[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מי זה!!!" אני הולך לראות ואז נזכר שיש לי יכולת חדשה ואני משתמש בה כד לחפור בור ענקי כדי לראות מי חופר...אתה הולך למנהרה השנייה ורואה שהיא מרוקנת. אתה מביט סביב ורואה עוד מנהרה, שלא אתה חפרת. גם היא ריקה. לפתע אתה רואה שבין כל מחילה החול הפוך- כלומר שמשהו שנע מתחת לאדמה חפר את המחילות ואז, צבע הפנים שלך הופך לאדום מרוב זעם, גנב אתה האוכל שלך. אתה כועס מאוד...
אתה פותח את החבילה ומגלה להפתעתך גולה קטנה ירוקה. אתה מרים אותה ואז הבטן שלך מתהפכת. אתה מרגיש שהשרירים שלך נמתחים, שהראש שלך משתנה, שהשיניים שלך מתחדדות ועוד תחושה מוזרה בגב... אתה מרגיש כאב חד משולב עם כוח אדיר. הכל זוהר סביבך בעודך גובה מעט ואתה מרגיש כבד יותר.
לפתע הכל מפסיק בהדרגתיות. סנדי, שנראית קטנה יותר משום מה שורת בהתפעלות. האור המוזר שהיה סביבך גורם לעצים לבהוק. הדשא שאתה עומד עליו נראה הרבה יותר בריא מהשאר והכל נראה משונה. לפתע אתה קולט בסלע מוזר. הוא משקף את היער כולו, את העצים, הסלעים והדשא. אפילו את סנדי המביטה בך, אבל איפה שאתה עומד, נמצא כעת מישהו אחר-אייויזאור זוהר!
אספיאון נרגעת בהדגתיות אבל אתה כבר לא שם לב לזה.
אתה הולך ברחבי המקום המסולע. ארבעת רגליך- רגע, ארבע רגליים? אבל אין לטעות. אתה מטייל על ארבע רגליך בלי שליטה על גופך. לפתע אתה מבין שזה לא אתה אלה מישהו אחר. ואז אתה מתנתק מהגוף של אותו מישהו ומביט בו מהצד.
הגוף שלו מתמזג בצורה מושלמת עם המקום החשוך פרט לטבעות סביב גופו- טבעות אדומות בוהקות. לפתע הוא מוצא את אספיאון ואותך, שרוע בתרדמת חיזוי העתיד. האמבריאון האפל נוהם...
אתה מתעורר ורואה את אספיאון צורחת בעוד האמבריאון האפל נוהם ויוצר כדור צל.
[quote=METAGROSS16;711428]עד מהרה, כל הבורות שאתה חופר מתמלאים מים. אתה לעומתם מתמלא זיעה ובוץ. לבסוף אתה חושף גייזר חזק שפוגע בך ומעיף אותך באוויר. אתה נוחת באדמה הבוצית, שלמזלך שם, אחרת הייתה פוגע בסלע מנפילה גבוהה מאוד, ובולמת את נפילתך. הגייזר ממלא את המקום במים מתוקים.
באגי מחייך מבעד לשיריון ומעלה אותך על גבו. הוא מתחיל לטייל בנחת. כל מקום שאת רואה נראה כמו גן עדן- יערות ירוקים רוחשים חיים, מעיינות שופעים בפוקימונים, עצים מלאים בפירות ענקיים, וכשאני כותב ענקיים אני מתכוון תפוחים בגודל של אבטיח טרי ואבטיחים בגודל של פלסווין (). כל מקום שאתם מגיעים אליו שוקק חיים. האי נראה כמו מקום מושלם.
אתה מוצא כמה תפוחים אבל להפתעתך הם לא מושכים אותך בכלל. לעומתם, קול שכשוך במים, מושך אותך וממלא את פיך בריר. אתה נמשך למקום ויש שם ריח של בשר! אתה מאיץ בלי להרגיש ומלקק את שפתיך, ושואף את הריח כמו חמצן. לבסוף אתה מגיע לים ורואה שםקבוצת רמוריידים קופצת במים. כשהם רואים אותך הם פולטים צעקה וצוללים. בלי לחשוב הרבה אתה צולל אחריהם, מטורף בדחף עז לאכול אותם...
אתה חופר בור קטן ופוקד עליו עם המחשבה להתרחב ולגדול למימדים אדירים. אתה חוששף המון אוכל מוחבא, אבנים יקרות והמון, אבל המוןדיגלטים ודוג'טריום. אתה רואה את חלקם ממהרים למנהרה הזו, סוחבים אוכל על ראשם. לפתע הם שמים אליך לב ומתחילים לצעוק עליך לעזוב. אתה רואה אחד מהם עם פירות ומים, לא, לא סתם פירות ומים- הפירות והמים שלך צוחק עליך שצועקים עליך ומעיף אליך מטח של חול שממש מרגיז אותך...
אתה מתרחק מהרעשים והכאב ביד שלך בינתיים נעלם. אתה מוצא מערה קטנה שתוכל להעביר בא לילה אחד. במערה יש דלי קטן מלא במים צלולים ועוד כמה פירות. אתה לא שמת לב עד עכשיו שאתה רעב מאוד וצמא מאוד. אתה ממש לא מסוגל לעמוד ככה בחוסר מעש שמולך יש משהו שיספק אותך. הרעב גורם לאוכל להראות אפילו יותר טוב, להריח יותר טוב ולמים להראות נקיים וצלולים יותר...
אני לא חייב לך כלום אתה יודע -.- ואתה תקבל עוד יכולות, מה אתה דואג? יהיו לך עוד כמה...
------------
"עכשיו?" אומר הסטיליקס "עכשיו אתה הולך לנוח, לאכול ולשתות. אחרי זה אתה הולך למשימה קטנה."
הוא מדריך אותך איך להגיע לחדר שלך ושולח אותך לשם.
הדרך לשם אתה חולף על פניקורסולה. היא ממש יפה. כשהיא עוברת לידך היא מצחקקת וגורמת לך להסמיק.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)