אייס -
הפוקדור פוגע בפידג'י. 1,2,3... פידג'י נלכד! אך השמחה לא עורכת כל כך הרבה זמן, כשגרולייט נופל על רגליו, מעולף. נראה כי הניקור ברגל פצע אותו קשה.
ג'ונתן -
"זאנגוס, השתמש במהלך שתירגלנו!" דני צועק. זאנגוס מתכופף לאחור ומתחמק מהמתקפות, תופס את הקרן של הרקרוס וכמו הספורטאים בענף הנפת כדור הברזל באולימפיאדה, מעיף זאנגוס את הרקרוס על הקיר. הוא רץ הקהל מתרשם. הרקרוס לא, והוא קם מיד וטס לעבר זאנגוס בחיתוך לילה בזמן שהוא רץ אילו במתקפה מהירה. המתקפה המהירה של זאנגוס נכשלת והוא פגע, אך שניה אחר כך, הוא משתמש במתקפת חיתוך מפתיעה ששורטת את בטנו של הרקרוס בעוצמה. שני היריבים לא מוותרים.
ג'ונתן -
החזקת המעמד הגבירה את הבטחון של הרקרוס שטס אל זאנגוס במתקפות זעם. "זאנגוס, מהלך הדרקון העולה!" דני צועק וזאנזאס רץ במהירות שיא אל הרקרוס, ומתחיל גם הוא להכות אותו במתקפות זעם. שני הפוקימונים מכים האחד את השני במתקפות מהירות וחזקות כשלפתע זאנגוס משתמש בזנב ברזל שמעיף את הרקרוס לאוויר. בזמן שהרקרוס עף, זאנגוס משתמש בריקוד חרבות שמחזק את ההתקפה הפיזית שלו. הרקרוס מצליח להתייצב באוויר, אך הוא נראה מותש וחבול.
ג'ייק -
הוא מהנהן בשקט.
"יופי." היא אומרת ורושמת אותך. אחרי הרשמה קצרה היא אומרת, "אין בעיה, אתה רשום. אם מתישהו תחזור לפה או לאחד מסניפינו בערים אחרות, תוכל להיכנס לתור מיד. אתה תיכנס לקרב בזירה 10 בקומה הרביעית - תעלה דרך המעלית הזאת, בבקשה."
אתה עולה, ומחכה בחדר הקטן להיכנס. כשאתה נכנס לזירה אתה רואה קהל גדול שצופה בך, ואת היריב שלך.היא נראת לך מוכרת, ומזהה אותה מהקרב שראית כשנכנסת - היא הייתה המאמנת של הזובאט.
"היי, אני מריה, אני מקווה שתיתן לי קרב טוב, כי בינתיים אני מנצחת בקלות מדי! צא!" היא אומרת ומוציאה איווי.
אייס -
"אוקיי, אל תדאג, כרגע הם בטיפול, מצבם ישתפר." אומרת האחות ג'וי וממליצה לך להישאר שם את הלילה. "שניהם התרפאו לחלוטין, אך הפציעה ברגל של גרוולייט צריכה להחלים מספר ימים. יהיה לו קצת כואב ללכת ולרוץ, אבל מחר הוא כבר אמור להרגיש בסדר גמור." היא אומרת לך למחרת בבוקר.
"כן, הייתי רוצהלהירשם לקרבות, או מה שלא צריך לעשות כדאי להשתתף בקרב" אני אומר לה.דסו -
אתה הולך למרכז האימונים. ברחבה אתה רואה הרבה מאמנים - רובם מאמנים חדשים שהתחילו את מסעם היום, בדיוק כמוך - צופים באחת הבמות המרכזיות, בהן שני מאמנים, אחד עם ואחד עם נלחמים. "שלום," אתה שומע קול מאחוריך, ורואה שזאת עובדת במרכז, "אתה צריך עזרה?"
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
ג'ונתן -
הרקרוס צולל במהירות אל זאנגוס באס אווירי, וזאנגוס מתכונן להגן. הרקרוס מפתיע את זאנגוס כשהוא מסתובב סביבו, ותוקף בחיתוך לילה באופן ישיר. זאנגוס עף אל הקיר בעוצמה, הוא נראה פצוע, אבל לא מוותר. "זאנגוס, מהלך הסוויפר המסתער!" דני קורא, וזאנגוס משתמש במסך עשן. מסך העשן לא מהווה להרקרוס בעיה, אבל זאנגוס משתמש מיד אחרי זה ברוח חותכת, שמלבד לחתוך את הרקרוס, היא גם מפזרת אז מסך העשן ומחשיכה לגמרי את הזירה. הרקרוס מגשש באפלה כשלפתע הוא טס אל הקיר - בזמות שהראות נפגעה זאנגוס רץ אילו והשתמש בחיתוך. הרקרוס מתקשה לקום, ונראה כי שני היריבים חבולים ופצועים, אך מסרבים לוותר, שמא יפגע כבודם. יותר ויותר קהל מתאסף סביב הבמה.
השפעת החזקת מעמד תמה.
דסו -
"יופי." היא אומרת ורושמת אותך. אחרי הרשמה קצרה היא אומרת, "אין בעיה, אתה רשום. אם מתישהו תחזור לפה או לאחד מסניפינו בערים אחרות, תוכל להיכנס לתור מיד. אתה תיכנס לקרב בזירה 6 בקומה השנייה - תעלה דרך המעלית הזאת, בבקשה."
אתה עולה, ומחכה בחדר הקטן להיכנס. כשאתה נכנס לזירה אתה רואה קהל גדול שצופה בך, ואת היריב שלך.
"אני קווין! ואני לא אפסיד!" הוא אומר ומוציא ארון.
ג'ייק -
"איבי, רוץ אילו במתקפה מהירה ותמשיך בנשיכה!" מריה קוראת, ושני היריבים מתנגשים במתקפה מהירה. אלקיד ממשיך בבעיטה נמוכה אך חוטף נשיכה ברגל, שמקטינה את האפקט של של הנשיכה, אך מכיאבה לאלקיד ברגל.
אייס -
אתה הולך לשוק, ורואה אלפי דוכנים מלאים בכל טוב. אתה שם לב לדוכן שמוכר פוקדורים ב-40$, מחיר שנראה לך זול מהממוצע, אך אין לך מושג כמה עולה פוקדור בחנות. האם תקנה?
"שיט, פוקימון מתכת זה בדיוק מה שהייתי צריך" אני אומר ומוציא את הפוקדור של נירדורן.דסו -
"יופי." היא אומרת ורושמת אותך. אחרי הרשמה קצרה היא אומרת, "אין בעיה, אתה רשום. אם מתישהו תחזור לפה או לאחד מסניפינו בערים אחרות, תוכל להיכנס לתור מיד. אתה תיכנס לקרב בזירה 6 בקומה השנייה - תעלה דרך המעלית הזאת, בבקשה."
אתה עולה, ומחכה בחדר הקטן להיכנס. כשאתה נכנס לזירה אתה רואה קהל גדול שצופה בך, ואת היריב שלך.
"אני קווין! ואני לא אפסיד!" הוא אומר ומוציא ארון.
"צא החוצה נידורן!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו באוויר.
"נידורן תשתמש בעוקץ רעל!"
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)