Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 88 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [U]
    לי:

צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ומחפש את הצ'ימצ'אר של ניב, אתם לא יודעים מה הולך שם אך לפתע אתם שומעים רעידה חזקה!
    צ'ימצ'אר שלך תקף את צ'ימצ'אר של ניב בגחלת, אך מכוון שזה באדמה גם שלך נפגע מהצפיפות.. צ'ימצ'אר של ניב יוצא מן האדמה מהר, הוא מזנק לאוויר ושולח להביור לחורים של החפירה!
    הלהביור פוגע בצ'ימצ'אר שלך היטב..
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תתאוש וצא מהבור מהר.אז תשתמש בצעקה ולהביור על הצ'ימצ'אר של ניב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    [QUOTE]
    רן:
    אתה ממשיך בדרכך ורואה שנעצרת, ההמשך סבוך עצים שיחים ועוד צמחים.. אתה מחליט ללכת ביניהם מבלי לראות ממש את הדרך... לפתע אתה נופל, מתגלגל למטה ונחבט קלות פה ושם.. אחריי שאתה קם ומתנקה קצת מהחול אתה רואה שאתה בתור מדבר! אתה מסתכל במפה ורואה שעכשיו הגעת לדרך 002...
    אתה מתפאל מהנוף וממשיך בדרכך לעיר סטון-וויל אך לפתע עוצר אותך סקורפי עצבני:
    נראה כאילו הוא לא אוהב מסיגי גבול, והוא תוקף אותך בפצצת רפש!
    מה תעשה?
    "שיטט" אני אומר לעצמי וקופץ לצד השני כדי להתחמק מהמתקפה של סקורפיו
    "קדימה רטויג צא החוצה תשתמש במתקפה מהירה וישר בעלי תער"

3. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    טיילו משתמש באס צוות כפול ונוקטאול נעצר... הוא מסתובב במקום ומשתמש בסופה שמעיפה את כל הכפילים, ומשאירה אותו עם טיילו לבד ואז הוא משתמש בנגיחת זן וטיילו במתקפת כנף.. נוצר עדף חזק!!
    נוקטאול שולח קרן בלבול שמתקרב לטיילו בזריזות, עם זה יפגע בוא הקרב יהיה הרבה יותר קשה!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "טיילו, תתחמק, אתה יותר מהיר ממנו! תשתמש באס אווירי מהיר שיתפוס אותו לא מוכן!"

4. משתמש סופר ספאמר
    רן:
    אתה ממשיך בדרכך ורואה שנעצרת, ההמשך סבוך עצים שיחים ועוד צמחים.. אתה מחליט ללכת ביניהם מבלי לראות ממש את הדרך... לפתע אתה נופל, מתגלגל למטה ונחבט קלות פה ושם.. אחריי שאתה קם ומתנקה קצת מהחול אתה רואה שאתה בתור מדבר! אתה מסתכל במפה ורואה שעכשיו הגעת לדרך 002...
    אתה מתפאל מהנוף וממשיך בדרכך לעיר סטון-וויל אך לפתע עוצר אותך סקורפי עצבני:
    נראה כאילו הוא לא אוהב מסיגי גבול, והוא תוקף אותך בפצצת רפש!
    מה תעשה?

אדם:
    פיפלאפ מתפס בזריזות על גבו של אוניקס ותוך כדי תוקף בקרן בועות.. אוניקס מעיף אותו מעליו גבוה לאוויר, קושר אותו היטב בזנב ומשתמש בחנק!!!
    פיפלאפ ניראה חסר עונים.. אתה חייב לתת לו הוראה במהירות אחרת זה יגמר בהפסד כואב
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה הולך לך בדרכך על העיר סטון וויל.. לפתע אתה מגיע לדרך 002 אך יש ירידה חדה ותלולה במרכז.. אתה מוציא את באטרפרי, תופס לו ברגליים ואומר עליו להוריד אותך למטה..
    תוך כדי שאתה באוויר אתה מסתכל איזה מגניב זה לעוף ואיזה נוף מדברי ויפה אתה עובר עכשיו!
    אתה מגיע למטה ורואה שם המון ג'יודודים: נראה הם עושים משהוא.. אתה סקרן לדעת ומנסה להתקרב קצת..
    אך אחד הג'יודודים שם לב עליך והוא קופץ על באטרפרי עם אגרוף ממוקד!
    מה תעשה?

לי:

צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ומחפש את הצ'ימצ'אר של ניב, אתם לא יודעים מה הולך שם אך לפתע אתם שומעים רעידה חזקה!
    צ'ימצ'אר שלך תקף את צ'ימצ'אר של ניב בגחלת, אך מכוון שזה באדמה גם שלך נפגע מהצפיפות.. צ'ימצ'אר של ניב יוצא מן האדמה מהר, הוא מזנק לאוויר ושולח להביור לחורים של החפירה!
    הלהביור פוגע בצ'ימצ'אר שלך היטב..
    מה תעשה?

מארק:
    טיילו משתמש באס צוות כפול ונוקטאול נעצר... הוא מסתובב במקום ומשתמש בסופה שמעיפה את כל הכפילים, ומשאירה אותו עם טיילו לבד ואז הוא משתמש בנגיחת זן וטיילו במתקפת כנף.. נוצר עדף חזק!!
    נוקטאול שולח קרן בלבול שמתקרב לטיילו בזריזות, עם זה יפגע בוא הקרב יהיה הרבה יותר קשה!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לבאטרפרי לחמוק ואחר כך לתקוף באס אווירי

5. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    יגאל:
    צ'רמנדר רץ במהירות לעבר אלאקיד, הוא משתמש בלהביור שפוגע באלאקיד חזק, אלאקיד כבר אינו מסוגל עוד להלחם, צ'רמנדר הוא המנצח בקרב!
    המאמן מחזיר את אלאקיד לפוקדור ואומר לך "הסכם זה הסכם, כך הוא שלך!" ונותן לך את הפוקדור של אלאקיד..
    ואז הוא הולך לדרכו וצועק לך "אתה עוד תשמע מימני!".. אתה מאושר ושמח על הנצחון בקרב, "מגיע לצ'רמנדר כל הכבוד" אתה חושב לעצמך ומחייך עליו!
    מה תעשה? איך תגיב?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אני יעדכן את אלאקיד ואת המתפות שלו בכל רגע..

לי:

לך אני יכתוב צ'ימצ'אר, ושאני ירצה להגיד את שלו אני יכתוב הצ'ימצ'אר של ניב
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    צ'ימצ'אר מנסה להתחמק, אבל צ'ימצ'אר של ניב מספיק בשביל לפגוע בגחלת על צ'ימצ'אר.. צ'ימצ'אר נחוש להוכיח לך שהוא יותר טוב, הוא קם בזריזות על רגליו ותוקף בגלגל להבה!
    הצ'ימצ'אר של ניב מנסה להתחמק על לא מצליח ונפגע מגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר...
    לפתע הצ'ימצ'אר של ניב נעלם הוא השתמש בחפירה ואינך יודע היכן הוא יצוץ!
    מה תעשה?

דיפ:
    מקסים צוחק ואומר "מתלהב אה? חחח חכה תראה איזה ביצוע" ליירון משתמש בהלביור ואוקטלרי בסילון אקווה, נוצר עשן בקרב שמקשה על השניים לראות..
    לפתע ליירון מגיח בראש ברזל, אך אוקטילרי מתחמק.. הוא ונתפס על ליירון, ליירון מנסה לנער אותו אך אוקטילרי שולח אוקטזוקה מטווח אפס ומסיים את הקרב!
    מקסים שולח פוקדור ותופס את ליירון.. ואז שואל בחיוך "נו איך המהלך???" "יאללה בוא נמשיך חם פה לאללה אני נצלע!" הוא אומר ומנגב את מצחו מזיעה..
    אתם ממשיכים קדימה וככה חולפת לה שעה, לפתע אתה רואה את הילד הזה, זה נתקלת בוא בהתחלה:
    הוא מתסכל עליך ואומר "היי אני זוכר אותך, אתה הילד ההוא שלא רואה לאן הוא הולך!" וצוחק עליך..
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    עם אתה רוצה לדעת פנה עליי בפרטי.. לא באלי לספר פה..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פיפלאפ משתמש במערבולת שחוסמת את מפולת הסלעים ואז שולח אותה ישירות לפניו של אוניקס!
    אוניקס מתעצבן ומטיס זנב בזרל ענקי שפוגע חזק בפיפלאפ.. אך פיפלאפ לא מוותר הוא תופס לו חזק בזנב ועולה עליו..
    מה תעשה?

מארק:

"מממ.. טיילו, אני חושב שאני יודע במי אני ישתמש" אומר ג'ייסון בבטחון ומוציא את נוקטאול, הוא שולח את נוקטאול לאס אווירי!
    מה תעשה?

רן:
    הוא לוחץ לך את היד ואומר בחיוך "גם בשבילי זה היה קרב מצויין, אך מצטער לו אוכל להצטרף עליך בשלב הזה של המסע.." אתה שואל אותו מה הסיבה והוא עונה במן דסקרתיות
    "יש כמה דברים שאני חייב לעשות קודם לכן, אבל אני בטוח שעוד נפגש ובפעם הבאה אני ינצח אותך!" ומסיים בחיוך..
    מה תעשה? איך תמשיך?

"אני לא רואה לאן אני מסתכל? פעם שנייה שאתה נתקל בי!" אני אומר בכעס.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    קודם כל וליפני הכל:
    Behappy - אני מעניק לך פרס ראשון במשחק על: התמדה ועקביות, כתיבה נכונה וטובה, גילוי השקעה ויצרתיות!
    PokeStyle - אפילו שאתה יחסית לרשומים מהחדשים פה.. אתה הכי קרוב לפרס, יש לך את התגובות הכי טובות פה בתכלס...
    monster - אתה מראה שיפור ביצירתיות, ואתה תמיד מגיב או ראשון או שני, אין פעם שלא... תמשיך ככה ואתה גם בדרך!

עכשיו לעדכון:

רן:

אתה מצליח לזוז בקושי מהמתקפה של סקורפי, הוא ממשיך לתקפוף ללא הרף, כמו ממטרה של פצצת רפש!
    טרטוייג יוצא במתקפה מהירה, סופג כמה מכות אך מצליח לעצור את סקורפי, לאחר מכן תוקף במתקפת עלי תער..
    סקורפי נחבל קצת אך מצליח לחמוק אל מאחורי סלע שהיה שם, אתה וטרטוייג מחכים.. אתה חושב לעצמך "מאיפה הוא התקוף ימינה או שמאלה?!"
    ואז ברגע אחד הוא מזק על הסלע ותוקף מלמעה בעוקץ רעל שמפתיע אתכם ופוגע ישירות בטרטוייג, זה לא טוב טרטוייג חלש להתקפות רעל ראינו את זה בפעם שעברה עם הוורמפל!
    מה תעשה?

אדם:

פיפלאפ נחנק מכאבים ואוניקס לא מרפא, פיפלאף משתמש בקרן בועות לכל עבר פוגע ברצוף של אוניקס ואוניקס משחרר קצת אחיזה, פיפלאפ מצליך להשתחחר ותוקף במערבולת הכי חזקה שהוא יכול!!
    זו הייתה המערבולת הכי עצמתית שראית, אוניקס נפגע חזק.. אוניקס יוצא לעוד זנב ברזל ופיפלאפ מתחמק, אך אוניקס לא מפסיק הוא משתמש בהחמצה כדי לעשות סיבוב ולקחת תנופה..
    ופוגע בזנב ברזל עוד יותר חזק ישירות בפיפלפ המסכן!
    אוניקס משתמש בנשימת דרקון, ופיפלאפ נאבק בוא בכל זאת הוא משתמש בקרן בועות שכל רגע נחלשת ליד נשימת הדרקון של אוניקס..
    אתה לא יכול לשבת מהצד, אתה צועק לפיפלאפ "קדימממה אתה יכווול!!!" פיפלאפ שומע את זה ולפתע קרן הבועות מתחילה להתחזק וליהיות מהירה יותר!
    פיפלאפ מתחיל לזהור, בזוהר לבן ובוהק שכזה.. הוא ולפתע הוא ניהיה לבן לגמריי ואז הצורה של פיפלאפ מתחילה להשתנות!
    הוא התפתח לפרינפלאפ:
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    עוד מעט אעדכן את פרינפלאפ ואת הסט החדש שלו!

לי:

אחי אין לו צעקה, אני יראה איך אני יכול לשלב את זה במה שאמרת אבל בפעם הבאה אל תמציא התקפות..
    צ'ימצ'אר יוצא במהירות מהבור, הוא נראה להוט במיוחד, הוא צועק "צ'ימצ'אר!!" בעצבנות רבה ואז תוקף בלהביור, אך זה לא היה עוד להביור.. הלהביור הזה היה הלהביור מהכי חזקים שראית איי פעם!
    צ'ימצ'אר של ניב מנסה להגן על עצמו בגלגל להבה אך לא הצליח לעמוד בלהביור ונחבט חזק מידי.. צ'ימצ'אר של ניב לא מסוגל להלחם יותר ואתה ניצחת בקרב.
    אך הצ'ימצ'אר שלך לא עוצר הוא ממשיך לתקוף שוב ושוב ושואג לכל עבר!
    מה תעשה?

דיפ:

"חהחהחה" הוא צוחק לך בפנים, "ההיתי נלחם בך עכשיו בקרב בשמחה, אך אין לי זמן להתעסק בקרבשהוא במילא נצחון טכני לטובתי!" הוא אומר בשחצנות, מסתובב ומתחיל לצעוד לדרכו..
    מה תעשה?

יגאל:
    בטארפרי מתחמק בזריזות מג'יודוד ותוקף באס אווירי מדיוק היישר לגבו, ג'יודוד קם בזריזות ותוקף בזריקת אבנים.. באטרפרי מצליח לנווט בניהם לזמן קצר אך נחבט חזק מאחת מהם ונופל לקרקע!
    ג'יודוד מנצל את ההזדמנות ויוצא לבארטפרי שוב באגרוף ממוקד..
    מה תעשה?

מארק:
    אחי עם זה יתפוס אותו מוכן או לא זה אני מחליט.. אל תמשיך ביותר מידי פעולות..
    טיילו מצליח להתחמק ויוצא לאס אווירי מהיר במיוחד, נוקטאול מנסה גם הוא לצאת לאס אווירי אך טיילו הקדים ופגע בוא קודם!
    נוקטאול מנצל את זה שעכשיו טיילו קרוב עליו ומשתמש ברוח ומעיף ממנו את טיילו, ואז לפתע נוקטאול עולה גובה לאוויר, לוקח תנופה וצולל תוך כדי סיבוב אל טיילו במהירות עצומה!
    זאת מתקפה שמיים (sky attack השם במשחקים)
    עם טיילו לא יגיב מהר הקרב הזה היגמר!
    מה תעשה?

.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קודם כל וליפני הכל:
    Behappy - אני מעניק לך פרס ראשון במשחק על: התמדה ועקביות, כתיבה נכונה וטובה, גילוי השקעה ויצרתיות!
    PokeStyle - אפילו שאתה יחסית לרשומים מהחדשים פה.. אתה הכי קרוב לפרס, יש לך את התגובות הכי טובות פה בתכלס...
    monster - אתה מראה שיפור ביצירתיות, ואתה תמיד מגיב או ראשון או שני, אין פעם שלא... תמשיך ככה ואתה גם בדרך!

עכשיו לעדכון:

לי:

אחי אין לו צעקה, אני יראה איך אני יכול לשלב את זה במה שאמרת אבל בפעם הבאה אל תמציא התקפות..
    צ'ימצ'אר יוצא במהירות מהבור, הוא נראה להוט במיוחד, הוא צועק "צ'ימצ'אר!!" בעצבנות רבה ואז תוקף בלהביור, אך זה לא היה עוד להביור.. הלהביור הזה היה הלהביור מהכי חזקים שראית איי פעם!
    צ'ימצ'אר של ניב מנסה להגן על עצמו בגלגל להבה אך לא הצליח לעמוד בלהביור ונחבט חזק מידי.. צ'ימצ'אר של ניב לא מסוגל להלחם יותר ואתה ניצחת בקרב.
    מה תעשה?

[U]
    [/COLOR]
    מצטער לא שמתי לב
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תירגע ניצחת בקרב אתה יותר חזק מהצ'ימצ'אר של ניב"אני ניגש אל צ'ימצ'אר ומנסה לעצור אותו עם גופי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    קודם כל וליפני הכל:

עכשיו לעדכון:

רן:

אתה מצליח לזוז בקושי מהמתקפה של סקורפי, הוא ממשיך לתקפוף ללא הרף, כמו ממטרה של פצצת רפש!
    טרטוייג יוצא במתקפה מהירה, סופג כמה מכות אך מצליח לעצור את סקורפי, לאחר מכן תוקף במתקפת עלי תער..
    סקורפי נחבל קצת אך מצליח לחמוק אל מאחורי סלע שהיה שם, אתה וטרטוייג מחכים.. אתה חושב לעצמך "מאיפה הוא התקוף ימינה או שמאלה?!"
    ואז ברגע אחד הוא מזק על הסלע ותוקף מלמעה בעוקץ רעל שמפתיע אתכם ופוגע ישירות בטרטוייג, זה לא טוב טרטוייג חלש להתקפות רעל ראינו את זה בפעם שעברה עם הוורמפל!
    מה תעשה?

אדם:

פיפלאפ נחנק מכאבים ואוניקס לא מרפא, פיפלאף משתמש בקרן בועות לכל עבר פוגע ברצוף של אוניקס ואוניקס משחרר קצת אחיזה, פיפלאפ מצליך להשתחחר ותוקף במערבולת הכי חזקה שהוא יכול!!
    זו הייתה המערבולת הכי עצמתית שראית, אוניקס נפגע חזק.. אוניקס יוצא לעוד זנב ברזל ופיפלאפ מתחמק, אך אוניקס לא מפסיק הוא משתמש בהחמצה כדי לעשות סיבוב ולקחת תנופה..
    אוניקס משתמש בנשימת דרקון, ופיפלאפ נאבק בוא בכל זאת הוא משתמש בקרן בועות שכל רגע נחלשת ליד נשימת הדרקון של אוניקס..
    אתה לא יכול לשבת מהצד, אתה צועק לפיפלאפ "קדימממה אתה יכווול!!!" פיפלאפ שומע את זה ולפתע קרן הבועות מתחילה להתחזק וליהיות מהירה יותר!
    פיפלאפ מתחיל לזהור, בזוהר לבן ובוהק שכזה.. הוא ולפתע הוא ניהיה לבן לגמריי ואז הצורה של פיפלאפ מתחילה להשתנות!
    הוא התפתח לפרינפלאפ:
    מה תעשה?

לי:

מה תעשה?

דיפ:

"חהחהחה" הוא צוחק לך בפנים, "ההיתי נלחם בך עכשיו בקרב בשמחה, אך אין לי זמן להתעסק בקרבשהוא במילא נצחון טכני לטובתי!" הוא אומר בשחצנות, מסתובב ומתחיל לצעוד לדרכו..
    מה תעשה?

יגאל:
    בטארפרי מתחמק בזריזות מג'יודוד ותוקף באס אווירי מדיוק היישר לגבו, ג'יודוד קם בזריזות ותוקף בזריקת אבנים.. באטרפרי מצליח לנווט בניהם לזמן קצר אך נחבט חזק מאחת מהם ונופל לקרקע!
    מה תעשה?

מארק:
    טיילו מצליח להתחמק ויוצא לאס אווירי מהיר במיוחד, נוקטאול מנסה גם הוא לצאת לאס אווירי אך טיילו הקדים ופגע בוא קודם!
    נוקטאול מנצל את זה שעכשיו טיילו קרוב עליו ומשתמש ברוח ומעיף ממנו את טיילו, ואז לפתע נוקטאול עולה גובה לאוויר, לוקח תנופה וצולל תוך כדי סיבוב אל טיילו במהירות עצומה!
    מה תעשה?

יאי! תודה , רגע , הפרס משמש לכלי עזר במשחק או שזה סתם מראה שאתה מעריך אותי?
    ---------------------------------
    " אחח אם הוא היה נלחם בי" אני חושב ולאחר כמה שניות אני מסתכל ושואל את מקסים לאן כדאי לנו ללכת.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי BeHappy צפה בהודעה
    יאי! תודה , רגע , הפרס משמש לכלי עזר במשחק או שזה סתם מראה שאתה מעריך אותי?
    ---------------------------------
    " אחח אם הוא היה נלחם בי" אני חושב ולאחר כמה שניות אני מסתכל ושואל את מקסים לאן כדאי לנו ללכת.
    הפרס הוא מה שתרצה.. תפנה עליי בפרטי תבקש ואני יגיד לך עם זה לא נוגד את חוקי המשחק (מעטים הדברים שנוגדים את החוקים!)

.

10. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    מה תעשה?
    "טיילו, התלה ססמית על המקל ההוא שם!" אני צועק לו. "תעיף את המקל עליו בחוזקה - אחרי מתקפת שמיים היריב חסר אונים לזמן קצר, בוא ננצל את הזמן הזה!"

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    קודם כל וליפני הכל:

אדם:
    הוא התפתח לפרינפלאפ:
    מה תעשה?
    תודה רבה אחי חחח
    -------
    "כל הכבוד פריפלאפ אתה תותח! מהר תשתמש בקרן בועות כדי לבטל את נשימת הדרקון של אוניקס ואז מערבולת עוד פעם קדימה!"
    'אני חושב שאני בנאדם עם מזל,אם פיפלאפ לא היה מתפתח לפריפלאפ יכול להיות שהקרב היה נגמר או יותר גרוע מזה שפיפלאפ היה נפצע קשה' אחשוב לעצמי באנחה

12. משתמש סופר ספאמר
    קודם כל וליפני הכל:

עכשיו לעדכון:

רן:

מה תעשה?

אדם:

הוא התפתח לפרינפלאפ:
    מה תעשה?

לי:

מה תעשה?

דיפ:

מה תעשה?

יגאל:
    מה תעשה?

מארק:
    מה תעשה?
    אני מחזיר את בארטפרי ומוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף בחבטת ראש

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    אדם:
    הוספתי לפרינפלאפ מתקפה, מציע לך להסתכל כדי שתדע עם להשתמש בא ומתי..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ משתמש בקרן בועות אל נשימת הדרקון של אוניקס, הוא מצליח להחליש אותה אך נפגע קל..
    לאחר מכן פרינפלאפ משתמש במערבולת ואוניקס מגיב בזנב ברזל, זנב הברזל מנפץ אץ המערבולת ומים משפריצים לכל עבר..
    המים מקשים על אוניקס ליראות!
    מה תעשה?

דיפ:
    אתה מסתכל אל מקסים ורואה אותו בוהה וכעס רב בעיניו... לפתע הוא צועק לעברו "למה אתה הולך כי אתה מפחד אההה?!!?"
    ואז הוא עוצר ואומר "דבר ראשון, לא קוראים לי אתה קוראים לי ניב.. דבר שני אתה תצטער על הדברים שלך!"
    ואז הוא מסתכל עליך ואומר "קדימה דיפ, אירגנתי לך קרב.. תעמיד אותו במקומו!" וקורץ לך ..
    הוא מוציא מהפוקדור שלא את צ'ימצ'אר, אתה שם-לב הצ'ימצ'אר שלו נראה מוזר.. הוא לא קופצני וחייכן כמו שרוב הצ'ימצ'ארים הוא שקט ורציני כזה!
    אתה מסתכל על הפוקדורים שלך.. ניב צועק לך מהצד בחוסר סובלנות "אתה מתכוון לבחור היום??"
    מה תעשה? במי תשתמש?

יגאל:
    מרגע האחרון בארטפרי נכנס לפוקדור.. צ'רמנדר יוצא ותוקף בנגיחת ראש, ג'יודוד תוקף בגלגול..שניהם נכנסים אחד בשני ונפגעים באותה מידה!
    ג'יודוד מתאושש ראשון ומשתמש באגרוף ממוקד..
    מה תעשה?

לי:
    אתה תופס את צ'ימצ'אר חזק, הוא יורה להביור לכל עבר ובסוף הוא נרגע.. ואז אתה מסתכל לעבר ניב ואתה רואה שמביט בצ'ימצ'אר בסקרנות..
    הוא אומר לך "אפילו שנצחת מאמן שלא יודע לשלוט בפוקימון שלו עדיין מאמן עלוב.. לולה צ'ימצ'אר היה משתגע ככה אתה והוא ההיתם מפסידים.."
    והולך לדרכו, אתה מסתכל עליו ואומר לעצמך "עד כמה הילד הזה יכול ליהיות בטוח בעצמו?!"
    צ'ימצ'אר נרגע ומבקש סליחה על התנהגותו, אתה אומר לו שזה היה מדהים ושבחיים לא ראית כוח כזה...
    אתם ממשיכים בדרכים ופוגשים לפתע קקטורן: הוא תוקף בקליע זרעים!
    מה תעשה?

מארק:

טיילו מוצא ענף ומשתמש הטלה ססמית וזורק אותו על נוקטאול, נוקטאול שובר את המקל לרסיסים מבלי להתאמץ... הוא מתקדם לעבר טיילו שמנסה לברוח!
    נוקאטול כבר ממש קרוב לטיילו ולפתע טיילו שובר הצידה בשיא המהירות.. הוא נפגע מנוקטאול אבל קצת,
    נוקטאול נוחת למטה הוא מתנשם.. הוא התעייף מהמתקפה! וצריך כמה שניות לנוח..
    מה תעשה? איך תגיב?

.

14. משתמש סופר ספאמר
    אדם:
    הוספתי לפרינפלאפ מתקפה, מציע לך להסתכל כדי שתדע עם להשתמש בא ומתי..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ משתמש בקרן בועות אל נשימת הדרקון של אוניקס, הוא מצליח להחליש אותה אך נפגע קל..
    לאחר מכן פרינפלאפ משתמש במערבולת ואוניקס מגיב בזנב ברזל, זנב הברזל מנפץ אץ המערבולת ומים משפריצים לכל עבר..
    המים מקשים על אוניקס ליראות!
    מה תעשה?

דיפ:
    אתה מסתכל אל מקסים ורואה אותו בוהה וכעס רב בעיניו... לפתע הוא צועק לעברו "למה אתה הולך כי אתה מפחד אההה?!!?"
    ואז הוא עוצר ואומר "דבר ראשון, לא קוראים לי אתה קוראים לי ניב.. דבר שני אתה תצטער על הדברים שלך!"
    ואז הוא מסתכל עליך ואומר "קדימה דיפ, אירגנתי לך קרב.. תעמיד אותו במקומו!" וקורץ לך ..
    הוא מוציא מהפוקדור שלא את צ'ימצ'אר, אתה שם-לב הצ'ימצ'אר שלו נראה מוזר.. הוא לא קופצני וחייכן כמו שרוב הצ'ימצ'ארים הוא שקט ורציני כזה!
    אתה מסתכל על הפוקדורים שלך.. ניב צועק לך מהצד בחוסר סובלנות "אתה מתכוון לבחור היום??"
    מה תעשה? במי תשתמש?

יגאל:
    מרגע האחרון בארטפרי נכנס לפוקדור.. צ'רמנדר יוצא ותוקף בנגיחת ראש, ג'יודוד תוקף בגלגול..שניהם נכנסים אחד בשני ונפגעים באותה מידה!
    ג'יודוד מתאושש ראשון ומשתמש באגרוף ממוקד..
    מה תעשה?

לי:
    אתה תופס את צ'ימצ'אר חזק, הוא יורה להביור לכל עבר ובסוף הוא נרגע.. ואז אתה מסתכל לעבר ניב ואתה רואה שמביט בצ'ימצ'אר בסקרנות..
    הוא אומר לך "אפילו שנצחת מאמן שלא יודע לשלוט בפוקימון שלו עדיין מאמן עלוב.. לולה צ'ימצ'אר היה משתגע ככה אתה והוא ההיתם מפסידים.."
    והולך לדרכו, אתה מסתכל עליו ואומר לעצמך "עד כמה הילד הזה יכול ליהיות בטוח בעצמו?!"
    צ'ימצ'אר נרגע ומבקש סליחה על התנהגותו, אתה אומר לו שזה היה מדהים ושבחיים לא ראית כוח כזה...
    מה תעשה?

מארק:

טיילו מוצא ענף ומשתמש הטלה ססמית וזורק אותו על נוקטאול, נוקטאול שובר את המקל לרסיסים מבלי להתאמץ... הוא מתקדם לעבר טיילו שמנסה לברוח!
    נוקאטול כבר ממש קרוב לטיילו ולפתע טיילו שובר הצידה בשיא המהירות.. הוא נפגע מנוקטאול אבל קצת,
    נוקטאול נוחת למטה הוא מתנשם.. הוא התעייף מהמתקפה! וצריך כמה שניות לנוח..
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לצ'רמנדר לתקוף בלהביור ואחר כך שוב בנגיחת ראש

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]
    לי:
    מה תעשה?

אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק ואז מהר גלגל להבה על קקטורן"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 15 מתוך 88 ראשוןראשון ... 513141516172565 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •