Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    למרות שלא חזרתי לנהיול תודה על התמיכה, זה די מבאס שההנהלה יורקת על פורום ציור ממוחשב, שהוא חלק מהבסיס לפוקימון, אולי אני לא צריך לנהל אבל משהו חייב, כל הזמן הפורום הזה מת, דיי זה עבר גבול, הם כאלה נוקשים, חבל, אין טעם שהפורום הזה יתקיים, הריי הוא יבש כמו מדבר הודעה אחת ביום הוא בקושי מקבל, אז תודה לכל מי שתמך בי אני אנסה לנהל את התחרויות שפתחתי שהייתי מנהל, אני לא מבטיח כולם, אני מקווה שתעזרו לפורום לחיות למרות שאין מנהל.

חופש נעים
    ושוב תודה לכולם

2. היכל התהילה
    אני יודע שהכוונה שלך היא אותנטית ואתה רוצה לעשות את הדבר הנכון, אבל לא נורא, זה רק ניהול בפורום של פוקימון. קח דברים בפורפורציה.
    אם אתה רוצה מילות נחמה או איזה טיפ, אתה מוזמן לפנות אליי.

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    אחי אתה עושה יותר מידי עניין תפסיק לטחון מים ותעשה אתה משהו בשביל זה תבקש אישורים לפתוח דברים כמו בצפר למשהו בצייר או כל מיני דברים בשביל מה לטחון לכולם את הראש אם זה אתה רציתה לפרוש תישא בתוצאות
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי MCshay צפה בהודעה
    אחי אתה עושה יותר מידי עניין תפסיק לטחון מים ותעשה אתה משהו בשביל זה תבקש אישורים לפתוח דברים כמו בצפר למשהו בצייר או כל מיני דברים בשביל מה לטחון לכולם את הראש אם זה אתה רציתה לפרוש תישא בתוצאות
    אם הייתה במקומי הייתה מבין גם למה, איך אומרים דברים שרואים מכאן לא רואים מישם

5. מייסד האתר והפורום
    כפי שאתה אמור לדעת בתור מנהל לשעבר, הנושא הזה לא מכיל עבודות בציור ממוחשב ולכן הוא ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •