Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 88 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    אדם:
    פיפלאפ שולח מתקפת מערבולת ופוגעע באריאדוס ואז שולח קרן בועות אל תוך המערבולת שפוגעת באריאדוס עוד יותר!
    אריאדוס נפגע קשה משני ההתקפות הוא לא מוותר הוא שולח "תווי חוטים" לאחד העצים ומושך את עצמו משם.. ואז לאחר מכן יורה קרן הבזק (signal beam עם לא הבנת) שפוגעת ישירות בפיפלאפ..
    בעוד פיפלאפ מנסה להתאושש אריאדוס משתמש בכורי עכביש ורותם את פיפלאפ לרצפה!
    מה תעשה?

דיפ:
    הבדריל יוצאים למתקפה מהירה על טורצ'יק, טורצ'יק ממהר להשתמש בצוות כפול וכך להתחמק מהם..
    אחר כך טורצ'יק יוצא למתקפה של צוות כפול ופוגע באחד מהם חזק והוא נופל ארצה!
    שני הבדרילים האחרים מתעצבנים ומשתמשים "נעיצת רעל" (Poison jab) שפוגעת קשה בטורצ'יק,
    בעוד טורצ'יק על הרצפה שלושת הבדרילים תוקפים במטר אדיר של עוקץ רעל שמתקדם במהירות לטורצ'יק הפצוע!
    לפתע מגיח קרן סולרית חזקה שתוקפת את הבדריל בעצמה!!!
    זה היה הילד עם הבלבזור שעזרת לו.. הבדריל סופגים מכה חזקים ובורחים מן המקום..
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה ממשיך ללכת ולפתע עוצר אותך אדם גבוה ורחב נראה קצת מסוכן:
    הוא פונה עליך ואומר: "תשמע קטנצ'יק, אני מציע לך לא להתעסק איתי ולתת לי את הפוקימון שלך!"
    מה תעשה?

לי:

אוווווווו סווווף סוווווף מגיע לך נשיקה במצח!!!!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טאורוס יורה את הקרן ונשמע פיצוץ אדיר ועשן ואבק רב עפו סביב.. טאורוס מחכה ליראות עם צ'ימצ'אר הפסיד..
    אך צ'ימצ'אר לא נמצא שם מיילי וטאורוס לא מבינים לאן הוא יכל ללכת, אבל אז לפתע צ'ימצ'אר קופץ מאחור עם גחלת בכל הכוח!
    טאורוס שהיה תשוש מאוד מקרן העל סופג את זה ישירות ומתעלף, הוא לא מסוגל להילחם יותר וצ'ימצ'אר ניצח!
    מיילי רצה לטאורוס ומלטפת אותו ואומרת "נתת את כל מה שאתה יכול, כל הכבוד לך חבר!" והיא מחזירה אותו לפוקדור..
    ואז מתקדמת עברך עם לחיצת יד ואומרת בחיוך: "זה היה אחד הקרבות הטובים ביותר שהיו לי!" ומנשקת אותך בלחי ואז מסמיכה..
    לאחר מכן שואלת: "תגיד לאן אתה ממשיך מכאן?" אתה אומר לך שאתה בדרך אל העיר סטון-וויל, ואז היא אומרת:
    "זה דיי רחוק מכאן עדיף לך לנוח עכשיו בלילה? אני גרה כאן ביער עם הורי אוכל לישאול אתם עם זה בסדר שתישאר לישון לילה אחד!"
    מה תעשה?

מארק:

טוטודייל נענה בשמחה להצעה וטיילו מתנהג כאילו לא איפכת לו.. ואז הוא אומר "אז זה הוחלט תישנו כאן איתי הלילה!" ואז הוא מוציא את נוקטאול ופיקצ'ו.. "דרך אגב..קוראים לי ג'ייסון" הוא אומר ואתה מגיב ואומר "לי קוראים מארק", אתם מוציאים שקי שינה ומתארגנים לשינה.. לאחר כמה שעות אתה קם מהשינה.. עדיין לילה סורר בחוץ ובקושי רואים משהוא.. ג'ייסון עדיין ישן, אתה שומע משהוא מהשיחים .. זה סוויפר:
    מה תעשה?
    "הו תודה לך! אין לך מושג עד כמה פחדתי. אז אפשר לשאול לשמך?" אני שואל את אותו אדם שעזר לי.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לי:
    אתם מתקדמים אל ביתה, לפתע אתה רואה בין העצים בקתה.. ומיילי פונה עליך ואומרת "ברוכה הבאה לביתי הקט!" בצחקוק שכזה..
    אתה נכנס עליה הביתה, מברך את הוריה לשלום והיא מובילה אותך לחדר בוא תישן..
    "אני מקווה שזה בסדר, זה היה פעם החדר של אחי, אבל הוא מתגורר באי לייטנינג הוא מאמן המכון שם!"היא אומרת ומסתכלת על התמונה שלו..
    אוקיי תרגיש חופשי "לישון איך שנוח לך!" היא אומרת ומסמיקה, לאחר מכן היא יוצאת מהחדר שלך..
    אתה מתארגן לשינה ומנסה להירדם, אתה לא ממש מצליח רצות בראשך מחשבות על מיילי!
    אתה מפסיק את המחשבות בין רגע: "מספיק, אני צריך להתרכז בלישון עכשיו ולהמשיך את המסע מחר!" אתה אומר לעצמך והולך לשטוף פנים.
    אתה מגיע אל חדר השירותים בא לפתוח את הדלת ונתקל במיילי.. אתם נופלים ארצה ואתה אומר לה "מצטער אני פשוט לא מצליח להירדם.." ואז היא צוחקת קצת, לפתע יש שתיקה שכזאת, היא מסתכלת לך בעיניים ואומרת
    "גם אני... בגללך!" היא מתקרבת עליך ומנשקת אותך!
    איך תגיב? מה תעשה?

דיפ:
    "זה בסדר" הוא אומר בחיוך "אתה הצלת אותי בהתחלה ועכשיו אני מחזיר לך!" ואז הוא אומר בצחקוק קל "לי קוראים מקסים, איך קוראים לך?"
    אתה עונה לו "לי קוראים דיפ", ואז הוא שואל ההתעניינות "תגיד.. אז מה אתה עושה ביער?" ואתה מספר לו על המסע שאתה יוצא עליו.. ועל מאיפה באת והכל והוא מספר לך על שלו..
    ואז הוא שואל "נו אז מה התחנה הבאה שלך?" ואתה אומר לו העיר סטון- וויל והוא אומר שגם שלו ושואל אותך עם אתה רוצה שהוא יתלווה עליך למסע!
    איך תגיב?

אדם:
    תמשיך כך! אתה מגיב תמיד מהשלושה הראשונים, אתה כותב יפה ואתה יצירתי..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טורצ'יק נחלץ מזה במהירות עם ניקור שקורע את הכור-העכביש ויוצא אל אריאדוס עם סטירה כפולה מבלי להפסיק!
    הוא נפגע מעוד מכה ועוד מכה.. אבל אז הוא מתחמק ומשתמש במבט מפחיד!
    המבט המפחיד משתק את פיפלאפ, אריאדוס מתכוון להשתמש פצצת רפש...
    מה תעשה?

.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    טורצ'יק נחלץ מזה במהירות עם ניקור שקורע את הכור-העכביש ויוצא אל אריאדוס עם סטירה כפולה מבלי להפסיק!
    מה תעשה?
    לך גם יש את הפרסים האלה שמי שמשקיע מקבל פרס?
    ואחי יש לי פיפלאפ אבל אם אתה רוצה להחליף לי אותו לטורצ'יק זה בסדר גמור חח :P
    --------------------------------
    'אולי מכיוון שניקור זוהי מתקפת מעופף זה ישפיע על אריאדוס בצורה שונה אז כדאי לנסות' אחשוב לעצמי
    "פיפלאפ מהר תחמוק ואז תשתמש בקרן בועות ואז ניקור קדימה"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אתם מתקדמים אל ביתה, לפתע אתה רואה בין העצים בקתה.. ומיילי פונה עליך ואומרת "ברוכה הבאה לביתי הקט!" בצחקוק שכזה..
    "אני מקווה שזה בסדר, זה היה פעם החדר של אחי, אבל הוא מתגורר באי לייטנינג הוא מאמן המכון שם!"היא אומרת ומסתכלת על התמונה שלו..
    אוקיי תרגיש חופשי "לישון איך שנוח לך!" היא אומרת ומסמיקה, לאחר מכן היא יוצאת מהחדר שלך..
    אתה מפסיק את המחשבות בין רגע: "מספיק, אני צריך להתרכז בלישון עכשיו ולהמשיך את המסע מחר!" אתה אומר לעצמך והולך לשטוף פנים.
    אתה מגיע אל חדר השירותים בא לפתוח את הדלת ונתקל במיילי.. אתם נופלים ארצה ואתה אומר לה "מצטער אני פשוט לא מצליח להירדם.." ואז היא צוחקת קצת, לפתע יש שתיקה שכזאת, היא מסתכלת לך בעיניים ואומרת
    איך תגיב? מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אני אומר למילי"אז את אוהבת אותי.בואי נמשיך להתנשק מה את אומרת מיילי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי PokeStyle צפה בהודעה
    לך גם יש את הפרסים האלה שמי שמשקיע מקבל פרס?
    ואחי יש לי פיפלאפ אבל אם אתה רוצה להחליף לי אותו לטורצ'יק זה בסדר גמור חח :P
    --------------------------------
    'אולי מכיוון שניקור זוהי מתקפת מעופף זה ישפיע על אריאדוס בצורה שונה אז כדאי לנסות' אחשוב לעצמי
    "פיפלאפ מהר תחמוק ואז תשתמש בקרן בועות ואז ניקור קדימה"
    וואייי סליחה... ערבבתי את הפוקימונים שלך ושל דיפ XDDD

אני יעשה עדכון עוד מעט.. אני יחכה שלפחות דיפ יגאל או מארק יגיבו! עם זה יכך יותר מידי זמן אעדכן את שניכם!

.

6. משתמש מנוסה
    לי:
    איך תגיב? מה תעשה?

דיפ:
    "זה בסדר" הוא אומר בחיוך "אתה הצלת אותי בהתחלה ועכשיו אני מחזיר לך!" ואז הוא אומר בצחקוק קל "לי קוראים מקסים, איך קוראים לך?"
    אתה עונה לו "לי קוראים דיפ", ואז הוא שואל ההתעניינות "תגיד.. אז מה אתה עושה ביער?" ואתה מספר לו על המסע שאתה יוצא עליו.. ועל מאיפה באת והכל והוא מספר לך על שלו..
    ואז הוא שואל "נו אז מה התחנה הבאה שלך?" ואתה אומר לו העיר סטון- וויל והוא אומר שגם שלו ושואל אותך עם אתה רוצה שהוא יתלווה עליך למסע!
    איך תגיב?

אדם:
    מה תעשה?
    OMG זה כזה מגניבב!
    --------------------------------------------------
    "בטח! אני אפילו לא צריך לחשוב על כך מקסים. זה דווקא שילוב טוב , בלבאזור וטורצ'יק זה. טוב , אז בוא נלך לעיר?" אני שואל אותו בחיוך.

7. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:[/B][/U]
    טוטודייל נענה בשמחה להצעה וטיילו מתנהג כאילו לא איפכת לו.. ואז הוא אומר "אז זה הוחלט תישנו כאן איתי הלילה!" ואז הוא מוציא את נוקטאול ופיקצ'ו.. "דרך אגב..קוראים לי ג'ייסון" הוא אומר ואתה מגיב ואומר "לי קוראים מארק", אתם מוציאים שקי שינה ומתארגנים לשינה.. לאחר כמה שעות אתה קם מהשינה.. עדיין לילה סורר בחוץ ובקושי רואים משהוא.. ג'ייסון עדיין ישן, אתה שומע משהוא מהשיחים .. זה סוויפר:
    מה תעשה?
    לא הבנתי איך? הרי הוא לא מופיע בהסבר המפה ולכן הוא חייב להיות של מאמן...
    ---
    ""היי, מי שם?!" אני צועק.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    מארק:
    אחי כתבתי פוקימונים מצואים אז לא ההיתי מחוייב רק להם, וחוץ מיזה חשבתי להוסיף פוקימונים ללילה אבל זה היה עושה עומס כבר..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה צועק לעברו, הוא שומע אותך וחושב שאתה אויב, הוא מתחיל לזחול במהירות רבה לכוונך!
    לפתע הוא מנטר עלייך ותוקף בכרסום.. (Crunch למקרא שלא ידעת)
    מה תעשה?

דיפ:
    הוא מגרד את ראשו ואומר בחיוך: "מעולה, אני חושב שניהיה צוות מצויין!" הוא אומר, "תראה כבר מתחיל ליהיות חשוך" הוא אומר ומסתכל לשמים..
    "יש לי שני שקי שינה איתי, אמא שלי תמיד מביאה לי עוד אחת למקרא שאחד מהם נקרא" ומסמיק..
    "אולי נישן פה ונעביר את הלילה?" הוא שואל.
    איך תגיב?

לי:
    כולה מסמיקה היא, אומרת ברור ולוקחת אותך אל החדר שלה.. אתם עוברים לחדר שלה, ואז אחריי עוד איזה 20 דקות של נשיקות אתם נדרמים.. למחרת אתם קמים בבוקר, והיא שואלת אותך בחיוך "אז מה עכשיו, אנחנו זוג?"
    מה תעשה?

אדם:
    צ'ימצ'אר לא מסוגל לזוז המבט המפחיד שיתק את המסכן.. וחוטף פגיעה ישירה מפצצת הרפש!
    לאחר מכן הוא יוצא מההשפעה של המבט המפחיד ויוצא במתקפת ניקור.. אריאדוס נחבט בראשו ובגבו.. ולא מצליח להגן, אך לפתע הוא מסתובב נראה שהוא מתכוון להשתמש בקרן הבזק כמו בפעם שעברה!
    אתה מעליו ולא יכול לחמוק, אין לך ברירה אלה להגן איך שהוא!
    מה תעשה?

~אני הולך עם חברה שלי לאן שהוא.. אשוב בעוד שעתיים וחצי שלוש~

.

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    צ'ימצ'אר לא מסוגל לזוז המבט המפחיד שיתק את המסכן.. וחוטף פגיעה ישירה מפצצת הרפש!
    לאחר מכן הוא יוצא מההשפעה של המבט המפחיד ויוצא במתקפת ניקור.. אריאדוס נחבט בראשו ובגבו.. ולא מצליח להגן, אך לפתע הוא מסתובב נראה שהוא מתכוון להשתמש בקרן הבזק כמו בפעם שעברה!
    מה תעשה?

אחי אין לי צ'ימצ'ר יש לי פיפלאפ
    -------------------------
    'אני מקווה שאני לא עושה מעשה טיפשי' אחשוב בלחץ בזמן שאני רץ לעבר פיפלאפ
    אני ארוץ ויגין על פיפלאפ בגופי ויגיד לו:"אל תדאג ידידי אני יגן עליך!"
    נערך לאחרונה על ידי AdamPeretz, 08-10-2010 בשעה 06:43 PM

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]
    לי:
    כולה מסמיקה היא, אומרת ברור ולוקחת אותך אל החדר שלה.. אתם עוברים לחדר שלה, ואז אחריי עוד איזה 20 דקות של נשיקות אתם נדרמים.. למחרת אתם קמים בבוקר, והיא שואלת אותך בחיוך "אז מה עכשיו, אנחנו זוג?"
    מה תעשה?

אני אומר למיילי"כן תרצי להיות שותפתי למסע.?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    אדם:
    פיפלאפ שולח מתקפת מערבולת ופוגעע באריאדוס ואז שולח קרן בועות אל תוך המערבולת שפוגעת באריאדוס עוד יותר!
    אריאדוס נפגע קשה משני ההתקפות הוא לא מוותר הוא שולח "תווי חוטים" לאחד העצים ומושך את עצמו משם.. ואז לאחר מכן יורה קרן הבזק (signal beam עם לא הבנת) שפוגעת ישירות בפיפלאפ..
    בעוד פיפלאפ מנסה להתאושש אריאדוס משתמש בכורי עכביש ורותם את פיפלאפ לרצפה!
    מה תעשה?

דיפ:
    הבדריל יוצאים למתקפה מהירה על טורצ'יק, טורצ'יק ממהר להשתמש בצוות כפול וכך להתחמק מהם..
    אחר כך טורצ'יק יוצא למתקפה של צוות כפול ופוגע באחד מהם חזק והוא נופל ארצה!
    שני הבדרילים האחרים מתעצבנים ומשתמשים "נעיצת רעל" (Poison jab) שפוגעת קשה בטורצ'יק,
    בעוד טורצ'יק על הרצפה שלושת הבדרילים תוקפים במטר אדיר של עוקץ רעל שמתקדם במהירות לטורצ'יק הפצוע!
    לפתע מגיח קרן סולרית חזקה שתוקפת את הבדריל בעצמה!!!
    זה היה הילד עם הבלבזור שעזרת לו.. הבדריל סופגים מכה חזקים ובורחים מן המקום..
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה ממשיך ללכת ולפתע עוצר אותך אדם גבוה ורחב נראה קצת מסוכן:
    הוא פונה עליך ואומר: "תשמע קטנצ'יק, אני מציע לך לא להתעסק איתי ולתת לי את הפוקימון שלך!"
    מה תעשה?

לי:

אוווווווו סווווף סוווווף מגיע לך נשיקה במצח!!!!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טאורוס יורה את הקרן ונשמע פיצוץ אדיר ועשן ואבק רב עפו סביב.. טאורוס מחכה ליראות עם צ'ימצ'אר הפסיד..
    אך צ'ימצ'אר לא נמצא שם מיילי וטאורוס לא מבינים לאן הוא יכל ללכת, אבל אז לפתע צ'ימצ'אר קופץ מאחור עם גחלת בכל הכוח!
    טאורוס שהיה תשוש מאוד מקרן העל סופג את זה ישירות ומתעלף, הוא לא מסוגל להילחם יותר וצ'ימצ'אר ניצח!
    מיילי רצה לטאורוס ומלטפת אותו ואומרת "נתת את כל מה שאתה יכול, כל הכבוד לך חבר!" והיא מחזירה אותו לפוקדור..
    ואז מתקדמת עברך עם לחיצת יד ואומרת בחיוך: "זה היה אחד הקרבות הטובים ביותר שהיו לי!" ומנשקת אותך בלחי ואז מסמיכה..
    לאחר מכן שואלת: "תגיד לאן אתה ממשיך מכאן?" אתה אומר לך שאתה בדרך אל העיר סטון-וויל, ואז היא אומרת:
    "זה דיי רחוק מכאן עדיף לך לנוח עכשיו בלילה? אני גרה כאן ביער עם הורי אוכל לישאול אתם עם זה בסדר שתישאר לישון לילה אחד!"
    מה תעשה?

מארק:

מה תעשה?
    אני אומר לו רוצה וממשיך ללכת

12. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    אחי כתבתי פוקימונים מצואים אז לא ההיתי מחוייב רק להם, וחוץ מיזה חשבתי להוסיף פוקימונים ללילה אבל זה היה עושה עומס כבר..
    אתה צועק לעברו, הוא שומע אותך וחושב שאתה אויב, הוא מתחיל לזחול במהירות רבה לכוונך!
    מה תעשה?
    אבל אני לא מבין את זה... ז"א שאם הוא לא במוצעים אני אל יכול ללכוד אותו, לא משנה מה?
    זה מטומטם, אתה צריך לכתוב את כל הפוקימונים שגרים בדרך הזאת ולא רק חלק :S
    ---
    "טוטודייל צא! תשתמש בנהמה ואז תתקיף בנשיכה!"

13. משתמש מנוסה
    מארק:
    מה תעשה?

דיפ:
    הוא מגרד את ראשו ואומר בחיוך: "מעולה, אני חושב שניהיה צוות מצויין!" הוא אומר, "תראה כבר מתחיל ליהיות חשוך" הוא אומר ומסתכל לשמים..
    "יש לי שני שקי שינה איתי, אמא שלי תמיד מביאה לי עוד אחת למקרא שאחד מהם נקרא" ומסמיק..
    "אולי נישן פה ונעביר את הלילה?" הוא שואל.
    איך תגיב?

לי:
    מה תעשה?

אדם:
    מה תעשה?

"טוב בסדר." אני אומר ולוקח שק אחד.
    "בלבאזור זה הפוקימון היחיד שלך?" אני שואל.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    "ברור!" היא אומרת בשמחה ומנשקת אותך, אני יתארגן שים בגדים ונצא..
    כבר בוקר, אתם יוצאים מחדר מחזיקים ידיים, אתה והיא בבגדי שינה ואז לפתע, אבא שלה רואה אתכם!
    כולו רותח הוא צועק עליך ואומר בזעם: "איך אתה מעז להתעסק עם הבת שלי, נתתי לך לישון פה, בנוח וככה אתה גומל לי!" ואז צועק על מיילי ואומר: "כנסי מיד לחדרך, אטפל בך אחר כך!"
    ואז הוא פונה עליך ואומר "אני מציע לך לעזוב את הבית הזה.. ליפני שתתחרט..", אתה מתלבש, לוקח את התיק ומימנו מבצבץ נייר, יש עליו מספר פלאפון וכתוב "ממיילי, תתקשר שתצא מהבית.."
    וכך אתה עושה.. יוצא מן הבית מוכן עם הציוד מסתכל אל חלון חדר שלה ואתה רואה אותה בוכה עם היד על החלון מנופפת לשלום!
    מרים פלאפון.. עליה והיא אומרת לך שהיא תגעגע עליך, שאתם עוד תפגשו, ושהיא מקווה שתגשים את החלום שלך!
    אתה יוצא לדרכך, קצת מדוכדך.. ועם הזמן אתה מגיע לדרך 002, לפתע אתה רואה משהוא מסיח את דעתך.. הרבה פוקימונים רצים, נראה כאילו הם בורחים ממשהוא.. אתה מסתכל אחורה ואתה רואה חבורה ענקית של 20 גולמים שמתגלגלים בלי לעצור.. ומצדך השני אתה רואה סלעים גדולים!
    מה תעשה?

דיפ:
    הוא אומר במן שחצנות קלה.. "לא, יש לי כבר שלוש: בלבזור, אוקטילרי ויאנמה!"
    ואז הוא אומר ותופס פיקוד "טוב תלך לסדר את שקי השינה, אוקטילרי יעזור לך, אני ילך להביא עצים בלבזור.."
    בעוד אתה מסדר את המחנה, אוקטילרי ממלא דלי לשטיפת פנים בבוקר.. בנתים אתה רואה מרחוק את מקסים מורה לבלבזור להשתמש בעלי תער על תומכי הענף ולגזום אותם בקלות, ואז הוא ובלבזור נוסעים אותם למיקום המחנה!
    הוא שואל אותך עם אתה יכול להוציא את הטורצ'יק שלך ולהשתמש בגחלת להבעיר אש..
    אתה עושה זאת בשמחה, ואתה מסיימים את ההכנות.. ונכנסים לשינה!
    למחרת בבוקר אתם קמים שוטפים את הפנים ומוכנים, אתם כבר פוסעים כמה צעדים.. ולפתע אתם עוצרים ועומד מולכם נוף יפיפה, ירידה אל תוך מן מדבר קצר וחולי ..
    ואז מקסים שואל אותך בחיוך "תחרות?" ומסתכל על עבר הירידה התלולה..
    מה תעשה?

אדם:
    חחחחח וווואייי לא יודע מה יש לי, כבר פעם שנייה XDD בכל מקרא ההיתי בטוח שתשתמש במערבולת כדי שתגן עליך, לא נורא גם זאת דרך...
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה קופץ לעבר פיפלאפ, ואריאדוס משגר את הקרן הבזק שפוגעת ברגלך הימנית, אתה נפצעת קצת ואריאדוס מתקרב בכדי לסיים את מה שהתחיל... לפתע מגיח מימנך סופת עלים חזקה שמעיפה את האריאדוס בחזקה לאחד העצים!
    אריאדוס המבוהל בורח מן המקום.. ואז אתה מסתכל ימינה ורואה את ליסה עם בלוסום על ידה, היא צועקת לעבר אריאדוס ואומרת: "ושלא תחזור לפה יותר!" ואז היא רצה לעברך ושואלת אתה בסדר?
    מה תעשה איך תגיב?

יגאל:
    ואז הוא רץ לעברך ואומר לך... "איך אתה מעז להפנות לי ככה את הגב, אתה תשלם על זה ביוקר" ומוציא פוקדור מהכיס..
    ואז הוא מתחיל לצחוק בכל רועם ואומר "בוא נעשה קרב אבל נעשה את זה מעניין עם אנצח אתה תביא לי את הפוקימון שלך, אבל עם אתה תנצח תקבל את הפוקימון שלי!"
    ואז הוא מוציא מהפוקדור שלו אלאקיד..
    מה תעשה איך תגיב?

מארק:
    אחי כתבתי פוקימונים מצואים, זה אומר שאני לא מחוייב שתראו אותם קבוע... מה גם שבתכלס חשבתי להוסיף פוקימונים ללילה פשוט לא היה מקום!
    הנהמה מבלבלת את סוויפר, הוא נרתע לרגע אך זה חולף מיד, אבל זה כבר היה מאוחר מידי טוטדייל התצליח להתחמק..
    טוטודייל משתמש בנשיכה ותופס את הזנב של סוויפר!
    סוויפר מנסה להשתחרר מימנו הוא מנער את זנבו אך טוטודייל לא משחרר לאחר מכן הוא הוא משתמש בזנב ברזל ומטיל את טוטודייל על הקרקע..
    מה תעשה?

.

15. משתמש סופר ספאמר
    לי:
    "ברור!" היא אומרת בשמחה ומנשקת אותך, אני יתארגן שים בגדים ונצא..
    כבר בוקר, אתם יוצאים מחדר מחזיקים ידיים, אתה והיא בבגדי שינה ואז לפתע, אבא שלה רואה אתכם!
    כולו רותח הוא צועק עליך ואומר בזעם: "איך אתה מעז להתעסק עם הבת שלי, נתתי לך לישון פה, בנוח וככה אתה גומל לי!" ואז צועק על מיילי ואומר: "כנסי מיד לחדרך, אטפל בך אחר כך!"
    ואז הוא פונה עליך ואומר "אני מציע לך לעזוב את הבית הזה.. ליפני שתתחרט..", אתה מתלבש, לוקח את התיק ומימנו מבצבץ נייר, יש עליו מספר פלאפון וכתוב "ממיילי, תתקשר שתצא מהבית.."
    וכך אתה עושה.. יוצא מן הבית מוכן עם הציוד מסתכל אל חלון חדר שלה ואתה רואה אותה בוכה עם היד על החלון מנופפת לשלום!
    מרים פלאפון.. עליה והיא אומרת לך שהיא תגעגע עליך, שאתם עוד תפגשו, ושהיא מקווה שתגשים את החלום שלך!
    אתה יוצא לדרכך, קצת מדוכדך.. ועם הזמן אתה מגיע לדרך 002, לפתע אתה רואה משהוא מסיח את דעתך.. הרבה פוקימונים רצים, נראה כאילו הם בורחים ממשהוא.. אתה מסתכל אחורה ואתה רואה חבורה ענקית של 20 גולמים שמתגלגלים בלי לעצור.. ומצדך השני אתה רואה סלעים גדולים!
    מה תעשה?

דיפ:
    הוא אומר במן שחצנות קלה.. "לא, יש לי כבר שלוש: בלבזור, אוקטילרי ויאנמה!"
    ואז הוא אומר ותופס פיקוד "טוב תלך לסדר את שקי השינה, אוקטילרי יעזור לך, אני ילך להביא עצים בלבזור.."
    בעוד אתה מסדר את המחנה, אוקטילרי ממלא דלי לשטיפת פנים בבוקר.. בנתים אתה רואה מרחוק את מקסים מורה לבלבזור להשתמש בעלי תער על תומכי הענף ולגזום אותם בקלות, ואז הוא ובלבזור נוסעים אותם למיקום המחנה!
    הוא שואל אותך עם אתה יכול להוציא את הטורצ'יק שלך ולהשתמש בגחלת להבעיר אש..
    אתה עושה זאת בשמחה, ואתה מסיימים את ההכנות.. ונכנסים לשינה!
    למחרת בבוקר אתם קמים שוטפים את הפנים ומוכנים, אתם כבר פוסעים כמה צעדים.. ולפתע אתם עוצרים ועומד מולכם נוף יפיפה, ירידה אל תוך מן מדבר קצר וחולי ..
    ואז מקסים שואל אותך בחיוך "תחרות?" ומסתכל על עבר הירידה התלולה..
    מה תעשה?

אדם:
    חחחחח וווואייי לא יודע מה יש לי, כבר פעם שנייה XDD בכל מקרא ההיתי בטוח שתשתמש במערבולת כדי שתגן עליך, לא נורא גם זאת דרך...
    אתה קופץ לעבר פיפלאפ, ואריאדוס משגר את הקרן הבזק שפוגעת ברגלך הימנית, אתה נפצעת קצת ואריאדוס מתקרב בכדי לסיים את מה שהתחיל... לפתע מגיח מימנך סופת עלים חזקה שמעיפה את האריאדוס בחזקה לאחד העצים!
    אריאדוס המבוהל בורח מן המקום.. ואז אתה מסתכל ימינה ורואה את ליסה עם בלוסום על ידה, היא צועקת לעבר אריאדוס ואומרת: "ושלא תחזור לפה יותר!" ואז היא רצה לעברך ושואלת אתה בסדר?
    מה תעשה איך תגיב?

יגאל:
    ואז הוא רץ לעברך ואומר לך... "איך אתה מעז להפנות לי ככה את הגב, אתה תשלם על זה ביוקר" ומוציא פוקדור מהכיס..
    ואז הוא מתחיל לצחוק בכל רועם ואומר "בוא נעשה קרב אבל נעשה את זה מעניין עם אנצח אתה תביא לי את הפוקימון שלך, אבל עם אתה תנצח תקבל את הפוקימון שלי!"
    ואז הוא מוציא מהפוקדור שלו אלאקיד..
    מה תעשה איך תגיב?

מארק:
    אחי כתבתי פוקימונים מצואים, זה אומר שאני לא מחוייב שתראו אותם קבוע... מה גם שבתכלס חשבתי להוסיף פוקימונים ללילה פשוט לא היה מקום!
    הנהמה מבלבלת את סוויפר, הוא נרתע לרגע אך זה חולף מיד, אבל זה כבר היה מאוחר מידי טוטדייל התצליח להתחמק..
    טוטודייל משתמש בנשיכה ותופס את הזנב של סוויפר!
    סוויפר מנסה להשתחרר מימנו הוא מנער את זנבו אך טוטודייל לא משחרר לאחר מכן הוא הוא משתמש בזנב ברזל ומטיל את טוטודייל על הקרקע..
    מה תעשה?
    אני אומר לו בסדר ומוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף את אלאקיד בלהביור

עמוד 11 מתוך 88 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •