Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 88 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1308
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    דיפ:
    פרסיאן תוקף את בזנב ברזל חזק שמעיף את גרבלר לאחור, גרבלר חוזר הוא הפעם משתמש בכדור ג'יירו..
    אבל פרסיאן שוב משתמש בזנב ברזל שמעיף את גרבלר שמאלה היישר לתוך סלע גדול!
    גרבלר נראה מטושטש, הוא חטף מכה חזקה ולא מסוגל עוד להמשיך.. הוא מנסה לקום ועומד על רגליו בקושי..
    הוא עושה צעד אחד ואז נופל ומתעלף!
    מה תעשה?

יגאל:

צ'רמנדר מנסה להתחמק אבל אין לו זמן, הוא תוקף בהלביור, הלהביור מתנגש במכת הברק ויוצר פיצוץ חזק שפוגע קשה בשני הפוקימונים!
    שני הפוקימונים עייפים כבר מהקרב, צ'רמנדר קם ראשון ואלאקיד עדיין על הרצפה..
    מה תעשה?

רן:

טרטוייג משתמש במתקפה מהירה בשביל לחמוק, הוא זז ממקום למקום וכך מונע מעלים לפגוע בוא.. לפתע הוא רץ לעבר צ'רמיליון תופס אותו ברגע לא מוכן מתנגש בוא בחזקה, צ'רמיליון נחבט קשה אך ליפני שנופל הוא מנחית בטרטוייג מתקפת ציפורן דרקון מטווח-0 ישירות לראשו.. שני הפוקימונים נופלים על הזירה וניראה שהם לא יכולים להלחם!
    לאחר כמה שניות טרטוייג מתחיל לזוז, הוא בקושי נעמד על רגליו אך לבסוף מצליח וזוכה לנצחון בקרב..
    מה תעשה? איך תגיב?

מארק:

טוטודייל מחייך עליך, הוא מסמן לך שהוא נהנה ליהיות השותף שלך ולנצח איתך בקרבות.. אתה חוזר לישון ונעשה קצת קר, השעה שלוש לפנות בוקר ונשארו 4 שעות שינה בסה"כ..
    למחרת בבוקר אתם קמים, אתה קם עייף ותשוש מהקרב של אמצע הלילה.. ג'ייסון כבר מוכן ומאורגן הוא משתוקק כבר להתחיל!
    הוא שואל עם זה יהיה בסדר עם תעשו קרב של שתי פוקימונים נגד שני פוקימונים!
    איך תגיב?
    אני אומר לצ'רמנדר לתקוף מהר בלהביור ואחר כך בשריטות

2. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:[/B][/U]
    טוטודייל מחייך עליך, הוא מסמן לך שהוא נהנה ליהיות השותף שלך ולנצח איתך בקרבות.. אתה חוזר לישון ונעשה קצת קר, השעה שלוש לפנות בוקר ונשארו 4 שעות שינה בסה"כ..
    למחרת בבוקר אתם קמים, אתה קם עייף ותשוש מהקרב של אמצע הלילה.. ג'ייסון כבר מוכן ומאורגן הוא משתוקק כבר להתחיל!
    איך תגיב?
    "כן! אני אשמח!" אני אומר.
    אני לוקח בקבוק/כוס מים, שופך לי על הפרצוף, מתנגב, ואומר "עכשיו כשאני רענן, אני מוכן לקרב יותר מתמיד! צא טיילו!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מצטער שלא ההיתי פה כל היום, ההיתי (ועדיין) מבואס לאללה, אז לא היה לי חשק לעשות כלום!

[
    לי:
    הצ'ימצ'אר שלך משתמש בחיפרה מצליח להתחמק מההתקפה של הצ'ימצ'אר של ניב, הוא יוצא מאחורי הצ'ימצ'אר של ניב ותוקף בשריטה חזקה, חובט בפניו של הצ'ימצ'אר של ניב שוב ושוב..
    אל לפתע הצ'ימצ'אר של ניב מתחמק ותוקף בגלגל להבה חזק מטווח אפס שפוגע בצ'ימצ'אר שלך ישירות,
    ואז הוא מזנק לאוויר ומתכוון להמטיר על הצ'ימצ'אר שלך גחלת!
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק בחפירה ואז תפתיע אותו בגלגל להבה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    מצטער שלא ההיתי פה כל היום, ההיתי (ועדיין) מבואס לאללה, אז לא היה לי חשק לעשות כלום!

אדם:
    אתה רץ לך אחריו ולפתע הוא נעלם מין העין שלך.. אתה ממשיך לרוץ ורואה ירידה עמוקה למטה לעבר דרך 002.. אתה עוצר ברגע האחרון וכמעט נופל!
    אתה מסתכל על דרך 002 מלמעה, היא נראת מהידמה, נוף מדברי יפיפה.. אתה יורד למטה בזהירות רבה..
    ואתה לפתע רואה חבורת אבנים גדולה, אתה עולה עליה במטרה ליראות יותר טוב את הסביבה..
    אך פתע היא מתרוממת, זה אוניקס:הוא התעצבן על זה שהערת אותו משנתו, והוא תוקף אותם ב"מפולת סלעים"! (Rock slide למקרא שלא תדע)
    מה תעשה?

מצטער על שגיאות הכתיב, פשוט כתבתי בלי חשק..
    מה קרה אחי חברה שלך עזבה אותך?
    -------------------------------
    'מה זה'
    אני קופץ מהר ואוניקס ומשחרר את פיפלאפ ואומר
    "פיפלאפ מהר תשתמש במערבולת ותשלב אותה עם קרן בועות קדימה!"

5. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    דיפ:
    פרסיאן תוקף את בזנב ברזל חזק שמעיף את גרבלר לאחור, גרבלר חוזר הוא הפעם משתמש בכדור ג'יירו..
    אבל פרסיאן שוב משתמש בזנב ברזל שמעיף את גרבלר שמאלה היישר לתוך סלע גדול!
    גרבלר נראה מטושטש, הוא חטף מכה חזקה ולא מסוגל עוד להמשיך.. הוא מנסה לקום ועומד על רגליו בקושי..
    הוא עושה צעד אחד ואז נופל ומתעלף!
    מה תעשה?

יגאל:

צ'רמנדר מנסה להתחמק אבל אין לו זמן, הוא תוקף בהלביור, הלהביור מתנגש במכת הברק ויוצר פיצוץ חזק שפוגע קשה בשני הפוקימונים!
    שני הפוקימונים עייפים כבר מהקרב, צ'רמנדר קם ראשון ואלאקיד עדיין על הרצפה..
    מה תעשה?

רן:

טרטוייג משתמש במתקפה מהירה בשביל לחמוק, הוא זז ממקום למקום וכך מונע מעלים לפגוע בוא.. לפתע הוא רץ לעבר צ'רמיליון תופס אותו ברגע לא מוכן מתנגש בוא בחזקה, צ'רמיליון נחבט קשה אך ליפני שנופל הוא מנחית בטרטוייג מתקפת ציפורן דרקון מטווח-0 ישירות לראשו.. שני הפוקימונים נופלים על הזירה וניראה שהם לא יכולים להלחם!
    לאחר כמה שניות טרטוייג מתחיל לזוז, הוא בקושי נעמד על רגליו אך לבסוף מצליח וזוכה לנצחון בקרב..
    מה תעשה? איך תגיב?

מארק:

איך תגיב?
    "מקסים , תגמור כבר את הקרב. אין לי את כל היום בשבילך." אני אומר ומתיישב כדי לראות את הקרב של מקסים.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

6. משתמש מנוסה
    רן:[/B][/U]
    מה תעשה? איך תגיב?
    "יופי טרטויג הניצחון הראשון שלנו נלחמת מעולה עכשיו מגיע לך לנוח קדימה חזור" אני מחזיר אותו והולך אל המאמן שנלחמתי נגדו "הקרב היה מעולה אשמח אם תיהיה השותף שלי למסע"

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    יגאל:
    צ'רמנדר רץ במהירות לעבר אלאקיד, הוא משתמש בלהביור שפוגע באלאקיד חזק, אלאקיד כבר אינו מסוגל עוד להלחם, צ'רמנדר הוא המנצח בקרב!
    המאמן מחזיר את אלאקיד לפוקדור ואומר לך "הסכם זה הסכם, כך הוא שלך!" ונותן לך את הפוקדור של אלאקיד..
    ואז הוא הולך לדרכו וצועק לך "אתה עוד תשמע מימני!".. אתה מאושר ושמח על הנצחון בקרב, "מגיע לצ'רמנדר כל הכבוד" אתה חושב לעצמך ומחייך עליו!
    מה תעשה? איך תגיב?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אני יעדכן את אלאקיד ואת המתפות שלו בכל רגע..

לי:

לך אני יכתוב צ'ימצ'אר, ושאני ירצה להגיד את שלו אני יכתוב הצ'ימצ'אר של ניב
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    צ'ימצ'אר מנסה להתחמק, אבל צ'ימצ'אר של ניב מספיק בשביל לפגוע בגחלת על צ'ימצ'אר.. צ'ימצ'אר נחוש להוכיח לך שהוא יותר טוב, הוא קם בזריזות על רגליו ותוקף בגלגל להבה!
    הצ'ימצ'אר של ניב מנסה להתחמק על לא מצליח ונפגע מגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר...
    לפתע הצ'ימצ'אר של ניב נעלם הוא השתמש בחפירה ואינך יודע היכן הוא יצוץ!
    מה תעשה?

דיפ:
    מקסים צוחק ואומר "מתלהב אה? חחח חכה תראה איזה ביצוע" ליירון משתמש בהלביור ואוקטלרי בסילון אקווה, נוצר עשן בקרב שמקשה על השניים לראות..
    לפתע ליירון מגיח בראש ברזל, אך אוקטילרי מתחמק.. הוא ונתפס על ליירון, ליירון מנסה לנער אותו אך אוקטילרי שולח אוקטזוקה מטווח אפס ומסיים את הקרב!
    מקסים שולח פוקדור ותופס את ליירון.. ואז שואל בחיוך "נו איך המהלך???" "יאללה בוא נמשיך חם פה לאללה אני נצלע!" הוא אומר ומנגב את מצחו מזיעה..
    אתם ממשיכים קדימה וככה חולפת לה שעה, לפתע אתה רואה את הילד הזה, זה נתקלת בוא בהתחלה:
    הוא מתסכל עליך ואומר "היי אני זוכר אותך, אתה הילד ההוא שלא רואה לאן הוא הולך!" וצוחק עליך..
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    עם אתה רוצה לדעת פנה עליי בפרטי.. לא באלי לספר פה..
    פיפלאפ משתמש במערבולת שחוסמת את מפולת הסלעים ואז שולח אותה ישירות לפניו של אוניקס!
    אוניקס מתעצבן ומטיס זנב בזרל ענקי שפוגע חזק בפיפלאפ.. אך פיפלאפ לא מוותר הוא תופס לו חזק בזנב ועולה עליו..
    מה תעשה?

מארק:

"מממ.. טיילו, אני חושב שאני יודע במי אני ישתמש" אומר ג'ייסון בבטחון ומוציא את נוקטאול, הוא שולח את נוקטאול לאס אווירי!
    מה תעשה?

רן:
    הוא לוחץ לך את היד ואומר בחיוך "גם בשבילי זה היה קרב מצויין, אך מצטער לו אוכל להצטרף עליך בשלב הזה של המסע.." אתה שואל אותו מה הסיבה והוא עונה במן דסקרתיות
    "יש כמה דברים שאני חייב לעשות קודם לכן, אבל אני בטוח שעוד נפגש ובפעם הבאה אני ינצח אותך!" ומסיים בחיוך..
    מה תעשה? איך תמשיך?

.

8. משתמש מנוסה
    רן:
    הוא לוחץ לך את היד ואומר בחיוך "גם בשבילי זה היה קרב מצויין, אך מצטער לו אוכל להצטרף עליך בשלב הזה של המסע.." אתה שואל אותו מה הסיבה והוא עונה במן דסקרתיות
    "יש כמה דברים שאני חייב לעשות קודם לכן, אבל אני בטוח שעוד נפגש ובפעם הבאה אני ינצח אותך!" ומסיים בחיוך..
    מה תעשה? איך תמשיך?
    [/QUOTE]

"אוקיי היה מאוד נחמד להכיר אותך" אני עונה לו וממשיך במסעי
    "אני צריך פוקימון חדש לצוות" אני אומר ומחפש בשדות פוקימונים פראיים

9. משתמש מנוסה
    אדם:
    פיפלאפ משתמש במערבולת שחוסמת את מפולת הסלעים ואז שולח אותה ישירות לפניו של אוניקס!
    אוניקס מתעצבן ומטיס זנב בזרל ענקי שפוגע חזק בפיפלאפ.. אך פיפלאפ לא מוותר הוא תופס לו חזק בזנב ועולה עליו..
    מה תעשה?

"כל הכבוד פיפלאפ עכשיו תשתמש בקרן בועות לראש של אוניקס ואז תמשתמש במערבולת קדימה!"

10. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~

מארק:

"מממ.. טיילו, אני חושב שאני יודע במי אני ישתמש" אומר ג'ייסון בבטחון ומוציא את נוקטאול, הוא שולח את נוקטאול לאס אווירי!
    מה תעשה?
    "טיילו, תשתמש בצוות כפול שיעזור לך להתחמק, ואז תמשיך במתקפת כנף!"

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל:
    צ'רמנדר רץ במהירות לעבר אלאקיד, הוא משתמש בלהביור שפוגע באלאקיד חזק, אלאקיד כבר אינו מסוגל עוד להלחם, צ'רמנדר הוא המנצח בקרב!
    המאמן מחזיר את אלאקיד לפוקדור ואומר לך "הסכם זה הסכם, כך הוא שלך!" ונותן לך את הפוקדור של אלאקיד..
    ואז הוא הולך לדרכו וצועק לך "אתה עוד תשמע מימני!".. אתה מאושר ושמח על הנצחון בקרב, "מגיע לצ'רמנדר כל הכבוד" אתה חושב לעצמך ומחייך עליו!
    מה תעשה? איך תגיב?

אני יעדכן את אלאקיד ואת המתפות שלו בכל רגע..

לי:

צ'ימצ'אר מנסה להתחמק, אבל צ'ימצ'אר של ניב מספיק בשביל לפגוע בגחלת על צ'ימצ'אר.. צ'ימצ'אר נחוש להוכיח לך שהוא יותר טוב, הוא קם בזריזות על רגליו ותוקף בגלגל להבה!
    מה תעשה?

דיפ:
    מקסים צוחק ואומר "מתלהב אה? חחח חכה תראה איזה ביצוע" ליירון משתמש בהלביור ואוקטלרי בסילון אקווה, נוצר עשן בקרב שמקשה על השניים לראות..
    לפתע ליירון מגיח בראש ברזל, אך אוקטילרי מתחמק.. הוא ונתפס על ליירון, ליירון מנסה לנער אותו אך אוקטילרי שולח אוקטזוקה מטווח אפס ומסיים את הקרב!
    מקסים שולח פוקדור ותופס את ליירון.. ואז שואל בחיוך "נו איך המהלך???" "יאללה בוא נמשיך חם פה לאללה אני נצלע!" הוא אומר ומנגב את מצחו מזיעה..
    אתם ממשיכים קדימה וככה חולפת לה שעה, לפתע אתה רואה את הילד הזה, זה נתקלת בוא בהתחלה:
    הוא מתסכל עליך ואומר "היי אני זוכר אותך, אתה הילד ההוא שלא רואה לאן הוא הולך!" וצוחק עליך..
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    מה תעשה?

מארק:

מה תעשה?

רן:
    מה תעשה? איך תמשיך?
    אני אומר לצ'רמנדר כל הכבור ואחר כך ממשיך בדרכי למכון הראשון

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    רן:
    אתה ממשיך בדרכך ורואה שנעצרת, ההמשך סבוך עצים שיחים ועוד צמחים.. אתה מחליט ללכת ביניהם מבלי לראות ממש את הדרך... לפתע אתה נופל, מתגלגל למטה ונחבט קלות פה ושם.. אחריי שאתה קם ומתנקה קצת מהחול אתה רואה שאתה בתור מדבר! אתה מסתכל במפה ורואה שעכשיו הגעת לדרך 002...
    אתה מתפאל מהנוף וממשיך בדרכך לעיר סטון-וויל אך לפתע עוצר אותך סקורפי עצבני:
    נראה כאילו הוא לא אוהב מסיגי גבול, והוא תוקף אותך בפצצת רפש!
    מה תעשה?

אדם:
    פיפלאפ מתפס בזריזות על גבו של אוניקס ותוך כדי תוקף בקרן בועות.. אוניקס מעיף אותו מעליו גבוה לאוויר, קושר אותו היטב בזנב ומשתמש בחנק!!!
    פיפלאפ ניראה חסר עונים.. אתה חייב לתת לו הוראה במהירות אחרת זה יגמר בהפסד כואב
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה הולך לך בדרכך על העיר סטון וויל.. לפתע אתה מגיע לדרך 002 אך יש ירידה חדה ותלולה במרכז.. אתה מוציא את באטרפרי, תופס לו ברגליים ואומר עליו להוריד אותך למטה..
    תוך כדי שאתה באוויר אתה מסתכל איזה מגניב זה לעוף ואיזה נוף מדברי ויפה אתה עובר עכשיו!
    אתה מגיע למטה ורואה שם המון ג'יודודים: נראה הם עושים משהוא.. אתה סקרן לדעת ומנסה להתקרב קצת..
    אך אחד הג'יודודים שם לב עליך והוא קופץ על באטרפרי עם אגרוף ממוקד!
    מה תעשה?

לי:

צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ומחפש את הצ'ימצ'אר של ניב, אתם לא יודעים מה הולך שם אך לפתע אתם שומעים רעידה חזקה!
    צ'ימצ'אר שלך תקף את צ'ימצ'אר של ניב בגחלת, אך מכוון שזה באדמה גם שלך נפגע מהצפיפות.. צ'ימצ'אר של ניב יוצא מן האדמה מהר, הוא מזנק לאוויר ושולח להביור לחורים של החפירה!
    הלהביור פוגע בצ'ימצ'אר שלך היטב..
    מה תעשה?

מארק:
    טיילו משתמש באס צוות כפול ונוקטאול נעצר... הוא מסתובב במקום ומשתמש בסופה שמעיפה את כל הכפילים, ומשאירה אותו עם טיילו לבד ואז הוא משתמש בנגיחת זן וטיילו במתקפת כנף.. נוצר עדף חזק!!
    נוקטאול שולח קרן בלבול שמתקרב לטיילו בזריזות, עם זה יפגע בוא הקרב יהיה הרבה יותר קשה!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:

מה תעשה?

[/B]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בחפירה ואם תמצא את הצ'ימצ'אר שלו תשתמש בגחלת עליו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    אדם:
    פיפלאפ מתפס בזריזות על גבו של אוניקס ותוך כדי תוקף בקרן בועות.. אוניקס מעיף אותו מעליו גבוה לאוויר, קושר אותו היטב בזנב ומשתמש בחנק!!!
    פיפלאפ ניראה חסר עונים.. אתה חייב לתת לו הוראה במהירות אחרת זה יגמר בהפסד כואב
    מה תעשה?
    "פיפלאפ תשתמש בקרן בועות על ראשו של אוניקס ואז מערבולת קדימה!"
    'אני מקווה שזה יצליח האוניקס הזה קשוח' אחשוב לעצמי בדאגה

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בחפירה ואם תמצא את הצ'ימצ'אר שלו תשתמש בגחלת עליו"
    ששמתי לך עדכון בעדכונים של כולם! וכל הכבוד שאתה מעתיק רק אעת העדכון שלך.. זה עושה לי עבודה הרבה יותר פשוטה!

.

עמוד 14 מתוך 88 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •