אתה אוכל את הבננות בהנאה. לתדהמתך, הקליפות שלהם נראות כאילוברגע שהוסרו הופכות לאוהל! ובתוך האוהל יש המון אספקה של... זרעים. כל זרע מצמיח עץ בננות ויש שם מיליארדי זרעים!
להפתעתך באגון נעצר ואומר- "אני באתי איתכם את יודעת... ברחתי לחללית הזאת אחרי... אחרי..." אבל הוא פשוט מתחיל לבכות ומתיישב על סלע. "אחרי שההורים שלי, הסאלמנסים הדגולים, והאחים שלי השלגונים נכחדו לגמרי! אני האחרון שנשאר!" הוא מממשיך לבכות והתייפח.
לא הייתי צריכה להזכיר את זה ... שחכתי את זה לגמרי ...החללית בכללי נמחקה לי מהמוח .
אבל אתה יודע ...יום אחד אתה תהיה סלאמנס יפה ודגול ,דיטוים וזואורקים יחקו אותך ,וככה הדור של הבאגונים השלגונים והסלאמנסים יחזור מחדש.האמא שלי לנטורן גם נכחדה ...אני כשאני אתפתח אהיה הלנטורן האחרון .אבל אף אחד לא מכבד לנטורונים ,אף אחד לא יחקה אותי .לי הדור לא יצמח מחדש.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כשאתה חוזר עם המים אתה מחליט שלא להתפוצץ מזעם ולא להרוג את הטיילו החוצפן שאוכל את הזרעים שלך. הטיילו ממשיך לאכול את כל הזרעים ששתלת ופונה לכיוון האוהלים לשאר הזרעים וזה כבר מוגזם דעתך.
באגון מביט בך בתודה על העידוד ואומר "את יודעת, לדעתי את טועה בקשר אליך" הוא נעצר להרהר ואז אומר "את חושבת שאף אחד לא מעריך את הלנטרונים? פעם אחד האחים שלי יש יצא לשחייה לילית קטנה. הוא חזר רק בזכות האורות של הלנטרונים. אתם האור של הים, בלעדיכם לא היו דגים בים" הוא מחייך אליך. "אם רק היית יודעת כמה מקנאים בכם ביבשה..." דבריו בפעם גורמים לך להסמיק
"אתה מעז לזלזל בי?!" שואל ראיקוזה בשאגהאני אומר לראיקוזה"אולי תוף מהשטח שלי אוקי"
הסינדקווילית מצייצת במבוכה ונסה מפניך בעודה אדומה אפילו יותר מהאש שעל גבה. אתה מרוצה מאוד מעצמך שהרשמת אותה ונראה לך שהיא עוד תחזור"היי" אני אומר בבישנות,וניגש אליה.
"מי את?" אני שואל בחיוך שרמנטי,זוקף כתפיים (עד כמה שאפשר) ובכללי מנסה להראות מרשים
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ראיקוזה כל כך זועם עד שהוא הופך לאדום כהה כל כך עד שאתה מופתע שהוא לא מתפוצץ במקום. לאחר מכן הוא שואג בעוצמה אדירה וחומת אבנים חוסמת את הדרך אליו. מאחוריה נשמע קול חדש, מפתיע- יבבות של ראיקוזה.
אתה מקים בקתה יפה מאוד ועד מהרה מתפשט עליה טחב רטוב, כמו על העצים וגורם לבקתה להראות מזמינה מאוד. לפתע אתה שומע ציוץ. אתה מסתובב ומופתע לראות את הסינדקווילית. היא מתקרבת אליך ומניחה מולך תפוח קטן ועסיסי.
"את לא יודעת עד כמה מעריצים אותכם" הוא אמר. "הגענו!" הוא הוסיף. את רואה מולך מערה קטנה שבה יש מדורה קטנה שחיממה את המערה. בצד אחר הייתה בריכה קטנה וחמימה. הבית שהוא הקים בזמן כל כך קצר היה מרשים מאוד...
"וזה השטח שלי!" עונה הטיילו ויורק עליך כמה זרעים לא לעוסים. אתה עכשיו מאבד שליטה ומביט על הזרע שבמקור של טיילו. הוא משתנה לפלדה ומתחיל לגדול. טיילו צורח כשגוש הפלדה מתחיל למחוץ אותו. טיילו עומד למות!אני אצעק עליו בכעס "תפסיק כבר! אלה הזרעים שלי".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)