Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 395
  1. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה
    XD
    ------

אתה יושב שם וחושב בעצב על המשפחה שהשארת בכוכב האיום ההוא. לפתע אתה שומע קולות דהרה. אתה מביט לכיוונם ורואה להקת אוניקס וסטיליקס נעה לכיוונך במהירות. הם נעצרים לידך ואחד הסטיליקסים קושר אותך בזנבו בעוד שאר הלהקה בוחנת את המטוס שלך "תפסנו את הפולש! בואו נעוף מכאן!" אומר הסטיליקס שאוחז בך ולהפתעתך ממריא ומתחיל לעוף. שאר הלהקה ממהרת בעקבותיו על הקרקע.
    [/B]
    "היי!." אני צועק, "באתי לכן בכוונת שלום!, אני רק רוצה לחיות כן בשקט!, מה אתם רוצים ממני?." אני אשאל אותם.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    XD
    הסואלו תופס אותך ומנקר לך את הראש ואומר "זוז מהדרך!" וטס לעבר טיילו. אתה מביט בו כשהוא תופס את טיילו בזנב וגורר אותו חזרה אחורה בעוד טילו צועק "עזוב אותי! תן לי להשתמש בכוח שלי! די, די!!!" אבל סואלו לא מוותר ונכנס עם טיילו חזרה לעץ ופוקד עליו "לחדר, עכשיו!".
    כשטיילו הולך הוא פונה אליך ואומר "אתה חוצפן אתה יודע? אני מארח אותך ואתה לועג לי?!"

"סליחה אני ממש מיצטער!" אני אומר לסוולו "אבל למה אתה כל כך פוחד מזורואק?!" אני שואל אותו ומחכה לתשובה

3. משתמש מנוסה
    XD

צ'נסי עפה מעוצמת הברק ופוגעת בקיר הנגדי בצרחות. באגי מתעורר מהצרחות ואז רץ מחוץ למערה. את ממהרת בעקבותיו וכשאת משיגה אותו את מספרת לו מה קרה. "החוצפה של הצ'נסי הזאת" הוא ממלמל ומותח את גופו כדי לשחרר את איבריו הנוקשים. "בואי נסתלק מכאן. כשהיא תתעורר היא לא תהיה מאושרת!"

[/B]
    "אוקיי" אני אומרת לו .
    "קדימה לברוח !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

[B]
    סנדי תופסת לך את היד ואומרת "בבקשה אל תלך לשם! הוא מחכה לך! הוא אמר שהוא ייתן לך להציל אותי ואז יחכה בשבילך!" היא מתחילה לבכות "אני לא אתן לך ללכת! אני לא רוצה ל... ל... לאבד את הפוקימון הראשון שאני אוהבת!" ואז מחבקת אותך ומנשקת אותך.
    שבוע טוב =]
    --
    אני מנשק אותה בחזרה,מעביר את כל התשוקה שבי לזה.
    אני משחרר אותה,ואז חושב לעצמי 'רגע,זה קצת פתאומי,מקודם היא היתה יותר מידי ביישנית.ידועה לי שלזורואה יש יכולת שינוי צורה,אולי הם עובדים ביחד,והוא צריך להגיע כל רגע ולתפוס אותי כשאין לי לאן לברוח.מצד שני,יכול להיות שהיא האמיתית.אבל אם כן,למה היה לי כל כך קל להבריח אותה?' אני חושב לעצמי,וכשהחפירה הזו מסתיימת במוחי אני מחליט.
    "אל תדאגי לי,אני אהיה בסדר,ולא אתרחק כל כך הרבה" אני אומר,מלטף את ראשה בעדינות (עם גפן מצליפה XD) ויוצא,ומתקרב ליער האפל.

5. מורחקים
    שם: ליאור
    אספיאו
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    "מה הם?" אני שואל "פוקימון?"
    "לא..." עונה ההאונדור "אנחנו לא יודעים מה הם... הם צצו פה והחליטו שהם השלטון... הם רצחו כל מי שהתנגד..." הוא אומר. לפתע אתה קולט תנועה במקום אליו הסתכלו ההאונדורים. אתה מביט מבט אחד והצריחה החנוקה שעמדת לפלוט נחסמת רק תודות להאונדור האב שנגח בך ואמר "ששש!!!".
    אבל אתה כבר ראית מספיק.
    היצורים היו הזן החדש מכדור הארץ.

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספאון"קיבלתי חיזיון איוי שלך יהפוך לאמבריאון"
    אספיאון צוחקת להפתעתך ואומרת "הוא לא יכול להתפתח!" היא ממשיכה לצחוק ואז אומרת "הוא נגע בטעות באבן נצח! הוא לא יכול להתפתח. חוץ מזה הוא צריך לשמוח כדי להתפתח לאמבריאון ובטח מענים אותו שם. הוא לא יכול להתפתח אלה אם..." קולה דועך ואז היא אומרת באימה "במקרה שמעת תפילה?"

ציטוט פורסם במקור על ידי David Villa צפה בהודעה
    אתה משתדל להרכיב את החלקים במקום. לפסוף את מצליח אבל ברונזור מלא בסדקים, אבל לפחות חי. בזמן שטיפלת בו הוא נרדם ולכן הוא לא שם לב שהוא מהבהב והזוהר שלו כבה. לפתע הוא מתחיל לזרוח באור לבן ואתה מביט בו בתדהמה ורואה שהוא משתנה וגדל ואז כשהזוהר נחלש אתה לא רואה ברונזור סדוק ישן שם אלה ברונזונג ישן.

"התפחת!" אצעק לו ואוסיף "אתה רוצה להישאר איתי?" אומר ואחשוב לעצמי 'הוא יכול להגן לי על הטריטוריה'
    ברונזונג לא שומע אותך. להפך- שינתו מתחזקת והוא נוחר בכל רם. לפתע הוא מתחיל לדבר מתוך שינה וצורח 'לא!!! דוד מטאנג! לא!!! אל תמות!!!" ואז קופץ באוויר (עדיין מתוך שינה) ומתחיל לבכות. הוא בוכה "דוד מטאנג! דוד! אל תמות!"

[quote=METAGROSS16;697415]
    XD
    Metagross16-
    רשום.
    התחלה:
    [b]

---------------
    "אני לא מאמין,ידעתי שהכוכב הזה נותן לפוקימון עוד כוח,-אבל לא דימיינתי לעצמי שהוא יהיה כל-כך עצום!"אני אומר בעודי מתלהב מהכוח העצום שניתן לי,ואז אני מתחיל לחפש מקום מתאים להקמת הבית שלי.
    אתה מסתובב באזור ומוצא סלע גדול, יותר נכון עצום! הוא נראה מושלם להקמת בית. אתה מתחיל לחוש אופוריה שהמזל שלך משחק לך כל כך- גם תבחן את כוחך החדש בכך שתשבור את הסלע מבפנים להקמת בית וגם תקים בית! 'כנראה זה כוכב מזל' אתה חושב בגיחוך.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    "היי!." אני צועק, "באתי לכן בכוונת שלום!, אני רק רוצה לחיות כן בשקט!, מה אתם רוצים ממני?." אני אשאל אותם.
    סטיליקס סוטר לך עם אחת הקרניים ואומר "שתוק! רק המנהיג יחליט לגביך! אבל עד אז שתוק! אלה אם אתה רוצה שנתרסק לאחד הסלעים הגבוהים? הוא אומר ומצביע עם סנטרו על סלעים בגובה עצום שכל פעם תמרן כדי להתחמק מהם. הוא צריך את שיא הריכוז.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "סליחה אני ממש מיצטער!" אני אומר לסוולו "אבל למה אתה כל כך פוחד מזורואק?!" אני שואל אותו ומחכה לתשובה
    "אמרתי לך!" הוא צורח אבל אז משתתק ואומר "אוי לא!" ואז מתמוטט וכתם אדום כהה מתפשט על גבו. אתה רואה את טיילו מגחך ברישעות מאחוריו. הוא מביט בך ואומר "הנה התשובה אפס" בקול שחצני. הוא קופץ ומתחיל להתגלגל באוויר. הוא מתחיל לזהור באור סגול ורוד ואז מפסיק להתגלגל ומולך נוחת זורוארק! הוא נשען על הקיר, משלב ידיים ומחייך חיוך שחצני ויורק על גופתו של סואלו.

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "אוקיי" אני אומרת לו .
    "קדימה לברוח !"
    באגון מניף אותך על גבו ומתחיל לרוץ במהירות אדירה. העצים חולפים בטישטוש על פניך. לפתע את רואה שאתה מתקדמים לכיוון הים שבו פגשת את באגי. הוא צועק לך "תחזיקי חזק!" ורץ למים.
    את מתמלאת הערצה אדירה לבאגי כשאת רואה שמרוב המהירות הוא מצליח לרוץ על המים. רסס מי מלח נושב עליכם בעוד באגי ממשיך לרוץ על מי הים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    שבוע טוב =]
    --
    אני מנשק אותה בחזרה,מעביר את כל התשוקה שבי לזה.
    אני משחרר אותה,ואז חושב לעצמי 'רגע,זה קצת פתאומי,מקודם היא היתה יותר מידי ביישנית.ידועה לי שלזורואה יש יכולת שינוי צורה,אולי הם עובדים ביחד,והוא צריך להגיע כל רגע ולתפוס אותי כשאין לי לאן לברוח.מצד שני,יכול להיות שהיא האמיתית.אבל אם כן,למה היה לי כל כך קל להבריח אותה?' אני חושב לעצמי,וכשהחפירה הזו מסתיימת במוחי אני מחליט.
    "אל תדאגי לי,אני אהיה בסדר,ולא אתרחק כל כך הרבה" אני אומר,מלטף את ראשה בעדינות (עם גפן מצליפה XD) ויוצא,ומתקרב ליער האפל.
    אתה הולך ליער האפל וכשאתה חוצה את הגבול אתה רואה שהיער משחיר שוב. תה מביט קדימה ורואה את זורא מתקרב אליך בצעד נחוש. "פתטי!" הוא אומר "חזרת מקודם משחשבתי! חשבתי שלא תהיה כל כך פחדן להאמין באמת שסנדי המתוקה שלך" הוא אומר את שתי המילים האחרונות בלעג "עובדת איתי! מצטער, היא לא ברמה שלי! אם הייתי בוחר במישהו מבינה לבין מג'יקארפ הייתי בוחר בה אבל כיוון שיש לי כבר דארקראי בתור משרת" הוא אומר ושורק ולצידו מופיע דארקראי "אני מעדיף אותו. עכשיו דארקראי, תפוס אותו לפני שיברח לנו שוב..."

Killerbee
    רשום.
    התחלה:
    אתה מתעורר שוב מאחד הסיוטים הכי גרועים שלך, בו המאמן שלך כשגרת בכדור הארץ, הוציא אותך מהפוקדור והתחיל לבעוט בך לשם הבידור. אתה מנגב את הדמעות ואומר "אין מה לבכות! אני בכוכב שלנו. האפס ההוא לא יטריד אותי יותר!"

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אספיאו
    "אמרתי לך!" הוא צורח אבל אז משתתק ואומר "אוי לא!" ואז מתמוטט וכתם אדום כהה מתפשט על גבו. אתה רואה את טיילו מגחך ברישעות מאחוריו. הוא מביט בך ואומר "הנה התשובה אפס" בקול שחצני. הוא קופץ ומתחיל להתגלגל באוויר. הוא מתחיל לזהור באור סגול ורוד ואז מפסיק להתגלגל ומולך נוחת זורוארק! הוא נשען על הקיר, משלב ידיים ומחייך חיוך שחצני ויורק על גופתו של סואלו.
    "אתה זורואק?" אני אומר לו "אתה ביכלל לא ניראה מפחיד!" אני אומר לו בשחצנות

7. משתמש מנוסה
    [B]

באגון מניף אותך על גבו ומתחיל לרוץ במהירות אדירה. העצים חולפים בטישטוש על פניך. לפתע את רואה שאתה מתקדמים לכיוון הים שבו פגשת את באגי. הוא צועק לך "תחזיקי חזק!" ורץ למים.
    את מתמלאת הערצה אדירה לבאגי כשאת רואה שמרוב המהירות הוא מצליח לרוץ על המים. רסס מי מלח נושב עליכם בעוד באגי ממשיך לרוץ על מי הים.

"כל הכבוד באגי !"
    "אתה מדהים !אבל ..לאן אנחנו הולכים ?"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

[B]
    אתה הולך ליער האפל וכשאתה חוצה את הגבול אתה רואה שהיער משחיר שוב. תה מביט קדימה ורואה את זורא מתקרב אליך בצעד נחוש. "פתטי!" הוא אומר "חזרת מקודם משחשבתי! חשבתי שלא תהיה כל כך פחדן להאמין באמת שסנדי המתוקה שלך" הוא אומר את שתי המילים האחרונות בלעג "עובדת איתי! מצטער, היא לא ברמה שלי! אם הייתי בוחר במישהו מבינה לבין מג'יקארפ הייתי בוחר בה אבל כיוון שיש לי כבר דארקראי בתור משרת" הוא אומר ושורק ולצידו מופיע דארקראי "אני מעדיף אותו. עכשיו דארקראי, תפוס אותו לפני שיברח לנו שוב..."
    אוקיי,זה ממש לא הגיוני.
    מאיפה לעזאזל הוא יודע את המחשבות שלי?הוא עדין לא אברה או פוקימון על חושי אחר שיודע לקרוא מחשבות.
    ובכל זאת,נגיד ש,ונזרום...
    חוץ מזה,היא לא הייתה מנסה לעצור אותי שוב,שניה לפני שאני הולך?
    בבקשה תנסה להיות יותר מציאותי,ולהבדיל בין מחשבות לאמירות...(מחשבות אף אחד אחר [חוץמאולי פוקימון על חושי] לא יכול לשמוע!!!)
    --
    "רגע,עצור!" אני קורא,ומנסה להרגיע אותו "מה אתה רוצה ממני בכלל?למה אתה רודף אחרי?"

9. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B]
    סטיליקס סוטר לך עם אחת הקרניים ואומר "שתוק! רק המנהיג יחליט לגביך! אבל עד אז שתוק! אלה אם אתה רוצה שנתרסק לאחד הסלעים הגבוהים? הוא אומר ומצביע עם סנטרו על סלעים בגובה עצום שכל פעם תמרן כדי להתחמק מהם. הוא צריך את שיא הריכוז.
    אני שותק ונותן לו להוביל אותי בזמן שאני סורק את המקום ואת החבורה.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

10. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;698468][B]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אתה מסתובב באזור ומוצא סלע גדול, יותר נכון עצום! הוא נראה מושלם להקמת בית. אתה מתחיל לחוש אופוריה שהמזל שלך משחק לך כל כך- גם תבחן את כוחך החדש בכך שתשבור את הסלע מבפנים להקמת בית וגם תקים בית! 'כנראה זה כוכב מזל' אתה חושב בגיחוך.
    -------------------
    אני לוקח את הזמן,ומתכנן איך אני "יפסל"את הבית,ולאחר מס' דקות ארוכות של מחשבה אני ניגש לעבודה.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

11. משתמש מנוסה
    ברונזונג לא שומע אותך. להפך- שינתו מתחזקת והוא נוחר בכל רם. לפתע הוא מתחיל לדבר מתוך שינה וצורח 'לא!!! דוד מטאנג! לא!!! אל תמות!!!" ואז קופץ באוויר (עדיין מתוך שינה) ומתחיל לבכות. הוא בוכה "דוד מטאנג! דוד! אל תמות!"
    אנסה להעיר אותו משנתו ולא אפסיק לדבר איתו.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

אספיאון צוחקת להפתעתך ואומרת "הוא לא יכול להתפתח!" היא ממשיכה לצחוק ואז אומרת "הוא נגע בטעות באבן נצח! הוא לא יכול להתפתח. חוץ מזה הוא צריך לשמוח כדי להתפתח לאמבריאון ובטח מענים אותו שם. הוא לא יכול להתפתח אלה אם..." קולה דועך ואז היא אומרת באימה "במקרה שמעת תפילה?"
    אני אומר לאספיאון"אני לא זוכר אבל אנאנסה לראות שוב את החיזיון שלי" אני משתמש בכוח החיזיון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "אתה זורואק?" אני אומר לו "אתה ביכלל לא ניראה מפחיד!" אני אומר לו בשחצנות
    זורוארק מחייך אליך ואז מתפוגג בערפל שחור. אתה מביט למקום שממנו נעלם, מופתע. לפתע האדמה רועדת ואתה שומע שאגות רחוקות, קוראות לעזרה. הן נפסקות בבת אחת ואז זורוארק מופיע שוב ואומר לך "טוב, וינזאור אחד מת. מזל שקודם ראיתי אותו" הוא מחייך ברשעות ואז שומע קופץ ומתחיל להתגלגל ולזהור באור סגול ורוד. כשהוא מפסיק ונוחת הוא משתנה לוינוזאור!

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "כל הכבוד באגי !"
    "אתה מדהים !אבל ..לאן אנחנו הולכים ?"
    "למקום מבטחים" הוא עונה ומגביר את המהירות. לפתע הוא מתחיל לזהור ולהשתנות. הוא גודל קצת ומקבל צורה עגולה, וידיו הופכות לרגליים וכל זה תוך כדי ריצה. כשהוא נעלם את מוצאת את עצמך רוכבת עלשלגון!

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    אוקיי,זה ממש לא הגיוני.
    מאיפה לעזאזל הוא יודע את המחשבות שלי?הוא עדין לא אברה או פוקימון על חושי אחר שיודע לקרוא מחשבות.
    ובכל זאת,נגיד ש,ונזרום...
    חוץ מזה,היא לא הייתה מנסה לעצור אותי שוב,שניה לפני שאני הולך?
    בבקשה תנסה להיות יותר מציאותי,ולהבדיל בין מחשבות לאמירות...(מחשבות אף אחד אחר [חוץמאולי פוקימון על חושי] לא יכול לשמוע!!!)
    --
    "רגע,עצור!" אני קורא,ומנסה להרגיע אותו "מה אתה רוצה ממני בכלל?למה אתה רודף אחרי?"
    אוקיי תרגע טוב?
    בקשר לזורא- מלכתחילה תכננתי את היכולת שלו- קריאת מחשבות -.- עוד בחלק שמצאת את סנדי... כנרראה שכחת שהכוכב נותן לפוקימונים יכולות, ושלו היא קריאת מחשבות כמו ששלך היא שינוי צורה...
    ובקשר לסנדי- אם אני הייתי משאיר אותכם להתמזמז שם מי יודע לאיזה שלב היינו מגיעים XD
    -------
    "אני לא רודף אחריך ספציפית" הוא אומר ומניד בראשו כאילו אמרת משהו מטופש מאוד. "אני רודף אחרי כל פוקימון שאני רואה. ככה אני לומד להשתנות אליהם. הנה למשל אתה-" הוא מחייך ברשעות וקופץ. תוך כדי הקפיצה הוא מתחיל להתגלגל במהירות וזוה באור סגול ורוד. ואז הוא מפסיק ונוחת ומולך ניצב- אתה! מולך יש גרסא מרושעת שלך.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    אני שותק ונותן לו להוביל אותי בזמן שאני סורק את המקום ואת החבורה.
    אתה מעביר את המבט על האוניקסים והסטיליקסים אאבל משהו נראה לא כשורה- כולם צועדים בקצב אחיד חוץ מסטיליקס אחד שמחזיק משהו בזנב. אתה סורק אותו במבטך שוב ורואה משהו לבן עם כתמים. אתה מופתע כי הדבר דומה לביצה!

[quote=METAGROSS16;698542]
    [b]
    -------------------
    אני לוקח את הזמן,ומתכנן איך אני "יפסל"את הבית,ולאחר מס' דקות ארוכות של מחשבה אני ניגש לעבודה.
    אתה נותן מכות אגרוף נמרצות ופורץ חור. לפתע הלסת שלך צונחת מהפתע ואתה רואה שהסלע כבר בנוי מבפנים. יש בו הכל, רהיטים, אוכל הכל. אבל אין שם עוד שום דבר מוזר.
    חוץ מ...
    אתה רואה גרם מדרגות שיורד למטה, כאילו יש מרתף. אבל המדרגות מעופפות ושום דבר לא מחבר בינהן. כמוכן הן נעלמות וחוזרות כל דקה.

ציטוט פורסם במקור על ידי David Villa צפה בהודעה
    אנסה להעיר אותו משנתו ולא אפסיק לדבר איתו.
    ברונזונג מתעורר ואומר "לעזאזל, נראה לי שנתפס לי הגב, אני כבד יותר. ואז הוא רואה את גופו ופיו נפתח בתדהמה. "התפתחתי!" הוא אומר בהפתעה "זה מוזר!" הוא ממלמל שוב ושוב, תוך כדי שהוא בוחן את גופו ואת זרועותיו.

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"אני לא זוכר אבל אנאנסה לראות שוב את החיזיון שלי" אני משתמש בכוח החיזיון
    אתה מקבל שוב את אותו חיזיון. הפעם אתה משתדל לשים לב לפרטים הקטנים-

איווי קשור בכבלים מפלדה לסלע עצום. זאקרום עומד בצד ומדבר עם מישהו שחבוי בצללים. אחר כך הוא מהנהן ומתקרב לאיווי הצורח. הוא מלטף את לחיו של איווי ומתחיל למלמל מילים מוזרות, במקצב שנשמע כמו תפילה. איווי זועק ואז מתחיל לזהור ומתפתח לאמבריאון עם עיגולים אדומים ושנאה בעיניים שוב.

החיזיון נפסק ואתה פותח עיניים.

14. היכל התהילה
    "לא..." עונה ההאונדור "אנחנו לא יודעים מה הם... הם צצו פה והחליטו שהם השלטון... הם רצחו כל מי שהתנגד..." הוא אומר. לפתע אתה קולט תנועה במקום אליו הסתכלו ההאונדורים. אתה מביט מבט אחד והצריחה החנוקה שעמדת לפלוט נחסמת רק תודות להאונדור האב שנגח בך ואמר "ששש!!!".
    אבל אתה כבר ראית מספיק.
    היצורים היו הזן החדש מכדור הארץ.
    אני חוזר בשקט למערה "האונדורים מוזרים"

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה מתעורר שוב מאחד הסיוטים הכי גרועים שלך, בו המאמן שלך כשגרת בכדור הארץ, הוציא אותך מהפוקדור והתחיל לבעוט בך לשם הבידור. אתה מנגב את הדמעות ואומר "אין מה לבכות! אני בכוכב שלנו. האפס ההוא לא יטריד אותי יותר!"
    אני יורד מהחללית ואומר "כאן אין בני אדם מרושעים" ומסתובב באזור

עמוד 13 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •