Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 27 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 395
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Lior Dragon~ צפה בהודעה
    "די כיף לחזור" עונה לך באגי "אבל גם די מוזר... המקום השתנה... יש עוד חדר אחד שאני צריך לבדוק" הוא מהסס קלות ואז אוכל עוד קצת מהאוכל שלו.
    את מושכת כתפיים ואוכלת גם מהאוכל. האוכל מדהים. כל כך טעים שהלשון שלך מדגדגת. עד מהרה את מסיימת לאכול את כל האוכל. באגי מסיים את האוכל שלו ואז אומר "רוצה להמשיך בסיור?"

/B]
    "אוקיי" אני אומרת ובאה לסיור .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "יש פוקימונים רעים בעולם הזה... את מוזמנת להישאר פה בינתיים אם את רוצה אני לא אתן לך לחזור אל שאר הדיגלטים...."
    "אני לא רוצה לחזור אל הדיגלטים" היא אומרת "ותודה על ההזמנה!" היא אומרת בחיוך "אני חייבת להודות לך איכשהו... יש לי רעיון!" היא אומרת ואז מתחפרת באדמה. אתה נבהל ורץ לראות לאן היא התחפרה. אתה רואה אותה חופרת עמוק ואז פונה. אתה מהרהר כמה דקות מה לעשות ואז היא חוזרת עם משהו על הראש ובדרכה החוצה מכסה את הבור כדי שלא יעקבו אחריה. היא יוצאת מהבור עם מגש ועליו 2 דברים-
    תפוח מצופה חומר זהוב. אתה מזהה את הריח- דבש!!!
    לידו יש אבן קטנה צהובה- שקופה. בתוכה יש ברק מקפצץ וזה. אתה מרגיש כוח בנוכחותה- אבן רעם.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    אז אני לא כזה מזליסט...
    --
    "ואו!" אני אומר אחרי שאני עומד שוב כרגיל "זה מדהים!זה יכול להיות שימושי מאוד...את יכולה לעשות את זה שוב?אני רוצה להתרגל לזה"
    סנדי מצחקקת ואז שוב קופצץ ומתגלגלת. היא זוהרת בזהב ואז העולם מתהפך, אבל לא באותה צורה...
    הפעם הוא לא מתהפך אנכית. הוא מסתובב ב-90 מעלות. הפעם הריצפה היא אחת הקירות, ושני קירות הפכו לריצפה ולתיקרה. שוב, סנדי מעופפת באוויר מצחקקת ואז מוחאת כף והעולם חוזר למצב רגיל.

[quote=METAGROSS16;718960]
    [b][SIZE=2

--------------------
    אני מנשק אותה בחזרה,-ומחכה לראות איפה תיגמר התהלוכה.
    התהלוכה מתקדמת עוד כמה מטרים ולבסוף מגיעה לכפר קטן. בכפר אתה רואה המון פוקימונים שנראים מיובשים. כמה פוקימונים מהתהלוכה ממהרים לעברם ומשקים אותם במים. כמה אחרים רצים לבאר המים שבכפר וממלאים אותם במים עד שהיא עולה על גדותיה. עוד כמה הולכים לגינה קטנה ומשקים אותה. עד מהרה, הכפר שכשהגעת היה יבש ושקט עכשיו היה מלא בפוקימונים שמחים, רווים ובצמחים נושאי פרי ענקיים.

ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לאפחיאון"מצטער בוא נמשיך למצוא אתנאמבריאון"
    אספיאון ממצמצת ומטה את ראשה הצידה. זנבה מתחיל להצליף בעצבנות. היא אומרת "אני מקווה שאתה לא רציני! למצוא אותו שוב?! אתה יודע מה יקרה אם הוא שוב יעשה לי את מה שהוא עשה לי?! הפעם היכולת הצלה עצמית שלי תהפוך אותי לתינוקת! אתה יודע על מה אני מדברת, נכון?" היא אומרת. אתה נזכר פתאום ברגע שלא שלטת בעצמך והצלת את חייה ואז היא הפכה לצעירה יותר.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    בו פשוט נסתום ונשחק בסדר? עייפתי מהשיחה הזו. (XD)
    -------------------------------------

"וואו." אני אומר ומביט ביהלומים המיוחדים והמדהימים האלו.
    אני מתהפך בטעות מרוב הייחוד של הדברים האלה, מניע את הרגליים במהירות כדי לחזור לעוד ואומר "אה מותק, קצת עזרה לא תזיק לי!."
    אוקיי
    --------------
    קורסולה מצחקקת ואז שמה את אחד הקרניים שלה מתחת לשיריון שלך והופכת אותך. אתה נושף בהקלה. אחרי זה אתה בוחן את היהלומים. אתה רואה יהלום ממש מגניב- הוא בצבע העלה שעל הראש שלך. לפתע עולה לך רעיון לראש- לגלף לקורסולה שרשרת בצורה שלך.

ציטוט פורסם במקור על ידי death note צפה בהודעה
    "אואו זה ממש לא טוב" אני אומר לעצמי "טוב אין לי ברירה אני חייב ליברוח" אני אומר ומיתכונן ליברוח
    אוקטילרי צועק ואתה לא מספיק לברוח ואתה מרגיש את קרן העל של אוקטילרי. היא מתפוצצת מולך ואתה מועף מהמים. אתה עף כמהמטרים מעל העצים הכי גבוהים באי ואז מתרסק על צמרת אחד העצים. אתה מפחיד כמה סטארלים שמצייצים במחאה ובורחים משם. אתה מתרומם מהענף שנחתת עליו ויורד מהעץ. אתה מביט במקום שבו אוקטילרי פגע בך והמון לראות שאין שם אפילו שפשוף. העור שלך חלק. לפתע אתה נזכר שההדף גם היה חזק מדי בשביל קרן על... זו לא הייתה קרן על...

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "אוקיי" אני אומרת ובאה לסיור .
    באגי שוב מניף אותך על הגב שלו ומתחיל ללכת הפעם לא לרוץ. הוא נכנס לחדר הסמוך למטבח ואתה נדהמת כל כך עד שאת נופלת מהגב שלו. הריצפה של החדר היא קרמיקה ורודה מבריקה ומבהיקה. החדר מואר בכמה נרות, אבל האור שלהם לא עמום כמו של נרות רגילים... למעשה הם מאירים כמו מנורות של בני אדם!
    אבל זה לא מה שתופס את צומת ליך- החדר מלא בבריכות שבהן שוחים פוקימוני מים מכל מיני סוגים. ובמרכז החדר, בריכה ענקית עם מזרקה מיוחדת באמצע-
    המזרקה עשוייה אבן אפורה. היא מחולקת לכמה דברים-
    באמצע יש קיוגר מאבן שמשפריץ מים ל-5 כיוונים שונים. מסביבו יש כמה שלוסים מאבן שמשפריצים מים לכיוון שונה כל אחד.

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    "אני לא רוצה לחזור אל הדיגלטים" היא אומרת "ותודה על ההזמנה!" היא אומרת בחיוך "אני חייבת להודות לך איכשהו... יש לי רעיון!" היא אומרת ואז מתחפרת באדמה. אתה נבהל ורץ לראות לאן היא התחפרה. אתה רואה אותה חופרת עמוק ואז פונה. אתה מהרהר כמה דקות מה לעשות ואז היא חוזרת עם משהו על הראש ובדרכה החוצה מכסה את הבור כדי שלא יעקבו אחריה. היא יוצאת מהבור עם מגש ועליו 2 דברים-
    תפוח מצופה חומר זהוב. אתה מזהה את הריח- דבש!!!
    לידו יש אבן קטנה צהובה- שקופה. בתוכה יש ברק מקפצץ וזה. אתה מרגיש כוח בנוכחותה- אבן רעם.
    "אני לא מאמין זאת אבן רעם אני יכול להתפתח... אבל אני צריך להשתמש בה ברגע הנכון רק שאני ממש אצתרך את הכוח המלא שלי אז אני לא יכול להחזיק את זה בינתיים תעזרי לי להביא את האבן רעם ואני אקח את התפוח תודה לך"
    אני אומר בשמחה

4. משתמש מנוסה
    [B]

באגי שוב מניף אותך על הגב שלו ומתחיל ללכת הפעם לא לרוץ. הוא נכנס לחדר הסמוך למטבח ואתה נדהמת כל כך עד שאת נופלת מהגב שלו. הריצפה של החדר היא קרמיקה ורודה מבריקה ומבהיקה. החדר מואר בכמה נרות, אבל האור שלהם לא עמום כמו של נרות רגילים... למעשה הם מאירים כמו מנורות של בני אדם!
    אבל זה לא מה שתופס את צומת ליך- החדר מלא בבריכות שבהן שוחים פוקימוני מים מכל מיני סוגים. ובמרכז החדר, בריכה ענקית עם מזרקה מיוחדת באמצע-
    המזרקה עשוייה אבן אפורה. היא מחולקת לכמה דברים-
    באמצע יש קיוגר מאבן שמשפריץ מים ל-5 כיוונים שונים. מסביבו יש כמה שלוסים מאבן שמשפריצים מים לכיוון שונה כל אחד.
    "וואו .איזה חדר יפה .הוא נבנה לפוקימוני מים במיוחד ,אני צודקת?" אני שואלת .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

5. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [B]

אוקיי
    --------------
    קורסולה מצחקקת ואז שמה את אחד הקרניים שלה מתחת לשיריון שלך והופכת אותך. אתה נושף בהקלה. אחרי זה אתה בוחן את היהלומים. אתה רואה יהלום ממש מגניב- הוא בצבע העלה שעל הראש שלך. לפתע עולה לך רעיון לראש- לגלף לקורסולה שרשרת בצורה שלך.

/B]
    ]

אני מחייך ולוקח את היהלום וחוט דק, יוצא מהחדר לשנייה ואומר לקרוסליה "חכי כאן רגע." כשאני סוגר את הדלת.
    אחרי זה אני מתחיל לגלף את היהלום פרט - פרט, עד שהוא דומה אלי לגמרי.
    עושה עלי תער על האדמה, תופס אחד מהם ועושה חור דק מאוד באמצע הבטן ומשחיל דרכו את החוט שלקחתי.
    אחרי זה אני פותח את הדלת ונותן לה את השרשרת, מנשק אותה בלחי, ואומר לה "זה בשבילך מותק."
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

סנדי מצחקקת ואז שוב קופצץ ומתגלגלת. היא זוהרת בזהב ואז העולם מתהפך, אבל לא באותה צורה...
    הפעם הוא לא מתהפך אנכית. הוא מסתובב ב-90 מעלות. הפעם הריצפה היא אחת הקירות, ושני קירות הפכו לריצפה ולתיקרה. שוב, סנדי מעופפת באוויר מצחקקת ואז מוחאת כף והעולם חוזר למצב רגיל.
    "את שולטת בכיוון שהעולם מתהפך אליו?"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

אספיאון ממצמצת ומטה את ראשה הצידה. זנבה מתחיל להצליף בעצבנות. היא אומרת "אני מקווה שאתה לא רציני! למצוא אותו שוב?! אתה יודע מה יקרה אם הוא שוב יעשה לי את מה שהוא עשה לי?! הפעם היכולת הצלה עצמית שלי תהפוך אותי לתינוקת! אתה יודע על מה אני מדברת, נכון?" היא אומרת. אתה נזכר פתאום ברגע שלא שלטת בעצמך והצלת את חייה ואז היא הפכה לצעירה יותר.

אני אומר לאספיאון"אזזה מהשהיה.אז לאן נלך נכזוטר לביתנו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "אני לא מאמין זאת אבן רעם אני יכול להתפתח... אבל אני צריך להשתמש בה ברגע הנכון רק שאני ממש אצתרך את הכוח המלא שלי אז אני לא יכול להחזיק את זה בינתיים תעזרי לי להביא את האבן רעם ואני אקח את התפוח תודה לך"
    אני אומר בשמחה
    דיגלט אומרת "בסדר. אז אני אשים אותו עכשיו באחד הארונות" ואז היא מתחפרת. אתה רואה אותה פונה לכיוון המטבח ואז חוזרת, שוב מכסה את הבור אחריה. "החבאתי אותה בארון השליש שבמטבח" היא אומרת ואז רואה שאכלת את התפוח ושהאצבעות של נדבקו אחת לשנייה ושאתה לא מצליח לפתוח את כף היד והיא תקועה באגרוף.
    היא נקרעת מצחוק ושוקעת קצת באדמה וצוחקת.

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    "וואו .איזה חדר יפה .הוא נבנה לפוקימוני מים במיוחד ,אני צודקת?" אני שואלת .
    "כן" אומר באגי בחיוך ואז נעלם. את מסתובבת לחפש אותו ואז מישהו דוחף אותך בגב. את קופצת ועפה לבריכה, מבוהלת. לפתע באגי מופיע משום מקום וצוחק. הוא יכול להיות בלתי נראה! את מתעצבנת עליו אבל גם צוחקת על עצמך ושולחת אליו זרם חשמל קל. הוא קופץ גם כן ונופל לבריכה, צוחק. לפתע יש לך הרגשה מוזרה. הבטן שלך מתהפכת ובאגי יד עם כל הפוקימונים שם מתנשפים בהפתעה. את זוהרת באור לבן ולפתע הראייה שלך מתחדדת. את מרגישה שאת נמתחת ולפתע הידיים שלך הופכות לסנפירים והרגליים- לזנב. את נמתחת ומרגישה משונה, כשלפתע הכל נגמר ואת מרגישה משוחררת מאוד. את רואה שכולם נדהמים ואז את רואה את ההשתקפות שלך במים. את רואה שמהמים מביטה אליך לנטרון יפה.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    ]

אני מחייך ולוקח את היהלום וחוט דק, יוצא מהחדר לשנייה ואומר לקרוסליה "חכי כאן רגע." כשאני סוגר את הדלת.
    אחרי זה אני מתחיל לגלף את היהלום פרט - פרט, עד שהוא דומה אלי לגמרי.
    עושה עלי תער על האדמה, תופס אחד מהם ועושה חור דק מאוד באמצע הבטן ומשחיל דרכו את החוט שלקחתי.
    אחרי זה אני פותח את הדלת ונותן לה את השרשרת, מנשק אותה בלחי, ואומר לה "זה בשבילך מותק."
    קורסולה מתרגשת לקבל את השרשרת ומיד עונדת אותה. היא מוצאת יהלום גדול שמשקף הכל בבהירות ועושה מולו פוזות בעודה מצחקקת בתענוג. לאחר מכן היא חוזרת אליך והשרשרת רק הפכה אותה ליפה יותר ומושכת יותר. היא מנשקת אותך ממושכות על הפה ואומרת "תודה רבה לך"

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "את שולטת בכיוון שהעולם מתהפך אליו?"
    סנדי נראית כאילו אתה מחמיא לה וסומק קל מציף את פניה ואז אומרת בטון של מישהי שלא רוצה להשתחצן "כן" ואז כשרואה שאתה מחייך היא מחייכת גם ועל גבה וראשה נדלקת אש. היא רואה שאתה מביט בפליאה באש שהופיעה לה על הראש ומסמיקה עוד יותר ומכבה את הלהבות ואומרת "כן, כשהתפתחתי נוספה לי גם אש על הראש"

ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"אזזה מהשהיה.אז לאן נלך נכזוטר לביתנו"
    לא בדיוק הבנתי מה אמרת לה...

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    דיגלט אומרת "בסדר. אז אני אשים אותו עכשיו באחד הארונות" ואז היא מתחפרת. אתה רואה אותה פונה לכיוון המטבח ואז חוזרת, שוב מכסה את הבור אחריה. "החבאתי אותה בארון השליש שבמטבח" היא אומרת ואז רואה שאכלת את התפוח ושהאצבעות של נדבקו אחת לשנייה ושאתה לא מצליח לפתוח את כף היד והיא תקועה באגרוף.
    היא נקרעת מצחוק ושוקעת קצת באדמה וצוחקת
    "נורא מצחיק אני הולך לשתוף את זה..." אני אומר והולך לשטוף...

10. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

קורסולה מתרגשת לקבל את השרשרת ומיד עונדת אותה. היא מוצאת יהלום גדול שמשקף הכל בבהירות ועושה מולו פוזות בעודה מצחקקת בתענוג. לאחר מכן היא חוזרת אליך והשרשרת רק הפכה אותה ליפה יותר ומושכת יותר. היא מנשקת אותך ממושכות על הפה ואומרת "תודה רבה לך"
    "הכול בשבלך." אני לוחש לה, "תרצי שנעשה משהו ביחד?" אני שואל אותה.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

ד
    סנדי נראית כאילו אתה מחמיא לה וסומק קל מציף את פניה ואז אומרת בטון של מישהי שלא רוצה להשתחצן "כן" ואז כשרואה שאתה מחייך היא מחייכת גם ועל גבה וראשה נדלקת אש. היא רואה שאתה מביט בפליאה באש שהופיעה לה על הראש ומסמיקה עוד יותר ומכבה את הלהבות ואומרת "כן, כשהתפתחתי נוספה לי גם אש על הראש"
    "את נראית מדהים" אני מחמיא לה ומנשק אותה בפה נשיקה קצרה.
    לאחר מכן אני מציע:"את רוצה ללכת לטיול?אני עדיין לא מתמצא בכל הסביבה כאן" אני אומר ומסתכ לעליה במבט שואל.

12. משתמש מנוסה

"כן" אומר באגי בחיוך ואז נעלם. את מסתובבת לחפש אותו ואז מישהו דוחף אותך בגב. את קופצת ועפה לבריכה, מבוהלת. לפתע באגי מופיע משום מקום וצוחק. הוא יכול להיות בלתי נראה! את מתעצבנת עליו אבל גם צוחקת על עצמך ושולחת אליו זרם חשמל קל. הוא קופץ גם כן ונופל לבריכה, צוחק. לפתע יש לך הרגשה מוזרה. הבטן שלך מתהפכת ובאגי יד עם כל הפוקימונים שם מתנשפים בהפתעה. את זוהרת באור לבן ולפתע הראייה שלך מתחדדת. את מרגישה שאת נמתחת ולפתע הידיים שלך הופכות לסנפירים והרגליים- לזנב. את נמתחת ומרגישה משונה, כשלפתע הכל נגמר ואת מרגישה משוחררת מאוד. את רואה שכולם נדהמים ואז את רואה את ההשתקפות שלך במים. את רואה שמהמים מביטה אליך לנטרון יפה.

"אני ...אני התפתחתי ...אני לנטורן!!!יש !" אני צועקת כל כך חזק שכל הטירה יכלה ממש לשמוע.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    אוקטילרי צועק ואתה לא מספיק לברוח ואתה מרגיש את קרן העל של אוקטילרי. היא מתפוצצת מולך ואתה מועף מהמים. אתה עף כמהמטרים מעל העצים הכי גבוהים באי ואז מתרסק על צמרת אחד העצים. אתה מפחיד כמה סטארלים שמצייצים במחאה ובורחים משם. אתה מתרומם מהענף שנחתת עליו ויורד מהעץ. אתה מביט במקום שבו אוקטילרי פגע בך והמון לראות שאין שם אפילו שפשוף. העור שלך חלק. לפתע אתה נזכר שההדף גם היה חזק מדי בשביל קרן על... זו לא הייתה קרן על...
    "מעניין מזה היה" אני אומר לעצמי "טוב הגיע הזמן לחפש מקום טוב למנוחה" אני אומר ומחפש

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

לא בדיוק הבנתי מה אמרת לה...
    אני אומר לאספיאון"טוב אני אלך לבד להציל אתת בנך אמבריאון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=~Lior Dragon~;721270][B
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    התהלוכה מתקדמת עוד כמה מטרים ולבסוף מגיעה לכפר קטן. בכפר אתה רואה המון פוקימונים שנראים מיובשים. כמה פוקימונים מהתהלוכה ממהרים לעברם ומשקים אותם במים. כמה אחרים רצים לבאר המים שבכפר וממלאים אותם במים עד שהיא עולה על גדותיה. עוד כמה הולכים לגינה קטנה ומשקים אותה. עד מהרה, הכפר שכשהגעת היה יבש ושקט עכשיו היה מלא בפוקימונים שמחים, רווים ובצמחים נושאי פרי ענקיים.
    [/B]
    -----------------------
    'מאז שיצאתי מכדור הארץ לא אכלתי אפילו קצת אוכל'אני חושב לעצמי,-ניגש לאחד מעצי הפרי,קוטף כמה פירות ואוכל אותם,-ובנוסף אני שואל את בילייף עם היא רוצה גם.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

עמוד 21 מתוך 27 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •