Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 27 ראשוןראשון ... 17252627
מציג תוצאות 391 עד 395 מתוך 395
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lior Breaker צפה בהודעה
    אתה צריך... אומרת לרוויטר ולפתע מפסיקה לדבר.
    העיניים שלה מתחילות לבהוק. הבוהק הולך וגדל ומסנוור אותך. אתה עוצם את העיניים אבל האור חודר את העפעפיים שלך וממשיך לסנוור אותך, עד שאתה מסב את גבך עד שזה ייפסק.
    לפתע קול מדבר מאחורי גבך ואתה מסתובב. אתה רואה את לרוויטר, אבל משהו בה שונה... ואז אתה רואה שהעיניים שלה כחולות בוהקות, ושהיא בוהקת בעצמה. היא מתחילה לדבר ולקול הרגיל שלה מתלווה כעת הד כפול, לא ילדותי אלה מבוגר ונשי יותר "תצטרך להביא לי מה שיחסר לאספיאון יותר מכל. משהו שמעולם לא היה לה. משהו שהיא רוצה יותר מכל אבל אין לה אותו." היא אומרת ואז מוחאת כף. לידה מופיעה שעון חול ענק שבו חול ירוק בוהק אפילו יותר ממנה. "אני נותנת לך שעה אחת למצוא את הדבר" היא אומרת והחול מתחיל לזרום.
    [/B]
    אני מנסה לצזוכר בכל הרגעים שהית עם אספיאון כשדי שזה אולי יבא לי רמז על החפץ.ואז מתחיל לחפש תחפץ
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Lior Breaker;805993]
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה

את שוחה מתחת לדלת. את יוצאת מהצד השני ומחפשת ידית או מנעול. את לא מוצאת כולם ואז רואה שפה כלשהי חרוטה על דפנות הדלת. את מנסה לקרוא אותה אבל לא מצליחה. את מנסה לחשוב למה ואז נזכרת שאת בטעות מנסה לקרוא שם אנגלית, כמו בכדור הארץ. את מנערת את ראשך והפעם מזהה שזה לא אנגלית, אלה שפה קדומה שאת מכירה היטב. השפה של הפוקימונים הקדומים! השפה בה הם תקשרו זה עם זה לפני שבני האדם בייתו אות והכריחו אותם לומר את השמות שניתנו להם. את מנסה לקרוא, אבל את הספקת ללמוד רק כמה אותיות מאימך לפני שנלקחת ממנה. אבל הנה מה שאתה מצליחה לקרוא-
    'כספת הביצה'
    את מסתובבת במהירות ורואה ביצת פוקימון עם שיריון כמו של באגון.

[/B]
    "אין פה שום ידית או מנעול !" אני צועקת לבאגי מאחורי הדלת .
    -הביצה ,היא שם !- אני אומרת לעצמי .
    "אני אקח אותה לבאגי אם באג לא יקח אותה ." אני אומר לעצמי .
    אני מחזיקה בביצה ,ויוצאת איתה מהדלת .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    אני מנסה לצזוכר בכל הרגעים שהית עם אספיאון כשדי שזה אולי יבא לי רמז על החפץ.ואז מתחיל לחפש תחפץ
    אתה מחפש חפצים מיוחדים שאולי יתקשרו לאספיאון, ואוסף את מה שנראה לך. אתה מוצא גולה ורודה כמו זו שלאספיאון יש על המצח, גביש ירוק עם כוחות מיוחדים- הוא גורם לחפצים לרחף ומסוגל ליצור מגן ענקי. אתה אוסף עוד ועוד דברים ומביא ללרוויטר אבל בכל פעם היא מנידה בראשה. אתה מתחיל להיות לחוץ כשאתה רואה שמחצית הזמן כב עברה ומתחיל לחפש בקדחתנות. לפתע הקול הכפול של לרוויטר מהדהד בראש שלך-
    'זה לא חייב להיות מוחשי. אולי זה אפילו מופשט'

[quote=TheSkyRuby;806005]

"אין פה שום ידית או מנעול !" אני צועקת לבאגי מאחורי הדלת .
    -הביצה ,היא שם !- אני אומרת לעצמי .
    "אני אקח אותה לבאגי אם באג לא יקח אותה ." אני אומר לעצמי .
    אני מחזיקה בביצה ,ויוצאת איתה מהדלת .
    את מרימה את הביצה עם הזנב שלך ולפתע מתחילה אזעקה. החדר רועד ואת שומעת את באגי דופק בדלת בעוצמה שהייתה מפילה ביניינים אבל זו לא נפתחת. נשמעים פיצוצים מבחוץ והאזעקה מתגברת. החדר רועד יותר ויותר ומתחיל להתפרק. את מנסה לשחות מתחת לדלת ורואה שיש שם מעבר אבל הוא מתחיל להחסם. לא תצליחי לעבור שם. אלה אם כן...

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אתה מחפש חפצים מיוחדים שאולי יתקשרו לאספיאון, ואוסף את מה שנראה לך. אתה מוצא גולה ורודה כמו זו שלאספיאון יש על המצח, גביש ירוק עם כוחות מיוחדים- הוא גורם לחפצים לרחף ומסוגל ליצור מגן ענקי. אתה אוסף עוד ועוד דברים ומביא ללרוויטר אבל בכל פעם היא מנידה בראשה. אתה מתחיל להיות לחוץ כשאתה רואה שמחצית הזמן כב עברה ומתחיל לחפש בקדחתנות. לפתע הקול הכפול של לרוויטר מהדהד בראש שלך-
    'זה לא חייב להיות מוחשי. אולי זה אפילו מופשט'

.[/B]
    "אה מפושט" אני אומר לרויטר"למה הכונה במופשט?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    דיגי מפנה אליך את ראשיה. הפעם זה ממש משונה. ראש אחד עוד עוטה הבעה זועמת, ראש אחד מוותר ועוטה הבעת הקלה אבל הראש השלישי נראה ממש מודאג. אתה מטה את ראשך הצירה ולפתע מרגיש כאב חד. אתה משתעל ובמקום אוויר וקצת רוק, יוצא מגופך ערפל. עכשיו דיגי צועקת מלחץ וכל ראשיה עוטים הבעת בעתה ולחץ. "חלק ממנו בך!!" היא צועקת בפחד
    אני חושב "לעזאזל עם המפלצת הארורה הזאת למה היא לא עוזבת אותי" ואז אומר: "יש לי רעיון אם היא בתוכי היא תיפגע אם אני אפגע, דיגי תתקפי אותי מהר!!!"
    תוך כדי כך אני אני מנסה לפגוע בערפל עם מכת ברק

עמוד 27 מתוך 27 ראשוןראשון ... 17252627

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •