Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 88 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    אדם:
    הוספתי לפרינפלאפ מתקפה, מציע לך להסתכל כדי שתדע עם להשתמש בא ומתי..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ משתמש בקרן בועות אל נשימת הדרקון של אוניקס, הוא מצליח להחליש אותה אך נפגע קל..
    לאחר מכן פרינפלאפ משתמש במערבולת ואוניקס מגיב בזנב ברזל, זנב הברזל מנפץ אץ המערבולת ומים משפריצים לכל עבר..
    המים מקשים על אוניקס ליראות!
    מה תעשה?

סבבה אחי ראיתי :P
    ---------------------------
    "מהר פרינפלאפ תשתמש בפעימת מים ותגמור את אוניקס"
    'אחרי שפרינפלא ינצח אותו אני יתפוס את האוניקס הזה לא בגלל שהוא חזק אלה בגלל שאני צריך גם עוד חבר צוות שיהיה איתי ואני בטוח שהאוניקס הזה יעזור לי מאוד' אחשוב לעצמי באושר
    "קדימה פרינפלאפ חסל אותו" אצעק

2. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    אדם:
    הוספתי לפרינפלאפ מתקפה, מציע לך להסתכל כדי שתדע עם להשתמש בא ומתי..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ משתמש בקרן בועות אל נשימת הדרקון של אוניקס, הוא מצליח להחליש אותה אך נפגע קל..
    לאחר מכן פרינפלאפ משתמש במערבולת ואוניקס מגיב בזנב ברזל, זנב הברזל מנפץ אץ המערבולת ומים משפריצים לכל עבר..
    המים מקשים על אוניקס ליראות!
    מה תעשה?

דיפ:
    אתה מסתכל אל מקסים ורואה אותו בוהה וכעס רב בעיניו... לפתע הוא צועק לעברו "למה אתה הולך כי אתה מפחד אההה?!!?"
    ואז הוא עוצר ואומר "דבר ראשון, לא קוראים לי אתה קוראים לי ניב.. דבר שני אתה תצטער על הדברים שלך!"
    ואז הוא מסתכל עליך ואומר "קדימה דיפ, אירגנתי לך קרב.. תעמיד אותו במקומו!" וקורץ לך ..
    הוא מוציא מהפוקדור שלא את צ'ימצ'אר, אתה שם-לב הצ'ימצ'אר שלו נראה מוזר.. הוא לא קופצני וחייכן כמו שרוב הצ'ימצ'ארים הוא שקט ורציני כזה!
    אתה מסתכל על הפוקדורים שלך.. ניב צועק לך מהצד בחוסר סובלנות "אתה מתכוון לבחור היום??"
    מה תעשה? במי תשתמש?

יגאל:
    מרגע האחרון בארטפרי נכנס לפוקדור.. צ'רמנדר יוצא ותוקף בנגיחת ראש, ג'יודוד תוקף בגלגול..שניהם נכנסים אחד בשני ונפגעים באותה מידה!
    ג'יודוד מתאושש ראשון ומשתמש באגרוף ממוקד..
    מה תעשה?

לי:
    אתה תופס את צ'ימצ'אר חזק, הוא יורה להביור לכל עבר ובסוף הוא נרגע.. ואז אתה מסתכל לעבר ניב ואתה רואה שמביט בצ'ימצ'אר בסקרנות..
    הוא אומר לך "אפילו שנצחת מאמן שלא יודע לשלוט בפוקימון שלו עדיין מאמן עלוב.. לולה צ'ימצ'אר היה משתגע ככה אתה והוא ההיתם מפסידים.."
    והולך לדרכו, אתה מסתכל עליו ואומר לעצמך "עד כמה הילד הזה יכול ליהיות בטוח בעצמו?!"
    צ'ימצ'אר נרגע ומבקש סליחה על התנהגותו, אתה אומר לו שזה היה מדהים ושבחיים לא ראית כוח כזה...
    אתם ממשיכים בדרכים ופוגשים לפתע קקטורן: הוא תוקף בקליע זרעים!
    מה תעשה?

מארק:

טיילו מוצא ענף ומשתמש הטלה ססמית וזורק אותו על נוקטאול, נוקטאול שובר את המקל לרסיסים מבלי להתאמץ... הוא מתקדם לעבר טיילו שמנסה לברוח!
    נוקאטול כבר ממש קרוב לטיילו ולפתע טיילו שובר הצידה בשיא המהירות.. הוא נפגע מנוקטאול אבל קצת,
    נוקטאול נוחת למטה הוא מתנשם.. הוא התעייף מהמתקפה! וצריך כמה שניות לנוח..
    מה תעשה? איך תגיב?

"בסדר , תירגע. הוא במילא כבר שלי." אני אומר ומוציא את פרסיאן.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

3. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~

מארק:

טיילו מוצא ענף ומשתמש הטלה ססמית וזורק אותו על נוקטאול, נוקטאול שובר את המקל לרסיסים מבלי להתאמץ... הוא מתקדם לעבר טיילו שמנסה לברוח!
    נוקאטול כבר ממש קרוב לטיילו ולפתע טיילו שובר הצידה בשיא המהירות.. הוא נפגע מנוקטאול אבל קצת,
    נוקטאול נוחת למטה הוא מתנשם.. הוא התעייף מהמתקפה! וצריך כמה שניות לנוח..
    מה תעשה? איך תגיב?
    מה? לא הבנת אותי, אמרתי לטיילו להתקיף את ההתלה הססמית רק אחרי שהוא כבר מפספס את טיילו (כי הוא מתחמק), וככה הענף פוגע בנוקטאוול בזמן שהוא נח... ככה טיילו סתם נפגע... ._.
    ---
    "טיילו, טוס אילו באס אווירי המהיר והחזק ביותר שלך!"

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    מארק:
    אחי, תסתכל בדיוק מה כתבת ואיך.. כתבת לבצע הטלה ססמית סיימתי את המשפט ואז אמרת אחריי ההתקפה הוא חסר אונים.. מה אני אמור להבין מיזה?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    .טיילו באס אווירי על נוקטאול התשוש שפוגע בוא ישירות.
    ניראה כאילו הקרב נגמר.. אך פתע נוקטאול עוזר כוחות וקם על רגליו.. הוא משתמש בבלבול שפוגע ישירות בטיילו, ואז משתמש בהטלה ססמית!
    ואז נוקטאול יוצא להפלה, טיילו נלחם בוא הוא לא מוותר על נצחון ומקשה מאוד על נוקטאול..
    לבסוף הם נוחתים על האדמה, ומכיוון שטיילו הפריע לנוקטאול הוא גם נפגע, שני הפוקימונים לא מסוגלים להלחם הקרב נגמר בתיקו!
    טוטודייל ופיקצ'ו יוצאים פיקצ'ו תוקף בזנב ברזל..
    מה תעשה?

אדם:
    טוב שלא רמזת שתתפוס אותו XDD בסדר נזרום איתך..
    פרינפלאפ מנצל את ההזדמות הוא מזנק לאוויר ותוקף בפעימת מים היישר לראשו של אוניקס!
    אוניקס נופל ואינו מסוגל להלחם עוד..
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר מתחמק בקושי.. הוא עייף מהקרב הקודם, ואז הוא יוצא לגלגל להבה שפוגע קלות בקקטורן..
    קקטורן מתאושש בזריזות הוא רץ במהירות רבה לעבר צ'ימצ'אר וזז מצד לצד.. צ'ימצ'אר מבולבל והוא לא יודע מה לעשות!
    לפתע קקטורן תוקף באגרוף שאיבה חזק.. צ'ימצ'אר נפגע, הוא על הרצפה
    מה תעשה?

דיפ:
    "פרסיאן מה? בוא ניראה מה הוא שווה", הקרב מתחיל צ'ימצ'אר יוצא בחפירה, פרסיאן מתחיל לחשוש.. הוא לא רואה איפה צ'ימצ'אר נמצא!
    לפתע צ'ימצ'אר יוצא מתחכת לפרסיאן משתמש בגלגל להבה מטווח אפס שפוגע ישירות בפרסיאן!
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מגיב בלהביור, הלהביור בקושי משפיע על ג'יודוד כיוון שג'יודוד פוקימון אדמה ואבן..
    הוא מצליח לבצע את האגרוף בממוקד ופוגע ישירות בצ'רמנד, זו הייתה התקפה חזקה וניראה שצ'רמנדר נפגע חזק וג'יודוד יוצא עליו בגלגול.
    מה תעשה?

.

5. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    מה איתי אמרתה שאתה מחזיר אותי

6. משתמש מנוסה
    אדם:
    פרינפלאפ מנצל את ההזדמות הוא מזנק לאוויר ותוקף בפעימת מים היישר לראשו של אוניקס!
    מה תעשה?
    חחחח ז הייתה המטרה אחי חח תודה מת עליך :P
    -----------------------------------
    "כל הכבוד פרינפלאפ אתה גדול!" ואני רת וחמבק את פרינפלאפ
    "עכשיו פוקדור צא!"ואני זורק את הפוכדור על אוניקס ומחכה בהתרגשות לראות אם אני יתפוס אותו או לא
    'יש בזכות פרינפלאפ אני יוכל לתפוס את האוניקס הזה' אחשוב בהתרגשות

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]
    לי:
    צ'ימצ'אר מתחמק בקושי.. הוא עייף מהקרב הקודם, ואז הוא יוצא לגלגל להבה שפוגע קלות בקקטורן..
    קקטורן מתאושש בזריזות הוא רץ במהירות רבה לעבר צ'ימצ'אר וזז מצד לצד.. צ'ימצ'אר מבולבל והוא לא יודע מה לעשות!
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תתאוש ואז גחלת וגלגל להבה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    מארק:
    אחי, תסתכל בדיוק מה כתבת ואיך.. כתבת לבצע הטלה ססמית סיימתי את המשפט ואז אמרת אחריי ההתקפה הוא חסר אונים.. מה אני אמור להבין מיזה?
    ניראה כאילו הקרב נגמר.. אך פתע נוקטאול עוזר כוחות וקם על רגליו.. הוא משתמש בבלבול שפוגע ישירות בטיילו, ואז משתמש בהטלה ססמית!
    ואז נוקטאול יוצא להפלה, טיילו נלחם בוא הוא לא מוותר על נצחון ומקשה מאוד על נוקטאול..
    לבסוף הם נוחתים על האדמה, ומכיוון שטיילו הפריע לנוקטאול הוא גם נפגע, שני הפוקימונים לא מסוגלים להלחם הקרב נגמר בתיקו!
    מה תעשה?

אדם:
    מה תעשה?

לי:
    מה תעשה?

דיפ:
    "פרסיאן מה? בוא ניראה מה הוא שווה", הקרב מתחיל צ'ימצ'אר יוצא בחפירה, פרסיאן מתחיל לחשוש.. הוא לא רואה איפה צ'ימצ'אר נמצא!
    לפתע צ'ימצ'אר יוצא מתחכת לפרסיאן משתמש בגלגל להבה מטווח אפס שפוגע ישירות בפרסיאן!
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מגיב בלהביור, הלהביור בקושי משפיע על ג'יודוד כיוון שג'יודוד פוקימון אדמה ואבן..
    הוא מצליח לבצע את האגרוף בממוקד ופוגע ישירות בצ'רמנד, זו הייתה התקפה חזקה וניראה שצ'רמנדר נפגע חזק וג'יודוד יוצא עליו בגלגול.
    מה תעשה?
    "הממ.. לא טוב" אני חושב לעצמי ואומר: "פרסיאן , תשתמש עכשיו בכדור צל!" ומחכה.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי niv961 צפה בהודעה
    מה איתי אמרתה שאתה מחזיר אותי
    צודק נכון.. החל מעדכון הבא אתה בפנים!

.

10. משתמש מנוסה
    אחי תמשיך להגיב חח

11. משתמש מנוסה
    מארק:
    מה תעשה?

]
    אני מניח שהייתי צריך לכתוב להתחמק אבל חשבתי שזה ברור... מן הסתם שאם הוא רוצה לשרוד הוא יתחמק. ואז נוקאוול יתקיף אותו, יפספס, יהפוך לחסר אונים, ואז הענף יפגע בו בחוזקה...
    ----
    "טוטודייל, רוץ אילו בנשיכה! שים לב שמתקפת זנה הברזל היא מתקפה חזקה אבל איטית - תחמוק ממנה ותתקיף מאחורה בנשיכה!"

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    זהוא חזרתי לנהל את המשחק!!!
    אני מקווה שתיהיו מחוברים הרבה כי כל 4 שמגיבים אני רץ איתם, על אחריותכם..

אדם:
    אתה זורק את הפוקדור על אוניקס, הפוקדור פוגע בוא קלות ואז נפתח, הוא שולח אור אדום ששואב את אוניקס על הפוקדור..
    כולך התרגשות וציפיות.. הפוקדור מתנדנד וכולך במטח, רצות בראשך מחשבות "זה יהיה הפוקימון הראשון שתספתי?", "איך תיהיה הכימיה בנינו?" ועוד.. לפתע הפוקדור נעצר, הוא חודל להתנדנד ולפתע משמיע צליל קטן ועדין..
    תפסת אוניקס!
    מה תעשה? איך תגיב?

דיפ:
    פרסיאן מתאושש במהירות מפתיע ושולח כדור צל חדזק וממוקד שצ'ימצ'אר מתחמק מימנו בקושי!
    אתה מבחין שיש משהוא בפנים של פרסיאן שנחוש, נחוש להראות לך שהוא פוקימון מעולה..
    צ'ימצ'אר יוצא לגלגל להבה שניראה חזק ומאיים במיוחד!
    מה תעשה?

לי:

צ'ימצ'אר מנסה לקום, אתה מבחין שקשה לו מאוד.. לפתע אתה מסיט את מבטך על עבר קקטורן שטוען כדור אנרגיה!
    הוא שולח אותו במהירות וצ'ימצ'אר לא יצליח לעמוד בוא.. אך פתע אתה רואה צל גדול מעליך, מזנק משם מישהוא רכוב על ארקניין:
    הוא משתמש במהירות אקסטרים (extirmespeed בסרבי) תופס בפיו את צימצ'אר ומחלץ אותו!
    לפתע הוא יוצא על קקטורן במהירות, הוא תוקף בחבטת זעם ואז בחימום יתר ומחסל אותו תוך שניות...
    הוא שואל אותך בחיוך "תגיד את בסדר?!"
    מה תעשה?

מארק:
    תשמע אחי.. זה לא עובד ככה, אני מחליט מה פוגע מה לא מה איטי מה לא.. עם אני נגיד יכתוב שזה פוגע מה תגיד שהיא איטית! אני מציב את התנאים אתה מסתדר איתם ומשתמש בהם כדי להתקדם.. אתה מבין?
    למשל עכשיו שכתבת שהיא איטית נגיד וריציתי (ולא רציתי) לכתוב שזה פוגע בך אני יוצא טמבל כי כתבת שזה איטי אז כאילו אני בא לרעתך.. אל תעשה את זה!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל ופיקצ'ו רצים אחד לשני במהירות.. טוטודייל מתחמק מזנב הברזל של פיקצ'ו ותופס את זנבו בנשיכה!
    פיקצ'ו לא נשר חייב.. הוא עומד במקום ותוקף במכת ברק, טוטודייל שהיה תפוס בזנבו נפגע חזק וישירות ממכת ברק..
    טוטודייל הושפע חזק ממכת הברק בעקבות היותו פוקימון מים אך הוא נעמד על רגליו, ומוכן לקבל את הפקודות הבאות ממך..
    מה תעשה? איך תגיב?

ניב: (הנה לא שכחתי אותך)
    סנדקוויל מתחמק לאחור ונותן לבביראל ליפול על הרצפה, ואז מנטר מעליו מבלי שהוא יראה ומתחבא באחד השיחים ביבראל...
    ובביראל מחפש ומתקרב אל השיח של סנדקוויל לפתע סנדקוויל בלת ברירה קופץ עליו בנגיחת ראש בבריאל נפגע אך מהבהלה משתמש בקדח מים חזק מטווח אפס ששוטף את סנדווקיל במים ומעיף אותו לאוויר!
    מה תעשה?

יגאל:
    מה תעשה?

רן:
    אתה מצליח לזוז בקושי מהמתקפה של סקורפי, הוא ממשיך לתקפוף ללא הרף, כמו ממטרה של פצצת רפש!
    טרטוייג יוצא במתקפה מהירה, סופג כמה מכות אך מצליח לעצור את סקורפי, לאחר מכן תוקף במתקפת עלי תער..
    סקורפי נחבל קצת אך מצליח לחמוק אל מאחורי סלע שהיה שם, אתה וטרטוייג מחכים.. אתה חושב לעצמך "מאיפה הוא התקוף ימינה או שמאלה?!"
    ואז ברגע אחד הוא מזק על הסלע ותוקף מלמעה בעוקץ רעל שמפתיע אתכם ופוגע ישירות בטרטוייג, זה לא טוב טרטוייג חלש להתקפות רעל ראינו את זה בפעם שעברה עם הוורמפל!
    מה תעשה?

.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:

צ'ימצ'אר מנסה לקום, אתה מבחין שקשה לו מאוד.. לפתע אתה מסיט את מבטך על עבר קקטורן שטוען כדור אנרגיה!
    הוא שולח אותו במהירות וצ'ימצ'אר לא יצליח לעמוד בוא.. אך פתע אתה רואה צל גדול מעליך, מזנק משם מישהוא רכוב על ארקניין:
    הוא משתמש במהירות אקסטרים (extirmespeed בסרבי) תופס בפיו את צימצ'אר ומחלץ אותו!
    לפתע הוא יוצא על קקטורן במהירות, הוא תוקף בחבטת זעם ואז בחימום יתר ומחסל אותו תוך שניות...
    הוא שואל אותך בחיוך "תגיד את בסדר?!"
    מה תעשה?

?[/B][/COLOR]
    אני אומר לו"כן,תודה שהצלת את חיי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה

מארק:
    תשמע אחי.. זה לא עובד ככה, אני מחליט מה פוגע מה לא מה איטי מה לא.. עם אני נגיד יכתוב שזה פוגע מה תגיד שהיא איטית! אני מציב את התנאים אתה מסתדר איתם ומשתמש בהם כדי להתקדם.. אתה מבין?
    למשל עכשיו שכתבת שהיא איטית נגיד וריציתי (ולא רציתי) לכתוב שזה פוגע בך אני יוצא טמבל כי כתבת שזה איטי אז כאילו אני בא לרעתך.. אל תעשה את זה!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל ופיקצ'ו רצים אחד לשני במהירות.. טוטודייל מתחמק מזנב הברזל של פיקצ'ו ותופס את זנבו בנשיכה!
    פיקצ'ו לא נשר חייב.. הוא עומד במקום ותוקף במכת ברק, טוטודייל שהיה תפוס בזנבו נפגע חזק וישירות ממכת ברק..
    טוטודייל הושפע חזק ממכת הברק בעקבות היותו פוקימון מים אך הוא נעמד על רגליו, ומוכן לקבל את הפקודות הבאות ממך..
    מה תעשה? איך תגיב?
    אבל מה זה, לא אני בניתי את המשחק, זאת עובדה שזנב ברזל היא מתקפה איטית, ואני משתמש בעובדה הזאת כחלק מהאסטרטגיה... כל בעיה עם זה תפנה ליוצרי פוקימון.... :/ אחר כך אתה מתלונן שהתגובות שלי לא מספיק טובות, כי אתה מגביל אותי מכל הכיוונים. אם אתה מצפה ממני לכתוב תגובות יבשות כמו "טוטודייל נשיכה" אני אפרוש מהמשחק, זה לא מה שנרשמתי אליו.
    ---
    "טוטודייל, תשתמש באקדח מים - רוב הסיכויים שהוא לא יעשה נזק, אבל לחץ ומהירות המים יכולים לדחוף אותו על העץ ההוא! כשהוא נתקע בעץ, תשתמש בנשיכה מהירה שתתפוס אותו לא מוכן!"

15. משתמש מנוסה

אדם:
    אתה זורק את הפוקדור על אוניקס, הפוקדור פוגע בוא קלות ואז נפתח, הוא שולח אור אדום ששואב את אוניקס על הפוקדור..
    כולך התרגשות וציפיות.. הפוקדור מתנדנד וכולך במטח, רצות בראשך מחשבות "זה יהיה הפוקימון הראשון שתספתי?", "איך תיהיה הכימיה בנינו?" ועוד.. לפתע הפוקדור נעצר, הוא חודל להתנדנד ולפתע משמיע צליל קטן ועדין..
    תפסת אוניקס!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני רץ לחבק את פרינפלפ ואומר:"וואו תודה לך חבר זה הפוקימון הראשון שתפסתי בזכותך!"
    ואני ימשיך בדרכי אל עבר המכון הראשון

עמוד 16 מתוך 88 ראשוןראשון ... 614151617182666 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •