פורסם במקור על ידי
nivX10
לי:
"ברור!" היא אומרת בשמחה ומנשקת אותך, אני יתארגן שים בגדים ונצא..
כבר בוקר, אתם יוצאים מחדר מחזיקים ידיים, אתה והיא בבגדי שינה ואז לפתע, אבא שלה רואה אתכם!
כולו רותח הוא צועק עליך ואומר בזעם: "איך אתה מעז להתעסק עם הבת שלי, נתתי לך לישון פה, בנוח וככה אתה גומל לי!" ואז צועק על מיילי ואומר: "כנסי מיד לחדרך, אטפל בך אחר כך!"
ואז הוא פונה עליך ואומר "אני מציע לך לעזוב את הבית הזה.. ליפני שתתחרט..", אתה מתלבש, לוקח את התיק ומימנו מבצבץ נייר, יש עליו מספר פלאפון וכתוב "ממיילי, תתקשר שתצא מהבית.."
וכך אתה עושה.. יוצא מן הבית מוכן עם הציוד מסתכל אל חלון חדר שלה ואתה רואה אותה בוכה עם היד על החלון מנופפת לשלום!
מרים פלאפון.. עליה והיא אומרת לך שהיא תגעגע עליך, שאתם עוד תפגשו, ושהיא מקווה שתגשים את החלום שלך!
אתה יוצא לדרכך, קצת מדוכדך.. ועם הזמן אתה מגיע לדרך 002, לפתע אתה רואה משהוא מסיח את דעתך.. הרבה פוקימונים רצים, נראה כאילו הם בורחים ממשהוא.. אתה מסתכל אחורה ואתה רואה חבורה ענקית של 20 גולמים שמתגלגלים בלי לעצור.. ומצדך השני אתה רואה סלעים גדולים!
מה תעשה?
דיפ:
הוא אומר במן שחצנות קלה.. "לא, יש לי כבר שלוש: בלבזור, אוקטילרי ויאנמה!"
ואז הוא אומר ותופס פיקוד "טוב תלך לסדר את שקי השינה, אוקטילרי יעזור לך, אני ילך להביא עצים בלבזור.."
בעוד אתה מסדר את המחנה, אוקטילרי ממלא דלי לשטיפת פנים בבוקר.. בנתים אתה רואה מרחוק את מקסים מורה לבלבזור להשתמש בעלי תער על תומכי הענף ולגזום אותם בקלות, ואז הוא ובלבזור נוסעים אותם למיקום המחנה!
הוא שואל אותך עם אתה יכול להוציא את הטורצ'יק שלך ולהשתמש בגחלת להבעיר אש..
אתה עושה זאת בשמחה, ואתה מסיימים את ההכנות.. ונכנסים לשינה!
למחרת בבוקר אתם קמים שוטפים את הפנים ומוכנים, אתם כבר פוסעים כמה צעדים.. ולפתע אתם עוצרים ועומד מולכם נוף יפיפה, ירידה אל תוך מן מדבר קצר וחולי ..
ואז מקסים שואל אותך בחיוך "תחרות?" ומסתכל על עבר הירידה התלולה..
מה תעשה?
אדם:
חחחחח וווואייי לא יודע מה יש לי, כבר פעם שנייה XDD בכל מקרא ההיתי בטוח שתשתמש במערבולת כדי שתגן עליך, לא נורא גם זאת דרך...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה קופץ לעבר פיפלאפ, ואריאדוס משגר את הקרן הבזק שפוגעת ברגלך הימנית, אתה נפצעת קצת ואריאדוס מתקרב בכדי לסיים את מה שהתחיל... לפתע מגיח מימנך סופת עלים חזקה שמעיפה את האריאדוס בחזקה לאחד העצים!
אריאדוס המבוהל בורח מן המקום.. ואז אתה מסתכל ימינה ורואה את ליסה עם בלוסום על ידה, היא צועקת לעבר אריאדוס ואומרת: "ושלא תחזור לפה יותר!" ואז היא רצה לעברך ושואלת אתה בסדר?
מה תעשה איך תגיב?
יגאל:
ואז הוא רץ לעברך ואומר לך... "איך אתה מעז להפנות לי ככה את הגב, אתה תשלם על זה ביוקר" ומוציא פוקדור מהכיס..
ואז הוא מתחיל לצחוק בכל רועם ואומר "בוא נעשה קרב אבל נעשה את זה מעניין עם אנצח אתה תביא לי את הפוקימון שלך, אבל עם אתה תנצח תקבל את הפוקימון שלי!"
ואז הוא מוציא מהפוקדור שלו אלאקיד..
מה תעשה איך תגיב?
מארק:
אחי כתבתי פוקימונים מצואים, זה אומר שאני לא מחוייב שתראו אותם קבוע... מה גם שבתכלס חשבתי להוסיף פוקימונים ללילה פשוט לא היה מקום!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
הנהמה מבלבלת את סוויפר, הוא נרתע לרגע אך זה חולף מיד, אבל זה כבר היה מאוחר מידי טוטדייל התצליח להתחמק..
טוטודייל משתמש בנשיכה ותופס את הזנב של סוויפר!
סוויפר מנסה להשתחרר מימנו הוא מנער את זנבו אך טוטודייל לא משחרר לאחר מכן הוא הוא משתמש בזנב ברזל ומטיל את טוטודייל על הקרקע..
מה תעשה?