פרק מעולה!
קרדיט ענק ל OrOhana על הלוגו החדש
ועכשיו לגמר תחרות הסרט של העיר ריבון!:
פרק 17 – תחרות העיר ריבון (חלק ה')
"אני בוחרת בצ'יקוריטה ואזוריל!" צעקה איימי ושלפה שני פוקדורים מכיסה, ובתנועה מהירה זרקה אותם לאוויר.
"אזו" אמר אזוריל, מקפץ על זנבו. "ציקו צ'י!" אמרה צ'יקוריטה בפנים נחושות.
"סניזל קומבי, צאו החוצה!" אמרה מריאנה בעדינות, וזרקה את הפוקדורים לאוויר.
"סני סני" אמר סניזל. "קומבי קומב" אמר קומבי בעודו מסתחרר באוויר.
"אני לא מצפה מאזוריל לשרוד הרבה, לאיימי יש בעיה עם צ'יקוריטה, כי גם סניזל וגם קומבי חזקים עליה, בוא נגיד את זה ככה: איימי בחסרון עוד לפני שהקרב התחיל" לחש לי מארק.
"אתה חכם יותר ממה שאתה נראה" החמאתי לו.
"והתחילו!" שאג המנחה לתוך הרמקול, וצעקות הקהל הדהדו ברחבי ההיכל, והשעון מתחיל לתקתק.
"צ'יקוריטה עלי תער! אזוריל בועות!" אמרה איימי.
"סניזל, תאחז בקומבי כדי לחמוק ביחד עם קומבי!" אמרה מריאנה, קומבי ירדה נמוך, וסניזל תפס אותה ועופף גבוהה חומק מהמתקפות.
"קומבי תתקרבי ואז תשחררי את סניזל לשריטות על אזוריל!" קומבי עופפה לשטח של איימי ושחרר את סניזל בדיוק מעל אזוריל בעוד סניזל חושף ציפורניים.
"צ'יקוריטה תגני על אזוריל עם עלי תער!" אמרה איימי ועלי התער של צ'יקוריטה פגעו בסניזל והעיפו אותו ממסלולו. מצב הנקודות היה פחות או יותר שווה.
"קומבי רוח קלה ותתפזרי אבקת שינה!" אמרה מריאנה.
"אזו אזו" אמר אזוריל והחל לבכות.
"אזוריל זה לא הזמן המתאים לבכות!" צעקה איימי, אך אזוריל כבר לא שמע אותה, הוא היה ישן. וכך גם צ'יקוריטה.
"סניזל תקוף את צ'יקוריטה עם קרן קרח!" צעקה מריאנה.
"מהלך חכם, יתרון סוגים, אבל לא חכם מספיק" אמרה איימי במסתוריות.
"אזוריל, נחירה!" אמרה איימי ונחירה חזק יצאה מאזוריל, שהעבירה הדף לא נראה לעין ברחבי הזירה, ופגעה בסניזל שבדיוק היה באמצע מתקפת קרן קרח, קרן הקרח שינתה כיוון ופגעה בקומבי שנפלה על הרצפה בתוך קוביית קרח.
מצב הנקודות היה כעת לטובת איימי, אך מצב הקרב היה לטובת מריאנה.
"סניזל תשחרר את קומבי בשריטות!" צעקה מריאנה בעצבנות.
וסניזל מיד שבר את הקרח ושחרר את קומבי הפצועה לאוויר.
"קומבי, חבטה על אזוריל, תעירי אותו! סניזל קרן קרח על צ'יקוריטה!" אמרה מריאנה.
"אזו?" שאל אזוריל לאחר שהתעורר בחבטה של קומבי.
"אזוריל מהן תגן על צ'יקוריטה בגופך!" צעקה איימי. אזוריל קפץ על זנבו במהירות וחסם את מתקפת קרן הקרח של סניזל, אזוריל הוקפא לתוך קוביית קרח ונפל על צ'יקוריטה שהתעוררה מהחבטה הקרה.
מצב הנקודות היה שווה בשנית.
"קומבי חוט דק, תקשרי את צ'יקוריטה!" אמרה מריאנה וקומבי עשתה כך, ותוך פחות מעשר שניות, צ'יקוריטה היתה קשורה.
"סניזל קרן קרח!" אמרה מריאנה והקפיאה גם את צ'יקוריטה לקרן קרח מצב הנקודות היה לטובת מריאנה.
"עכשיו לחכות" אמרה מריאנה בנחת.
"לא נראה לי... צ'יקוריטה נהמה!" אמרה איימי, ונהמה צורמת יצאה מפיה של צ'יקוריטה, צורמת כל כך עד ששברה את הקרח שעטף אותה. ואת קוביית הקרח של אזוריל.
"סניזל מתקפה מהירה על אזוריל. קומבי אם אזוריל חומק, תתקפי אותו בנשיכת חרק!"
סניזל החל לרוץ. ואזוריל החל לבכות, לא שזה עזר לו, המתקפה המהירה של סניזל פגעה באזוריל חזק, ולאחר מכן הוא ננשך מקומבי.
"אזו" הוא נפל מעולף על הקרקע.
"אני לא אתן לך לנצח!" שאגה איימי.
"צ'יקוריטה, שריטות על קומבי!"
"צ'יקו" שאגה צ'יקוריטה והתחילה לרוץ לעבר קומבי, בעוד ציפורניה הקטנות זוהרות.
"סניזל תחסום אותה עם קרן קרח" אמרה מריאנה בפשטות, וכך היה, צ'יקוריטה נהדפה לאחור במזל לא בתוך קוביית קרח, פצועה למדיי.
"עוד דקה לסיום, התוצאה כבר ידועה" אמר מארק.
"צ'יקו!" צעקה לפתע צ'יקוריטה והחלה לזהור.
"הא?" שאלה מריאנה בהפתעה. נראה היה שצ'יקוריטה משנה צורה בעודה זוהרת באור לבן בהיר.
"היא מתפתחת..." מלמלה איימי.
"בייליף" אמרה לבסוף הצורה המפותחת של צ'יקוריטה.
"בייליף למדה קליע זרעים" אמר הפוקדע של איימי.
"בואי נחסל אותם בייליף! קליע זרעים על קומבי!" אמרה איימי בשמחה, וקומבי נפלה מהאוויר מפגיעה מדויקת של ריסוס זרעים, היא נחבטה ברצפה מהנפילה, והתעלפה.
הנקודות היו עדיין לטובת מריאנה, אבל הכל עדיין יכול להשתנות, ונראה שמריאנה ידעה את זה, כי זיעה קרה החלה להופיע על פניה של מריאנה.
"בייליף קליע זרעים על סניזל!" צעקה איימי בקול מבטיח.
"סני.. סניז... תחמ..תחמו.. סניזל תחמוק!" אמר מריאנה שהצליחה לבסוף לבטא את המילים, אך זה כבר היה מאוחר מידי. סניזל עף לאחור ונחבט בקיר.
"בייליף, סיימי אותו בשריטות!" צעקה איימי. ציפורניה של בייליף החלו לזהור, ופגיעה מדויקת בסניזל.
"כל הכבוד בייליף!" עודדה איימי את בייליף, אך נראה שסניזל עדיין שרד, וזה אומר חדשות רעות לאיימי, כי מריאנה עדיין מובילה בנקודות, גם אם בקצת. ורק עוד עשר שניות נשארו.
"בייליף עלי תער!" נטרפה איימי.
"סניזל תחמוק" אמרה מריאנה בחוסר חשק, וסניזל הצליח לחמוק.
"קדימה בייליף!" אמרה איימי בפחד, ובייליף היתה מהירה יותר ופגעה בסניזל עם עלי התער החדים, סניזל נפל על הרצפה, נראה היה שהוא מצליח לשרוד, אך שנייה לפני הסיום, הוא התעלף.
נקודותיה של מריאנה התאפסו בבת אחת, ואיימי הופיע על המסך עם כל שלושת הפוקימונים שלה כמנצחת.
המנחה התקרב לאיימי עם הסרט הצהוב, וחייך, "אני בטוח שעוד נפגוש אותך, איימי", אמר המנחה, והושיט לאיימי את הסרט הזהוב.
/מקדש סודי ביותר, במקום סודי ביותר, באי נאבר/
"בתוך האי נאבר יש שלושה אבנים קסומות ביותר..." הקריא מיו.
"אבן הספיר השחורה, שיכולה לשאוב כוחות של פוקימון, ולהכיל אותם בתוכה, אבן האודם השחורה, שיכולה לשלוט בפוקימונים כמו עבדים שלך, ואבן הברקת השחורה, שיכולה ללכוד פוקימונים לתוכה, ולשמור אותם שם, עד שבעל האבן יבחר להוציא אותם. אם משלבים את כל שלושת האבנים הם הופכים לאבן אחת – אבן הפלטיניום השחורה, לאבן זו יש את הכוחות של כל שלושת האבנים, וכוחות אשר לא ניתנים לתיאור שיכולים להציף יבשות, לייבש ימים, ולהרוס כוכבי לכת שלמים".
"אסור שצוות ביתא יחזיק בשלושת האבנים!" אמר דארקרי.
"אתה צודק" ענה מיו.
"יש משהו שיכול לעצור את כוחן של האבנים?" שאל דארקרי בפחד נסתר.
"ובכן, לפי הספר, קיים מששהו שיכול לעצור אותו, חפץ.
"איזה חפץ?" שאל דארקרי בסקרנות.
"אבן הזהב השחורה"
"ואיפה מוצאים אותה?" התלהב דארקרי.
"טוב כתוב כאן ש... היא הושמדה" אמר מיו בגמגום.
/היכל תחרויות הסרט, העיר ריבון/
"כל הכבוד איימי" החמאתי לה לאחר שכולם כבר הלכו, וההיכל היה שומם.
"תודה" היא ענתה בביישנות.
"אז לאן את הולכת עכשיו?" שאלתי.
"טוב אני לא יודעת... שמעתי שיש בעיור דאבליה תחרות סרט בקרוב" השיבה איימי, "לאן אתה הולך?"
"לעיר שאון" עניתי.
"שמעתי שיש שם מכון נחמד, אבל לפי החדשות, אולי כדאי לך לדלג עליה" אמרה איימי.
"למה? מה קרה?" שאלתי באי-הבנה.
"טוב ובכן, אומרים שצוות רע שנקרא צוות ביתא השתלט על העיר, והקים לעצמו בסיס בהר שאון" אמרה איימי.
"נראה..." עניתי לה.
"בכל מקרה, חשבתי..." התחילה איימי להגיד, אך הפסיקה.
"חשבת מה?" שאלתי.
"טוב, היית רוצה שנערוך קרב? הפעם האחרונה שערכנו קרב הייתה בדרך 101, וחוץ מזה, אני רוצה לאמן את בייליף"
"אני אשמח" עניתי.
"יופי" אמרה איימי, וכל אחד התמקם בצד אחר של ההיכל, מוכן לקרב.
המשך יבוא...
שם הפרק הבא: קרב חוזר
איזה פרק טוב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סיימתי לבנתיים מחכה לפרק הבא
תודה לכולם על התגובות.
לפני שתי פרקים נראה לי, כתבתי שמי שמשקיע הכי הרבה יקבל ספוילר בנוגע לפוקימונים של ג'ון.
עכשיו התוצאות:
אני חייב להגיד שלא ממש ידעתי במי לבחור, התלבטי בין שניים, לבסוף החלטתי לעשות שתי מקומות, המקום הראשון יקבל ספוילר על הפוקימונים של ג'ון, והמקום השני על הפוקימונים של איימי/ מארק.
והזוכה במקום הראשון: firechimchar!
והזוכה במקום השני: Akainu!
מיד תישלח הודעה פרטית לשניכם.
יש מקום 2 יאלה מחכה לספולירים
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מחכה לפרק הבא
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)