רן:
אתה מצליח לזוז בקושי מהמתקפה של סקורפי, הוא ממשיך לתקפוף ללא הרף, כמו ממטרה של פצצת רפש!
טרטוייג יוצא במתקפה מהירה, סופג כמה מכות אך מצליח לעצור את סקורפי, לאחר מכן תוקף במתקפת עלי תער..
סקורפי נחבל קצת אך מצליח לחמוק אל מאחורי סלע שהיה שם, אתה וטרטוייג מחכים.. אתה חושב לעצמך "מאיפה הוא התקוף ימינה או שמאלה?!"
ואז ברגע אחד הוא מזק על הסלע ותוקף מלמעה בעוקץ רעל שמפתיע אתכם ופוגע ישירות בטרטוייג, זה לא טוב טרטוייג חלש להתקפות רעל ראינו את זה בפעם שעברה עם הוורמפל!
מה תעשה?[/QUOTE]
"קדימה קום כבר תשתמש במתקפה מהירה:
זה ממש תלוי איזה תגובה אתה מצפה ממני לקבל. אם אתה רוצה לקבל תגובות קצרות ויבשות כמו "טוטודייל נשיכה" אני לא רוצה לשחק במשחק הזה, אני פשוט לא אוהב את זה.
אני ממש לא רוצה לפרוש, אני אוהב את המשחק ואני חושב שהוא איכותי, והאמת היא שנרשמתי למשחק רק בגלל האיכותיות שלו (הרבה משחקים פסלתי) - אבל אם אתה מצפה לתגובות מהסגנון שנתתי למעלה, באמת שאין לי מה לחפש פה.
אני מסכים איתך, אתה צודק בהחלט ואני זה שיצא פה דפוק!
אני באתי עם משחק שיראה הרבה השקעה ומאמץ, ואתה צודק דיי איבדתי את זה במיוחד בתגובות איתך : /
אבל מה שהפריע לי זה שלא תחשיב את זה למשחק כמו ב-DS/ במחשב/ גיימבוי..
כי אני רוצה שתיקח בחשבון את זה שעם אתה חושב שמתקפה כל שהיא איטית, לא מדוייקת, חלשה במשחקים האלה אינה אומרת שהיא אינה תפגע או תקל עליך בקרב!
נ.ב.
ראית שאתה מועמד להיבחר לניהול כאן, בהצלחה.. אני מקווה מאוד שאתה מכולם תעלה, ניראה שתחזיק את הפורום כראוי!![]()
לפני העדכון, כל הכבוד שאתם התחלתם (לפחות רובכם) לצטט את העדכון הספציפי שלכם.. זה יותר נוח ככה!
מארק:
עוד משהוא קטן, את הקטע הזה אני ממליץ לך להכניס בתור מחשבות.. מן הסתם עם אתה אומר דברים כאלה בקרב היריב ישמע יגיב בהתאם!
אבל זו החלטה שלך כבר...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טוטודייל משתמש באקדח מים, הוא מרכז את כול כולו באקדח מים ועט עט פיקצ'ו מאבד אחיזה בקרקע..
הוא נדחף לעבר עץ שעומד מאחוריו אך לא מוותר לפתח הוא מתחיל לנצנץ בהילה זהובה שכזאת!
זו מכת וולט, פיקצ'ו רץ במהירות אדירה לעבר טוטודייל עם מכת הוולט, טוטודייל רוצה לזוז משם אך החשמל ממכת הוולט פגע בטוטודייל דרך המים ושיתקו את טוטודייל! טוטודייל סופג מכה ישירה וחזקה ממכת הוולט!
טוטודייל על הרצפה, וג'ייסון קורא לעברך "זה נגמר, ניצחתי!" ואז הולח את פיקצ'ו למתקפת דחיפה מהירה..
מה תעשה?
לי:
הוא מחייך מסמיק קצת ואומר "הצלתי את חייך בוא לא נגזים.. בסה"כ עשיתי את עבודתי בתו שומר פוקימונים!" אתה חושב לעצמך "וואוו שומר פוקימונים אמיתי, כמה מגניב!"
ואז הוא אומר לך במבט רציני "צ'ימצ'אר נפגע קשה! הוא נראה מוטש וחייב תיפול, עלה על ארקניין ואקח אותכם במהירות למרכז הפוקימונים בסטון-וויל!"
מה תעשה?
אדם:
לאחר שתפסת את האוניקס את מתקדם קצת ולפתע אתה רואה את הילד הזה שנתקע בך אז במעבדה (תציץ שוב בהתחלה!)
הוא יושב על אבן מוחא לך כפיים ואומר "כבר ממש מרשים, הפתעת יחסית למישהוא שמסתובב עם פוקימון חלש כל-כך!"
מה תעשה? איך תגיב?
דיפ:
"חהחהחהחה.. זה מה שאתה חושב" הוא מגחח עליך בשחצנות.. גלגל הלהבה מגביר את עצמת האש ויוצר פיצוץ קטן שמקשה עליך ועל פרסיאן ליראות לרגע..
לפתע אתה מתסכל ואינך רואה את צ'ימצ'אר.. אתם מסתכלים מסביב בכדי ליראות עם השתמש בחפירה אך אין זכר לבור!
לפתע אתה שומע את ניב קורא "קדימה צ'ימצ'אר להביור בכל הכוח, כל עוד הוא לא מוכן!"
מה תעשה?
רן:
טרטוייג מנסה לעמוד על רגליו.. להראות לך שהוא יכול ושזה לא משפיע עליו, סקורפי לא מעבד זמן הוא תוקף שוב בעוקץ רעל..
טרטוייג מזנק מעל עוקץ הרעל ויוצא להתקפה מהירה, הוא חובט בסקורפי שוב ושוב.. עד שסקורפי לבסוף מצליח להתחמק ותוקף את טרטוייג עם נשיכת חרק היישר בגבו!
טרטוייג רץ במעגלים, מנסה לנער מעליו את סקורפי אך סקורפי אינו מרפא..
מה תעשה?
ניב:
וואייי ניב אתה משגע אותי, שים לב שכתבתי לך שהוא נמצא באוויר בעקבות אקדח המים של ביבראל, איך הגעת לזה שאתה כותב קום?! בחייעת שים לב לעדכונים... אני מאוד רוצה שתשחק אבל אתה מקשה!
תערוך את התגובה שלך.. עד אז לא אוכל לעדכן!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
....
לשלומי: מחכה שתרשם!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם בפורום:shlomii4
שם השחקן:סם
תיאור/תמונה:
רקע אישי:סם גר במחוז ג'וטו בעיר גולדנרוד.
להוריו של סם היה מעון יום מצליח בעיר והרבה אנשים מכל מכל המחוז הענקי שנוצר הגיעו בשביל שהפוקימונים שלהם יקבלו את הטיפול הטוב ביותר שאפשר.
לסם היה ידע רחב על פוקימונים וידע כל פוקימון מאיזה מחוז הוא בא וחלם שיהיה מאמן הוא ייצור לו את השישיה שתהיה משולבת מכל הפוקימונים החזקים של כל המחוזות ביחד.
סם אהב לטייל,הוריו של סם לקחו אותו לחופשות בדרך כלל במחוז הואן,סם אהב את המקום בגלל שהוא היה אחד המחוזות שהיו הכי גדולים.
גם לפעמים הגיע לקנטו וטייל לאורכו ולרחבו של המחוז עם הוריו כמובן.
לסם הייתה אחות גדולה שכיום היא בת 17,לפני 5 שנים היא יצאה למסע לא שמרה כל כך על קשר.
סם לא אהב שאחותו,לוסי התבודדת בשביל לאמן את הפוקימונים שלה בצורה הטובה ביותר שיש.
לסם הייתה מטרה למצוא את אחותו ולנצח אותה בקרב פוקימונים! וכמובן לנצח את כל המכונים ולהיות מאסטר.
פוקימונים:
אצל הפרופ':
חפצים:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)