Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    אני רוצה דעות מאנשים שיש להם GH Aerosmith שווה לקנות?
    מה חדש?
    וציון למשחק.

בתודה מראש Gilj.

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אני מדביק כאן כתבה שנכתבה על ידי חברתי בשם נעה דוד, קרדיט לה ולפורום גיימר:

, הכותר הבא בסדרת משחקי המוזיקה שכבשה את העולם, הוא לא עוד אלבום אוסף - אלא חוויה המוקדשת לתולדותיה ויצירותיה של להקת רוק מצוינת אחת. אל תמהרו לנפנף אותו כניסיון מיותר לרכב על ההצלחה... הרעיון שמאחוריו הוא לא פחות מגאוני

כמה קל לקטול את Guitar Hero: Aerosmith... המשחק הזה, שצפוי לצאת לחנויות במהלך החודשים הקרובים, הוא ספק המשך, ספק חבילת הרחבה ללהיט Guitar Hero III, ולא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שהכוח העיקרי המניע אותו הוא רצונה של חברת Activision להמשיך ולרכב על גלי ההצלחה האדירה.

אך האם כל זה אומר שמדובר בהכרח במשחק מיותר? כלל וכלל לא. למעשה, ייתכן מאוד ש-Guitar Hero: Aerosmith יעשה את הבלתי יאמן, יתעלה על קודמו, ויציג בפנינו גישה חדשה ומקורית למשחקי מוזיקה, כזו שעשויה להפוך דווקא את Guitar Hero 4, שצפוי להגיע לקראת סוף השנה, לקונספט מיושן.

משחק של להקה אחת (ועוד כמה חברים)
    כפי שאתם בוודאי יכולים להבין משמו, Guitar Hero: Aerosmith הוא משחק המוקדש לאלבומיה ותולדותיה של להקת רוק אחת – אירוסמית', והאנשים שמרכיבים אותה: ג'ו פרי, טום האמילטון, ברד וויטפורד, ג'ואי קריימר, וכמובן סטיבן טיילר. לא כל השירים במשחק הם שירים של אירוסמית', יש גם יצירות של קבוצות אשר 'הושפעו' על ידי הלהקה, וגם כמה שחברי הלהקה פשוט מאוד אוהבים... אך האווירה היא אירוסמית'ית למהדרין.

מצב המשחק לשחקן יחיד מלווה למעשה את תולדותיה של הלהקה, החל מההופעה הראשונה והצנועה באולם בית הספר, ועד הופעות הענק של היום. בדרך תזכו לבקר בשחזורים ריאליסטיים ומדויקים של מקומות רבים בהן הופיע אירוסמית' לאורך השנים. מאמץ אדיר נעשה בכדי שהמעריצים יהיו מרוצים.

לדוגמה, אחד המקומות שבהם החלה הלהקה לבנות את שמה היה מועדון ה'מקס' בקנזאס, שכבר נסגר ונהרס מזמן. מפתחי המשחק טרחו לשחזר את המועדון על סמך תמונות שחור-לבן ישנות, ראיונות עם חברי הלהקה ובליינים שביקרו במקום, כל זאת אחרי מחקר מעמיק על ההיסטוריה והאווירה שהייתה שם.

חברי הלהקה עצמם מופיעים במשחק כדמויות קריקטוריות למדי, בהתאם לסגנון של Guitar Hero, אך בכל הנוגע לרקעים ולמקומות, נעשה ניסיון אמיתי להיצמד ככל האפשר להיסטוריה. עם סיום ההופעה בכל מקום, תזכו לצפות בסרטון בו משחזרים חברי הלהקה את הרגעים הגדולים, מספרים על החוויות שעברו, ומכינים אותנו לשלב הבא בקריירה המטאורית שלהם – ושלנו.

תסלחו לי אם אגלוש מעט לפילוסופיה, אך יש לי ההרגשה ש-Guitar Hero: Aerosmith עומד לנצל את הפלטפורמה שניתנה לו – משחקי וידאו – בכדי להפוך לחוויה העמוקה והמרשימה ביותר שמעריץ יכול להעביר עם הלהקה האהובה עליו. יותר מכל סדרת טלוויזיה, סרט דוקומנטרי או אלבום תמונות, המשחק הזה בסדרת Guitar Hero יציע למעריצים חוויה שכמותה לא יכלו למצוא עד כה בשום מקום אחר. לא אתפלא אם במהלך השנים הקרובות, משחקים שכאלו יהפכו פשוט מאוד לדבר מובן מאליו עבור כל להקה שמכבדת את עצמה.

משחקיות משודרגת קלות
    כעת, לאחר שדיברנו מעט על שיתוף הפעולה המרשים שנוצר כאן בין חברת פיתוח משחקים ולהקת רוק, ארשה לעצמי להוריד מעט את רמות ההתלהבות, ולהתייחס לאלמנטים הטכניים יותר של Guitar Hero: Aerosmith. זהו, אחרי הכל, משחק חדש באחת מהסדרות הפופולאריות ביותר בעולם, ומעריצי הסדרה שלא ממש נמנים על חובביה של אירוסמית' בוודאי רוצים לדעת אילו חידושים ממתינים להם במשחק הזה, שאינם קשורים דווקא ללהקת הרוק שהכותר נושא את שמה.

ובכן, בכנות מלאה, מודים המפתחים שאין הם מתכננים מהפכות גדולות. המנוע הגראפי יזכה לשדרוג סמלי, שאמור לתמוך בזירות מפורטות, ובחוויית משחק זורמת וחלקה יותר. המפתחים יקדישו גם מעט יותר תשומת לב לרמת הקושי ולעקומת הלמידה. על Guitar Hero III נשמעו לא מעט תלונות בנוגע לכך שהמשחק נעשה קשה מידי, מהר מידי. על כך בדיוק מקווים המפתחים להתגבר באמצעות תכנון חכם ומוצלח יותר של האתגרים השונים, וגם באמצעות שינויים באופן הביצוע של מהלכים מיוחדים – ה-Pull-off וה-Hammer-On, שאמורים להיות 'מדויקים יותר' לטענת הצוות האחראי על יצירת המשחק.

פרט לשינויים מינוריים אלה, Guitar Hero: Aerosmith יישאר נאמן למדי לקודמיו, גם במשחקיות וגם במצבי המשחק השונים, מהקריירה לשחקן יחיד, ועד אתגרי האון-ליין מרובי המשתתפים. מצד שני, האם שינויי משחקיות קיצוניים הם באמת מה שחובבי הסדרה צריכים עכשיו? אינני חושבת כך – ועל כן Aerosmith נראה לי כמו צעד בכיוון הנכון: לא עוד 'אלבום אוסף' כללי וקיטשי במקצת, אלא חוויה ממוקדת ומלאת אווירה, המנגנת בדיוק על המיתרים הנכונים של מעריצי הלהקה. המשחק צפוי לצאת בארה'ב בסוף חודש יוני ובאירופה מעט לאחר מכן, בגרסאות ל-Xbox 360, ל-PlayStation 3 ול-Wii.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    וואו תודה רבה!!!!!!!!!&# 33;!!!!!!!
    אני קונה 99%!

Gilj.

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אין בעד מה, אפילו אומר לנועה שהיא עזרה לאדם נוסף ם:
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. משתמש מנוסה
    בטח שכן!
    אין שאלה בכלל!
    שיחקתי אצל חבר שלי
    וזה הרבה יותר שווה מ GH

וד"א
    אני גם ממליץ על המשחק rockband
    שהוא כמו GH אבל יש בו גם לתופים, קלידים וסולן..
    זה של החברה המקורית שעשתה את GH

<span style=\'color:White\'>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~</span>My Gallery

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by G3@Jul 1 2008, 11:48 PM
    בטח שכן&#33;
    אין שאלה בכלל&#33;
    שיחקתי אצל חבר שלי
    וזה הרבה יותר שווה מ GH

וד"א
    אני גם ממליץ על המשחק rockband
    שהוא כמו GH אבל יש בו גם לתופים, קלידים וסולן..
    זה של החברה המקורית שעשתה את GH
    GH4 יהיה יותר טוב מRB ואני לא חושב שאני יקנה RB.
    ואם אני לא טועה יש מיק&#39;+גיטרה+באס+תופים וזהו.
    אני קונה GH:A וכשיצא GH4 ואח שלי רוצה גם GH לDS -_-".

Gilj.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Gilj@Jul 2 2008, 01:07 AM
    GH4 יהיה יותר טוב מRB ואני לא חושב שאני יקנה RB.
    ואם אני לא טועה יש מיק&#39;+גיטרה+באס+תופים וזהו.
    אני קונה GH:A וכשיצא GH4 ואח שלי רוצה גם GH לDS -_-".

Gilj.
    כן, בRB יש גיטרה, בס, תופים ויש מיקרופון,
    אבל זה כבר סתם לפוזה, זה לא באמת עוזר..
    ואל תהיה כל כך בטוח שGH4 יהיה יותר טוב מRB
    כי החברה המקורים של GH כבר לא ממשיכה לפתח,
    זאת אומרת שחברה אחרת עושה את המשחק..

וחוץ מזה RB גם זכה במלא פרסים:

^ a b 2007 1UP Network Editorial Awards from 1UP.com. 1UP.com. Retrieved on 2008-02-18.
    ^ a b GamePro Editors&#39; Choice *2007*. GamePro (2007-12-27). Retrieved on 2007-12-28.
    ^ a b GamePro Editors&#39; Choice *2007*. GamePro (2007-12-27). Retrieved on 2007-12-28.
    ^ a b GameSpot&#39;s Best of 2007: Best Rhythm/Music Game Genre Awards. GameSpot. Retrieved on 2008-01-12.
    ^ a b GameSpot&#39;s Best of 2007: Best New Gaming Hardware Special Achievement. GameSpot. Retrieved on 2007-12-24.
    ^ a b GameSpot&#39;s Best of 2007: Best Downloadable Content Special Achievement. GameSpot. Retrieved on 2007-12-24.
    ^ a b GameSpot&#39;s Best of 2007: Best Sound Design Special Achievement. GameSpot. Retrieved on 2007-12-24.
    ^ a b GameSpot&#39;s Best of 2007: Best Multiplayer Game Special Achievement. GameSpot. Retrieved on 2007-12-24.
    ^ a b IGN Best of 2007 - Xbox 360 - Best Music Game. IGN. Retrieved on 2007-12-21.
    ^ a b IGN Best of 2007 - PlayStation 3 - Best Music Game. IGN. Retrieved on 2007-12-21.
    ^ a b IGN Best of 2007 - Xbox 360 - Best Local Multiplayer Game. IGN. Retrieved on 2007-12-21.
    ^ a b IGN Best of 2007 - PlayStation 3 - Best Local Multiplayer Game. IGN. Retrieved on 2007-12-21.
    ^ a b IGN Best of 2007 - PlayStation 3 - Best Downloadable Content. IGN. Retrieved on 2007-12-21.
    ^ a b IGN Best of 2007 - Gear - Best Console Peripheral. IGN. Retrieved on 2007-12-21.
    ^ a b IGN Best of 2007 - Overall - Best Music Game. IGN. Retrieved on 2008-01-12.
    ^ a b IGN Best of 2007 - Overall - Best Licensed Soundtrack. IGN. Retrieved on 2008-01-12.
    ^ a b IGN Best of 2007. IGN. Retrieved on 2008-01-12.
    ^ a b c d OXM&#39;s 2007 Game of the Year Awards. Official Xbox Magazine (2008-03-17). Retrieved on 2008-03-21.

בקיצור..
    לדעתי אין סיכוי שGH4 יהיה יותר טוב..

ותקנה או GH:A או RB

<span style=\'color:White\'>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~</span>My Gallery

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •