Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 88 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    אדם:
    היא אוחזת בידך ולוקחת אותך אל המחנה.. שם אתה רואה אוהל, שק שינה, סדין ומדורה זעירה, וכערה עם מים!
    ואתה שואל את עצמך "ווואוווו את כל זה היא החינה לבד?!"
    ואז היא לוקחת אותך אל עבר האוהל ואומרת.. יש לי שק שינה אחד זה בסדר שתישן על סדין נכון?
    אתה אומר לה "אין מה לדאוג יש לי אחד משלי.."
    "אוקיי" היא מחייכת עליך ואז אומרת "אלך להחליף לבגדים נוחים יותר, תזהר להציץ!"
    לאחר שחזרה אתה והיא מתכוננים לשינה אתה מוציא אוכל והיא את שלה ויושבים מול המדורה מסתכלים הוא מסמיכים זה מזו...
    לפתע אתם שומעים רחש מוזר... זה אריאדוס, הוא תוקף אותכם וליסה נתקפת פחד:
    מה תעשה?
    "ליסה רוצי מהר להתחבא מאחורי משהו" ואדחף את ליסה הצידה
    "הגיע הזמן לקרב הראשון שלנו ידידי"ואסתכל על הפוקדור של פיפלאפ ויגיד:
    "פיפלאפ צא החוצה! מהר תשתמש בקרן בועות קדימה!"

2. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    דיפ:
    אתה ממשיך לך בדרכך מרוצה מהפרסיאן החדש.. לפתע אתה רואה ילד לבוש כובע לבן וחולצת פסים:עם בלבזור פצוע ביד..
    ועם זה לא מספיק שלושהרודפים אחריו!
    מה תעשה?

לי:
    כל הכבוד אתה מתחיל יותר ויותר לגוון, תמשיך ככה יש לך עוד התקפות שלא התשמשת בהן!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    צ'ימצ'אר שורט את קרניו של טאורוס, אך מיילי לוחצת עליו להתעלם והוא מצליח בסוף ומנגח את צ'ימצ'אר בעץ..
    צ'ימצ'אר מנסה בכל הכוח להשתחרר, ובסוף מצליח להשתחל למטה ומשתמש בגלגל אש שדוחף אחורה את טאורוס.. אך תטאורוס משתמש ב"נגיחת זן" על גלגל האש של צ'ימצ'אר מטיל אותו אל הקרקע..
    מה תעשה?

אדם:
    היא אוחזת בידך ולוקחת אותך אל המחנה.. שם אתה רואה אוהל, שק שינה, סדין ומדורה זעירה, וכערה עם מים!
    ואז היא לוקחת אותך אל עבר האוהל ואומרת.. יש לי שק שינה אחד זה בסדר שתישן על סדין נכון?
    לאחר שחזרה אתה והיא מתכוננים לשינה אתה מוציא אוכל והיא את שלה ויושבים מול המדורה מסתכלים הוא מסמיכים זה מזו...
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר נוהם אל בטרפרי ומבהיל אותו.. ולפתע נוגח בוא בנגיחות ראש.. ברטפרי מנסה לקום אך מתעלף ולא מצליח..
    מה תעשה?

מארק:
    "מעולה" הוא אומר לך, איזה פוקימונים יש לך עד עכשיו? לי יש פיקצ'ו שקיבלתי מאבי ועכשיו תפסתי נוקטאול.. "איזה יש לך?" הוא שואל בהתלהבות!
    ואתה אומר לו "לי יש טוטודייל שקיבלתי מפרופסור ראלף, ועכשיו תפסתי טיילו!", הלילה מתחיל והוא שואל אותך עם מחר בבוקר תערוך אימו קרב בין פיקצ'ו..
    מה תעשה?

ניב:
    תראה איך אני שידרגתי את זה, עם לאן הוא מתחמק לאיפה, איך הוא עושה.. ככה תגיב ותוסיף מחשבות של איך וזה!
    --------------------------
    סנדקוויל מתחמק לאחור ונותן לבביראל ליפול על הרצפה, ואז מנטר מעליו מבלי שהוא יראה ומתחבא באחד השיחים ביבראל...
    ובביראל מחפש ומתקרב אל השיח של סנדקוויל לפתע סנדקוויל בלת ברירה קופץ עליו בנגיחת ראש בבריאל נפגע אך מהבהלה משתמש בקדח מים חזק מטווח אפס ששוטף את סנדווקיל במים ומעיף אותו לאוויר!
    מה תעשה?
    "טורצ'יק , בוא נעזור לו! תקוף אותם עם גחלת!" אני אומר לטורצ'יק במהירות.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

3. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    דיפ:
    אתה ממשיך לך בדרכך מרוצה מהפרסיאן החדש.. לפתע אתה רואה ילד לבוש כובע לבן וחולצת פסים:עם בלבזור פצוע ביד..
    ועם זה לא מספיק שלושהרודפים אחריו!
    מה תעשה?

לי:
    כל הכבוד אתה מתחיל יותר ויותר לגוון, תמשיך ככה יש לך עוד התקפות שלא התשמשת בהן!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    צ'ימצ'אר שורט את קרניו של טאורוס, אך מיילי לוחצת עליו להתעלם והוא מצליח בסוף ומנגח את צ'ימצ'אר בעץ..
    צ'ימצ'אר מנסה בכל הכוח להשתחרר, ובסוף מצליח להשתחל למטה ומשתמש בגלגל אש שדוחף אחורה את טאורוס.. אך תטאורוס משתמש ב"נגיחת זן" על גלגל האש של צ'ימצ'אר מטיל אותו אל הקרקע..
    מה תעשה?

אדם:
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר נוהם אל בטרפרי ומבהיל אותו.. ולפתע נוגח בוא בנגיחות ראש.. ברטפרי מנסה לקום אך מתעלף ולא מצליח..
    מה תעשה?

מארק:
    "מעולה" הוא אומר לך, איזה פוקימונים יש לך עד עכשיו? לי יש פיקצ'ו שקיבלתי מאבי ועכשיו תפסתי נוקטאול.. "איזה יש לך?" הוא שואל בהתלהבות!
    ואתה אומר לו "לי יש טוטודייל שקיבלתי מפרופסור ראלף, ועכשיו תפסתי טיילו!", הלילה מתחיל והוא שואל אותך עם מחר בבוקר תערוך אימו קרב בין פיקצ'ו..
    מה תעשה?

ניב:
    תראה איך אני שידרגתי את זה, עם לאן הוא מתחמק לאיפה, איך הוא עושה.. ככה תגיב ותוסיף מחשבות של איך וזה!
    --------------------------
    סנדקוויל מתחמק לאחור ונותן לבביראל ליפול על הרצפה, ואז מנטר מעליו מבלי שהוא יראה ומתחבא באחד השיחים ביבראל...
    ובביראל מחפש ומתקרב אל השיח של סנדקוויל לפתע סנדקוויל בלת ברירה קופץ עליו בנגיחת ראש בבריאל נפגע אך מהבהלה משתמש בקדח מים חזק מטווח אפס ששוטף את סנדווקיל במים ומעיף אותו לאוויר!
    מה תעשה?
    אני מחזיר את סנדוקייל לפוקדור ואומר לאיש אם הוא רוצה שניהיה שותפים"

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    יגאל:
    אתה זורק את הפוכדור על באטרפרי.. לפתע הפוקדור נפתח ומשם יוצא אור אדום ששואב את באטרפרי לתוכו וסוגר אותו בפוקדור!
    הפוקדור נופל לקרקע.. ומתחיל להתנדנד, פעם שמאל פעם ימין.. שוב שמאל שוב ימין.. ולפתע הפוקדור נעצר!
    ברכותי תפסת באטרפרי
    איך תגיב?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    תוך מספר דקות הוא יתעדכן ברשימת הפוקימונים שלך..

מארק:
    אחי תשתמש בתרופות שיש לך בתיק.. פאק מה שמתי את זה ליופי????
    אתה יכול להגיע כזה מהר לעיר הבאה כי עם זה יהיה כזה מהיר המשחק יסתיים עוד שבוע מעכשיו...
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אל תדאג אני יכול לעזור לך עם הפוקימונים, יש לי תרופה שתעזור להם!" הוא אומר בחיוך..
    אתה מוציא את טיילו וטוטודייל והוא נותן להם את התרופה.. ואומר לך "תן להם לנוח בעוד כמה שעות הם התאוששו וירגישו כמו חדשים!"
    ואז הוא אומר "תשמע, הלילה יורד עוד מעט ויהיה לך קשה להתקדם בלילה.. תרצה לישון בנתיים? ישלי שני שקי שינה!"
    איך תגיב?

אדם:
    ליסה נראתה מאוד מפוחדת, אתה מוציא את פיפלאף מהפוקדור.. נראה שהוא כבר להוט כולו להלחם!
    פיפלאפ מתחיל את הקרב ותוקף בקרן בועות, אריאדוס לא נשאר חייב ותוקף בעוקץ רעל וכרגע הם שווים..
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר מנסה שוב לקפוץ על טאורוס אך הפעם טאורוס היה מוכן להתקפה ומשתמש בהפלה!
    הקרב קרב לקראת סיום... שני הפוקימונים נראים עייפים והערב החל לרדת, לפתע טאורוס משתמש ברעידת אדמה חזקה!
    צ'ימצ'אר נופל ואז טאורוס משתמש בקרן-על!!!
    ונראה כאילו אין לצ'ימצ'אר עוד לאן לזוז..
    מה תעשה?!?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    בדוק את כל ההתקפות שלך, אני עושה את זה בכוונה כדי שתלמד לגוון יותר במתקפות שלך.. עם אתה חושב שנתקעת פנה עליי בהודעה פרטית ואני יפתור את הבעיה!

דיפ:
    טורצ'יק תוקף בגחלת את הבדרילים.. לפתע הם נעצרים ומסתכלים עליו ואז תוקפים אותו שלושתם בעוקץ רעל!
    נראה שזה היה רעיון ממש גרוע..
    מה תעשה??

.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    הקרב קרב לקראת סיום... שני הפוקימונים נראים עייפים והערב החל לרדת, לפתע טאורוס משתמש ברעידת אדמה חזקה!
    מה תעשה?!?
    בדוק את כל ההתקפות שלך, אני עושה את זה בכוונה כדי שתלמד לגוון יותר במתקפות שלך.. עם אתה חושב שנתקעת פנה עליי בהודעה פרטית ואני יפתור את הבעיה!

[/B]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בחפירה וכך תתחמק מהקרן העל שלו ואז תפתיע את טארוס בגחלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל:
    אתה זורק את הפוכדור על באטרפרי.. לפתע הפוקדור נפתח ומשם יוצא אור אדום ששואב את באטרפרי לתוכו וסוגר אותו בפוקדור!
    הפוקדור נופל לקרקע.. ומתחיל להתנדנד, פעם שמאל פעם ימין.. שוב שמאל שוב ימין.. ולפתע הפוקדור נעצר!
    ברכותי תפסת באטרפרי
    איך תגיב?

מארק:
    אתה יכול להגיע כזה מהר לעיר הבאה כי עם זה יהיה כזה מהיר המשחק יסתיים עוד שבוע מעכשיו...
    "אל תדאג אני יכול לעזור לך עם הפוקימונים, יש לי תרופה שתעזור להם!" הוא אומר בחיוך..
    אתה מוציא את טיילו וטוטודייל והוא נותן להם את התרופה.. ואומר לך "תן להם לנוח בעוד כמה שעות הם התאוששו וירגישו כמו חדשים!"
    ואז הוא אומר "תשמע, הלילה יורד עוד מעט ויהיה לך קשה להתקדם בלילה.. תרצה לישון בנתיים? ישלי שני שקי שינה!"
    איך תגיב?

אדם:
    ליסה נראתה מאוד מפוחדת, אתה מוציא את פיפלאף מהפוקדור.. נראה שהוא כבר להוט כולו להלחם!
    פיפלאפ מתחיל את הקרב ותוקף בקרן בועות, אריאדוס לא נשאר חייב ותוקף בעוקץ רעל וכרגע הם שווים..
    מה תעשה?

לי:
    מה תעשה?!?

דיפ:
    טורצ'יק תוקף בגחלת את הבדרילים.. לפתע הם נעצרים ומסתכלים עליו ואז תוקפים אותו שלושתם בעוקץ רעל!
    מה תעשה??
    אני אומר לצ'רמנדר כל הכבוד ואחר כך אני ממשיך בדרכי למכון הראשון

7. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    יגאל:
    ברכותי תפסת באטרפרי
    איך תגיב?

מארק:
    איך תגיב?

אדם:
    מה תעשה?

לי:
    מה תעשה?!?

דיפ:
    מה תעשה??
    "טורצ'יק , השתמש בצוות כפול ואז בהתקפה מהירה." אני אומר.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

8. משתמש מנוסה
    אדם:
    מה תעשה?

'אריידוס הוא פוקימון משוג חרק ככה שמים לא כל כך אפקטיבי עליו אולי אם אני ינסה לשלב מתקפות זה יעבוד"
    אחשוב לעצמי
    "פיפלא תנסה לשלב בין מערבולת לקרן בועות קדימה!"

9. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    איך תגיב?
    אבל אני מעדיף לא לבזבז אותם - אני רוצה להשתמש בהם במהלך קרב.
    ולכן, כשאני יכול, אני מעדיף ללכת למרכז הפוקימונים.
    --
    "אין בעיה! טוטודייל, טיילו, רוצים לישון פה?"

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Powerslave צפה בהודעה
    אבל אני מעדיף לא לבזבז אותם - אני רוצה להשתמש בהם במהלך קרב.
    ולכן, כשאני יכול, אני מעדיף ללכת למרכז הפוקימונים.
    --
    "אין בעיה! טוטודייל, טיילו, רוצים לישון פה?"
    בסדר אחי... אבל יש עוד דרכים לעבור ואני לא מתכוון לעשות.. אתה מגיע לדרך 1 רואה XXXXX נלחמם בוא בלה בלה בלה.. הגעת לדרך2 אתה רואה XXX ווכך הלעה.. אני מנסה לעשות את זה יותר מעניין ויכח כל אחד לכוון אחר..

אני יבצע עדכון בעוד שעה שעה וחצי... נשרמתי למשחק ואני רוצה להתקדם בוא טיפה!

.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי niv961 צפה בהודעה
    אני מחזיר את סנדוקייל לפוקדור ואומר לאיש אם הוא רוצה שניהיה שותפים"
    אחי מי אמר שהקרב נגמר!?!??!???

.

12. משתמש מנוסה
    אחי למה אתה לא ממשיך במקום לדבר סתם
    אם אתה רוצה לדבר תדבר בה"פ
    זה לא דרך לנהל משחק חחח

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    אדם:
    פיפלאפ שולח מתקפת מערבולת ופוגעע באריאדוס ואז שולח קרן בועות אל תוך המערבולת שפוגעת באריאדוס עוד יותר!
    אריאדוס נפגע קשה משני ההתקפות הוא לא מוותר הוא שולח "תווי חוטים" לאחד העצים ומושך את עצמו משם.. ואז לאחר מכן יורה קרן הבזק (signal beam עם לא הבנת) שפוגעת ישירות בפיפלאפ..
    בעוד פיפלאפ מנסה להתאושש אריאדוס משתמש בכורי עכביש ורותם את פיפלאפ לרצפה!
    מה תעשה?

דיפ:
    הבדריל יוצאים למתקפה מהירה על טורצ'יק, טורצ'יק ממהר להשתמש בצוות כפול וכך להתחמק מהם..
    אחר כך טורצ'יק יוצא למתקפה של צוות כפול ופוגע באחד מהם חזק והוא נופל ארצה!
    שני הבדרילים האחרים מתעצבנים ומשתמשים "נעיצת רעל" (Poison jab) שפוגעת קשה בטורצ'יק,
    בעוד טורצ'יק על הרצפה שלושת הבדרילים תוקפים במטר אדיר של עוקץ רעל שמתקדם במהירות לטורצ'יק הפצוע!
    לפתע מגיח קרן סולרית חזקה שתוקפת את הבדריל בעצמה!!!
    זה היה הילד עם הבלבזור שעזרת לו.. הבדריל סופגים מכה חזקים ובורחים מן המקום..
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה ממשיך ללכת ולפתע עוצר אותך אדם גבוה ורחב נראה קצת מסוכן:
    הוא פונה עליך ואומר: "תשמע קטנצ'יק, אני מציע לך לא להתעסק איתי ולתת לי את הפוקימון שלך!"
    מה תעשה?

לי:

אוווווווו סווווף סוווווף מגיע לך נשיקה במצח!!!!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טאורוס יורה את הקרן ונשמע פיצוץ אדיר ועשן ואבק רב עפו סביב.. טאורוס מחכה ליראות עם צ'ימצ'אר הפסיד..
    אך צ'ימצ'אר לא נמצא שם מיילי וטאורוס לא מבינים לאן הוא יכל ללכת, אבל אז לפתע צ'ימצ'אר קופץ מאחור עם גחלת בכל הכוח!
    טאורוס שהיה תשוש מאוד מקרן העל סופג את זה ישירות ומתעלף, הוא לא מסוגל להילחם יותר וצ'ימצ'אר ניצח!
    מיילי רצה לטאורוס ומלטפת אותו ואומרת "נתת את כל מה שאתה יכול, כל הכבוד לך חבר!" והיא מחזירה אותו לפוקדור..
    ואז מתקדמת עברך עם לחיצת יד ואומרת בחיוך: "זה היה אחד הקרבות הטובים ביותר שהיו לי!" ומנשקת אותך בלחי ואז מסמיכה..
    לאחר מכן שואלת: "תגיד לאן אתה ממשיך מכאן?" אתה אומר לך שאתה בדרך אל העיר סטון-וויל, ואז היא אומרת:
    "זה דיי רחוק מכאן עדיף לך לנוח עכשיו בלילה? אני גרה כאן ביער עם הורי אוכל לישאול אתם עם זה בסדר שתישאר לישון לילה אחד!"
    מה תעשה?

מארק:

טוטודייל נענה בשמחה להצעה וטיילו מתנהג כאילו לא איפכת לו.. ואז הוא אומר "אז זה הוחלט תישנו כאן איתי הלילה!" ואז הוא מוציא את נוקטאול ופיקצ'ו.. "דרך אגב..קוראים לי ג'ייסון" הוא אומר ואתה מגיב ואומר "לי קוראים מארק", אתם מוציאים שקי שינה ומתארגנים לשינה.. לאחר כמה שעות אתה קם מהשינה.. עדיין לילה סורר בחוץ ובקושי רואים משהוא.. ג'ייסון עדיין ישן, אתה שומע משהוא מהשיחים .. זה סוויפר:
    מה תעשה?

.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

לי:

אוווווווו סווווף סוווווף מגיע לך נשיקה במצח!!!!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טאורוס יורה את הקרן ונשמע פיצוץ אדיר ועשן ואבק רב עפו סביב.. טאורוס מחכה ליראות עם צ'ימצ'אר הפסיד..
    אך צ'ימצ'אר לא נמצא שם מיילי וטאורוס לא מבינים לאן הוא יכל ללכת, אבל אז לפתע צ'ימצ'אר קופץ מאחור עם גחלת בכל הכוח!
    טאורוס שהיה תשוש מאוד מקרן העל סופג את זה ישירות ומתעלף, הוא לא מסוגל להילחם יותר וצ'ימצ'אר ניצח!
    מיילי רצה לטאורוס ומלטפת אותו ואומרת "נתת את כל מה שאתה יכול, כל הכבוד לך חבר!" והיא מחזירה אותו לפוקדור..
    ואז מתקדמת עברך עם לחיצת יד ואומרת בחיוך: "זה היה אחד הקרבות הטובים ביותר שהיו לי!" ומנשקת אותך בלחי ואז מסמיכה..
    לאחר מכן שואלת: "תגיד לאן אתה ממשיך מכאן?" אתה אומר לך שאתה בדרך אל העיר סטון-וויל, ואז היא אומרת:
    "זה דיי רחוק מכאן עדיף לך לנוח עכשיו בלילה? אני גרה כאן ביער עם הורי אוכל לישאול אתם עם זה בסדר שתישאר לישון לילה אחד!"
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אומר למילי"אשמח לישון את הלילה הזה במיטה נוחה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    אדם:
    פיפלאפ שולח מתקפת מערבולת ופוגעע באריאדוס ואז שולח קרן בועות אל תוך המערבולת שפוגעת באריאדוס עוד יותר!
    אריאדוס נפגע קשה משני ההתקפות הוא לא מוותר הוא שולח "תווי חוטים" לאחד העצים ומושך את עצמו משם.. ואז לאחר מכן יורה קרן הבזק (signal beam עם לא הבנת) שפוגעת ישירות בפיפלאפ..
    בעוד פיפלאפ מנסה להתאושש אריאדוס משתמש בכורי עכביש ורותם את פיפלאפ לרצפה!
    מה תעשה?
    'שיט,הארידוס הזה חזק מאוד..מה אני יעשה' אחשוב בלחץ
    "פיפלאפ מהר תשתמש בניקור כדי לקרוע את החוטים ואז תשתמש בסטירה כפולה על אריאדוס קדימה!"

עמוד 10 מתוך 88 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •