Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 83
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    שם פרטי:עומר
    שם במשחק:לוקאס ספריל(Lucas Spril)
    גיל במשחק 12 (היום שאני יוצא 13)
    התחלתי:פיצ'ו
    תמונה:
    מטרה:להיות המסטר של הליגה ,להנהיג אחרי אחי הגדול את מכון העל חושי ולנקום בדיוקסיס
    אופי:סגור(לא אוהב לשתף את הרגשות עם אחרים)עוזר לחברים מציל בעת צרה ונחוש להשיג את מטרתו נותן לכל הפוקימונים שלו חופשיות כדי שיוכלו לעשות מה ירצו
    רקע: גרתי בספרון במחוז קנטו, אני זוכר בדיוק את היום שזה קרה אני הייתי בן 4 ואחי הגדול היה בן 13 ואחי היותר גדול עדיין היה בליגה יחד עם רביעת העלית.. ההורים שלנו חזרו מהעבודה אבא שלי חזר ממכון העל חושי ואמא שלי חזרה מהמאון פוקימונים ובידה היא החזיקה ביצת פוקימון אני היתלהבתי כל כך שקפצתי ואז פתאום התעלפתי.שקמתי ראיתי מטושטש והיה שם כתם צהוב ואז הראיה שלי התבארה וראיתי שם פיצ'ו קטן עם אוזן מקופלת בוכה.. אני ליטפתי אותו והוא נרגע מהרגע שקמתי הפיצו לא עזב אותי,לכל מקום שהלכתי הוא עקב אחרי ואז יום אחד חזרתי מבית ספר ופיצו היה לעדי ואז כעסתי כי הוא עקב אחרי כל הזמן וצרחתי עליו:עלוי שהביצה שלך הייתה נשברת!.פיצו בכה והוציא ברק מהאוזן שלו למעלה לשמיים ואז הדבר האחרון שאני זוכר זה הצעקה של ראיקוזה איך אני יודע שהיא הייתה של ראיקוזה? כי אחרי הצעקה שקמתי ראיתי את דיוקסיס בצורת ההתקפה שלו (מתי שראיקוזה צועק דיוקסיס מזדמן בצורתה ההתקפה\ההגנה) הוא יצר מין חור שחור והורים שלי נכנסו אבל אז פיצו השתמש בחפירה ולקח אותי משם והאח הגדול שלי שוגר משם בעזרת האלאקאזם שלו מאז אני רוצה לינקום בדיוקסיס! פיצו התעייף מהחפירה ואני טיפלתי בו וראיתי שהוא החזיק ביד משהו נוצץ ואז הבנתי שזו אבן ברק לקחתי את זה ממנו ואז מרחוק ראיתי משהו נוצץ זה היה ספוינק! אבל על הראש שלו לא היה פנינה אלה היה פוקדור מיוחד עם ססמל של פנינה מעליו! ספוינק היתקרב ועם הפוקדור שהיה לי בתיק הבית ספר תפסתי את ספוינק הספתי לעצמי קצת אוכל מהעצים ויצאתי למסע שלי!(פיצו העביר אותי למין מדבר )
    בקשות מיוחדות:למצוא אברה ולפתח אותו לאלאקאזם ולתפוס את סלבי
    פוקימונים:ספוינק
    חפצים:לא למלא
    נערך לאחרונה על ידי Element, 07-20-2010 בשעה 08:11 PM
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    הרשומים הם:
    Logitech
    איש האבטיח
    TheChosenOne
    Naruto
    Flupy

אתם יכולים להתחיל.

כמה הערות:
    1. במידה ויש לכם יותר מפוקימון אחד וגם ליריב יש, עליכם להשתמש בכל קרב נגד מאמן בלפחות שני פוקימונים שונים. זה על מנת למנוע כיסוח של פוקימון אחד על 5-6 אחרים. אם אני אראה שעדיין לא החלפתם וכבר היריב מוציא את הפוקימון האחרון שלו, אחייב אותכם להחליף.
    2. המשחק שלכם מתרחש במקביל אחד לשני - משמע, אתם יכולים להיפגש זה עם וזה, להילחם, וגם יהיה קטע בו תצטרכו אחד את השני.
    3. אתם יכולים לחזור אל מאמנים שנלחמתם נגדם בכל זמן, זה כולל מכונים. אך תיזהרו להיכנס איתם לקרב כי כיאה למנהיגי מכון, הם מתחזקים מאוד.שמירה על ידידות טובה עם אחד או יותר ממנהיגי המכון יכולה לעזור לכם בשעת צרה

3. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ori-Kun צפה בהודעה
    התחלה:
    הגיע היום הגדול ואתם הולכים למעבדתו של פרופסור קאנדי. מזל האוויר נפלא לתחילת המסע, ואתם מגיעים אל המעבדה עמוסת האנשים, ועומדים בסוף התור. כשאתם מגיעים אל פתח המעבדה, פרופסור קאנדי מקבל את פניכם בחיוך ושואל איזה פוקימון תבחרו.
    "פרופסור, אחרי מחשבה ארוכה החלטתי. אני רוצה הרקרוס!" אכריז בשמחה.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    הגיע היום הגדול ואתם הולכים למעבדתו של פרופסור קאנדי. מזל האוויר נפלא לתחילת המסע, ואתם מגיעים אל המעבדה עמוסת האנשים, ועומדים בסוף התור. כשאתם מגיעים אל פתח המעבדה, פרופסור קאנדי מקבל את פניכם בחיוך ושואל איזה פוקימון תבחרו.
    "בחרתי בגרווליט!"אומר בהתרגשות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    התחלה:
    "אני בוחר באלקיד" אני אומר לו ומחכה בסבלנות שהוא יביא לי את אלקיד עם מבט רציני.
    חמוף

6. משתמש מנוסה

התחלה:
    אני ממלמל אל הפרופסור "אני רוצה ספיל" הוא מבקש ממני להגביר את קולי ולחזור על דברי ואני צורח "אני רוצה את ספיל!"

7. משתמש מנוסה
    כולם -
    אתם מקבלים את הפוקימון הראשון שלכם, מאושרים. אתם יוצאים מדלת המעבדה ונפרדים איש לדרכו. מה תעשו? זכרו שאתם נמצאים בעיר גדולה בעלת מוזיאונים, מרכז אימונים ושוק גדול בו תוכלו למצוא סחורה רבה, ובזול.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    כולם -
    אתם מקבלים את הפוקימון הראשון שלכם, מאושרים. אתם יוצאים מדלת המעבדה ונפרדים איש לדרכו. מה תעשו? זכרו שאתם נמצאים בעיר גדולה בעלת מוזיאונים, מרכז אימונים ושוק גדול בו תוכלו למצוא סחורה רבה, ובזול.
    הוציא את גרווליט ואומר לו "שלום אני אהיה המאמן שלך מעכשיו "והוסיף חיוך קטן.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

9. Kibō no chi
    כולם -
    "לפני שאני אלך לאנשהו כדאי שקודם אכיר את הפוקימון שלי, שלא יהיה מופתע" אמלמל לעצמי בזמן שאחזיק את הפוקדור. "הרקרוס, צא!" אצאעד ואניף את הפוקדור אל האוויר. כשהרקרוס יצא אציג את עצמי.
    "היי, אני ג'ונתן, המאמן החדש שלך" אגיד לו ואושיט את ידי.

10. משתמש מנוסה
    כולם -
    אני יוצא לי Lehistobeb ברחובות ומתהלך לי לאזור השוק שם אני מחפש דברים כמו פוקימונים ופוקדורים

11. משתמש מנוסה
    שם פרטי - רועי
    שם במשחק - זאק
    גל במשחק - 10
    התחלתי -
    תמונה -
    מטרה - לתפוס את כולם
    אופי - נלהב, חכם, נלחץ בקלות, אוהב פוקימונים
    עלילה - זאק והוריו עם אנשים מאוד שמחים בחלקם, למרות שאין להם כל כך כסף, זאק למד להסתדר עם מה שיש ופיתח יכולת פיזית הרבה יותר גבוה משל בני גילו, כבר בגיל צעיר נשר מבית הספר בגלל התלונות של המורים שהוא לא מצליח ללמוד, ולהוריו לא היה די כסף לשלוח אותו לבית ספר מיוחד, בזמן שהוריו הלכו לעבוד והוא נשאר בבית הוא היה הולך ליער לטייל, ולאט לאט הוא גילה את עולם הפוקימונים! הוריו די התקשו לארגן לו כסף אבל בסופו של דבר חסכו די כסף בשביל לשלוח
    חפצים -

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    כולם -
    'נראה לי שאימון יהיה מצוין עכשיו' אני חושב והולך מרכז האימונים.
    חמוף

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    אחי מצטער שעצרתי אתכם אבל לא רשמתה אותי..
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש מנוסה
    התחלה:
    "נידורן זכר" אני עונה ומסתכל מסביב, "אף פעם לא הייתי מעבדת פוקימונים" אני חושב לעצמי.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

15. משתמש מנוסה
    אין מקום, מצטער

אייס -
    גרולייט יוצא מהפוקדור, כולו מחוייך ונמרץ. הוא מתחיל לקפוץ עליך וללקק אותך ואז יורד ורץ מסביבך. נראה כאילו הוא רוצה לעשות משהו, ועכשיו.

ג'ונתן -
    הרקרוס יוצא מהפוקדור ועומד מולך. הוא מהנן בסוג של קידה, והקרן הרמה שלו כמעט פוגעת בך. הוא לא מוציא הגה, ומחכה לתגובה ממך.

הונתן -
    (אתה לא רוצה קודם כל לראות ולהכיר את הפוקימון שלך? תאשר לי פה/במסן ואני אערוך)
    אתה הולך לשוק, ורואה אלפי דוכנים מלאים בכל טוב. אתה שם לב לדוכן שמוכר פוקדורים ב-40$, מחיר שנראה לך זול מהממוצע, אך אין לך מושג כמה עולה פוקדור בחנות. האם תקנה?

ג'ייק -
    (אתה לא רוצה קודם כל לראות ולהכיר את הפוקימון שלך? תאשר לי ואני אערוך)
    אתה הולך למרכז האימונים. ברחבה אתה רואה הרבה מאמנים - רובם מאמנים חדשים שהתחילו את מסעם היום, בדיוק כמוך - צופים באחת הבמות המרכזיות, בהן שני מאמנים, אחד עם ואחת עם נלחמים. "שלום," אתה שומע קול מאחוריך, ורואה שזאת עובדת במרכז, "אתה צריך עזרה?"

דסו -
    אתם מקבלים את הפוקימון הראשון שלכם, מאושרים. אתם יוצאים מדלת המעבדה ונפרדים איש לדרכו. מה תעשה? זכור שאתה נמצא בעיר גדולה בעלת מוזיאונים, מרכז אימונים ושוק גדול בו תוכלו למצוא סחורה רבה, ובזול.

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •