הפלדה כבדה מאוד אבל בסופו של דבר אתה מזיז אותה. טיילו פצוע קשה מאוד. הוא מלא בדם והמקור שלו מחוץ לגמרי. הוא מתחיל לאט לאט לאבד את ההכרה...
ראיקוזה אומר "שתעזוב אותי ואת המערה שלי! לך מכאן! גרמתם לי כבר מספיק סבל!"
להפתעתך באגון צוחק. "את לא רצינית, נכון? בכוכב הזה, לא מבדילים רק לפי סוגים... יכול להיות שתפגשי פוקימון עשב שחסין לחולשות שלו... לא שמת לב, יש לכל פוקימון כאן יכולות. נצטרך למצוא את שלך. ויש לי ולך הרבה זמן להתאמן...וואו.אהבתי את הבית .בזמן כל כך קצר ?מדהים !
אני חושבת שאני אתחיל לנסות לתרגל Ice Beam כי מי יודע איזה פוקימונים ירצו להשתלט על המערה הזו ...וחוץ מזה אני מאוד חלשה לפוקימוני עשב ...זה יעזור נגדם..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אוקיי, היית צודקת אילולא ידעת מה היכולת המיוחדת הראשונה שלי" הוא אומר, מחייך ואז מסתכל על האש. האש קופאת לגמרי. צורת להבה מושלמת בכמה צבעים של תכלת ולבן נמצאת במקום האש.
להפתעתך היא שוב מצייצת וקופצת להתחבא מאחורי שיח. היא ממש מתביישת. אתה כנראה ממש מוצא חן בעיניה...
אתה מוצא כמה עלים יבשים שנדבקים לפעים של טיילו כמו גלד ועוצרים את הדימום, אבל הוא איבד המון דם והוא מתעלף בזמן שאתה מטפל בו.
אתה יוצא מהמערה ושומע אנחת רווחה מפי ראיקוזה ושומע אותו מתרחק. אתה תוהה מה גם לו ליבב אבל דאגות אחררות מטרידות אותך עכשיו. עומד לרדת לילה ואין לך עוד בית!
אתה מוצא כמות נכבת של מתכות ובמהרה בונה בית. פתאום אתה שם לב מאיזה מתכת בנית את הדלת- מיהלום.
*שים לב! הכישרון הראשון שלך הוא כוח אדיר. ראה עוד בדף הרשומים!
טיילו לא מתעורר. אתה מניח את זנבך על ליבו- הוא לא פועם. הגוף של טיילו קר מאוד והוא לא נושם. טיילו מת. אתה הרגת אותו בטעות.
[QUOTE=The Spaceman;688838]אתה מוצא כמות נכבת של מתכות ובמהרה בונה בית. פתאום אתה שם לב מאיזה מתכת בנית את הדלת- מיהלום.
*שים לב! הכישרון הראשון שלך הוא כוח אדיר. ראה עוד בדף הרשומים!
'מצויין' אחשוב לעצמי.
אנוח טיפה לפני שאחליט מה לעשוץ.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
מוצא חן מוצא חן,אבל למה סינדקוויל?אי אפשר איזו בולבאזרית/איוויזאורית/וונוזאורית?אלא אם כן הילד שלי אמור לצאת מוטציה >_>
--
"היי,מה קורה?" אני שואל,משחק אותה מופתע,הולך אליה ומושיט לה את החצי שלה.
"בואי איתי הביתה,תרגעי קצת ונוכל לדבר" אני אומר בחיוך שרמנטי,מושיט אליה יד כדי לקחת אותה יד ביד לבית
[quote=David Villa;688845]אתה נח ולפתע מרגיש שוק חשמלי אדיר. אתה קופץ ויוצא ממך גל כסוף שפוגע בקירות וברצפה ומוחזר אליך ואז אתה יוצאים ממך ניצוצות ואתה רואה את עצמך בהשתקפות שעל הברזלים. אתה הפכת לבלדום זוהר!
אתה נח ופתאום רואה תנועה בזווית העין אתה מסובב מעט את הראש ורואה לתדהמתך המוחלטת את טיילו נשרף. אתה צועק וקופץ לעברו אבל מאוחר מדי. טיילו נשרף.
אבל אז אתה רואה, שמהעפר מבצבץ משהו לבן. אתה מרים אותו ורואה שזו ביצה! ולא סתם ביצה! ביצת טיילו! טיילו הוא סוג של עוף חול!
"בואי נגלה!" אומר באגון ומנסה לתקוף אותך. את צועקת ואז באגון עובר דרכך!
אולי מוטציה ואולי תבין בהמשך.
--------------------------
הסינדקווילית מושיטה לך יד. היא מתחילה לחייך ובאה איתך לבית שהקמת. אתה כמעט חוטף התקף לב כשאתה רואה שצמחו רהיטים עשויים מטחב בבית כמו ספה, מיטות, טלוויזיה ואח.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)