Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 88 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה

מארק:
    אחי כתבתי פוקימונים מצואים, זה אומר שאני לא מחוייב שתראו אותם קבוע... מה גם שבתכלס חשבתי להוסיף פוקימונים ללילה פשוט לא היה מקום!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    הנהמה מבלבלת את סוויפר, הוא נרתע לרגע אך זה חולף מיד, אבל זה כבר היה מאוחר מידי טוטדייל התצליח להתחמק..
    טוטודייל משתמש בנשיכה ותופס את הזנב של סוויפר!
    סוויפר מנסה להשתחרר מימנו הוא מנער את זנבו אך טוטודייל לא משחרר לאחר מכן הוא הוא משתמש בזנב ברזל ומטיל את טוטודייל על הקרקע..
    מה תעשה?
    מה? אתה מבלבל פה דברים. המשפט "כתבתי פוקימונים מצואים, זה אומר שאני לא מחוייב שתראו אותם קבוע" אומר - "אני הראתי את הפוקימונים שיש שם, לא בטוח שתראה את כולם". וזה לא מה שאני מדבר עליו.
    ואם ככה למה אתה לא עושה של הלילה? אין כזה דבר הגבלת מקום ואם יש, אני מבקש שתראה לי את ההודעה שהוא רושם לך. מצטער לא נראה לי הגיוני שאתה שם כאן פוקימון משום מקום שלא מופיע ברשימת הפוקימונים שמופיעים שם. כי אם אתה עושה את זה אין טעם בכלל שתעשה רשימה כזאת מלחתכילה, ואם עשית, אתה אמור לעמוד בה.
    --
    "טוטודייל, תשתמש בנהמה שוב ואז אקדח מים!"

2. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    לי:
    "ברור!" היא אומרת בשמחה ומנשקת אותך, אני יתארגן שים בגדים ונצא..
    כבר בוקר, אתם יוצאים מחדר מחזיקים ידיים, אתה והיא בבגדי שינה ואז לפתע, אבא שלה רואה אתכם!
    כולו רותח הוא צועק עליך ואומר בזעם: "איך אתה מעז להתעסק עם הבת שלי, נתתי לך לישון פה, בנוח וככה אתה גומל לי!" ואז צועק על מיילי ואומר: "כנסי מיד לחדרך, אטפל בך אחר כך!"
    ואז הוא פונה עליך ואומר "אני מציע לך לעזוב את הבית הזה.. ליפני שתתחרט..", אתה מתלבש, לוקח את התיק ומימנו מבצבץ נייר, יש עליו מספר פלאפון וכתוב "ממיילי, תתקשר שתצא מהבית.."
    וכך אתה עושה.. יוצא מן הבית מוכן עם הציוד מסתכל אל חלון חדר שלה ואתה רואה אותה בוכה עם היד על החלון מנופפת לשלום!
    מרים פלאפון.. עליה והיא אומרת לך שהיא תגעגע עליך, שאתם עוד תפגשו, ושהיא מקווה שתגשים את החלום שלך!
    אתה יוצא לדרכך, קצת מדוכדך.. ועם הזמן אתה מגיע לדרך 002, לפתע אתה רואה משהוא מסיח את דעתך.. הרבה פוקימונים רצים, נראה כאילו הם בורחים ממשהוא.. אתה מסתכל אחורה ואתה רואה חבורה ענקית של 20 גולמים שמתגלגלים בלי לעצור.. ומצדך השני אתה רואה סלעים גדולים!
    מה תעשה?

דיפ:
    הוא אומר במן שחצנות קלה.. "לא, יש לי כבר שלוש: בלבזור, אוקטילרי ויאנמה!"
    ואז הוא אומר ותופס פיקוד "טוב תלך לסדר את שקי השינה, אוקטילרי יעזור לך, אני ילך להביא עצים בלבזור.."
    בעוד אתה מסדר את המחנה, אוקטילרי ממלא דלי לשטיפת פנים בבוקר.. בנתים אתה רואה מרחוק את מקסים מורה לבלבזור להשתמש בעלי תער על תומכי הענף ולגזום אותם בקלות, ואז הוא ובלבזור נוסעים אותם למיקום המחנה!
    הוא שואל אותך עם אתה יכול להוציא את הטורצ'יק שלך ולהשתמש בגחלת להבעיר אש..
    אתה עושה זאת בשמחה, ואתה מסיימים את ההכנות.. ונכנסים לשינה!
    למחרת בבוקר אתם קמים שוטפים את הפנים ומוכנים, אתם כבר פוסעים כמה צעדים.. ולפתע אתם עוצרים ועומד מולכם נוף יפיפה, ירידה אל תוך מן מדבר קצר וחולי ..
    ואז מקסים שואל אותך בחיוך "תחרות?" ומסתכל על עבר הירידה התלולה..
    מה תעשה?

אדם:
    חחחחח וווואייי לא יודע מה יש לי, כבר פעם שנייה XDD בכל מקרא ההיתי בטוח שתשתמש במערבולת כדי שתגן עליך, לא נורא גם זאת דרך...
    אתה קופץ לעבר פיפלאפ, ואריאדוס משגר את הקרן הבזק שפוגעת ברגלך הימנית, אתה נפצעת קצת ואריאדוס מתקרב בכדי לסיים את מה שהתחיל... לפתע מגיח מימנך סופת עלים חזקה שמעיפה את האריאדוס בחזקה לאחד העצים!
    אריאדוס המבוהל בורח מן המקום.. ואז אתה מסתכל ימינה ורואה את ליסה עם בלוסום על ידה, היא צועקת לעבר אריאדוס ואומרת: "ושלא תחזור לפה יותר!" ואז היא רצה לעברך ושואלת אתה בסדר?
    מה תעשה איך תגיב?

יגאל:
    ואז הוא רץ לעברך ואומר לך... "איך אתה מעז להפנות לי ככה את הגב, אתה תשלם על זה ביוקר" ומוציא פוקדור מהכיס..
    ואז הוא מתחיל לצחוק בכל רועם ואומר "בוא נעשה קרב אבל נעשה את זה מעניין עם אנצח אתה תביא לי את הפוקימון שלך, אבל עם אתה תנצח תקבל את הפוקימון שלי!"
    ואז הוא מוציא מהפוקדור שלו אלאקיד..
    מה תעשה איך תגיב?

מארק:
    אחי כתבתי פוקימונים מצואים, זה אומר שאני לא מחוייב שתראו אותם קבוע... מה גם שבתכלס חשבתי להוסיף פוקימונים ללילה פשוט לא היה מקום!
    הנהמה מבלבלת את סוויפר, הוא נרתע לרגע אך זה חולף מיד, אבל זה כבר היה מאוחר מידי טוטדייל התצליח להתחמק..
    טוטודייל משתמש בנשיכה ותופס את הזנב של סוויפר!
    סוויפר מנסה להשתחרר מימנו הוא מנער את זנבו אך טוטודייל לא משחרר לאחר מכן הוא הוא משתמש בזנב ברזל ומטיל את טוטודייל על הקרקע..
    מה תעשה?
    אחייי אני כל כך אוהב אותך על החשיבה הזאת. סוף סוף מה שחיפשתי.
    ------------------------------------------------------------
    "תחרות" אני אומר ומתכונן לירידה.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Powerslave צפה בהודעה
    מה? אתה מבלבל פה דברים. המשפט "כתבתי פוקימונים מצואים, זה אומר שאני לא מחוייב שתראו אותם קבוע" אומר - "אני הראתי את הפוקימונים שיש שם, לא בטוח שתראה את כולם". וזה לא מה שאני מדבר עליו.
    ואם ככה למה אתה לא עושה של הלילה? אין כזה דבר הגבלת מקום ואם יש, אני מבקש שתראה לי את ההודעה שהוא רושם לך. מצטער לא נראה לי הגיוני שאתה שם כאן פוקימון משום מקום שלא מופיע ברשימת הפוקימונים שמופיעים שם. כי אם אתה עושה את זה אין טעם בכלל שתעשה רשימה כזאת מלחתכילה, ואם עשית, אתה אמור לעמוד בה.
    --
    תשמע זה פוקימונים מצואים.. מצואים זה מה שתמצא לרוב.. מה אכפת לך עם אני מגוון פה ושם למה אתה כזה קטנוני???
    ללא טוב לך? אני מטומתם לדעתך?? אל תשחק.. גם ככה יש לי שלוש בהמתנה שרוצים לשחק!

.

4. משתמש מנוסה
    תשמע זה פוקימונים מצואים.. מצואים זה מה שתמצא לרוב.. מה אכפת לך עם אני מגוון פה ושם למה אתה כזה קטנוני???
    ללא טוב לך? אני מטומתם לדעתך?? אל תשחק.. גם ככה יש לי שלוש בהמתנה שרוצים לשחק!
    אל תדאג אחי אם הייתי רוצה לפרוש הייתי פורש.
    וממש לא אמרתי שאתה מטומטם פשוט אלא מצאתי את ההיגיון בזה אבל עכשיו כשאתה מסביר את עצמך אין לי מה לאמר חוץ מ"שיהיה"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    "ברור!" היא אומרת בשמחה ומנשקת אותך, אני יתארגן שים בגדים ונצא..
    כבר בוקר, אתם יוצאים מחדר מחזיקים ידיים, אתה והיא בבגדי שינה ואז לפתע, אבא שלה רואה אתכם!
    כולו רותח הוא צועק עליך ואומר בזעם: "איך אתה מעז להתעסק עם הבת שלי, נתתי לך לישון פה, בנוח וככה אתה גומל לי!" ואז צועק על מיילי ואומר: "כנסי מיד לחדרך, אטפל בך אחר כך!"
    ואז הוא פונה עליך ואומר "אני מציע לך לעזוב את הבית הזה.. ליפני שתתחרט..", אתה מתלבש, לוקח את התיק ומימנו מבצבץ נייר, יש עליו מספר פלאפון וכתוב "ממיילי, תתקשר שתצא מהבית.."
    וכך אתה עושה.. יוצא מן הבית מוכן עם הציוד מסתכל אל חלון חדר שלה ואתה רואה אותה בוכה עם היד על החלון מנופפת לשלום!
    מרים פלאפון.. עליה והיא אומרת לך שהיא תגעגע עליך, שאתם עוד תפגשו, ושהיא מקווה שתגשים את החלום שלך!
    אתה יוצא לדרכך, קצת מדוכדך.. ועם הזמן אתה מגיע לדרך 002, לפתע אתה רואה משהוא מסיח את דעתך.. הרבה פוקימונים רצים, נראה כאילו הם בורחים ממשהוא.. אתה מסתכל אחורה ואתה רואה חבורה ענקית של 20 גולמים שמתגלגלים בלי לעצור.. ומצדך השני אתה רואה סלעים גדולים!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אני קופץ אל מאחורי הסלעים בתקוה שיגנו עלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    חחחחח וווואייי לא יודע מה יש לי, כבר פעם שנייה XDD בכל מקרא ההיתי בטוח שתשתמש במערבולת כדי שתגן עליך, לא נורא גם זאת דרך...
    אתה קופץ לעבר פיפלאפ, ואריאדוס משגר את הקרן הבזק שפוגעת ברגלך הימנית, אתה נפצעת קצת ואריאדוס מתקרב בכדי לסיים את מה שהתחיל... לפתע מגיח מימנך סופת עלים חזקה שמעיפה את האריאדוס בחזקה לאחד העצים!
    אריאדוס המבוהל בורח מן המקום.. ואז אתה מסתכל ימינה ורואה את ליסה עם בלוסום על ידה, היא צועקת לעבר אריאדוס ואומרת: "ושלא תחזור לפה יותר!" ואז היא רצה לעברך ושואלת אתה בסדר?
    מה תעשה איך תגיב?
    אני מקורי אחי חחח
    ---------------------------
    "אם היית יכולה לעזור לי למה לא עזרת בהתחלה חחח..טוב זה לא משנה אני בסדר" ואחייך לליסה
    "אבל יותר חשוב מזה פיפלאפ אתה בסדר ידידי?" ואחבק את פיפלאפ
    'אני חייב לטפל ברגל שלי זה מתחיל לכאוב'אחשוב לעצמי בלחץ
    "היי ליסה את יכולה לתת לי משהו לשים על הרגל?"

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    יגאל:
    צ'רמנדר תוקף בלהביור, אבל אלאקיד מתחמק ויוצא למתקפה מהירה שפוגעת ישירות בצ'רמנדר!
    צ'רמנדר נופל על הקרקע אך מתאושש בזריזות.. אלאקיד מתקרב במהירות לצ'רמנדר עם "שיברת לבנים", צ'רמנדר מחכה להוראות..
    מה תעשה?

דיפ:
    אתה רצים בשיא המהירות שלכם למטה מועדים פה ושם אבל זה לא מה שעוצר אתכם, לבסוף אתה עוקף את מקסים ממש בחוט השערה...
    ושניכם מתווכחים מי ניצח!
    לפתע מזנקים עליכם גרבלר: וליירון:
    מה תעשה?

לי:
    אתה מזנק על מאחוריי הסלע, כל הגולמים חולפים על פניך... אתה חושב לעצמך בראש "ווואוו לחשוב שעם לא היה הסלע הזה ההיתי פיתה עכשיו!" ואז אחריי שעובר מסך האבק שהשאירה דהירת הגולמים אתה רואה את אותו הילד שפגשת בהתחלה:
    הוא מסתכל עליכם ואומר בשחצנות "זה שוב אתה, הילד שלא מסתכל לאן הוא הולך!" ואז הוא שואל בסקרנות "מה אתה עושה פה? זה לא מקום לילדים חלשים כמוך!"
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    יצירתי עד הסוף.. מה ההית עושה עם זה היה סלאמאנס עם קרן אל ולא אריאדוס??? ההיתי כותב לך את ופיפלאפ מתים במקום ~GAME OVER~
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    היא צוחקת קצת ואז אומרת במבוכה "אני נורא מצטער, אני פשוט נתקפת פחד מפוקימוני חרק מאז שההיתי קטנה.."
    ואז היא מספרת לך את כל הסיפור (תוכל לקרוא את זה בעמוד הראשון במאמנים זוטרים..), לאחר מכן היא שואלת אותך "אתה יכול לעמוד?, ואתה עונה בחיוך "אני יכול לנסות.." אתה מנסה לעמוד וברגע הראשון אתה נופל!
    היא רצה להרים אותך ונותנת לך תמיכה ומובילה אותך עד לאוהל, היא חובשת לך את הרגל ואומרת "אתה יודע שאתה מפגר?! ממש פחדתי שם!" אתה צוחק עליה ומרגיע אותה ואז אתם מסתכלים אחד לשני בעיניים, נוצרת שתיקה...
    ואז היא שוברת אותה ואומרת "טוב בוא ניראה עם אחריי שחבשתי אתה יכול לעמוד!" אתה מנסה והיא רואה שקשה לך היא מנסה לעזור לך להתייצב ואתה נופל עליה.. היא מסמיכה נורא!
    מה תעשה?

מארק:
    טוטודייל משתמש בנהמה שמרתיע את סוויפר, אך הוא בכל זאת מנסה ותוקף בנשיכה.. אך זה היה מאוחר מידי טוטודייל מצליח להתחמק ומשתמש בנשיכה וטופס בזנבו של סוויפר!
    סוויפר נחבט מכאבים, הוא מנסה לנער את טוטודייל מזנבו אך לא מצליח.. לבסוף הוא משתמש בזנב ברזל ומתיל אותו בחוזקה לקרקע!
    מה תעשה?

.

8. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    יגאל:
    צ'רמנדר תוקף בלהביור, אבל אלאקיד מתחמק ויוצא למתקפה מהירה שפוגעת ישירות בצ'רמנדר!
    צ'רמנדר נופל על הקרקע אך מתאושש בזריזות.. אלאקיד מתקרב במהירות לצ'רמנדר עם "שיברת לבנים", צ'רמנדר מחכה להוראות..
    מה תעשה?

דיפ:
    אתה רצים בשיא המהירות שלכם למטה מועדים פה ושם אבל זה לא מה שעוצר אתכם, לבסוף אתה עוקף את מקסים ממש בחוט השערה...
    ושניכם מתווכחים מי ניצח!
    מה תעשה?

לי:
    אתה מזנק על מאחוריי הסלע, כל הגולמים חולפים על פניך... אתה חושב לעצמך בראש "ווואוו לחשוב שעם לא היה הסלע הזה ההיתי פיתה עכשיו!" ואז אחריי שעובר מסך האבק שהשאירה דהירת הגולמים אתה רואה את אותו הילד שפגשת בהתחלה:
    הוא מסתכל עליכם ואומר בשחצנות "זה שוב אתה, הילד שלא מסתכל לאן הוא הולך!" ואז הוא שואל בסקרנות "מה אתה עושה פה? זה לא מקום לילדים חלשים כמוך!"
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    יצירתי עד הסוף.. מה ההית עושה עם זה היה סלאמאנס עם קרן אל ולא אריאדוס??? ההיתי כותב לך את ופיפלאפ מתים במקום ~GAME OVER~
    היא צוחקת קצת ואז אומרת במבוכה "אני נורא מצטער, אני פשוט נתקפת פחד מפוקימוני חרק מאז שההיתי קטנה.."
    ואז היא מספרת לך את כל הסיפור (תוכל לקרוא את זה בעמוד הראשון במאמנים זוטרים..), לאחר מכן היא שואלת אותך "אתה יכול לעמוד?, ואתה עונה בחיוך "אני יכול לנסות.." אתה מנסה לעמוד וברגע הראשון אתה נופל!
    היא רצה להרים אותך ונותנת לך תמיכה ומובילה אותך עד לאוהל, היא חובשת לך את הרגל ואומרת "אתה יודע שאתה מפגר?! ממש פחדתי שם!" אתה צוחק עליה ומרגיע אותה ואז אתם מסתכלים אחד לשני בעיניים, נוצרת שתיקה...
    ואז היא שוברת אותה ואומרת "טוב בוא ניראה עם אחריי שחבשתי אתה יכול לעמוד!" אתה מנסה והיא רואה שקשה לך היא מנסה לעזור לך להתייצב ואתה נופל עליה.. היא מסמיכה נורא!
    מה תעשה?

מארק:
    טוטודייל משתמש בנהמה שמרתיע את סוויפר, אך הוא בכל זאת מנסה ותוקף בנשיכה.. אך זה היה מאוחר מידי טוטודייל מצליח להתחמק ומשתמש בנשיכה וטופס בזנבו של סוויפר!
    סוויפר נחבט מכאבים, הוא מנסה לנער את טוטודייל מזנבו אך לא מצליח.. לבסוף הוא משתמש בזנב ברזל ומתיל אותו בחוזקה לקרקע!
    מה תעשה?
    "אוי.. הם נראים לי די רציניים." אני אומר למקסים.
    "אתה לוקח את ליירון ואני את גרבלר" אני אומר ומוציא את פריאס.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    מה תעשה?
    חחחח אבל זה לא היה סאלמנס חח
    -------------------------------------
    אני אתקרב אליה ויתן לה נשיקה ויגיד:"עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב" ואחייך
    "טוב אז מה עכשיו?" אשאל בחיוך

10. משתמש מנוסה

מארק:
    מה תעשה?
    מה? זה בדיוק אותו המשך כמו הפעם הקודמת והגבתי כבר על זה...

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל:
    מה תעשה?

דיפ:
    ושניכם מתווכחים מי ניצח!
    מה תעשה?

לי:
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    מה תעשה?

מארק:
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר לחמוק אחר כך לתקוף בנגיחת ראש

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="Teal"][U]י
    לי:
    מה תעשה? איך תגיב?

אני אונמר למאמן"סתם עברתי פה במקרה.מה אתה רוצה.?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    מארק:
    צודק טעות שלי, פשוט לכל אחד מכם במחשב שלי תיקיה עם עדכונים שם אני כותב את העדכון ואז מעתיק לפה..
    העתקתי את הקודם שלך!
    טוטודייל משתמש שוב בנהמה אך הפעם זה לא מרתיע את סוויפר, הוא תוקף את טוטודייל בזנב רעל אך טוטודייל קופץ מעל זנב הרעל ומתחמק!
    לאחר מכן הוא שולח אקדח מים שפוגע ישירות בסוויפר ומעיף אותו לאחור.. לפתע ג'ייסון מתעורר בבהלה מהרעשים הוא ניגש עליך ורואה אותך ואת סוויפר נלחמים!
    הוא שואל אותך "אחיי למה לא קראת לי?!???" ואז הוא מחייך עליך ואומר "שנתקוף אותו יחד???"
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    היא לא יודעת מה להגיד כולה מסמיקה ונבוחה.. ואת היא מחבקת אותך ומנשקת אותך נשיקה צרפתית ארוכה!
    ולאחר מכן אומרת "אתה תגיד לי..." מחייכת חיוך ביישן, היא תופסת בידך ולוקחת אותך לאוהל, אתה מתכונן לשינה ורואה שהיא נרדמה לך על כתף, עם חיוך על פניה..
    למחרת בבוקר אתה קם ורואה שאתה לבד באוהל, אתה יוצא החוצה ורואה את ליסה מוכנה ליציאה!
    אתה, שואל בסקרנות "לאן זה?" והיא אומרת שהיא הולכת על העיר סאנרייז (העיר בא התחלת..) לתחרות הסרט שלה.. היא מחבקת אותך ומנשקת אותך נשיקה קצרה בפה ואומרת אל תדאג עוד נפגש! אני מבטיחה לך!
    ויוצאת לדרכה..
    מה תעשה?

דיפ:
    הוא קורץ לך אומר "נשמע לי מעולה, צא אוקטילרי!", לאחר שנייה או שתיים אתה מוציא את פרסיאן והוא פונה עליך ואומר "פרסיאן? יפה פוקימון כלבבי!" וצוחק..
    ליירון וגרבלר לא התכוונו לעמוד ולחכות לכם שם אז גולם יצא בגלגול לעבר פרסיאן וליירון בראש ברזל לעבר אוקילרי..
    מה תעשה?

לי:
    "לנצח אותך בקרב מוכן?" הוא אומר בשחצנות ומוציא את הצ'ימצ'אר שלו.. ואז הוא צועק לעברך ואומר "מוכן לקרב?"
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מתחמק בקלות מאלאקיד ומנחית בוא נגיחת ראש מדיוקת על גבו, אלאקיד נופל על פניו.. הוא קם וניראה מאוד עצבני על צ'רמנדר!
    הוא מסובב את ידו במהירות ורעם מתחיל לבצבץ מימנה, זה אגרוף רעם, אלאקיד רץ לעבריך בשיר המהירות עם אגרוף הרעם בידו!
    מה תעשה?

.

14. משתמש סופר ספאמר
    מארק:
    צודק טעות שלי, פשוט לכל אחד מכם במחשב שלי תיקיה עם עדכונים שם אני כותב את העדכון ואז מעתיק לפה..
    העתקתי את הקודם שלך!
    טוטודייל משתמש שוב בנהמה אך הפעם זה לא מרתיע את סוויפר, הוא תוקף את טוטודייל בזנב רעל אך טוטודייל קופץ מעל זנב הרעל ומתחמק!
    לאחר מכן הוא שולח אקדח מים שפוגע ישירות בסוויפר ומעיף אותו לאחור.. לפתע ג'ייסון מתעורר בבהלה מהרעשים הוא ניגש עליך ורואה אותך ואת סוויפר נלחמים!
    הוא שואל אותך "אחיי למה לא קראת לי?!???" ואז הוא מחייך עליך ואומר "שנתקוף אותו יחד???"
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    היא לא יודעת מה להגיד כולה מסמיקה ונבוחה.. ואת היא מחבקת אותך ומנשקת אותך נשיקה צרפתית ארוכה!
    ולאחר מכן אומרת "אתה תגיד לי..." מחייכת חיוך ביישן, היא תופסת בידך ולוקחת אותך לאוהל, אתה מתכונן לשינה ורואה שהיא נרדמה לך על כתף, עם חיוך על פניה..
    למחרת בבוקר אתה קם ורואה שאתה לבד באוהל, אתה יוצא החוצה ורואה את ליסה מוכנה ליציאה!
    אתה, שואל בסקרנות "לאן זה?" והיא אומרת שהיא הולכת על העיר סאנרייז (העיר בא התחלת..) לתחרות הסרט שלה.. היא מחבקת אותך ומנשקת אותך נשיקה קצרה בפה ואומרת אל תדאג עוד נפגש! אני מבטיחה לך!
    ויוצאת לדרכה..
    מה תעשה?

דיפ:
    הוא קורץ לך אומר "נשמע לי מעולה, צא אוקטילרי!", לאחר שנייה או שתיים אתה מוציא את פרסיאן והוא פונה עליך ואומר "פרסיאן? יפה פוקימון כלבבי!" וצוחק..
    ליירון וגרבלר לא התכוונו לעמוד ולחכות לכם שם אז גולם יצא בגלגול לעבר פרסיאן וליירון בראש ברזל לעבר אוקילרי..
    מה תעשה?

לי:
    "לנצח אותך בקרב מוכן?" הוא אומר בשחצנות ומוציא את הצ'ימצ'אר שלו.. ואז הוא צועק לעברך ואומר "מוכן לקרב?"
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מתחמק בקלות מאלאקיד ומנחית בוא נגיחת ראש מדיוקת על גבו, אלאקיד נופל על פניו.. הוא קם וניראה מאוד עצבני על צ'רמנדר!
    הוא מסובב את ידו במהירות ורעם מתחיל לבצבץ מימנה, זה אגרוף רעם, אלאקיד רץ לעבריך בשיר המהירות עם אגרוף הרעם בידו!
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר לחמוק בקפיצה לאחר כך לתקוף את האלאקיד בנגיחת ראש

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    מה תעשה?

אני אומר לו"כן.צא צ'ימצ'אר" אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 12 מתוך 88 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •