Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 395
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman צפה בהודעה
    "וזה השטח שלי!" עונה הטיילו ויורק עליך כמה זרעים לא לעוסים. אתה עכשיו מאבד שליטה ומביט על הזרע שבמקור של טיילו. הוא משתנה לפלדה ומתחיל לגדול. טיילו צורח כשגוש הפלדה מתחיל למחוץ אותו. טיילו עומד למות!
    אני בהתחלה הסתכל ולא יעשה כלום, ולאחר זמן קצר מאוד אני אצעק ואני ינסה להפריד ממנו את הפלדה

2. מורחקים
    שם: ליאור
    ציטוט פורסם במקור על ידי chimcharboy צפה בהודעה
    אני בהתחלה הסתכל ולא יעשה כלום, ולאחר זמן קצר מאוד אני אצעק ואני ינסה להפריד ממנו את הפלדה
    הפלדה כבדה מאוד אבל בסופו של דבר אתה מזיז אותה. טיילו פצוע קשה מאוד. הוא מלא בדם והמקור שלו מחוץ לגמרי. הוא מתחיל לאט לאט לאבד את ההכרה...

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לקול החדש" מי אתה מה אתה רוצה מיני "
    ראיקוזה אומר "שתעזוב אותי ואת המערה שלי! לך מכאן! גרמתם לי כבר מספיק סבל!"

וואו.אהבתי את הבית .בזמן כל כך קצר ?מדהים !
    אני חושבת שאני אתחיל לנסות לתרגל Ice Beam כי מי יודע איזה פוקימונים ירצו להשתלט על המערה הזו ...וחוץ מזה אני מאוד חלשה לפוקימוני עשב ...זה יעזור נגדם..
    להפתעתך באגון צוחק. "את לא רצינית, נכון? בכוכב הזה, לא מבדילים רק לפי סוגים... יכול להיות שתפגשי פוקימון עשב שחסין לחולשות שלו... לא שמת לב, יש לכל פוקימון כאן יכולות. נצטרך למצוא את שלך. ויש לי ולך הרבה זמן להתאמן...

3. משתמש מנוסה
    [B]

להפתעתך באגון צוחק. "את לא רצינית, נכון? בכוכב הזה, לא מבדילים רק לפי סוגים... יכול להיות שתפגשי פוקימון עשב שחסין לחולשות שלו... לא שמת לב, יש לכל פוקימון כאן יכולות. נצטרך למצוא את שלך. ויש לי ולך הרבה זמן להתאמן...
    בזה אתה צודק ..אבל עם אני אלמד אייס בים נוכל ביום חם להכין לנו קרח לקירור וזה גם עוזר לפצעים מידי פעם ...אתה לא חושב?אולי כדי שנלך לחפש גרגרים ....כמעט ולא אכלנו ....טוב אולי אני לא .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

אתה מקים בקתה יפה מאוד ועד מהרה מתפשט עליה טחב רטוב, כמו על העצים וגורם לבקתה להראות מזמינה מאוד. לפתע אתה שומע ציוץ. אתה מסתובב ומופתע לראות את הסינדקווילית. היא מתקרבת אליך ומניחה מולך תפוח קטן ועסיסי.
    [/B]
    "זה בשבילי?תודה!" אני אומר וחוטף את התפוח,ואז חוצה אותו לשתיים
    "קחי חצי" אני אומר ומושיט לה את החצי הראשון,בעודי זורק את החצי השני בשלמותו לפי,לועס ובולע.
    "רוצה להכנס ולראות את הבית החדש שלי?" אני שואל ומתחיל ללכת לכיוון הכניסה,ואז מסתכל לראות האם היא באה אחרי.

5. משתמש מנוסה
    הפלדה כבדה מאוד אבל בסופו של דבר אתה מזיז אותה. טיילו פצוע קשה מאוד. הוא מלא בדם והמקור שלו מחוץ לגמרי. הוא מתחיל לאט לאט לאבד את ההכרה...
    אני יכנס ללחץ ואני יחפש עלים או דברים דומים בישביל לעצור את הדימום

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ראיקוזה אומר "שתעזוב אותי ואת המערה שלי! לך מכאן! גרמתם לי כבר מספיק סבל!"

אני אומר לראיקאזוה"אוקי אני הולך" יוצא מן המערה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    בזה אתה צודק ..אבל עם אני אלמד אייס בים נוכל ביום חם להכין לנו קרח לקירור וזה גם עוזר לפצעים מידי פעם ...אתה לא חושב?אולי כדי שנלך לחפש גרגרים ....כמעט ולא אכלנו ....טוב אולי אני לא .
    "אוקיי, היית צודקת אילולא ידעת מה היכולת המיוחדת הראשונה שלי" הוא אומר, מחייך ואז מסתכל על האש. האש קופאת לגמרי. צורת להבה מושלמת בכמה צבעים של תכלת ולבן נמצאת במקום האש.

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    "זה בשבילי?תודה!" אני אומר וחוטף את התפוח,ואז חוצה אותו לשתיים
    "קחי חצי" אני אומר ומושיט לה את החצי הראשון,בעודי זורק את החצי השני בשלמותו לפי,לועס ובולע.
    "רוצה להכנס ולראות את הבית החדש שלי?" אני שואל ומתחיל ללכת לכיוון הכניסה,ואז מסתכל לראות האם היא באה אחרי.
    להפתעתך היא שוב מצייצת וקופצת להתחבא מאחורי שיח. היא ממש מתביישת. אתה כנראה ממש מוצא חן בעיניה...

אני יכנס ללחץ ואני יחפש עלים או דברים דומים בישביל לעצור את הדימום
    אתה מוצא כמה עלים יבשים שנדבקים לפעים של טיילו כמו גלד ועוצרים את הדימום, אבל הוא איבד המון דם והוא מתעלף בזמן שאתה מטפל בו.

ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אני אומר לראיקאזוה"אוקי אני הולך" יוצא מן המערה
    אתה יוצא מהמערה ושומע אנחת רווחה מפי ראיקוזה ושומע אותו מתרחק. אתה תוהה מה גם לו ליבב אבל דאגות אחררות מטרידות אותך עכשיו. עומד לרדת לילה ואין לך עוד בית!

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Spaceman;688785
    [B
    אתה מוצא כמה עלים יבשים שנדבקים לפעים של טיילו כמו גלד ועוצרים את הדימום, אבל הוא איבד המון דם והוא מתעלף בזמן שאתה מטפל בו.[/B]
    אני מחפש מקום מוצל ונוח ואני שם את טילו שם ומחכה שהוא יתעורר

9. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי David Villa צפה בהודעה
    סורי ששכחתי להגיב.
    -----------------
    אתה מסתובב באזור הברזל ומוצא שטח שטוח, שבהחלט אפשר להקים בו בית. לפתע אתה נזכר בחתיכת המתכת שאתה אוחז. אתה מניח אות על הרצפה והיא מתחילה לזהור ולהתפשט. עד מהרה היא הופכת לרצפה. בנוסף נראה שהיא התחלקה לכמה חלקים. נראה שהברזל בנה לך רצפה מחולקת לחדרים.

אבנה קירות.
    אתה מוצא כמות נכבת של מתכות ובמהרה בונה בית. פתאום אתה שם לב מאיזה מתכת בנית את הדלת- מיהלום.

*שים לב! הכישרון הראשון שלך הוא כוח אדיר. ראה עוד בדף הרשומים!

אני מחפש מקום מוצל ונוח ואני שם את טילו שם ומחכה שהוא יתעורר
    טיילו לא מתעורר. אתה מניח את זנבך על ליבו- הוא לא פועם. הגוף של טיילו קר מאוד והוא לא נושם. טיילו מת. אתה הרגת אותו בטעות.

10. משתמש מנוסה
    [QUOTE=The Spaceman;688838]אתה מוצא כמות נכבת של מתכות ובמהרה בונה בית. פתאום אתה שם לב מאיזה מתכת בנית את הדלת- מיהלום.

'מצויין' אחשוב לעצמי.
    אנוח טיפה לפני שאחליט מה לעשוץ.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. משתמש מנוסה
    טיילו לא מתעורר. אתה מניח את זנבך על ליבו- הוא לא פועם. הגוף של טיילו קר מאוד והוא לא נושם. טיילו מת. אתה הרגת אותו בטעות.
    אני יהיה מאוכזב מעצמי וירדו לי כמה דמעות, אחר כך אני ינוח קצת כדי להקל את כל מה שקרה

12. משתמש מנוסה
    "אוקיי, היית צודקת אילולא ידעת מה היכולת המיוחדת הראשונה שלי" הוא אומר, מחייך ואז מסתכל על האש. האש קופאת לגמרי. צורת להבה מושלמת בכמה צבעים של תכלת ולבן נמצאת במקום האש.

[/B]
    וואוו.מגניב.
    מעניין מה הכוח שלי ....
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

להפתעתך היא שוב מצייצת וקופצת להתחבא מאחורי שיח. היא ממש מתביישת. אתה כנראה ממש מוצא חן בעיניה...

[/B]
    מוצא חן מוצא חן,אבל למה סינדקוויל?אי אפשר איזו בולבאזרית/איוויזאורית/וונוזאורית?אלא אם כן הילד שלי אמור לצאת מוטציה >_>
    --
    "היי,מה קורה?" אני שואל,משחק אותה מופתע,הולך אליה ומושיט לה את החצי שלה.
    "בואי איתי הביתה,תרגעי קצת ונוכל לדבר" אני אומר בחיוך שרמנטי,מושיט אליה יד כדי לקחת אותה יד ביד לבית

14. מורחקים
    [quote=David Villa;688845]
    אתה מוצא כמות נכבת של מתכות ובמהרה בונה בית. פתאום אתה שם לב מאיזה מתכת בנית את הדלת- מיהלום.

'מצויין' אחשוב לעצמי.
    אנוח טיפה לפני שאחליט מה לעשוץ.
    אתה נח ולפתע מרגיש שוק חשמלי אדיר. אתה קופץ ויוצא ממך גל כסוף שפוגע בקירות וברצפה ומוחזר אליך ואז אתה יוצאים ממך ניצוצות ואתה רואה את עצמך בהשתקפות שעל הברזלים. אתה הפכת לבלדום זוהר!

אני יהיה מאוכזב מעצמי וירדו לי כמה דמעות, אחר כך אני ינוח קצת כדי להקל את כל מה שקרה
    אתה נח ופתאום רואה תנועה בזווית העין אתה מסובב מעט את הראש ורואה לתדהמתך המוחלטת את טיילו נשרף. אתה צועק וקופץ לעברו אבל מאוחר מדי. טיילו נשרף.
    אבל אז אתה רואה, שמהעפר מבצבץ משהו לבן. אתה מרים אותו ורואה שזו ביצה! ולא סתם ביצה! ביצת טיילו! טיילו הוא סוג של עוף חול!

ציטוט פורסם במקור על ידי בר. צפה בהודעה
    וואוו.מגניב.
    מעניין מה הכוח שלי ....
    "בואי נגלה!" אומר באגון ומנסה לתקוף אותך. את צועקת ואז באגון עובר דרכך!

ציטוט פורסם במקור על ידי Tiger צפה בהודעה
    מוצא חן מוצא חן,אבל למה סינדקוויל?אי אפשר איזו בולבאזרית/איוויזאורית/וונוזאורית?אלא אם כן הילד שלי אמור לצאת מוטציה >_>
    --
    "היי,מה קורה?" אני שואל,משחק אותה מופתע,הולך אליה ומושיט לה את החצי שלה.
    "בואי איתי הביתה,תרגעי קצת ונוכל לדבר" אני אומר בחיוך שרמנטי,מושיט אליה יד כדי לקחת אותה יד ביד לבית
    אולי מוטציה ואולי תבין בהמשך.
    --------------------------
    הסינדקווילית מושיטה לך יד. היא מתחילה לחייך ובאה איתך לבית שהקמת. אתה כמעט חוטף התקף לב כשאתה רואה שצמחו רהיטים עשויים מטחב בבית כמו ספה, מיטות, טלוויזיה ואח.

15. משתמש מנוסה
    [quote=The Spaceman;688926]
    ציטוט פורסם במקור על ידי David Villa צפה בהודעה
    אתה נח ופתאום רואה תנועה בזווית העין אתה מסובב מעט את הראש ורואה לתדהמתך המוחלטת את טיילו נשרף. אתה צועק וקופץ לעברו אבל מאוחר מדי. טיילו נשרף.
    אבל אז אתה רואה, שמהעפר מבצבץ משהו לבן. אתה מרים אותו ורואה שזו ביצה! ולא סתם ביצה! ביצת טיילו! טיילו הוא סוג של עוף חול!
    מזה עוף חול?

אני יקח מהר את הביצה ואני ישים אותה במקום נוח אם המון אור

עמוד 5 מתוך 27 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •