אתה הולך כמה קילומטרים ואז רואה את החללית ומאחוריה, צל ענק. הצל נוהם ורוטן ואז רושף אש. החללית נמסה במהירות ומאחוריה אתה רואה-ראיקוזה זוהר עצום. לאחר שהוא גומר לשרוף את החללית, הוא מסתובב ונכנס לתוך מאורה גדולה ונעלם...
את רצה בחוף ואז רואהמג'יקארפ אכיל במים. סתם קופץ בלי סיבה. את חושבת לעצמך איזה טעים הוא יהיה אחרי צלייה בחשמל. את אמנם נרתעת מלהרוג פוקימון אחר אבל את יודעת שאין ברירה, כיוון שלא נראה שום דבר אחר שאפשר לאכול בסביבה...
החלקים לא מתחברים לך כמו שאתה רוצה אז אתה צועק בתסכול. לפתע, הצעקה שלך מעקלת מעט את החלקים וזה מתחיל להראות כמו פאזל שיוצר בית. אתה רואה איך הצעקה שלך גרמה לכך שיהיו חלקים שיתחברו לאחרים במגע הקל ביותר.
*שים לב! זו אחת מהיכולות המיוחדות שלך. אני אעדכן אותה, ותקרא עליה את הפרטים בחלק של הרשומים.
אין אחי, ההרשמה הסתיימה :/
ההרשמה הסתיימה :/
וואי אחי אני ממש מצטער, לא שמתי לב...
אבל אני לא יכול להכניס אותך עכשיו למשחק, יש כבר 6 :/
ממש מצטער, אחי...
אם אתה רוצה, אני עוד יומיים שלושה מוסיף עוד מקום, אז אני אוכל לשמור לך אותו כפיצוי
כוכב חדש.
---------
בזמן שאתה מתקדם, אתה מרגיש שהשמש מחזקת אותך וגורמת לפקעת שעל גבך לבהוק כאילו צחצחו אותה.
לפתע, בלי להבין מה קרה אתה זוהר כולך. גל כסוף יוצא ממך לעבר העצים ונראה כי הכל הפך לחי יותר.
לחלקיק שנייה, כשהגל פוגע בעצים אתה יכו לראות את השתקפותך-
ואז היא נעלמת.
אתה לא צריך יותר מזה כדי להבין-
האור שבמקום הספציפי הזה (היער) הפך אותך לבאלבזור זוהר!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סורי ששכחתי להגיב.
-----------------
אתה מסתובב באזור הברזל ומוצא שטח שטוח, שבהחלט אפשר להקים בו בית. לפתע אתה נזכר בחתיכת המתכת שאתה אוחז. אתה מניח אות על הרצפה והיא מתחילה לזהור ולהתפשט. עד מהרה היא הופכת לרצפה. בנוסף נראה שהיא התחלקה לכמה חלקים. נראה שהברזל בנה לך רצפה מחולקת לחדרים.
לפתע אתה שומע צעדים מהירים וחדים. אתה לא מספיק להסתובב ואתה חוטף מהלומה אדירה בכתף. אתה עף כמה מטרים קדימה ומתרסק על האדמה. כשאתה מסתובב אתה רואה מולךוהוא נראה זועם.
באגון אוכל ואט אט כוחתיו שבים. הוא פותח את עיניו ומצליח להתיישב. הוא מביט בך בתודה ואז אומר "תודה לך צ'ינצ'ו. קוראים לי באגי. אני רוצה להודות לך איכשהו. אולי תרצי לבוא לבית הקטן שהקמתי כשנחתנו ולאכול משהו? אהה, ואיך קוראים לך?"
אתה שומע נהמה קלה. לפתעראיקוזה מופיע. הוא מתקדם לעברך ברוגע כאילו זו מסיבת תה, אלה שנראה יותר כאילו מתחשק לו לאכול אותך. "דבר!" הוא אומר. דבריו משפיעים עליך יותר ממה שחשבת ואתה כמעט פולט את כל המידע שיש ברשותך. אתה בולם את עצמך ברגע האחרון.
אז יש לך מקום שמור.
אתה חותך את העצים עם עלי תער חזקים מאוד. אתה מתחיל לבנות בית קטן ואז אתה שומע קול ביישני מאחוריך. אתה מסתובב ורואהנקבה. היא נראת מבויישת מאוד. למראה המבט שלה אתה מסמיק.
סורי ששכחתי להגיב.
-----------------
אתה מסתובב באזור הברזל ומוצא שטח שטוח, שבהחלט אפשר להקים בו בית. לפתע אתה נזכר בחתיכת המתכת שאתה אוחז. אתה מניח אות על הרצפה והיא מתחילה לזהור ולהתפשט. עד מהרה היא הופכת לרצפה. בנוסף נראה שהיא התחלקה לכמה חלקים. נראה שהברזל בנה לך רצפה מחולקת לחדרים.
אבנה קירות.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
אופס, סליחה.
------------
אתה רואה רק אבנים ועצים סביבך. אתה רואה על אחד העצים בננות והבטן שלך מתחילה להשמיע קולות שמזכירים במידה מפחידה פרות רעבות במיוחד... הבננות נראות גדולות מאוד... יותר מדי גדולות אבל אתה יותר מדי רעב...
המצ'ופ מחטיא אותך במלימטרים ובמקום זה מנטץ לחלוטין סלע קרוב. לפתע הוא הופך לסגול ורוד ומשתנה לזורואק! אתה לא פגשת אחד אף פעם אבל שמעת עליו ועל ההתפתחות שלו, שמסוגלים להשתנות לכל דבר אם ראו אותו... לפתע, הוא משתנה להעתק מדוייק שלך ומתחיל לרוץ בכוכב. הוא מתחזה לך!
"אוקיי לילי, בואי אחרי!" אומר באגי. בדרך הוא רואה שאת מדוכדכת בגלל הציד. "היי, אל תהי עצובה" הוא אמר "את חושבת שהרגת אותו נכון? אז לא. הטעם של הבשר מראה שזה היה מג'יקארפ זהוב. יש רק אחד כזה ביקום. איך הוא שורד? כל פעם שהורגים אותו הוא משיר קשקש, שהופך אליו שוב, וכך הוא אף פעם לא מת. כמו עוף חול" הוא אומר ומחייך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)