שם פרטי:עומר
שם במשחק:לוקאס ספריל(Lucas Spril)
גיל במשחק 12 (היום שאני יוצא 13)
התחלתי:פיצ'ו
תמונה:
מטרה:להיות המסטר של הליגה ,להנהיג אחרי אחי הגדול את מכון העל חושי ולנקום בדיוקסיס
אופי:סגור(לא אוהב לשתף את הרגשות עם אחרים)עוזר לחברים מציל בעת צרה ונחוש להשיג את מטרתו נותן לכל הפוקימונים שלו חופשיות כדי שיוכלו לעשות מה ירצו
רקע: גרתי בספרון במחוז קנטו, אני זוכר בדיוק את היום שזה קרה אני הייתי בן 4 ואחי הגדול היה בן 13 ואחי היותר גדול עדיין היה בליגה יחד עם רביעת העלית.. ההורים שלנו חזרו מהעבודה אבא שלי חזר ממכון העל חושי ואמא שלי חזרה מהמאון פוקימונים ובידה היא החזיקה ביצת פוקימון אני היתלהבתי כל כך שקפצתי ואז פתאום התעלפתי.שקמתי ראיתי מטושטש והיה שם כתם צהוב ואז הראיה שלי התבארה וראיתי שם פיצ'ו קטן עם אוזן מקופלת בוכה.. אני ליטפתי אותו והוא נרגע מהרגע שקמתי הפיצו לא עזב אותי,לכל מקום שהלכתי הוא עקב אחרי ואז יום אחד חזרתי מבית ספר ופיצו היה לעדי ואז כעסתי כי הוא עקב אחרי כל הזמן וצרחתי עליו:עלוי שהביצה שלך הייתה נשברת!.פיצו בכה והוציא ברק מהאוזן שלו למעלה לשמיים ואז הדבר האחרון שאני זוכר זה הצעקה של ראיקוזה איך אני יודע שהיא הייתה של ראיקוזה? כי אחרי הצעקה שקמתי ראיתי את דיוקסיס בצורת ההתקפה שלו (מתי שראיקוזה צועק דיוקסיס מזדמן בצורתה ההתקפה\ההגנה) הוא יצר מין חור שחור והורים שלי נכנסו אבל אז פיצו השתמש בחפירה ולקח אותי משם והאח הגדול שלי שוגר משם בעזרת האלאקאזם שלו מאז אני רוצה לינקום בדיוקסיס! פיצו התעייף מהחפירה ואני טיפלתי בו וראיתי שהוא החזיק ביד משהו נוצץ ואז הבנתי שזו אבן ברק לקחתי את זה ממנו ואז מרחוק ראיתי משהו נוצץ זה היה ספוינק! אבל על הראש שלו לא היה פנינה אלה היה פוקדור מיוחד עם ססמל של פנינה מעליו! ספוינק היתקרב ועם הפוקדור שהיה לי בתיק הבית ספר תפסתי את ספוינק הספתי לעצמי קצת אוכל מהעצים ויצאתי למסע שלי!(פיצו העביר אותי למין מדבר )
בקשות מיוחדות:למצוא אברה ולפתח אותו לאלאקאזם ולתפוס את סלבי
פוקימונים:ספוינק
חפצים:לא למלא