פורסם במקור על ידי
nivX10
יגאל:
צ'רמנדר רץ במהירות לעבר אלאקיד, הוא משתמש בלהביור שפוגע באלאקיד חזק, אלאקיד כבר אינו מסוגל עוד להלחם, צ'רמנדר הוא המנצח בקרב!
המאמן מחזיר את אלאקיד לפוקדור ואומר לך "הסכם זה הסכם, כך הוא שלך!" ונותן לך את הפוקדור של אלאקיד..
ואז הוא הולך לדרכו וצועק לך "אתה עוד תשמע מימני!".. אתה מאושר ושמח על הנצחון בקרב, "מגיע לצ'רמנדר כל הכבוד" אתה חושב לעצמך ומחייך עליו!
מה תעשה? איך תגיב?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אני יעדכן את אלאקיד ואת המתפות שלו בכל רגע..
לי:
לך אני יכתוב צ'ימצ'אר, ושאני ירצה להגיד את שלו אני יכתוב הצ'ימצ'אר של ניב
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק, אבל צ'ימצ'אר של ניב מספיק בשביל לפגוע בגחלת על צ'ימצ'אר.. צ'ימצ'אר נחוש להוכיח לך שהוא יותר טוב, הוא קם בזריזות על רגליו ותוקף בגלגל להבה!
הצ'ימצ'אר של ניב מנסה להתחמק על לא מצליח ונפגע מגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר...
לפתע הצ'ימצ'אר של ניב נעלם הוא השתמש בחפירה ואינך יודע היכן הוא יצוץ!
מה תעשה?
דיפ:
מקסים צוחק ואומר "מתלהב אה? חחח חכה תראה איזה ביצוע" ליירון משתמש בהלביור ואוקטלרי בסילון אקווה, נוצר עשן בקרב שמקשה על השניים לראות..
לפתע ליירון מגיח בראש ברזל, אך אוקטילרי מתחמק.. הוא ונתפס על ליירון, ליירון מנסה לנער אותו אך אוקטילרי שולח אוקטזוקה מטווח אפס ומסיים את הקרב!
מקסים שולח פוקדור ותופס את ליירון.. ואז שואל בחיוך "נו איך המהלך???" "יאללה בוא נמשיך חם פה לאללה אני נצלע!" הוא אומר ומנגב את מצחו מזיעה..
אתם ממשיכים קדימה וככה חולפת לה שעה, לפתע אתה רואה את הילד הזה, זה נתקלת בוא בהתחלה:
הוא מתסכל עליך ואומר "היי אני זוכר אותך, אתה הילד ההוא שלא רואה לאן הוא הולך!" וצוחק עליך..
מה תעשה? איך תגיב?
אדם:
עם אתה רוצה לדעת פנה עליי בפרטי.. לא באלי לספר פה..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
פיפלאפ משתמש במערבולת שחוסמת את מפולת הסלעים ואז שולח אותה ישירות לפניו של אוניקס!
אוניקס מתעצבן ומטיס זנב בזרל ענקי שפוגע חזק בפיפלאפ.. אך פיפלאפ לא מוותר הוא תופס לו חזק בזנב ועולה עליו..
מה תעשה?
מארק:
"מממ.. טיילו, אני חושב שאני יודע במי אני ישתמש" אומר ג'ייסון בבטחון ומוציא את נוקטאול, הוא שולח את נוקטאול לאס אווירי!
מה תעשה?
רן:
הוא לוחץ לך את היד ואומר בחיוך "גם בשבילי זה היה קרב מצויין, אך מצטער לו אוכל להצטרף עליך בשלב הזה של המסע.." אתה שואל אותו מה הסיבה והוא עונה במן דסקרתיות
"יש כמה דברים שאני חייב לעשות קודם לכן, אבל אני בטוח שעוד נפגש ובפעם הבאה אני ינצח אותך!" ומסיים בחיוך..
מה תעשה? איך תמשיך?