונזור אם הוא רוצה להצטרף אליך. "כן!" אומר ברונזור "המון זמן אני לבד כאן... נגעתי באיזה מתכת קטנה והופעתי פה... איך הגעת אתה?"[/quote]
"בדיוק כמוך!" אומר לו והוביל אותו אל הבית שלי.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
[quote=chimcharboy;692571]אתה לוקח או לבית שלך וברונזור לפתע אומר "יש פה המון חשמל אתה לא מרגיש?"
"לא יודע" אומר באגון "אבל זה מסוכן מאוד. זה כמעט חיסל אותך..." ואז הוא מביט בך במבט שונה, עוד יותר מודאג. את מרגישה שמשהו פועם לך על הבטן וכשאת מסתכלת את צורחת בחרדה. אחד העורקים שלך התנפח והתחיל לפעום. את חולה בסתימת עורקים! הדרך היחידה לרפא את זה היא לנקב את מה שסותם את הזרימה!
אתה פונה ימינה ורואה לחרדתך את סנדי קשורה בחבל חסין אש. החבל הוא הדבר היחיד שמחונע ממנה ליפול לתוך קדרה מלאת חומצה. החבל דק מאוד וכל תזוזה לא נכנונה תפיל אותה למוות ודאי!
אני לא אמור להפוך לכריינדוס זוהראנ אומר"איך שינתי צורה מכריינדוס לדרסטה"לאשכולית יש טעם מר. אתה מתעצבן על הסטארלים שתקפו אותך, ושבגללם אכלת רק אשכולית קטנה ומרה מאוד. אתה כל כך עצבני, עד שאתה לא שם לב שאתה זוהר בבוהק כסוף והופך לטדיאורסה זוהר!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סואלו פולט אנחה "אתה בטח היחיד שלא שמע עליו" הוא אומר "זורואק הוא המפותח של זורא. הוא יודע להחליף צורה לכל דבר. הוא תוקף את אלו שמתנגדים לו בכך שמחליף צורה לאחד הקרובים שלהם ואז תוקף. הוא מסוכן אפילו יותר מפוקימונים אגדיים."
דארקראי לא מופיע. במקומו מופיעזורא. זורא אומר לך "דארקראי הלך בינתיים! זו ההזדמנות שלך להציל אותה!!!" ואז צורח ונעלם.
[quote=בר.;692964]"כן" הוא אומר "רופאה יותר נכון. היא בדיוק הלכה לקחת קצת מים והיא כבר חוזרת לטטפל בך."
בטעותאתה קריינידוס זוהר
אתה לא מצליח להרדם ואז שומע דיבורים בחוץ. כל כמה שניות מישהו מזכיר את השם שלך. הדיבורים ממשיכים כמה שעות ומפריעים לך מאוד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)