אופס...
סנדי נרעדת ואומרת "לא... אני לא יכולה להכנס למים" וכשהשפריצים פוגעים בה היא קופצת בזעם, האש שלה נדלקת והיא יורה להביור לאגם. המים מתחממים מאוד בזמן שסנדי בורחת בבכי. המים שורפים לך את העור... אתה צורח בכאב ואז המים משגרים אותך לחוף על גבי גייזר לוהט.אתה פוגע באדמה והאגם מתאייד כולו.
אספיאון מהנהנת, מתקרבת אליך, נושקת לך על הלחי ומתקרבלת. היא נרדמת מהר מאוד ואתה המום מהנשיקה שקיבלת. אתה מתיישב לידה והראש שלך מתמלא במחשבות.
לפתע תוקף אותך כאב ראש אדיר שלא היה לך אף פעם... חיזיון?
אתה מתקדם במנהרה עצומה, עוקב אחרי הצרחות והבכי של אספיאון...
'לא!' אתה חושב לעצמך תוך כדי החיזיון
אתה ממשיך לרוץ ואז רואה דם. "לא! בבקשה לא!" צורח הקול של אספיאון...
אתה קוטע לחלוטין את החיזיון וצורח "לאאאאאאאאא!!!"
"דיגי?" אתה שואל כשהיא לא עונה ומסתובב. מוזר... היא הייתה מאחוריך. אתה מביט סביבך. כנראה שהיא לא באה איתך...
אתה שב להביט במים ולפתע שומע צרחה מקפיאת דם. אתה מסתובב וצמרמורת תוקפת את גופך כשאתה רואה את גופה של דיגי, מושלח לעברך בעוצמתיות, והוא שותת דם.
קורסולה מצחקקת כשהמים פוגעים בה ואז משפריצה עליך גם היא מים. אחרי זה היא אומרת לך "חשבתי שכבר אמרתי לך!" היא אומרת מופתעת "קוראים לי קריסי!" ואז היא מסמיקה ואומרת "ו... טוב אה... יש לי עוד כמה זמן יום הולדת ו..."
באגי מניד בראשו בעצב. "לא..." הוא אומר "בני אדם נחתו פה לא מזמן... כל הסאלמנסים באזור תקפו אותם. כולם מתו חוץ מאחד, שהצליח להרוג את בני האדם עד האחרון שבהם. אחרי זה הוא הסתגר לבדו, היה לו קשה מאוד והוא מת מרעב כי הוא גם לא אכל" באגון נראה עצוב אחרי הסיפור