Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 27 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 395
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה
    ס
    בטעות אתה קריינידוס זוהר

אני יוצא מביתי ומנסה להשתמש ביכולת שלי לשפר אתה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סואלו פולט אנחה "אתה בטח היחיד שלא שמע עליו" הוא אומר "זורואק הוא המפותח של זורא. הוא יודע להחליף צורה לכל דבר. הוא תוקף את אלו שמתנגדים לו בכך שמחליף צורה לאחד הקרובים שלהם ואז תוקף. הוא מסוכן אפילו יותר מפוקימונים אגדיים."
    "חייבים לעצור אותו!" אני אומר בטון גבוה "אם הוא כזה רשע אז צריך להלחם מולו" אני אומר לסוולו

דארקראי לא מופיע. במקומו מופיע זורא. זורא אומר לך "דארקראי הלך בינתיים! זו ההזדמנות שלך להציל אותה!!!" ואז צורח ונעלם.
    .
    אני מתלבט במשך כשניה האם עובדים עלי או מה קורה פה לעזאזל,ואז מחליט להציל אותה:
    אני שולח עלי תער על החבלים,ואם היא משתחררת שולח במהירות גפן מצליפה לתפוס אותה ולהביא אותה אלי,ואז נברח.

4. היכל התהילה
    אתה לא מצליח להרדם ואז שומע דיבורים בחוץ. כל כמה שניות מישהו מזכיר את השם שלך. הדיבורים ממשיכים כמה שעות ומפריעים לך מאוד.
    אני מציץ בשקט, מאחורי סלע החוצה

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;693297]
    ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "כן" הוא אומר "רופאה יותר נכון. היא בדיוק הלכה לקחת קצת מים והיא כבר חוזרת לטטפל בך."
    "יופי ..."אני אומרת בשקט בפנים כאובות.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש מנוסה
    א
    תה לוקח או לבית שלך וברונזור לפתע אומר "יש פה המון חשמל אתה לא מרגיש?"
    "כבר קיבלתי כמה גלי חשמל חזקים" אומר לו.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

7. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    אני מציץ בשקט, מאחורי סלע החוצה
    אתה רואה שני האונדומים. אתה חושב שהם אלו שדיברו עד שרואה את הפחד על פניהם ורואה שהם מסתכלים על משהו במרחק- משם בוקעים הקולות. בחיים שלך לא ראית האונדום פוחד ובטח שלא עד כדי כך... זה נראה כאילו שורפים אותו, לא בעצם לא אותו אלה את אחד מבני המשפחה שלו על המוקד.
    ההאונדום השני נראה פי שתיים יותר גרוע. הוא כבר לא הסתכל. ראו את הפחד והעינויים על הפנים שלו. הוא נראה כל כך נורא, עד שכבר היית בטוח שעשו משהו ליצור הכי קרוב אליו... זה היה נראה כאילו כל רגע הוא יפול לרצפה ויצרח בכאבים איומים...

"יופי ..."אני אומרת בשקט בפנים כאובות.
    אתם מחכים מספר דקות ולבסוף את שומעת צעדים ורואה צ'נסי באה. היא לא מרבה לדבר ונראת מפוחדת. היא שולפת מזרק ואת נלחצת למראהו. צ'נסי מתחילה למלמל לך בשקט ואז נרגעת עד שהיא נועצת את המזרק בדיוק באמצע העורק. את לא מספיקה לצרוח. את מתעלפת במקום.
    אתה מתעוררת אחרי כמה זמן, ובאגי ישן לידך.

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני יוצא מביתי ומנסה להשתמש ביכולת שלי לשפר אתה

אתה מתאמץ בכל הכוח לקבל עוד חיזיון. אתה חושב על כל דבר שאתה מכיר אבל כלום. אתה מתייאש ומתחיל ללכת הביתה אבל אז נופל על הרצפה ומתחיל לפרכס.

אתה עומד בשדה מלא בקוצים. מולך אתה רואה איווי מתרוצץ בדשא בשמחה ומאחוריו אימו קוראת לו להזהר. משפחה נורמלית, אם דואגת ובן מתרוצץ.
    לפתע הכל משחיר. לא, לא משחיר. הכל מאבד את הצבע והופך לשחור ולבן. האם צורחת בהיסטריה כשבנה נשאב לתוך האדמה בצרחות

אתה מתעורר מהחיזיון וכולך מזיע ורועד.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "חייבים לעצור אותו!" אני אומר בטון גבוה "אם הוא כזה רשע אז צריך להלחם מולו" אני אומר לסוולו

להפתעתך, סואלו צוחק "אתה חושב שלא ניסו?" הוא שואל "הוא אכזרי מכדי להיות מובס! ניסינו הכל! אפילו שלחנו דיטו מחופש לבנו, והדיטו רק התקרב יותר מדי והוא חיסל אותו! לא גילינו את נקודת התורפה שלו כדי לתקוף אותו. אנחנו משתדלים לשמור על פרופיל נמוך ועל המשפחות כמה שיותר. אסור לעשות מעשים פזיזים, אחרת, כל מי שאתה מכיר, גם כאלו שראית ברחוב ולא דיברת איתם לעולם יהיו בסכנה!

אני מתלבט במשך כשניה האם עובדים עלי או מה קורה פה לעזאזל,ואז מחליט להציל אותה.
    אני שולח עלי תער על החבלים,ואם היא משתחררת שולח במהירות גפן מצליפה לתפוס אותה ולהביא אותה אלי,ואז נברח.
    אתה תופס אותה ורץ בשיא המהירות. אתם מגיעים למקום בו היער חוזר להיות רגיל ואתה רץ במהירות הבזק. אתה חוצה את הקו הבלתי נראה ונשמעת צעקת זעם בדיוק בשנייה שאתה חוצה את הקו. יד תופסת לך את הרגל אבל אתה עובר את הקו והיא מתפוגגת.
    אתה רואה כבר את הבית. כל כך קרוב...

[b]"כבר קיבלתי כמה גלי חשמל חזקים" אומר לו.
    ברונזור אומר "גלי חשמל חזקים?! כיף לך! אתה מוגן כל עוד אתה כאן! כל הפוקימונים פה מתחננים לקבל גלי חשמל מגנים ופתאום מופיע בחור חדש והוא מוגן! כולם פה התפללו שנים לקבל הגנה" הוא כועס מאוד ומרוב זעם ונגע ברצפה.
    הפיצוץ שהתרחש היה עז. אתה רואה המון אור לבן ואז הוא נעלם. אתה מסתכל למקום שבו ברונזור עמד ורואה שברי מתכת מחושמלים. לחרדתך, השברים היו גופו של ברונזור.

[B]

אתה תופס אותה ורץ בשיא המהירות. אתם מגיעים למקום בו היער חוזר להיות רגיל ואתה רץ במהירות הבזק. אתה חוצה את הקו הבלתי נראה ונשמעת צעקת זעם בדיוק בשנייה שאתה חוצה את הקו. יד תופסת לך את הרגל אבל אתה עובר את הקו והיא מתפוגגת.
    אתה רואה כבר את הבית. כל כך קרוב...
    .
    "קדימה,בואי נמשיך!אנחנו כל כך קרובים!" אני אומר,מתנשם ומתנשף
    'אז הוא חסר כוחות פה?' אני חושב לעצמי,ממשיך לרוץ לבית.

9. היכל התהילה
    אתה רואה שני האונדומים. אתה חושב שהם אלו שדיברו עד שרואה את הפחד על פניהם ורואה שהם מסתכלים על משהו במרחק- משם בוקעים הקולות. בחיים שלך לא ראית האונדום פוחד ובטח שלא עד כדי כך... זה נראה כאילו שורפים אותו, לא בעצם לא אותו אלה את אחד מבני המשפחה שלו על המוקד.
    ההאונדום השני נראה פי שתיים יותר גרוע. הוא כבר לא הסתכל. ראו את הפחד והעינויים על הפנים שלו. הוא נראה כל כך נורא, עד שכבר היית בטוח שעשו משהו ליצור הכי קרוב אליו... זה היה נראה כאילו כל רגע הוא יפול לרצפה ויצרח בכאבים איומים...
    אני ניגש אליהם בשקט "מה קרה?"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

אתה מתאמץ בכל הכוח לקבל עוד חיזיון. אתה חושב על כל דבר שאתה מכיר אבל כלום. אתה מתייאש ומתחיל ללכת הביתה אבל אז נופל על הרצפה ומתחיל לפרכס.

אתה עומד בשדה מלא בקוצים. מולך אתה רואה איווי מתרוצץ בדשא בשמחה ומאחוריו אימו קוראת לו להזהר. משפחה נורמלית, אם דואגת ובן מתרוצץ.
    לפתע הכל משחיר. לא, לא משחיר. הכל מאבד את הצבע והופך לשחור ולבן. האם צורחת בהיסטריה כשבנה נשאב לתוך האדמה בצרחות

אתה מתעורר מהחיזיון וכולך מזיע ורועד.

אני הולך למצוא מקור מים ואכל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה

אתם מחכים מספר דקות ולבסוף את שומעת צעדים ורואה צ'נסי באה. היא לא מרבה לדבר ונראת מפוחדת. היא שולפת מזרק ואת נלחצת למראהו. צ'נסי מתחילה למלמל לך בשקט ואז נרגעת עד שהיא נועצת את המזרק בדיוק באמצע העורק. את לא מספיקה לצרוח. את מתעלפת במקום.
    אתה מתעוררת אחרי כמה זמן, ובאגי ישן לידך.
    אני שותקת ומחכה שבאגי יתעורר.
    מתי שהוא יתעורר אני אגיד לצ'נסי תודה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

12. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "קדימה,בואי נמשיך!אנחנו כל כך קרובים!" אני אומר,מתנשם ומתנשף
    'אז הוא חסר כוחות פה?' אני חושב לעצמי,ממשיך לרוץ לבית.
    אתם מגיעים לבית שלך ואתה רץ לתוכו בסערה.
    סנדי מתחילה להתעורר. היא רואה איפה היא ורואה שאתה סוחב אותה וממהרת לחבק אותך. "תודה, תודה, תודה! זה היה כל כך מפחיד!" ואז נושקת לך קלות על המצח, מה שגורם לך להסמיק כמו עגבנייה ולאבד את כל הגוון הירוק.

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני הולך למצוא מקור מים ואכל
    אתה הולך ומוצא מאגר מים קטן. אתה שותה לרוויה ואז קוטף כמה פירות מעצים שהיו סביב המאגר. אתה אוכל אחד מהם ואת האחרים שומר.
    לפתע אתה רואה שדה קוצים מוכר- השדה מהחיזיון! ואתה רואה שם את אספיאון ואיווי, שניהם מתרוצצים.
    לפתע אספיאון קופאת וצועקת לאיווי להזהר. אתה יודע מה עומד לקרות...

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    אני ניגש אליהם בשקט "מה קרה?"
    ההאונדורים קופצים בבהלה ואחד מהם בטעות נושף קצת אש. הם מביטים בך בפחד ואז עונה אחד מהם באיטיות "מוציאים את הפחה של החבר שלי ל... ל... להורג" הוא פולט יפחה "ו... ומענים את... את אחד הבנים שלו כדי שיספר איפה הוא, מענים אותו בצורה לא טבעית ומחליאה" חברו מתחיל לבכות וממלמל "פשוט תאמר לו איפה אני בן יקר" ואז משתטח על הריצפה.

אני שותקת ומחכה שבאגי יתעורר.
    מתי שהוא יתעורר אני אגיד לצ'נסי תודה.
    את רואה את צ'נסי ואומרת לה "תודה". צ'נסי עונה "אין בעד מה. מזל שבאגי קרא לי כל כך מהר. אחרת לא הייתי מספיקה להמס את חוסם העורקים. יש לך מזל שהוא אוהב אותך" היא אומרת ושלוש המילים האחרונות מודגשות בקנאה. היא שולחת בך מבט מקנא ואז מסיטה את המבט לבאגי, ואליו שולחת מבט שגורם לך לזעום. הזעם מחלחל בעורקים שלך כשאת רואה שהיא מסתכלת על באגי במבט אוהב... יותר מדי אוהב...

13. משתמש מנוסה
    [B]

את רואה את צ'נסי ואומרת לה "תודה". צ'נסי עונה "אין בעד מה. מזל שבאגי קרא לי כל כך מהר. אחרת לא הייתי מספיקה להמס את חוסם העורקים. יש לך מזל שהוא אוהב אותך" היא אומרת ושלוש המילים האחרונות מודגשות בקנאה. היא שולחת בך מבט מקנא ואז מסיטה את המבט לבאגי, ואליו שולחת מבט שגורם לך לזעום. הזעם מחלחל בעורקים שלך כשאת רואה שהיא מסתכלת על באגי במבט אוהב... יותר מדי אוהב...
    "אני הבנתי אותך "אני אומרת לה בחיוך שכואב לעשות.
    "יום אחד את תמצאי שיאהב אותך .ואת תאהבי אותו .את מאוד חמודה ,רק שתדעי .את יכולה להפיל את קיוגר בקסמייך .וקיוגר הוא פוקימון שמאוד קדוש לנו .ויום אחד כשתמצאי אותו ,את אהובך ,את תהפכי לבליסי יפיפיה."אומרת לה בתקווה שתעזוב את באגי בשקט בלי להראות .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

14. היכל התהילה
    ההאונדורים קופצים בבהלה ואחד מהם בטעות נושף קצת אש. הם מביטים בך בפחד ואז עונה אחד מהם באיטיות "מוציאים את הפחה של החבר שלי ל... ל... להורג" הוא פולט יפחה "ו... ומענים את... את אחד הבנים שלו כדי שיספר איפה הוא, מענים אותו בצורה לא טבעית ומחליאה" חברו מתחיל לבכות וממלמל "פשוט תאמר לו איפה אני בן יקר" ואז משתטח על הריצפה.
    "למה אתם לא עושים כלום?" אני שואל בתמימות "תצילו אותו!"

15. משתמש מנוסה
    ברונזור אומר "גלי חשמל חזקים?! כיף לך! אתה מוגן כל עוד אתה כאן! כל הפוקימונים פה מתחננים לקבל גלי חשמל מגנים ופתאום מופיע בחור חדש והוא מוגן! כולם פה התפללו שנים לקבל הגנה" הוא כועס מאוד ומרוב זעם ונגע ברצפה.
    הפיצוץ שהתרחש היה עז. אתה רואה המון אור לבן ואז הוא נעלם. אתה מסתכל למקום שבו ברונזור עמד ורואה שברי מתכת מחושמלים. לחרדתך, השברים היו גופו של ברונזור.[/quote]

סדיסט Xddd
    -------------
    'wtf?!' אומר בלחץ וארוץ לחפש אותו
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 11 מתוך 27 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •