[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
קודם כול אני משחווה מול מלך הסטילקסים, מתוך מחווה.
אחרי זה אני מתחיל לדבר, "שלום לכולכם, תקשיבו, אני לא רוצה לפגוע בכם, אם פשלתי לטריטוריה שלכם אני ממש מצטער, לא ידעתי שהיא ממקומת כאן, באתי לכן דרך 'ציפור מתכת' או כמו שבני האדם מכנים אותה 'מטוס', אני רק רוצה לחיות חיים של שקט ושלווה ולהתחיל להצמיח דורות חדשים כן, אם פגעתי במישהו אני ממש מצטער.
בבקשה תתשחררו אותי, או תרצפו אותי לשבט שלכם, אין לי כול כוונה לפגוע בפוקימונים אחרים אחרי שהגזע השנוא החדש של היצורים החדשים הגיע, האינטרס היחיד שיש לי זה שלום." אני אומר להם.
ואחרי זה משתחווה שוב ושותק.
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
אתה מוצא דלי קטן. אתה ממלא אותו מים. לאחר שהדלי מתמלא אתה מרים את שתי התפוחים. מדהים כמה הם קלים וכמה קל לאזן את שניהם על יד אחד התחשב בגודלם. לאחר מכן אתה מתחיל להסתובב באזור. בתור פוקימון עכבר, אתה התרגלת להסתיר אוכל במחילות, ואתה מחפש אחת. אתה לא מוצא בשום מקום...
זורא מופתע "אז למה באת? ולמה אני שומע שנאה במחשבות שלך? שנאה כלפיי? אני הורג רק מי שרוצה להרוג אותי. ובינתיים נראה כאילו תשמח לעשות לי את זה! אז אם תוכל לחזור על מה שאמרת, אני אודה לך. כנראה לא שמעתי טוב כשאמרת שאתה לא רוצה להרוג אותי.
אוקיי אחי
אתה הולך אחרי אספיאון. לא ברור לך לאן היא הולכת, אבל ברור לך שזה מקום רע. ולא בגלל מה שראית או מה שהיא אמרה- אתה רואה כמה הרי געש שחורים יותר מפיח, גולגולות של פוקימונים, את חש דקירת כאב כשאתה רואה שלד של ראמפרדוס מחבק שלד של קריינידוס, ושוררת במקום דממת מוות
הסטיליקס שנשא אותך, שככל הנראה הוא המנהיג, אומר "קום. אל תשתחווה לנו. אנחנו לא קדושים ממך. אנחנו נדון בסיפורך ונחזור עם תשובה" הם אומרים ויוצאים מהחדר. אתה שומע אותם מדברים ומדי פעם מזכירים מילים כגון "זן חדש" "אנושיים" "מטוס" וכו'...
כשהם חזרים הסטיליקס שנשא אותך, שככל הנראה הוא המנהיג, אומר "אנו מקבלים את סיפורך. כעת נתונה בידך החלטה- אתה מצטרף אליונו או הולך לדרכך?"
"טוב כנראה שאני צריך לבנות לעצמי בית..." אני אומר ומחפש קרשים ומקלות לבנית הבית...תה מוצא דלי קטן. אתה ממלא אותו מים. לאחר שהדלי מתמלא אתה מרים את שתי התפוחים. מדהים כמה הם קלים וכמה קל לאזן את שניהם על יד אחד התחשב בגודלם. לאחר מכן אתה מתחיל להסתובב באזור. בתור פוקימון עכבר, אתה התרגלת להסתיר אוכל במחילות, ואתה מחפש אחת. אתה לא מוצא בשום מקום...
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אתה מחפש מקלות וקרשים אבל מוצא קצת מאוד... מספיק אולי בשביל תפוח אחד וזהו. אתה נאנס בקול. תצטרך כנראה למצוא מקום אחר לבית. אתה מסתובב במקום ושם לך שהאדמה רכה מאוד. מתאימה לחפירה... לפתע אתה נזכר במשהו מחייך הקודמים-
"פיקאצ'ו! חפירה!" צועק המאמן שלך.
אתה קופץ קדימה ומתחיל לחפור במהירות וביעילות ובתוך שניות חופר מנהרה שמספיקה בשביל שבן אדם יוכל לגור בה כמה ימים...
אתה יוצא מהפלאשבק שתקף אותך בדיוק בזמן מתאים.
אתה רועד מכעס בעוד זורוארק מחייך בהנאה מהזעם שלך. לפתע אתה מרגיש שהבטן לך מתהפכת. אתה רואה את זורוארק צועד אחורה בהפתעה ואז אתה רואה אור לבן והרבה. אתה מתחיל לגבוה ויש לך תחושה משונה בשאר הגוף, כאילו אתה מתארך ונוספות לך עוד חוליות ועצמות. אתה מרגיש משהו קטן צומח לך על הראש, ועוד משהו על הצוואר ועל הזנב. לפתע האור הלבן מתפוצץ לרסיסים ואתה רואה שאת גבוה יותר מזורוארק. אתה בוחן את גופך מתוך אינסטינקט לראות מה קרה לך ומפותע לראות שהתארכת, צבעך התכהה וצמחו כדורים קטנים על זנבך. אתה התפתחת ללדרגונייר!
לפתע אספיאון נעלמת. פשוטו כמשמעו. אתה נכנס ללחץ ומתחיל לחפש אותה ואז נופל לתוך סדק שלא ראית בגלל הערפלץ אתה נוחת על משהו רך ושומע "אווץ'! רד ממני!". כשאתה יורד מהדבר שעליו נחתת אתה רואה שאתה בחלל גדול מאוד. אתה רואה באור הקלוש את אספיאון שעומדת במקום בו נחתת.
"אוקיי, אז נצטרך לבחון אותך! הוא קורא ואז שורק בקול. אחד האוניקסים הגדולים מתקדם לעברך בשקט. אתה מביט בגודל העצום שלו וחושב על כמה קטן אתה. לפתע אתה מתמלא דחף לברוח אבל אין דרך כי האוניקסים והסטיליקסים האחרים יצרו מעגל צפוף סביבכם. לפתע האוניקס מטיח לעברך את הזנב האדיר שלו במהירות עצומה תוך כדי שאגה. אתה שם לב שחבריו מטיחים אתזנבם בריצפה הרבה פעמים במקצב מסויים ויוצרים מוזיקה שמשרה אווירה קרבית.
"כי ראיתי שני פוקימונים חדשים. אתם. אף פעם לא נתקלתי במשהו שדומה לכם, לכן חטפתי אותה כדי שאדע לשנות צורה אליה ואז אתה באת להציל אותה. לכן אני יכול לשנות צורה אליך. אבל אז הרגשתי כמה אתה שונא אותי, בתור מי שחטף אותה אז התכוננתי לקרב. שיקרתי לגבי החומצה. אלו היו רק מים רותחים. ידעתי שזה יטרטר אותך להשתמש בכוח שלך עד קצה גבול היכולת וצפיתי בך."
[quote=METAGROSS16;703387][b]אתה מביט סביב ומנסה את הכוח שלך על אבנים וסלעים. כולם מתפוצצים לרסיסים. לפתע אתה רואה שכמות השברימם שיצרת מספיקה לבית שלם עשוי אבן. אתה בוחן את האבנים ונופל אחורה בהפתעה. לא שמת לבשפוצצת אבנים יקרות- יהלומים, ספירים, איזמרגדים, זהב ועוד... כל אלו יכולים לשמש לבית מרשים ומושך צומת לב.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)