Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 27 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 395
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Joke צפה בהודעה
    קורסולה?
    אני עם סנדי הקווילבה,שלא נראה לי ממש יכולה להכנס למים,שלא לדבר על לצלול...
    אופס...
    סנדי נרעדת ואומרת "לא... אני לא יכולה להכנס למים" וכשהשפריצים פוגעים בה היא קופצת בזעם, האש שלה נדלקת והיא יורה להביור לאגם. המים מתחממים מאוד בזמן שסנדי בורחת בבכי. המים שורפים לך את העור... אתה צורח בכאב ואז המים משגרים אותך לחוף על גבי גייזר לוהט.אתה פוגע באדמה והאגם מתאייד כולו.

ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    אני אומר לאספיאון"אוקי נחכה לבוקר אני מסכים איתך"
    אספיאון מהנהנת, מתקרבת אליך, נושקת לך על הלחי ומתקרבלת. היא נרדמת מהר מאוד ואתה המום מהנשיקה שקיבלת. אתה מתיישב לידה והראש שלך מתמלא במחשבות.
    לפתע תוקף אותך כאב ראש אדיר שלא היה לך אף פעם... חיזיון?

אתה מתקדם במנהרה עצומה, עוקב אחרי הצרחות והבכי של אספיאון...
    'לא!' אתה חושב לעצמך תוך כדי החיזיון
    אתה ממשיך לרוץ ואז רואה דם. "לא! בבקשה לא!" צורח הקול של אספיאון...
    אתה קוטע לחלוטין את החיזיון וצורח "לאאאאאאאאא!!!"

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "זה מוזר את יודעת משהו על זה?" אני שואל בפליאה מהמקום ומתחיל לעלות למעלה לבית שלי
    "דיגי?" אתה שואל כשהיא לא עונה ומסתובב. מוזר... היא הייתה מאחוריך. אתה מביט סביבך. כנראה שהיא לא באה איתך...
    אתה שב להביט במים ולפתע שומע צרחה מקפיאת דם. אתה מסתובב וצמרמורת תוקפת את גופך כשאתה רואה את גופה של דיגי, מושלח לעברך בעוצמתיות, והוא שותת דם.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    ( שתי הראשים שלי קרובים מאוד אליה ^^ )

אני טובל את הראש בתוך המים, מבעבע, ואז מרים את ראשי במהירות במטרה להתיז על קרוסולה מים כדי להחזיר לה.
    "נו, יש לך שם רוץ מקרוסלוה?, קרוסי מותק." אני שואל אותה, שיחה סביבה ונותן לה נשיקה בלחי.
    קורסולה מצחקקת כשהמים פוגעים בה ואז משפריצה עליך גם היא מים. אחרי זה היא אומרת לך "חשבתי שכבר אמרתי לך!" היא אומרת מופתעת "קוראים לי קריסי!" ואז היא מסמיקה ואומרת "ו... טוב אה... יש לי עוד כמה זמן יום הולדת ו..."

ציטוט פורסם במקור על ידי TheSkyRuby צפה בהודעה
    "ברצינות?אז אולי גם הסלאמנסים נמצאים באזור?1"
    באגי מניד בראשו בעצב. "לא..." הוא אומר "בני אדם נחתו פה לא מזמן... כל הסאלמנסים באזור תקפו אותם. כולם מתו חוץ מאחד, שהצליח להרוג את בני האדם עד האחרון שבהם. אחרי זה הוא הסתגר לבדו, היה לו קשה מאוד והוא מת מרעב כי הוא גם לא אכל" באגון נראה עצוב אחרי הסיפור

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lior Breaker צפה בהודעה
    [B]

באגי מניד בראשו בעצב. "לא..." הוא אומר "בני אדם נחתו פה לא מזמן... כל הסאלמנסים באזור תקפו אותם. כולם מתו חוץ מאחד, שהצליח להרוג את בני האדם עד האחרון שבהם. אחרי זה הוא הסתגר לבדו, היה לו קשה מאוד והוא מת מרעב כי הוא גם לא אכל" באגון נראה עצוב אחרי הסיפור
    זה לא יזיק אם מידי פעם תזרום עם מה שאני אומרת XD
    _____
    "זה כזה עצוב ..." אני אומרת לו .
    "אבל אל תדאג ,באגי .עוד אהיה דור חדש של סלאמנסים !" אני אומרת לו ומשתדלת לחבק אותו מהמים .
    "בכל מקרה באגי ,תחשוב על זה ,ומה אם זה סלאמנס בת שהרגה את כולם והצליחה להמליט ,וגם אם זה בן ,תמיד יש תקווה שתהיה ביצה שנשארה ,נבקעה ,גדלה ופתחה בית משלה "אני מנסה לעודדו
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

אספיאון מהנהנת, מתקרבת אליך, נושקת לך על הלחי ומתקרבלת. היא נרדמת מהר מאוד ואתה המום מהנשיקה שקיבלת. אתה מתיישב לידה והראש שלך מתמלא במחשבות.
    לפתע תוקף אותך כאב ראש אדיר שלא היה לך אף פעם... חיזיון?
    ]
    אני הולך לישון יחד עם אספיאון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

קורסולה מצחקקת כשהמים פוגעים בה ואז משפריצה עליך גם היא מים. אחרי זה היא אומרת לך "חשבתי שכבר אמרתי לך!" היא אומרת מופתעת "קוראים לי קריסי!" ואז היא מסמיקה ואומרת "ו... טוב אה... יש לי עוד כמה זמן יום הולדת ו..."
    "נו 'ו' מה?." אני שואל אותה ומלטף אותה, "אה קריסי?."
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    "דיגי?" אתה שואל כשהיא לא עונה ומסתובב. מוזר... היא הייתה מאחוריך. אתה מביט סביבך. כנראה שהיא לא באה איתך...
    אתה שב להביט במים ולפתע שומע צרחה מקפיאת דם. אתה מסתובב וצמרמורת תוקפת את גופך כשאתה רואה את גופה של דיגי, מושלח לעברך בעוצמתיות, והוא שותת דם.
    אני תופס אותה ורץ לעבר הבית במהירות הכי גבוהה שאני יכול ואני שם אותה על המיטה שבחדר שלי אני רץ למקרר שבניתי ומחפש גרגיר שיכול להועיל למצב

6. משתמש מנוסה
    שם: יוסי
    אתה יכול להוסיף אלקיד ומגבי לבחירות אם כן אז אני אם אלקיד תכף אני ישלח לך טופס הרשמה מלא

קרדיט לpikarevolution על השילוב הקטלני הזה(הידראגון+אקסורוס)!

קרדיט אדירה ל darkkodak על החתימה המדהימה הזאת!

ועוד קרדיט ענקית ל darkstyle על החתימה הזאת!

Spoiler ספוילר

7. מורחקים
    זה לא יזיק אם מידי פעם תזרום עם מה שאני אומרת XD
    _____
    "זה כזה עצוב ..." אני אומרת לו .
    "אבל אל תדאג ,באגי .עוד אהיה דור חדש של סלאמנסים !" אני אומרת לו ומשתדלת לחבק אותו מהמים .
    "בכל מקרה באגי ,תחשוב על זה ,ומה אם זה סלאמנס בת שהרגה את כולם והצליחה להמליט ,וגם אם זה בן ,תמיד יש תקווה שתהיה ביצה שנשארה ,נבקעה ,גדלה ופתחה בית משלה "אני מנסה לעודדו
    צודקת :P
    --------------
    "האמת?" מהרהר באגי "יש ביצה שאנחנו שומרים בכספת מיוחדת כאן. היא משוריינת כמו באגון, אבל אף פעם לא חשבנו שיכול להיות..." הוא נעצר ורגע ואומר "אלוהים אני כזה אידיוט!!!" ואז הוא מתחיל לדהור מהחדר במהירות הבזק. תוך שניות הוא נעלם ואת שומעת אותו קורא ברחבי הטירה "תקראו לבלסה!"

אני הולך לישון יחד עם אספיאון
    אתה מנסה להרדם אבל יש לך סיוטים על החיזיון. כל פעם שאתה עוצם עיניים אתה שומע את הצרחה ורואה את הדם. לפנות בוקר אתה מתעורר שוב מהסיוט ומביט לאיפה שאספיאון ישנה כמו בכל פעם שהתעוררת. אתה לרגע חושב לעצמךשזה בטח עוד סיוט אבל לא- אספיאון לא נמצאת לידך. טביעת רגל אדירה נמצאת שם והאור של קבוצת הכוכבים שמחזקת פוקימונים אפלים, זוהרת חזק מאוד, עד שלאדמה יש גוון אדום.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    "נו 'ו' מה?." אני שואל אותה ומלטף אותה, "אה קריסי?."
    "ו... טוב אני יודעת שאני לא יכולה לבקש ממך אבל... אה... הרבה זמן לא אירגנו לי מסיבת יום הולדת..."
    המחשבה הראשונה שקופצת לך לראש היא שאתה תארגן לה אחת, אבל בשנייה שהמחשבה קופצת קורסולה ממשיכה- "אבל זה נופל על היום שאתה וצבא הסטיליקסים אמורים לצאת לכיבוש..."
    אתה חוטף הלם, ולא בגלל שלא תוכל לארגן מסיבה אלה בגלל שלא הודיעו לך על זה כלום.

אני תופס אותה ורץ לעבר הבית במהירות הכי גבוהה שאני יכול ואני שם אותה על המיטה שבחדר שלי אני רץ למקרר שבניתי ומחפש גרגיר שיכול להועיל למצב
    אתה לא מוצא גרגירים. אתה נכנס לאטרף ומתחיל להפוך את הבית בניסיון למצוא משהו. לבסוף אתה מוצא קופסת תחבושות. אתה רץ איתה כדי לטפל בדיגי כשלפתע נופל ממנה משהו. אתה לא שם לב ומרים את הדבר במחשבה שזה תחבושת אבל כשאתה בודק מה הרמת אתה נעצר. בטעות הרמת את אבן הברק...
    אתה מתחיל לזהור. הראש שלך מסתחרר. אתה יכול לעצור את זה אם תזרוק את האבן בזמן!

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

אתה מנסה להרדם אבל יש לך סיוטים על החיזיון. כל פעם שאתה עוצם עיניים אתה שומע את הצרחה ורואה את הדם. לפנות בוקר אתה מתעורר שוב מהסיוט ומביט לאיפה שאספיאון ישנה כמו בכל פעם שהתעוררת. אתה לרגע חושב לעצמךשזה בטח עוד סיוט אבל לא- אספיאון לא נמצאת לידך. טביעת רגל אדירה נמצאת שם והאור של קבוצת הכוכבים שמחזקת פוקימונים אפלים, זוהרת חזק מאוד, עד שלאדמה יש גוון אדום.
    אני מחפש את אספיאון אולי היא נמצאת בקרבת מקום

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. מורחקים
    אני מחפש את אספיאון אולי היא נמצאת בקרבת מקום
    אתה מחפש את אספיאון והטעות מגיע שוב לבור שאליו נפלתם מוקדם יותר. נראה כאילו הבור התרחב, ואתה רואה שם סמני מאבק. אתה רואה טביעות רגליים רבות, שערות שנשרו וגם מכתשים קטנים.
    אתה מסתכל שוב על הבור וראה שמישהו הגדיל אותו בגסות כזו, עד שקירות הבור היו מכוסים בפרווה, אפר דחוס ולצערך- דם.

10. Because lizards can swim
    אתה לא מוצא גרגירים. אתה נכנס לאטרף ומתחיל להפוך את הבית בניסיון למצוא משהו. לבסוף אתה מוצא קופסת תחבושות. אתה רץ איתה כדי לטפל בדיגי כשלפתע נופל ממנה משהו. אתה לא שם לב ומרים את הדבר במחשבה שזה תחבושת אבל כשאתה בודק מה הרמת אתה נעצר. בטעות הרמת את אבן הברק...
    אתה מתחיל לזהור. הראש שלך מסתחרר. אתה יכול לעצור את זה אם תזרוק את האבן בזמן!
    אני זורם עם ההתפתחות בהנחה שזה מה שהיה אמור לקרות ואז חושב לעצמי 'היא לא אמרה שזה באיזו מגרה?'

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אתה מחפש את אספיאון והטעות מגיע שוב לבור שאליו נפלתם מוקדם יותר. נראה כאילו הבור התרחב, ואתה רואה שם סמני מאבק. אתה רואה טביעות רגליים רבות, שערות שנשרו וגם מכתשים קטנים.
    אתה מסתכל שוב על הבור וראה שמישהו הגדיל אותו בגסות כזו, עד שקירות הבור היו מכוסים בפרווה, אפר דחוס ולצערך- דם.
    אני ממשיך ללכת בבור

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    צודקת :P
    --------------
    "האמת?" מהרהר באגי "יש ביצה שאנחנו שומרים בכספת מיוחדת כאן. היא משוריינת כמו באגון, אבל אף פעם לא חשבנו שיכול להיות..." הוא נעצר ורגע ואומר "אלוהים אני כזה אידיוט!!!" ואז הוא מתחיל לדהור מהחדר במהירות הבזק. תוך שניות הוא נעלם ואת שומעת אותו קורא ברחבי הטירה "תקראו לבלסה!"

[/B]
    "מה קורה באגי?יש ביצת באגון פה בטירה?!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. מורחקים
    אני זורם עם ההתפתחות בהנחה שזה מה שהיה אמור לקרות ואז חושב לעצמי 'היא לא אמרה שזה באיזו מגרה?'
    המחשבה הזו ממשיכה להציק לך כי אתה בטוח ששמת אותה בתוך מגירה ואז הבחילה וכאב הראש מתגברים ופתאום נעלמים בבת אחת ואתה מרגיש חזק הרבה יותר. הזנב שלך מתנופף מאחורייך ואתה מתפאר מגופך. לפתע נשמעת אנקה חלושה שמחזירה אותך למציאות- דיגי פצועה. התחבושות זרוקות בכל עבר.

אני ממשיך ללכת בבור
    לפתע אתה מאבד שיווי משקל ונופל בפעם השנייה בחייך לעומק רב. לבסוף אתה פוגע, ראש קודם בריצפה והכאב מהמהם אותך. אתה קם ומנער את הראש ומביט סביבך- הקירות מלאים בסמלים שמסמנים אופל וערפל חזק שורר במקום. לפתע אתה שומע צרחה מרוחקת.

"מה קורה באגי?יש ביצת באגון פה בטירה?!"
    "אולי" הוא עונה כשהוא חוזר אליך לבריכה "מצאנו אותה לפני שנים, כשרק הקמתי את האימפריה. היא הייתה מוחבאת בבור קטן. לידה היו שאריות מרוסקות. של עוד ביצים. לקחנו אותה ושמרנו אותה בתנאים מגבילים כדי שהיא תשאר רדומה. אבל עכשיו העלת את הרעיון וחשבתי לעצמי שאולי יש עוד תקווה חוץ ממני להקים מחדש את השושלת. אני מאוד מקווה שזה יצליח. רק צריך למצוא מישהי שתסכים לדגור על הביצה"

14. Because lizards can swim
    המחשבה הזו ממשיכה להציק לך כי אתה בטוח ששמת אותה בתוך מגירה ואז הבחילה וכאב הראש מתגברים ופתאום נעלמים בבת אחת ואתה מרגיש חזק הרבה יותר. הזנב שלך מתנופף מאחורייך ואתה מתפאר מגופך. לפתע נשמעת אנקה חלושה שמחזירה אותך למציאות- דיגי פצועה. התחבושות זרוקות בכל עבר.

לפתע אתה מאבד שיווי משקל ונופל בפעם השנייה בחייך לעומק רב. לבסוף אתה פוגע, ראש קודם בריצפה והכאב מהמהם אותך. אתה קם ומנער את הראש ומביט סביבך- הקירות מלאים בסמלים שמסמנים אופל וערפל חזק שורר במקום. לפתע אתה שומע צרחה מרוחקת.

"אולי" הוא עונה כשהוא חוזר אליך לבריכה "מצאנו אותה לפני שנים, כשרק הקמתי את האימפריה. היא הייתה מוחבאת בבור קטן. לידה היו שאריות מרוסקות. של עוד ביצים. לקחנו אותה ושמרנו אותה בתנאים מגבילים כדי שהיא תשאר רדומה. אבל עכשיו העלת את הרעיון וחשבתי לעצמי שאולי יש עוד תקווה חוץ ממני להקים מחדש את השושלת. אני מאוד מקווה שזה יצליח. רק צריך למצוא מישהי שתסכים לדגור על הביצה"
    "אממממ... אוקייי נראה איפה את פצועה" אני אומר וטופס תחבושת עם הזנב החדש שלי תוך כדי ואז לוקח וחובש את דיגי

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

אני רץ הכי מהר שאני יכול לעבר הצעקה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 23 מתוך 27 ראשוןראשון ... 132122232425 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •