Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 27 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 395
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה

אתה מבין במהרה שאתה טועה. אתה רואה שסנדי צורחת פתאום ומסתובב. אתה רואה את זורא מתקרב, אלה שהוא נראה כנוע יותר מתוקפני. בפה שלו הוא מחזיק חבילה. הוא מתקרב וסנדי מנסה למשוך אותך משם אבל אתה לא זז. אתה מביט בזורא שמניח את החבילה מולך ומסתלק בזריזות ובחינניות ליער האפל. בדרך הוא משנה צורה לסטארלי ונעלם ביער האפל.
    "מה זה?" אני אומר בשקט,ואז נושם עמוק,מנסה להרגיע את ליבי הדופק עדיין,ופותח את החבילה.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

עם הזמן אתה רואה שאספיאון נראית יותר ויותר מודאגת. אתם נתקלים כמה פעמים במבוי סתום וכמה פעמים אתה יכול להשבע שחזרתם לנקודת ההתחלה. אספיאון רועדת מדאגה ומצליפה בזנבה קלות. כשאתם מגיעים למבוי הסתום השישי אתה רואה שהיא מתעצבנת ושוב העולם מתחיל לרעוד כמו שקרה קודם.
    אני אומר לאספיאון"תעצרי אולי אני ישתמש בחיזווי עתידי ואדע איפה הדרך הנכונה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;711370]
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אתה מחפש מקום שתייה אבל לא מוצא. לפתע אתה רואה שהאדמה במקום שאתה דורך עליו שוקעת קצת מתחת לכפות רגליך. אתה מביט בה ואז מרים את הרגל.
    לרגע לא קורה כלום ואז טביעת כף הרגל שלך מתמלאת במים. אתה טועם אותם והם מתאימים לשתייה. אתה מביט אחורה ורואה שכל טביעות הרגל שלך מלאות במים. בהתרגשות אתה נשכב על האדמה. כשאתה קם ממנה אתה רואה מקור מים קטן בצורה שלך. כנראה יש מתחת לאדמה מעיין!
    "זה מצוין!,אני חושב בשמחה רבה,ומתחי להוציא את שאר האדמה מהמקום,-בשביל לחשוף את כל המעיין.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

4. משתמש מנוסה
    [B]

באגי אומר "הוא באמת יפה. זו הטריטוריה האמיתית שלי. קודם רק חיפשתי אוכל ואז פגשתי אותך. ויחד עם זאת- שם זו התחנה הבאה של המעיין ההוא עם האור." הוא מאיץ ועכשיו הוא בקושי נוגע במים בכל צעד ולא פוגע בך יותר רסס מים. הוא נעצר על החוף ואז נשכב כדי שתוכלי לרדת ממנו בקלות. את נוגעת בקרקע ומביטה בנוף היפה של המקום הטרופי.
    "אוקי ,אז אולי תערוך לי סיור באי הזה?"אני אומרת בחיוך.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אתה מנסה להזכר למה בכלל באת לכאן. אתה לא מצליח, אבל אתה זוכר משהו על שטחים ועל שסואלו הוא מדריך... אתה מביט בסואלו ורואה שהוא עוד נושם. אמנם בקושי אבל נושם! אתה מנסה לעזור לו אבל הוא פולט כמה מילים חסרות פשר, בינהן 'שלטון', 'מים', 'זורוארק' ועוד... לבסוף אחת העינים שלו רואה אותך. הוא ממלמל 'טריטוריה' ואז נודם. הוא מת עכשיו סופית, ואתה נזכר שעליך להקים טריטוריה.
    "אני יקים טריטוריה ואתנקם בזורואק הפחדן הזה!" אני אגיד לעצמי וילך לחפש אוכל ושתיה

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה הולך למנהרה השנייה ורואה שהיא מרוקנת. אתה מביט סביב ורואה עוד מנהרה, שלא אתה חפרת. גם היא ריקה. לפתע אתה רואה שבין כל מחילה החול הפוך- כלומר שמשהו שנע מתחת לאדמה חפר את המחילות ואז, צבע הפנים שלך הופך לאדום מרוב זעם, גנב אתה האוכל שלך. אתה כועס מאוד...
    "מי זה!!!" אני הולך לראות ואז נזכר שיש לי יכולת חדשה ואני משתמש בה כד לחפור בור ענקי כדי לראות מי חופר...

7. משתמש מנוסה
    שם: דור

אתה מסתובב במקום הזר לך ורואה שהוא נראה שומם אבל אתה מצליח לקלוט עם השמיעה החדה שלך נהמות מרוחקות, טפיפת צעדים ועוד... אתה מתחיל להלחץ ומחפש מקום מוגן. אתה לא מוצא שום מקום מסתור ובינתיים הכאב ביד נחלש והמוח שלך מצטלל.
    'מה אעשה,מה אעשה?' אחשוב לעצמי ואתקדם במהירות אל הכיוון הנגדי לרעשים.

8. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

אתה מתחיל להיות מתוסכל כשאתה לא פוגע בשום דבר. אתה מתחיל גם להצליף לכל עם ולהשתמש בכל מתקפה שאתה מכיר. לבסוף אתה צועק מתיסכול ואז משהו קורה סוף סוף-
    יש הד חזק מאוד, שקודם לא היה. מהפה של יוצאת טבעת לבנה בוהקת. כל הלהקה נסוגה כשהטבעת פוגעת בקירות וממלאת את המקום בלובן. לבסוף הלובן נחלש ואתה רואה את אוניקס. אתה מחייך ומטיח אליו עלי תער. אוניקס מופתע שאתה מכוון אליו ישירות ולא מספיק לבלום. העלים החדים פוגעים בו והוא נופל אחורה מעולף.
    הלהקה מביטה בו שנייה ואז מריעה לך בקולי קולות. הסטיליקס המנהיג טופח לך על השיריון ואומר "התקבלת"

*שים לב! למדת כרגע יכולת מיוחדת- חשיפה. ראה עוד בדף הרשומים

1 - אחי, אתה יודע שאתה תצטרך לסדר לי יכולת קרבית גם נכון?

9. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "מה זה?" אני אומר בשקט,ואז נושם עמוק,מנסה להרגיע את ליבי הדופק עדיין,ופותח את החבילה.
    אתה פותח את החבילה ומגלה להפתעתך גולה קטנה ירוקה. אתה מרים אותה ואז הבטן שלך מתהפכת. אתה מרגיש שהשרירים שלך נמתחים, שהראש שלך משתנה, שהשיניים שלך מתחדדות ועוד תחושה מוזרה בגב... אתה מרגיש כאב חד משולב עם כוח אדיר. הכל זוהר סביבך בעודך גובה מעט ואתה מרגיש כבד יותר.
    לפתע הכל מפסיק בהדרגתיות. סנדי, שנראית קטנה יותר משום מה שורת בהתפעלות. האור המוזר שהיה סביבך גורם לעצים לבהוק. הדשא שאתה עומד עליו נראה הרבה יותר בריא מהשאר והכל נראה משונה. לפתע אתה קולט בסלע מוזר. הוא משקף את היער כולו, את העצים, הסלעים והדשא. אפילו את סנדי המביטה בך, אבל איפה שאתה עומד, נמצא כעת מישהו אחר-אייויזאור זוהר!

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"תעצרי אולי אני ישתמש בחיזווי עתידי ואדע איפה הדרך הנכונה"
    אספיאון נרגעת בהדגתיות אבל אתה כבר לא שם לב לזה.

אתה הולך ברחבי המקום המסולע. ארבעת רגליך- רגע, ארבע רגליים? אבל אין לטעות. אתה מטייל על ארבע רגליך בלי שליטה על גופך. לפתע אתה מבין שזה לא אתה אלה מישהו אחר. ואז אתה מתנתק מהגוף של אותו מישהו ומביט בו מהצד.
    הגוף שלו מתמזג בצורה מושלמת עם המקום החשוך פרט לטבעות סביב גופו- טבעות אדומות בוהקות. לפתע הוא מוצא את אספיאון ואותך, שרוע בתרדמת חיזוי העתיד. האמבריאון האפל נוהם...

אתה מתעורר ורואה את אספיאון צורחת בעוד האמבריאון האפל נוהם ויוצר כדור צל.

[quote=METAGROSS16;711428]
    [b]

"זה מצוין!,אני חושב בשמחה רבה,ומתחי להוציא את שאר האדמה מהמקום,-בשביל לחשוף את כל המעיין.
    עד מהרה, כל הבורות שאתה חופר מתמלאים מים. אתה לעומתם מתמלא זיעה ובוץ. לבסוף אתה חושף גייזר חזק שפוגע בך ומעיף אותך באוויר. אתה נוחת באדמה הבוצית, שלמזלך שם, אחרת הייתה פוגע בסלע מנפילה גבוהה מאוד, ובולמת את נפילתך. הגייזר ממלא את המקום במים מתוקים.

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "אוקי ,אז אולי תערוך לי סיור באי הזה?"אני אומרת בחיוך.
    באגי מחייך מבעד לשיריון ומעלה אותך על גבו. הוא מתחיל לטייל בנחת. כל מקום שאת רואה נראה כמו גן עדן- יערות ירוקים רוחשים חיים, מעיינות שופעים בפוקימונים, עצים מלאים בפירות ענקיים, וכשאני כותב ענקיים אני מתכוון תפוחים בגודל של אבטיח טרי ואבטיחים בגודל של פלסווין (). כל מקום שאתם מגיעים אליו שוקק חיים. האי נראה כמו מקום מושלם.

ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    "אני יקים טריטוריה ואתנקם בזורואק הפחדן הזה!" אני אגיד לעצמי וילך לחפש אוכל ושתיה
    אתה מוצא כמה תפוחים אבל להפתעתך הם לא מושכים אותך בכלל. לעומתם, קול שכשוך במים, מושך אותך וממלא את פיך בריר. אתה נמשך למקום ויש שם ריח של בשר! אתה מאיץ בלי להרגיש ומלקק את שפתיך, ושואף את הריח כמו חמצן. לבסוף אתה מגיע לים ורואה שם קבוצת רמוריידים קופצת במים. כשהם רואים אותך הם פולטים צעקה וצוללים. בלי לחשוב הרבה אתה צולל אחריהם, מטורף בדחף עז לאכול אותם...

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "מי זה!!!" אני הולך לראות ואז נזכר שיש לי יכולת חדשה ואני משתמש בה כד לחפור בור ענקי כדי לראות מי חופר...
    אתה חופר בור קטן ופוקד עליו עם המחשבה להתרחב ולגדול למימדים אדירים. אתה חוששף המון אוכל מוחבא, אבנים יקרות והמון, אבל המון דיגלטים ודוג'טריום. אתה רואה את חלקם ממהרים למנהרה הזו, סוחבים אוכל על ראשם. לפתע הם שמים אליך לב ומתחילים לצעוק עליך לעזוב. אתה רואה אחד מהם עם פירות ומים, לא, לא סתם פירות ומים- הפירות והמים שלך צוחק עליך שצועקים עליך ומעיף אליך מטח של חול שממש מרגיז אותך...

ציטוט פורסם במקור על ידי DoR_RoD צפה בהודעה
    'מה אעשה,מה אעשה?' אחשוב לעצמי ואתקדם במהירות אל הכיוון הנגדי לרעשים.
    אתה מתרחק מהרעשים והכאב ביד שלך בינתיים נעלם. אתה מוצא מערה קטנה שתוכל להעביר בא לילה אחד. במערה יש דלי קטן מלא במים צלולים ועוד כמה פירות. אתה לא שמת לב עד עכשיו שאתה רעב מאוד וצמא מאוד. אתה ממש לא מסוגל לעמוד ככה בחוסר מעש שמולך יש משהו שיספק אותך. הרעב גורם לאוכל להראות אפילו יותר טוב, להריח יותר טוב ולמים להראות נקיים וצלולים יותר...

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    1 - אחי, אתה יודע שאתה תצטרך לסדר לי יכולת קרבית גם נכון?
    ------------
    "עכשיו?" אומר הסטיליקס "עכשיו אתה הולך לנוח, לאכול ולשתות. אחרי זה אתה הולך למשימה קטנה."
    הוא מדריך אותך איך להגיע לחדר שלך ושולח אותך לשם.
    הדרך לשם אתה חולף על פני קורסולה. היא ממש יפה. כשהיא עוברת לידך היא מצחקקת וגורמת לך להסמיק.

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה חופר בור קטן ופוקד עליו עם המחשבה להתרחב ולגדול למימדים אדירים. אתה חוששף המון אוכל מוחבא, אבנים יקרות והמון, אבל המון דיגלטים ודוג'טריום. אתה רואה את חלקם ממהרים למנהרה הזו, סוחבים אוכל על ראשם. לפתע הם שמים אליך לב ומתחילים לצעוק עליך לעזוב. אתה רואה אחד מהם עם פירות ומים, לא, לא סתם פירות ומים- הפירות והמים שלך צוחק עליך שצועקים עליך ומעיף אליך מטח של חול שממש מרגיז אותך... .
    "תחזיר לי את האוכל שלי!!!!" אני אומר בזעם ורץ אליו עם מתקפת מהירות וזנב ברזל...

אתה פותח את החבילה ומגלה להפתעתך גולה קטנה ירוקה. אתה מרים אותה ואז הבטן שלך מתהפכת. אתה מרגיש שהשרירים שלך נמתחים, שהראש שלך משתנה, שהשיניים שלך מתחדדות ועוד תחושה מוזרה בגב... אתה מרגיש כאב חד משולב עם כוח אדיר. הכל זוהר סביבך בעודך גובה מעט ואתה מרגיש כבד יותר.
    לפתע הכל מפסיק בהדרגתיות. סנדי, שנראית קטנה יותר משום מה שורת בהתפעלות. האור המוזר שהיה סביבך גורם לעצים לבהוק. הדשא שאתה עומד עליו נראה הרבה יותר בריא מהשאר והכל נראה משונה. לפתע אתה קולט בסלע מוזר. הוא משקף את היער כולו, את העצים, הסלעים והדשא. אפילו את סנדי המביטה בך, אבל איפה שאתה עומד, נמצא כעת מישהו אחר-אייויזאור זוהר!
    [/B]
    "התפתחתי?" אני שואל בשקט,מנסה לעכל בראשי את מה שחוויתי ברגע זה.
    'זורואה נתן לי את זה כדי שאתפתח ויוכל להעתיק אותי,או שהכוונות שלו היו טובות?' אני חושב,מרגיש את גלגלי מוחי עובדים.
    אני מרחרח את האוויר,מנסה לקלוט האם הריח שלו קרוב.

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אתה מוצא כמה תפוחים אבל להפתעתך הם לא מושכים אותך בכלל. לעומתם, קול שכשוך במים, מושך אותך וממלא את פיך בריר. אתה נמשך למקום ויש שם ריח של בשר! אתה מאיץ בלי להרגיש ומלקק את שפתיך, ושואף את הריח כמו חמצן. לבסוף אתה מגיע לים ורואה שם קבוצת רמוריידים קופצת במים. כשהם רואים אותך הם פולטים צעקה וצוללים. בלי לחשוב הרבה אתה צולל אחריהם, מטורף בדחף עז לאכול אותם...
    "אני רעב אני חייב לאכול לפחות אחד מהם!" אני ממלמל לעצמי ושוחה הכי מהר שאני יכול

13. משתמש מנוסה
    שם: דור

אתה מתרחק מהרעשים והכאב ביד שלך בינתיים נעלם. אתה מוצא מערה קטנה שתוכל להעביר בא לילה אחד. במערה יש דלי קטן מלא במים צלולים ועוד כמה פירות. אתה לא שמת לב עד עכשיו שאתה רעב מאוד וצמא מאוד. אתה ממש לא מסוגל לעמוד ככה בחוסר מעש שמולך יש משהו שיספק אותך. הרעב גורם לאוכל להראות אפילו יותר טוב, להריח יותר טוב ולמים להראות נקיים וצלולים יותר...
    אני אוכל כמה פירות ושותה קצת מהמים ומנסה להירגע וללכת לישון קצת.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

אספיאון נרגעת בהדגתיות אבל אתה כבר לא שם לב לזה.

אתה הולך ברחבי המקום המסולע. ארבעת רגליך- רגע, ארבע רגליים? אבל אין לטעות. אתה מטייל על ארבע רגליך בלי שליטה על גופך. לפתע אתה מבין שזה לא אתה אלה מישהו אחר. ואז אתה מתנתק מהגוף של אותו מישהו ומביט בו מהצד.
    הגוף שלו מתמזג בצורה מושלמת עם המקום החשוך פרט לטבעות סביב גופו- טבעות אדומות בוהקות. לפתע הוא מוצא את אספיאון ואותך, שרוע בתרדמת חיזוי העתיד. האמבריאון האפל נוהם...

אתה מתעורר ורואה את אספיאון צורחת בעוד האמבריאון האפל נוהם ויוצר כדור צל.
    אני אומר לאספיאון"תיזהרי מן הכדור הצל תתחמקי"אני מנסה להשתמש בלהביור אם אני יכול
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B]

אני לא חייב לך כלום אתה יודע -.- ואתה תקבל עוד יכולות, מה אתה דואג? יהיו לך עוד כמה...
    ------------
    "עכשיו?" אומר הסטיליקס "עכשיו אתה הולך לנוח, לאכול ולשתות. אחרי זה אתה הולך למשימה קטנה."
    הוא מדריך אותך איך להגיע לחדר שלך ושולח אותך לשם.
    הדרך לשם אתה חולף על פני קורסולה. היא ממש יפה. כשהיא עוברת לידך היא מצחקקת וגורמת לך להסמיק.
    אני מחייך ומביט בה עד שהיא נעלמת באופק, אחרי זה הולך לאכול, לשתות ולנוח ושואל את הסטיליקס.
    "יש עוד פוקימונים חוץ מהקרוסלה, ואני שהם לא סטילקסים או אוניקסים?."
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

עמוד 17 מתוך 27 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •