Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 27 ראשוןראשון ... 152324252627 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 395
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    "לא! חכה!" קוראת דיגי וממהרת אליך. אתה נעצר ומביט בה בשאלה. דיגי מגיעה אליך ואומרת "אתה לא יכול ללכת! אני לא אתן לך!" היא אומרת ואתה שולח בה מבט שאלה. "יש שם משהו... משהו רע" היא ממלמלת והיסטריה מתגנבת לקולה "מין צל כזה שנכנס ביצורים וגורם להם לעשות דברים רעים! אל תלך!"
    "בסדר... אני יוצא החוצה לשאוף אוויר" אני אומר, יוצא מהבית ומחפש מקור מים

2. מורחקים
    שם: ליאור
    ספיישל ראש השנה!
    טוב, לכבוד השנה החדשה הייתי רוצה לעשות ספיישל מיוחד.
    כל אחד יבחר מספר- מ 1-4, ואז אני אבחר מספר רנדומלי ומי שבחר אותו ינצח!
    אז עכשיו, יחד עם התגובה שלכם, תבחרו מספר.
    מקום ראשון (המספר הראשון שיבחר)- יכולת לבחירה, חפץ לבחירה או התפתחות
    מקום שני (המספר השני שיבחר)- התפתחות או חפץ לבחירה
    מקום שלישי (המספר השלישי שיבחר)- יכולת לבחירה
    מקום רביעי (מספר אחרון)- חפץ לבחירה

[quote=Akainu;796885]
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lior Breaker צפה בהודעה

אני אומר לרויטר"אל תדשאגי זה לא אשמתך מי שהו השתלט על גופך.תוכלי לתאאר את מי שהשתלט על גופך"
    לרוויטר ממשיכה להתייפח ואומרת בקול חנוק "זו כן אשמתי!" היא ממשיכה לבכות ואתה מביט בה בשאלה. כשהיא רואה היא אומרת "אמא שלי הייתה טיירניטר חזקה מאוד, והיא הייתה מסוג אופל. ידעתי שהיחיד שיכול לעשות אותי חזקה ממנה הוא דארקראי, אז התחננתי אליו שיעשה אותי חזקה מאימי, והוא הסכים בתנאי שאשרת אותו" היא מפסיקה לדבר וממשיכה לבכות.

ציטוט פורסם במקור על ידי killerbee צפה בהודעה
    "בסדר... אני יוצא החוצה לשאוף אוויר" אני אומר, יוצא מהבית ומחפש מקור מים
    דיגי נראית חושדת אבל מניחה לך. אתה יוצא לחפש אגם ומוצא מהר מאוד בור ענקי, שאתה מזהה בתור המחסן שחפרת לשמור בו מים. אתה בודק אם נשאר שם משהו ורואה שכלום. לפתע אתה רואה שמנהרה ארוכה מאוד נפערה בתחתית הבור.אוטומטית אתה בודק אם מסתכלים עליך ולא רואה אף אחד. אתה שב ומביט למנהרה שמישהו חפר במחסן שלך.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=Lior Breaker;797726]ספיישל ראש השנה!

ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    לרוויטר ממשיכה להתייפח ואומרת בקול חנוק "זו כן אשמתי!" היא ממשיכה לבכות ואתה מביט בה בשאלה. כשהיא רואה היא אומרת "אמא שלי הייתה טיירניטר חזקה מאוד, והיא הייתה מסוג אופל. ידעתי שהיחיד שיכול לעשות אותי חזקה ממנה הוא דארקראי, אז התחננתי אליו שיעשה אותי חזקה מאימי, והוא הסכים בתנאי שאשרת אותו" היא מפסיקה לדבר וממשיכה לבכות.

[/B]
    בוחר ב4
    אני אומר לרויטר"אז דארקאי עומד מאוחרי כול זה.אל תדאגי יום יבוא ואני ינצח את הדארקי הזה.אם את רוצה להיות חזקה עליך פשוט להתפתח ולהתאמן וכך תהיה חזקה ולא לבקש כוח מפוקימונים אחרים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Because lizards can swim
    דיגי נראית חושדת אבל מניחה לך. אתה יוצא לחפש אגם ומוצא מהר מאוד בור ענקי, שאתה מזהה בתור המחסן שחפרת לשמור בו מים. אתה בודק אם נשאר שם משהו ורואה שכלום. לפתע אתה רואה שמנהרה ארוכה מאוד נפערה בתחתית הבור.אוטומטית אתה בודק אם מסתכלים עליך ולא רואה אף אחד. אתה שב ומביט למנהרה שמישהו חפר במחסן שלך.
    3
    אני נכנס לשם ובודק אם יש שם מישהו תוך כדי שאני מתחיל לטעון זרמים חשמליים

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Lior Breaker;796880]

"אהה" אומר באגי ומפסיק לצחוק "פשוט נשמעת היסטרית וגם הייתה לך הבעת פנים משונה. טוב סטארפטורית את אומרת? בסדר, בואי!" הוא אומר ומתחיל לרוץ. לפתע הוא שם לב שאת לא באה איתו וחוזר אליך ושואל "את באה?"

B]
    "בעיה" אני אומרת בצחוק ..
    "כבר אין לי רגליים ..."
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. מורחקים
    [quote=Akainu;797734]
    ספיישל ראש השנה!

בוחר ב4
    אני אומר לרויטר"אז דארקאי עומד מאוחרי כול זה.אל תדאגי יום יבוא ואני ינצח את הדארקי הזה.אם את רוצה להיות חזקה עליך פשוט להתפתח ולהתאמן וכך תהיה חזקה ולא לבקש כוח מפוקימונים אחרים"
    לרויטר נרגעת ואז אומרת לך "אני יודעת, אבל הייתי טיפשה." ואז לפתע היא מרכיה את הראש ואתה רואה משהו שלא שמת לב אליו- צלקת ארוכה בצורת טופר, ועמוקה. אתה מריח צחנה שעולה ממנו ונזכר לפתע בצחנה הקלושה שעלתה מהטפרים של פוקימוני אופל בכדור הארץ- וטיירניטר היא מסוג אופל, וטופר של טיירניטר במקרה מתאים בדיוק לצלקת, אולי? מחשבה איומה ומזעזעת עולה לך לראש לגבי אמא של לרוויטר

3
    אני נכנס לשם ובודק אם יש שם מישהו תוך כדי שאני מתחיל לטעון זרמים חשמליים
    אתה מתקדם במערה במשך כמה דקות. אתה טוען המון חשמל בגוף שלך ולא שם לב אפילו. פתאום אתה שומע קול מקדימה, שנשמע כמו מישהו שחוצב. אתה מזנק קדימה ובלי לשים לב, פורק את כל הזרמים החשמליים מגופך וחוסם את הדרך ממנה באת.
    אתה נעצר ונלחץ ממה שעשית. הקולות בהמשך נפסקים ואז אתה שומע צעדים לכיוונך ורואה זוג עיניים אדומות בוהות מהאפלה.

[quote=TheSkyRuby;798498]

"בעיה" אני אומרת בצחוק ..
    "כבר אין לי רגליים ..."
    באגי מיד צוחק. הוא קורא "טריק! הוונג! סטרוטר!" ומיד מגיעים שלושה פוקימונים.
    הראשון נראה קטן מאוד וחלש, אבל המבט בעיניו חושף שיש לו בשרוול המון תעלולים. זה מיאו! הפוקימון השני קטן גם הוא, הבל לפי מבנה גופו, ורקיעות רגליו, הוא כבד מאוד. זה היפופוטאס! הפוקימון השלישי, שהגיע ראשון והיה מהיר מאוד, היה שרירי מאוד, הכי גדול והיו לו ארבע ידיים. זה מאצ'מאפ!
    "אני צריך טובה מכם" אומר באגי "אני צריך שתבנו מעבריי מים בכל הטירה, כדי שפוקימוני מים לא יהיו לחודים ויוכלו לנוע בחופשיות ממקום למקום," באגי מחייך אליך ואת מסמיקה מזה שהוא עומד באמת לבנות מעבריי מים במיוחד בשבילך, "וטריק! אני מזהיר אותך! בלי מסלולי מכשולים!" הוא אומר למיאו בקול משועשע ויוצא.
    ---------------------------
    נ.ב.- את צריכה לבחור מספר לספיישל

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Lior Breaker;798867][quote=Akainu;797734]

ציטוט פורסם במקור על ידי TheSkyRuby צפה בהודעה
    באגי מיד צוחק. הוא קורא "טריק! הוונג! סטרוטר!" ומיד מגיעים שלושה פוקימונים.
    הראשון נראה קטן מאוד וחלש, אבל המבט בעיניו חושף שיש לו בשרוול המון תעלולים. זה מיאו! הפוקימון השני קטן גם הוא, הבל לפי מבנה גופו, ורקיעות רגליו, הוא כבד מאוד. זה היפופוטאס! הפוקימון השלישי, שהגיע ראשון והיה מהיר מאוד, היה שרירי מאוד, הכי גדול והיו לו ארבע ידיים. זה מאצ'מאפ!
    "אני צריך טובה מכם" אומר באגי "אני צריך שתבנו מעבריי מים בכל הטירה, כדי שפוקימוני מים לא יהיו לחודים ויוכלו לנוע בחופשיות ממקום למקום," באגי מחייך אליך ואת מסמיקה מזה שהוא עומד באמת לבנות מעבריי מים במיוחד בשבילך, "וטריק! אני מזהיר אותך! בלי מסלולי מכשולים!" הוא אומר למיאו בקול משועשע ויוצא.
    נ.ב.- את צריכה לבחור מספר לספיישל
    מספר 2
    _____
    אני מחייכת ומסמיקה ואומרת
    "תודה באגי ,אתה הכי טוב בעולם !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

8. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

"ו... טוב אני יודעת שאני לא יכולה לבקש ממך אבל... אה... הרבה זמן לא אירגנו לי מסיבת יום הולדת..."
    המחשבה הראשונה שקופצת לך לראש היא שאתה תארגן לה אחת, אבל בשנייה שהמחשבה קופצת קורסולה ממשיכה- "אבל זה נופל על היום שאתה וצבא הסטיליקסים אמורים לצאת לכיבוש..."
    אתה חוטף הלם, ולא בגלל שלא תוכל לארגן מסיבה אלה בגלל שלא הודיעו לך על זה כלום.
    !
    1, זה מה שנשאר כנראה....

אני נשאר מופתע במקום כמו פסל לכמה שניות ואז מיד מתחיל להתנשף מכעס, "אני לא מאמין.." אני לוחש בשקט לעצמי, "היא השותפת חיים שלי, וככה בלי הודעה מוקדמת הם מודיעים לי, מודיעים לי שביום הולדת שלה אני יוצא לכיבוש..."
    "אררג, ולחשוב שאני כל כך מבולבל שאני לא יודע מה לעשות אפילו..." אני לוחש לעצמי ומחליף את ההבעת פנים שלי לקודרת.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

9. מורחקים
    אוקיי, נכון אתגר קצר, מה לעשות...
    לפי האתר Random.org, זה הסדר של המספרים!
    מקום ראשון- 4! (ליאור!)
    מקום שני- 2! (בר!)
    מקום שלישי- 1! (drakon10000!)
    מקום רביעי- 3! (killerbee!)
    ביחרו את הפרסים
    שנה טובה!

[quote=TheSkyRuby;798891][quote=Lior Breaker;798867]

מספר 2
    _____
    אני מחייכת ומסמיקה ואומרת
    "תודה באגי ,אתה הכי טוב בעולם !"
    "גם את" הוא מחייך ומנשק אותך. בינתיים, את רואה את שלושת הפוקימונים עובדים-
    איך שהם עובדים!
    מיאו שולף את הציפורניים שלו, ומכוון מה קרני לייזר. הן פוגעות בריצפה וחותכות בדיוק מושלם תעלה גדולה מספיק להכיל גרידוס.
    היפופוטאס, קופץ למים, ומקיף את עצמו במגן מפניהם. הוא מייד מתחיל לחפור בקירות ופורץ פתחים. המים זורמים בהמוניהם לתעלה. בו בזמן היפופוטאס איכשהו ממלא את הבריכה בעוד מים.
    ומאצ'מאפ הכי פעיל. הוא עוקר מהריצפה לבנים כדי לפנות מקום למיאו והיפופוטאס ועם הלבנים בונה גשר יפהפה מעותר בציורים שהוא חורט עליו כדי שיוכלו לעבור מעל הנהר.

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    1, זה מה שנשאר כנראה....

אני נשאר מופתע במקום כמו פסל לכמה שניות ואז מיד מתחיל להתנשף מכעס, "אני לא מאמין.." אני לוחש בשקט לעצמי, "היא השותפת חיים שלי, וככה בלי הודעה מוקדמת הם מודיעים לי, מודיעים לי שביום הולדת שלה אני יוצא לכיבוש..."
    "אררג, ולחשוב שאני כל כך מבולבל שאני לא יודע מה לעשות אפילו..." אני לוחש לעצמי ומחליף את ההבעת פנים שלי לקודרת.
    קורסולה נלחצת מהעצבים שלך ומנסה להרגיע אותך, אבל אתה זועם. אתה לא שם לב שאתה גורם לרוח אדירה לנשוב, אבל קורסולה שמה לב. אתה מתעורר מהכעס לשמה צרחותיה. אתה רואה שהיא נגררת על האדמה, נאחזת בענף שמונע מהרוח להעיף אותה. עצים נעקרים משורשיהם, אבנים מתעופפות.
    אתה נלחץ נורא, וברגע שהזעם שוכח, הכל נרגע.
    לאט לאט אתה מבין.

שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- רוח פרצים. ראה עוד בדף הרשומים.

10. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אוקיי, נכון אתגר קצר, מה לעשות...
    לפי האתר Random.org, זה הסדר של המספרים!
    מקום ראשון- 4! (ליאור!)
    מקום שני- 2! (בר!)
    מקום שלישי- 1! (drakon10000!)
    מקום רביעי- 3! (killerbee!)
    ביחרו את הפרסים
    שנה טובה!
    B]

קורסולה נלחצת מהעצבים שלך ומנסה להרגיע אותך, אבל אתה זועם. אתה לא שם לב שאתה גורם לרוח אדירה לנשוב, אבל קורסולה שמה לב. אתה מתעורר מהכעס לשמה צרחותיה. אתה רואה שהיא נגררת על האדמה, נאחזת בענף שמונע מהרוח להעיף אותה. עצים נעקרים משורשיהם, אבנים מתעופפות.
    אתה נלחץ נורא, וברגע שהזעם שוכח, הכל נרגע.
    לאט לאט אתה מבין.

שים לב! כרגע גילית יכולת חדשה- רוח פרצים. ראה עוד בדף הרשומים.
    זה היכולת החדשה שלי או שאני בוחר יכולת וזאת נספחת?.

אני מתחיל להרגע, מסתכל עליה בעניים עצובות ומודיע "כנראה שאני לא אוכל להיות נוכח ביום הולדת שלך, אבל תאמיני לי, אני אעשה הכול, כלומר - הכול כדי להיות שם."
    אני מסתובב ואחרי שלוש שניות בערך אומר "אבל כרגע אני צריך זמן לעצמי, תמצאי אותי אם תחפשי היטב.."
    אני מתחיל ללכת לכיוון ההיכל של אדון הסטילקסים.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=Lior Breaker;798867]
    לרויטר נרגעת ואז אומרת לך "אני יודעת, אבל הייתי טיפשה." ואז לפתע היא מרכיה את הראש ואתה רואה משהו שלא שמת לב אליו- צלקת ארוכה בצורת טופר, ועמוקה. אתה מריח צחנה שעולה ממנו ונזכר לפתע בצחנה הקלושה שעלתה מהטפרים של פוקימוני אופל בכדור הארץ- וטיירניטר היא מסוג אופל, וטופר של טיירניטר במקרה מתאים בדיוק לצלקת, אולי? מחשבה איומה ומזעזעת עולה לך לראש לגבי אמא של לרוויטר

[/B]
    אני אומר לרויטר"יש מאוחרי גבך צלקת ואני חושב שאימך עשה זות"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. Because lizards can swim
    אתה מתקדם במערה במשך כמה דקות. אתה טוען המון חשמל בגוף שלך ולא שם לב אפילו. פתאום אתה שומע קול מקדימה, שנשמע כמו מישהו שחוצב. אתה מזנק קדימה ובלי לשים לב, פורק את כל הזרמים החשמליים מגופך וחוסם את הדרך ממנה באת.
    אתה נעצר ונלחץ ממה שעשית. הקולות בהמשך נפסקים ואז אתה שומע צעדים לכיוונך ורואה זוג עיניים אדומות בוהות מהאפלה
    אני משתמש בזנב ברזל כדי לתקוע את הזנב שלי באדמה ואז אומר "לא כדי לך להתעסק איתי אני אפוצץ את כל המקום הזה!"

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Lior Breaker;798939][SIZE=3]
    [quote=TheSkyRuby;798891]
    "גם את" הוא מחייך ומנשק אותך. בינתיים, את רואה את שלושת הפוקימונים עובדים-
    איך שהם עובדים!
    מיאו שולף את הציפורניים שלו, ומכוון מה קרני לייזר. הן פוגעות בריצפה וחותכות בדיוק מושלם תעלה גדולה מספיק להכיל גרידוס.
    היפופוטאס, קופץ למים, ומקיף את עצמו במגן מפניהם. הוא מייד מתחיל לחפור בקירות ופורץ פתחים. המים זורמים בהמוניהם לתעלה. בו בזמן היפופוטאס איכשהו ממלא את הבריכה בעוד מים.
    ומאצ'מאפ הכי פעיל. הוא עוקר מהריצפה לבנים כדי לפנות מקום למיאו והיפופוטאס ועם הלבנים בונה גשר יפהפה מעותר בציורים שהוא חורט עליו כדי שיוכלו לעבור מעל הנהר.

.
    אני רוצה את החפץ Mystic water (מים מיסטיים)
    ____
    הפרצוף שלי נהפך קצת מודהם
    ואז אני אומרת לבאגי "מאיפה הם למדו לעשות תעלות כל כך מהר ועוד עם ציורים יפים כאלה ?"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

14. מורחקים
    חברה תבקשו את הפרסים שלכם!

ציטוט פורסם במקור על ידי darkon10000 צפה בהודעה
    זה היכולת החדשה שלי או שאני בוחר יכולת וזאת נספחת?.

אני מתחיל להרגע, מסתכל עליה בעניים עצובות ומודיע "כנראה שאני לא אוכל להיות נוכח ביום הולדת שלך, אבל תאמיני לי, אני אעשה הכול, כלומר - הכול כדי להיות שם."
    אני מסתובב ואחרי שלוש שניות בערך אומר "אבל כרגע אני צריך זמן לעצמי, תמצאי אותי אם תחפשי היטב.."
    אני מתחיל ללכת לכיוון ההיכל של אדון הסטילקסים.
    כמו שכתבתי לך בה.פ.- זו יכולת חדשה שאתה תבחר
    ------------------------
    אתה הולך להיכל ופתאום שומע מבפנים קולות דיבור. אתה נכנס להיכל ומיד כולם משתתקים. כל הצבא מביט בך ואתה רואה אותו לראשונה-
    הצבא מורכב ממאות קרובטים שעפים לכן ולכן. האוניקסים והסטיליקסים נמצאים על הקרקע ואתה רואה שהצי שלקח אותך כשנחתת הוא רק חלקי, וכי יש עוד המונים. יחד איתם יש עוד כמהדונספרסים וטורטרות. אתה רואה אחרי זה אגם ענקי ובו נמצאים המוניגרידוסים.
    הסטיליקס השליט, שיכול לעוף מביט בך בהפתעה ושואל "כן, ומה לעזאזל אתה עושה כאן? לא הזמנו אותך לוועדת הקרב! עוף מפה!"

[quote=Akainu;798974]

אני אומר לרויטר"יש מאוחרי גבך צלקת ואני חושב שאימך עשה זות"
    "אהה, זה?" אומרת לרוויטר בציחקוק חלוש ומצביעה על הצלקת "כן, היא עשתה את זה. אבל זה היה מוזר מאוד... היא הייתה משונה, היא צעקה כמו מטורפת ואז העיניים שלה..." לרוויטר נרעדת ולא ממשיכה בסיפור אבל ניכר בה שהיא רוצה לומר משהו. היא נראית כאילו בכוח עוצרת מהפה לדבר....

אני משתמש בזנב ברזל כדי לתקוע את הזנב שלי באדמה ואז אומר "לא כדי לך להתעסק איתי אני אפוצץ את כל המקום הזה!"
    "ומי אתה חושב שתאיים עלי?" אומר קול מצמרר. כל השערות שלך סומרות וזרמים חשמליים עוברים לאורך השערות. אתה מביט סביב ונראה כאילו האפלה זזה... היא נעה ממקום למקום, ולפתע עלטה שחורה עוטפת אותך "אולי נביט לתוכך?" אומר הקול המצמרר וצוחק צחוק קר וגבוה שמקפיא את הדם בעורקייך. לפתע אתה מרגיש כאב מעבר לכאב... אתה רואה את האפלה מתערבלת ונשאבת לתוכך... אתה צועק וצורח מכאבים ומבין על מה דיגי דיברה- הצל שמשתלט. זה לא היה צחוק, זה באמת צל, והוא מנסה להשתלט עליך!

[quote=TheSkyRuby;799486][quote=Lior Breaker;798939][b][size=3][color=seagreen]
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheSkyRuby צפה בהודעה

אני רוצה את החפץ Mystic water (מים מיסטיים)
    ____
    הפרצוף שלי נהפך קצת מודהם
    ואז אני אומרת לבאגי "מאיפה הם למדו לעשות תעלות כל כך מהר ועוד עם ציורים יפים כאלה ?"
    קיבלת
    ______
    "אהה, זה?" אומר באגי "הם לא למדו את זה, הם נולדו עם זה" הוא אומר. הוא רואה הבעת בילבול על פנייך ואז אומר "את מבינה, יש בכוכב הזה פוקימונים מיוחדים, שאנחנו קוראים להם "סופמונים". אלו פוקימונים שנולדים עם יכולות מדהימות, שאף אחד אחר לא יכול ללמוד בחיים. מאצ'מאפ נולד עם 2 כאלו- פינוי מדוייק ובנייה משופרת. הום מסוגל לבנות עשרים ביניינים עם חריטות, ציורים ומה שתעלי על הדעת בלי להתעייף. מיאו והיפופוטאס נולדו כל אחת עם יכולת אחת- להיפופוטאס מגן מים, ולמיאו לייזר משסע."
    לפתע מאצ'מאפ קוטע את ההסבר "היי, מצאתי פה משהו שאולי יעניין את חברה שלך!" הוא אומר וזורק לבאגי תליון מוזר.
    את מסתכלת על התליון- החוט שלו עשוי משי חום ובסוף יש מיכל זכוכית קטן בצורת טיפה מלא במים שאת מזהה- מים מיסטיים
    זה תליון של מים מיסטיים!
    באגי מחייך ואומר "תודה מאצ'!" ואז פונה אליך ובלי לחכות עונד לך את התליון.

15. משתמש מנוסה
    [B][SIZE=4]

קיבלת
    ______
    "אהה, זה?" אומר באגי "הם לא למדו את זה, הם נולדו עם זה" הוא אומר. הוא רואה הבעת בילבול על פנייך ואז אומר "את מבינה, יש בכוכב הזה פוקימונים מיוחדים, שאנחנו קוראים להם "סופמונים". אלו פוקימונים שנולדים עם יכולות מדהימות, שאף אחד אחר לא יכול ללמוד בחיים. מאצ'מאפ נולד עם 2 כאלו- פינוי מדוייק ובנייה משופרת. הום מסוגל לבנות עשרים ביניינים עם חריטות, ציורים ומה שתעלי על הדעת בלי להתעייף. מיאו והיפופוטאס נולדו כל אחת עם יכולת אחת- להיפופוטאס מגן מים, ולמיאו לייזר משסע."
    לפתע מאצ'מאפ קוטע את ההסבר "היי, מצאתי פה משהו שאולי יעניין את חברה שלך!" הוא אומר וזורק לבאגי תליון מוזר.
    את מסתכלת על התליון- החוט שלו עשוי משי חום ובסוף יש מיכל זכוכית קטן בצורת טיפה מלא במים שאת מזהה- מים מיסטיים
    זה תליון של מים מיסטיים!
    באגי מחייך ואומר "תודה מאצ'!" ואז פונה אליך ובלי לחכות עונד לך את התליון.
    "מים מיסטיים! תודה מאצ'אמפ !" אני אומרת .
    "בואו נבדוק את זה " אני אומרת ומוציאה אקדח מים מהפה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

עמוד 25 מתוך 27 ראשוןראשון ... 152324252627 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •