יו יו האקושו .. יו יו האקושו VS קליידו סטאר
יו יו האקושו יו יו האקושו VS בליץ'
בליץ'.... בליץ' VS נארוטו
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
בליץ'. בליץ' VS דת' נוט
בליץ' בליץ' VS סול איטר
Originally posted by XלוקסרייX@Dec 16 2008, 01:15 PM בליץ' בליץ' VS סול איטר אל תפסול אנימות שלא ראית-.- --- סול איטר סול איטר VS קליידו סטאר
Originally posted by Inuzuka-Kiba@Dec 16 2008, 01:32 PM אל תפסול אנימות שלא ראית-.- --- סול איטר סול איטר VS קליידו סטאר ראיתי את דט'נוט אבל אני מעדיף את בליץ' סול איטר סולט איטר VS רנמה 1/2
Originally posted by XלוקסרייX@Dec 16 2008, 02:55 PM ראיתי את דט'נוט אבל אני מעדיף את בליץ' סול איטר סולט איטר VS רנמה 1/2 דיברתי על וולף ריין-.- --- סול איטר סול איטר VS וולף ריין( כרגיל 0: )
סול איטר כי לא ראיתי את השני סול איטר VS יו יו האקושו
יוסי המלך הכין!! קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!! בברכה דניאל: איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם
סול איטר סול איטר VS נארוטו שיפודן
חמוף
Originally posted by Zapdos@Dec 16 2008, 11:20 PM סול איטר סול איטר VS נארוטו שיפודן נארוטו שיפודן.... נארוטו שיפודן VS וואן פיס
Originally posted by eevee@Dec 16 2008, 11:19 PM סול איטר כי לא ראיתי את השני סול איטר VS יו יו האקושו לא ראית אל תגיב-.-" --- וואן פיס VS וולף ריין אררג איתכם
וואן פיס :P וואן פיס VS היקארו נו גו
Originally posted by I AM SORRY@Dec 17 2008, 12:30 PM וואן פיס :P וואן פיס VS היקארו נו גו וואן פיס.... וואן פיס VS רנמה 1/2
הגבת לפני\: רנמה רנמה VS וולף ריין ואני לא אהסס לחפורO.O
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום