אדם:
הוספתי לפרינפלאפ מתקפה, מציע לך להסתכל כדי שתדע עם להשתמש בא ומתי..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
פרינפלאפ משתמש בקרן בועות אל נשימת הדרקון של אוניקס, הוא מצליח להחליש אותה אך נפגע קל..
לאחר מכן פרינפלאפ משתמש במערבולת ואוניקס מגיב בזנב ברזל, זנב הברזל מנפץ אץ המערבולת ומים משפריצים לכל עבר..
המים מקשים על אוניקס ליראות!
מה תעשה?
דיפ:
אתה מסתכל אל מקסים ורואה אותו בוהה וכעס רב בעיניו... לפתע הוא צועק לעברו "למה אתה הולך כי אתה מפחד אההה?!!?"
ואז הוא עוצר ואומר "דבר ראשון, לא קוראים לי אתה קוראים לי ניב.. דבר שני אתה תצטער על הדברים שלך!"
ואז הוא מסתכל עליך ואומר "קדימה דיפ, אירגנתי לך קרב.. תעמיד אותו במקומו!" וקורץ לך

..
הוא מוציא מהפוקדור שלא את צ'ימצ'אר, אתה שם-לב הצ'ימצ'אר שלו נראה מוזר.. הוא לא קופצני וחייכן כמו שרוב הצ'ימצ'ארים הוא שקט ורציני כזה!
אתה מסתכל על הפוקדורים שלך.. ניב צועק לך מהצד בחוסר סובלנות "אתה מתכוון לבחור היום??"
מה תעשה? במי תשתמש?
יגאל:
מרגע האחרון בארטפרי נכנס לפוקדור.. צ'רמנדר יוצא ותוקף בנגיחת ראש, ג'יודוד תוקף בגלגול..שניהם נכנסים אחד בשני ונפגעים באותה מידה!
ג'יודוד מתאושש ראשון ומשתמש באגרוף ממוקד..
מה תעשה?
לי:
אתה תופס את צ'ימצ'אר חזק, הוא יורה להביור לכל עבר ובסוף הוא נרגע.. ואז אתה מסתכל לעבר ניב ואתה רואה שמביט בצ'ימצ'אר בסקרנות..
הוא אומר לך "אפילו שנצחת מאמן שלא יודע לשלוט בפוקימון שלו עדיין מאמן עלוב.. לולה צ'ימצ'אר היה משתגע ככה אתה והוא ההיתם מפסידים.."
והולך לדרכו, אתה מסתכל עליו ואומר לעצמך "עד כמה הילד הזה יכול ליהיות בטוח בעצמו?!"
צ'ימצ'אר נרגע ומבקש סליחה על התנהגותו, אתה אומר לו שזה היה מדהים ושבחיים לא ראית כוח כזה...
אתם ממשיכים בדרכים ופוגשים לפתע קקטורן:
הוא תוקף בקליע זרעים!
מה תעשה?
מארק:
טיילו מוצא ענף ומשתמש הטלה ססמית וזורק אותו על נוקטאול, נוקטאול שובר את המקל לרסיסים מבלי להתאמץ... הוא מתקדם לעבר טיילו שמנסה לברוח!
נוקאטול כבר ממש קרוב לטיילו ולפתע טיילו שובר הצידה בשיא המהירות.. הוא נפגע מנוקטאול אבל קצת,
נוקטאול נוחת למטה הוא מתנשם.. הוא התעייף מהמתקפה! וצריך כמה שניות לנוח..
מה תעשה? איך תגיב?