Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 83 מתוך 83
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ori-Kun צפה בהודעה

אייס -
    אתה הולך כשאתה מגיע לצומת דרכים - אתה יכול לפנות שמאלה, בדרך הקצרה לכיוון צ'רינצ'יאר, או להמשיך ישר אל העיר קלאפנהוק.
    'אני אלך בדרך הקצרה לכיוון צ'ירינציאר 'אחשוב לעצמי ואפנה שמאלה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. Kibō no chi
    [QUOTE=Ori-Kun;695448]ג'ונתן -
    "זאנגוס, תסתער עליו בחיתוך - הכי חזק שאתה יכול!" דני פוקד, וזאנגוס טס אל הרקרוס בחיתוך. שני היריבים מתנגשים האחד בשני ועפים שכובים על הרצפה - נראה כי זה תיקו, כשלפתע, הרקרוס מתרומם! נראה כי החזקת המעמד הצליחה! "איזה קרב מעולה נתת! ההרקרוס שלך מרשים ביותר! אני חייב לדעת מה השם שלך ומה מספר הפוקינאב - אנחנו פשוט חייבים להיפגש שוב!" דני אומר בזמן שהוא מחזיר את זאנגוס לפוקדור.
    /QUOTE]

"אני ג'ונתן. פוקינאב אין לי, אבל אל תתאמץ, גם בקרב הבא שלנו אני אביס אותך" אגיד לו ואחייך.
    "טוב, אני צריך ללכת לרפא את הרקרוס" אגיד לדני ואקרא לעוזרת ההיא ממקודם בשביל שתגיד לי איפה אני יכול לרפא את הרקרוס.

3. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    דסו -
    אני חייב להגיד שיש לי רצון אדיר לעשות משהו מרושע D: אבל אני לא אעשה, אתה תשנא אותי, ותאמין לי שאני יודע מה זה לשנוא את השה"ם Xd
    --
    נידורן מסובב את הראש בסירוב, מבט האומר "אני חייב לך משהו?". "ארון, תשתמש בדחיפה!" קווין צועק וארון רץ אל נידורן ודוחף אותו. נידורן מסתכל עליך במבט של "רק הפעם!" ומפנה ראשו אל ארון. הוא רץ אל ארון ומתקיף בעוקץ רעל - ארון לא מושפע מהמתקפה וממהר להשתמש בנגיחה חזקה. "יופי ארון, אלתור מעולה!"

הונתן -
    אתה רוצה את הפידג'י? פוקימון פראי לא יתקיף אותך כל עוד לא תעשה משהו, אבל אתה יכול להתקיף אותו ולהתחיל קרב. בכל מקרה התהלכות ביער מגלה לך את אותם הפוקימונים בדיוק. באפשרותך להילחם בפוקימון פראי, להתקדם האלה, לחזור לעיר קלאסט, או להילחם מול מאמן, אפשרות שלא זמינה כרגע משום שאין מאמנים בשעה זו.

ג'ייק -
    "איווי, רוץ אילו בנגיחה!" מריה אומרת ואיווי רץ אל אלקיד ונוגח בו בחוזקה. אלקיד תופס ברגליו הקדמיות של אייוי ומשתמש במכת חשמל. מכת החשמל משתקת את איווי והוא מתקשה לזוז.

אייס -
    הדרך אל צ'רינצ'יאר קצרה, ואתה מגיע תוך דקות ספורות. מה תעשה?

ג'ונתן -
    "אין בעיה, אני אבוא איתך למרכז הפוקימונים, וגם אשיג לך פוקינאב," הוא אומר בזמן שאתם הולכים לעבר העובדת, "אך עליך לקבל את הפרס שלך קודם!"
    "איזה קרב!" העובדת אומרת, "והנה הפרס שלך - TM, זנב ברזל!". "זה TM מעולה," אומר דני, "אם תלכד פוקימון שיכול ללמוד את המתקפה ותלמד אותה - הוא יהיה ממש חזק!"
    אתם שניכם יוצאים מדלת המרכז, ודני מוביל אותך לחנות אלקטרוניקה לא רחוקה. "דוק, אתה לא תאמין - שוב איבדתי את הפוקינאב שלי..." הוא אומר במבט מושפל. בעל החנות מסתכל עליו ואומר, "אתה חסר אחריות שזה משהו..." ונותן לו קופסא מהמדף. "זה האחרון שאני מביא לך, הבנת את זה?!" הוא צועק לדני שכבר הספיק ללכת.
    "זה בשבילך!" דני אומר ונותן לך את הפוקינאב. אתם מחליפים מספרים והולכים למרכז הפוקימון, מרפאים, ונפרדים איש לדרכו.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אייס -
    הדרך אל צ'רינצ'יאר קצרה, ואתה מגיע תוך דקות ספורות. מה תעשה?
    "נראה לי שמאוחר בשביל להמשיך, ובכל מקרה גרווליט יוכל להילחם רק מחר"אומר לעצמי.
    'חייב להיות כאן מקום שבוא אני אוכל לישון' אחשוב ואתחיל לחפש בעיר מלון או אכסנייה זולה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. Kibō no chi

ג'ונתן -
    "אין בעיה, אני אבוא איתך למרכז הפוקימונים, וגם אשיג לך פוקינאב," הוא אומר בזמן שאתם הולכים לעבר העובדת, "אך עליך לקבל את הפרס שלך קודם!"
    "איזה קרב!" העובדת אומרת, "והנה הפרס שלך - TM, זנב ברזל!". "זה TM מעולה," אומר דני, "אם תלכד פוקימון שיכול ללמוד את המתקפה ותלמד אותה - הוא יהיה ממש חזק!"
    אתם שניכם יוצאים מדלת המרכז, ודני מוביל אותך לחנות אלקטרוניקה לא רחוקה. "דוק, אתה לא תאמין - שוב איבדתי את הפוקינאב שלי..." הוא אומר במבט מושפל. בעל החנות מסתכל עליו ואומר, "אתה חסר אחריות שזה משהו..." ונותן לו קופסא מהמדף. "זה האחרון שאני מביא לך, הבנת את זה?!" הוא צועק לדני שכבר הספיק ללכת.
    "זה בשבילך!" דני אומר ונותן לך את הפוקינאב. אתם מחליפים מספרים והולכים למרכז הפוקימון, מרפאים, ונפרדים איש לדרכו.
    "אלוהים, הוא כזה סקסי שזה מפחיד" אחשוב לעצמי בזמן שאשפשף את השרביט הקסום ואחכה שהקסם יצא. "האח הידד לביג מאק שיט!" אריע בצהלה.
    --------------
    "טוב, אני מניח שעכשיו הגיע הזמן ללכת אל העיר קלאפנהוק, אין לי מה לעשות בצ'רינצ'יאר" אחשוב לעצמי בזמן שאתקדם אל כיוון קלאפנהוק מכיוון מרכז הפוקימונים.

6. משתמש מנוסה
    דסו -
    אני חייב להגיד שיש לי רצון אדיר לעשות משהו מרושע D: אבל אני לא אעשה, אתה תשנא אותי, ותאמין לי שאני יודע מה זה לשנוא את השה"ם Xd
    --
    נידורן מסובב את הראש בסירוב, מבט האומר "אני חייב לך משהו?". "ארון, תשתמש בדחיפה!" קווין צועק וארון רץ אל נידורן ודוחף אותו. נידורן מסתכל עליך במבט של "רק הפעם!" ומפנה ראשו אל ארון. הוא רץ אל ארון ומתקיף בעוקץ רעל - ארון לא מושפע מהמתקפה וממהר להשתמש בנגיחה חזקה. "יופי ארון, אלתור מעולה!"
    חחח עזוב שטויות כנס בי
    -----
    "עוקץ רעל לא עובד הא?, תנסה בעיטה כפולה!" אני אומר ומקווה לטוב.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

7. משתמש מנוסה
    הונתן -
    אתה רוצה את הפידג'י? פוקימון פראי לא יתקיף אותך כל עוד לא תעשה משהו, אבל אתה יכול להתקיף אותו ולהתחיל קרב. בכל מקרה התהלכות ביער מגלה לך את אותם הפוקימונים בדיוק. באפשרותך להילחם בפוקימון פראי, להתקדם האלה, לחזור לעיר קלאסט, או להילחם מול מאמן, אפשרות שלא זמינה כרגע משום שאין מאמנים בשעה זו.
    אני רוצה להלחם נגד הפידגי...
    אני מוציא את ספיל ומורה עליו להשתמש באבקת שלג ומיד אחר כך בגילגול הגנה שתוך כדי הגילגול הוא מתקרב לעבר הפידגי ואז שהוא מסיים אני אומר לו להשתמש באקדח מים

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ייק -
    "איווי, רוץ אילו בנגיחה!" מריה אומרת ואיווי רץ אל אלקיד ונוגח בו בחוזקה. אלקיד תופס ברגליו הקדמיות של אייוי ומשתמש במכת חשמל. מכת החשמל משתקת את איווי והוא מתקשה לזוז.
    "גמור אותו עם בעיטה נמוכה!!" אני קורא בחוזקה.
    חמוף

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •