Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 88 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אדם:
    עוד עדכון שתיים אתה מגיע לסטון-וויל, אז תרפא שם את אוניקס ותשתמש בוא כבר שם..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "בסדר עם אתה חייב הוכחות, אין בעיה.." הוא אומר בשחצנות ומוציא את צ'ימצ'אר החוצה, צ'ימצ'אר מסתכל עליך במבט דיי מרושע אמתני ורעב לקרב!
    פרינפלאפ צועד צעד קדימה, הוא מסתכל עליך במבט של "קדימה, בוא נראה לו!"
    ניב לא מתרשם ממש ואומר לך "קדימה תתחיל.."
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    טריקו מחייך עליך ומשמיע קולות של שמחה, מראה שהוא אוהב אותך והוא רוצה בך כמאמן!
    לפתע טריקו מסובב את הידיים במעגלים, כנראה שהוא רוצה להוכיח לך את קישורי הקרב שלו.
    אתה מסתכל סביב ואינך רואה דבר אך טריקו קלט דסטוקס שתקף ללא שום התרעה בעוקץ רעל, טריקו מחכה להוראה שלך!
    מה תעשה?

לי:

את שם את צ'ימצ'אר על ידך, הוא נראה טשוש ואתה ממש נלחץ מזה!
    לאחר זמן מה אתם מגיעים לעיר סטון-וויל, אתה רואה סביבךעיר מדהימה ממש מתוך ציור כולה סלעית פשוטה עם אוויר חם ויבש.
    הרבה סוחרים, חוקרים, עוברי אורך ובתים קטנים ושלווים..
    אתה יורד מגבו של ארקניין, מודה לשומר הפוקימונים וממהר על מרכז הפוקימונים!
    לאחר שהגעת אתה מספר לג'ויאת מה שקרא והיא נגשת במהירות לעבודה, אתה יושב לך על הספא, מחכה לתשובה..
    ובנתיים מסתכל בטלוויזיה על קרב בין אדם גבוה בעל שיער קוצים שנראה בטוח בעצמו נאבק על מקום ברביעיה נגד גריבקרב של קנגסקאן נגד אמבריאון!
    ואתה פשוט נדהם מזה שאמבריאון הקטן פשוט מצליח לנצח בלי הרבה מאמץ קנגסקאן גדול ומפותח שכזה..
    לאחר כמה זמן האחות ג'וי מגיע ואומרת שצ'ימצ'אר יצטרך להישאר לישון פה הלילה כי הוא זקוק ומנוחה!
    מה תעשה?

דיפ:
    פרסיאן עוצם את העיניים בשביל להתרכז, הוא מנסה להקשיב מעיין תגיע המתקפה... ולפתע הוא ושומע קולות של אש מתלקחת מעליו.
    הוא מסמן לך אתה מסתכל למעלה ורואה להביור ברמה מאוד גובהה מתקרב לפרסיאן, תיהיה חייב לפעול במהירות או שהכל יגמר!
    מה תעשה?

.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    אדם:
    עוד עדכון שתיים אתה מגיע לסטון-וויל, אז תרפא שם את אוניקס ותשתמש בוא כבר שם..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "בסדר עם אתה חייב הוכחות, אין בעיה.." הוא אומר בשחצנות ומוציא את צ'ימצ'אר החוצה, צ'ימצ'אר מסתכל עליך במבט דיי מרושע אמתני ורעב לקרב!
    פרינפלאפ צועד צעד קדימה, הוא מסתכל עליך במבט של "קדימה, בוא נראה לו!"
    ניב לא מתרשם ממש ואומר לך "קדימה תתחיל.."
    מה תעשה? איך תגיב?
    אין בעיה אחי
    ---------------
    "אין בעיה פרינפלר תשתמש בקרן בועות על צ'ימצ'ר" ואני מצביע על צ'ימצ'ר
    'הצ'ימצ'ר שלו נראה חזק מאוד אני חושב שיהיה לי קשה לנתח אותו' אחשוב

3. משתמש מנוסה
    [COLOR=Teal][U][B]

סם:
    טריקו מחייך עליך ומשמיע קולות של שמחה, מראה שהוא אוהב אותך והוא רוצה בך כמאמן!
    לפתע טריקו מסובב את הידיים במעגלים, כנראה שהוא רוצה להוכיח לך את קישורי הקרב שלו.
    אתה מסתכל סביב ואינך רואה דבר אך טריקו קלט דסטוקס שתקף ללא שום התרעה בעוקץ רעל, טריקו מחכה להוראה שלך!
    מה תעשה?

[U]
    [COLOR=Purple]
    [
    המתקפה מהירות שיש לטריקו זה מהירות הכוכבים או מהירות כאילו agility?

"מממ דאסטוקס,פוקימון רעל וחרק,שני סוגים שחזקים על טריקו" אמלמל לעצמי ואחשוב על טקטיקה טובה.
    "תשתמש מהר במהירות ואחר כך בלי שהוא שם לב תקפוץ לעבר דאסטוקס ותתקיף בקליע זרעים!" אומר לו

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    המתקפה מהירות שיש לטריקו זה מהירות הכוכבים או מהירות כאילו agility?

"מממ דאסטוקס,פוקימון רעל וחרק,שני סוגים שחזקים על טריקו" אמלמל לעצמי ואחשוב על טקטיקה טובה.
    "תשתמש מהר במהירות ואחר כך בלי שהוא שם לב תקפוץ לעבר דאסטוקס ותתקיף בקליע זרעים!" אומר לו
    agility אבל פה זה פועל בצורה כזאת שהתנועה של הפוקימון בקרב תשתפר ממשית ותסייע להתקפות מקרוב, בנוסף לכך ההתחמקות שלו תיהיה יותר נקייה וטובה!

.

5. משתמש מנוסה
    agility אבל פה זה פועל בצורה כזאת שהתנועה של הפוקימון בקרב תשתפר ממשית ותסייע להתקפות מקרוב, בנוסף לכך ההתחמקות שלו תיהיה יותר נקייה וטובה!
    טוב אבל לא עשית לי המשך...

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=Teal][U]

לי:

את שם את צ'ימצ'אר על ידך, הוא נראה טשוש ואתה ממש נלחץ מזה!
    לאחר זמן מה אתם מגיעים לעיר סטון-וויל, אתה רואה סביבךעיר מדהימה ממש מתוך ציור כולה סלעית פשוטה עם אוויר חם ויבש.
    הרבה סוחרים, חוקרים, עוברי אורך ובתים קטנים ושלווים..
    אתה יורד מגבו של ארקניין, מודה לשומר הפוקימונים וממהר על מרכז הפוקימונים!
    לאחר שהגעת אתה מספר לג'ויאת מה שקרא והיא נגשת במהירות לעבודה, אתה יושב לך על הספא, מחכה לתשובה..
    ובנתיים מסתכל בטלוויזיה על קרב בין אדם גבוה בעל שיער קוצים שנראה בטוח בעצמו נאבק על מקום ברביעיה נגד גריבקרב של קנגסקאן נגד אמבריאון!
    ואתה פשוט נדהם מזה שאמבריאון הקטן פשוט מצליח לנצח בלי הרבה מאמץ קנגסקאן גדול ומפותח שכזה..
    לאחר כמה זמן האחות ג'וי מגיע ואומרת שצ'ימצ'אר יצטרך להישאר לישון פה הלילה כי הוא זקוק ומנוחה!
    מה תעשה?

אני אומר לאחות ג'וי"אני יכול לקבל חדר לישון בו הלילה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    אדם:
    צ'ימצ'אר מגיב בגחלת.. שמתנגשת בבועות ויוצרות עדים שמקשים על פרינפלאפ ליראות!
    לפתע כאילו משום מקום יוצא צ'ימצ'אר עם גלגל להבה שפוגע ישירות, פרינפלאפ נעדף אחורה נפגע אך לא כל-כך..(כי זאת מתקפת אש)
    אך צ'ימצ'אר לא נותן לפרינפלאפ זמן להגיב הוא יוצא עליו במהירות ותוקף עם שריטות בכל הכוח ולא מרפא!
    אתה מסתכל פעל פרינפלאפ שבחבט שם על ימין ועל שמאל, עם לא תתן לו הוראה זה פשוט יגמר...
    מה תעשה?

סם:
    טריקו משתמש במהירות, הוא מתחמק בקלילות מעוקץ הרעל וטס לעבר דסטוקס, טריקו מנתר לעברו במהירות שדסטוקס לא עומד בא ותוקף אותו ישירות בקליע זרעים!
    דסטוקס לא מוותר הוא מעיף אותך עוד יותר גבוה לאוויר עם רוח כסופה ואז משתמש באס אווירי.
    מה תעשה?

לי:
    "כן כמובן, חכה פה רק רגע!" היא אומרת בחיוך, היא הולכת לכיוון המחשב בכדי ליראות איזה חדר תוכאל לתת לך..
    לאחר מכן חוזרת ואומרת "מצטערת כל החדרים תפוסים פרט לאחד שיש בוא עוד מישהוא, יהיה איפכת לך ללון בחדר עם עוד מישהוא?" היא שואלת בסקרנות.
    איך תגיב?

ניב:
    סנדקוויל מתרגז.. הוא מוציא אש חזקה מגבו שייבשת את המים מיד, לאחר מכן סנדקוויל צולל בחזה למטה הוא מסתובב במעגלים תוקף בגחלת שיורדת כמו גשם על ביבראל!
    ביבראל משתמש במתקפה מהירה ומזנק לעבר סנדקוויל עם מתקפת נגחת ראש!
    מה תעשה?

.

8. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    לפני העדכון, כל הכבוד שאתם התחלתם (לפחות רובכם) לצטט את העדכון הספציפי שלכם.. זה יותר נוח ככה!

מארק:
    עוד משהוא קטן, את הקטע הזה אני ממליץ לך להכניס בתור מחשבות.. מן הסתם עם אתה אומר דברים כאלה בקרב היריב ישמע יגיב בהתאם!
    אבל זו החלטה שלך כבר...
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל משתמש באקדח מים, הוא מרכז את כול כולו באקדח מים ועט עט פיקצ'ו מאבד אחיזה בקרקע..
    הוא נדחף לעבר עץ שעומד מאחוריו אך לא מוותר לפתח הוא מתחיל לנצנץ בהילה זהובה שכזאת!
    זו מכת וולט, פיקצ'ו רץ במהירות אדירה לעבר טוטודייל עם מכת הוולט, טוטודייל רוצה לזוז משם אך החשמל ממכת הוולט פגע בטוטודייל דרך המים ושיתקו את טוטודייל! טוטודייל סופג מכה ישירה וחזקה ממכת הוולט!
    טוטודייל על הרצפה, וג'ייסון קורא לעברך "זה נגמר, ניצחתי!" ואז הולח את פיקצ'ו למתקפת דחיפה מהירה..
    מה תעשה?
    וולט טאקל ברמה כזאת נמוכה? O.O"
    -----
    "טוטודייל, קח את התרופה הזאת!" אני נותן לטוטודייל את התרופה וקורא, "עכשיו כשאנחנו מלאי אנרגיה, ופיקאצ'ו נפגע בעצמו ממכת הוולט וצריך לנוח, נשיכה חזקה תפתיע אותו והוא יפגע קשה!"
    ----
    למצבים כאלה אני שומר את התרופות שלי.
    ותודה =]

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]
    לי:
    "כן כמובן, חכה פה רק רגע!" היא אומרת בחיוך, היא הולכת לכיוון המחשב בכדי ליראות איזה חדר תוכאל לתת לך..
    לאחר מכן חוזרת ואומרת "מצטערת כל החדרים תפוסים פרט לאחד שיש בוא עוד מישהוא, יהיה איפכת לך ללון בחדר עם עוד מישהוא?" היא שואלת בסקרנות.
    איך תגיב?

אני אומר לאחות ג'וי"לא לא היה אכפת לי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    לפתע כאילו משום מקום יוצא צ'ימצ'אר עם גלגל להבה שפוגע ישירות, פרינפלאפ נעדף אחורה נפגע אך לא כל-כך..(כי זאת מתקפת אש)
    אך צ'ימצ'אר לא נותן לפרינפלאפ זמן להגיב הוא יוצא עליו במהירות ותוקף עם שריטות בכל הכוח ולא מרפא!
    אתה מסתכל פעל פרינפלאפ שבחבט שם על ימין ועל שמאל, עם לא תתן לו הוראה זה פשוט יגמר...
    מה תעשה?

?
    "פרינפלא מהר תקפוץ אחורה ואז תשתמש במערבולת משולבת עם קרן בועות ומיד אח"כ פעימת מים קדימה!"

11. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    אדם:
    מה תעשה?

סם:
    טריקו משתמש במהירות, הוא מתחמק בקלילות מעוקץ הרעל וטס לעבר דסטוקס, טריקו מנתר לעברו במהירות שדסטוקס לא עומד בא ותוקף אותו ישירות בקליע זרעים!
    דסטוקס לא מוותר הוא מעיף אותך עוד יותר גבוה לאוויר עם רוח כסופה ואז משתמש באס אווירי.
    מה תעשה?

לי:
    איך תגיב?

ניב:
    סנדקוויל מתרגז.. הוא מוציא אש חזקה מגבו שייבשת את המים מיד, לאחר מכן סנדקוויל צולל בחזה למטה הוא מסתובב במעגלים תוקף בגחלת שיורדת כמו גשם על ביבראל!
    ביבראל משתמש במתקפה מהירה ומזנק לעבר סנדקוויל עם מתקפת נגחת ראש!
    מה תעשה?
    אני אומר לעצמי:"בירבאל עשה אקדח מים מקרוב אז אני יחכה אותו,אני יחכה לזמן המתאים לעשות את זה"
    ברגע בירבאל מיתקרב אני אומר לסינדוקוויל:"גחלת ואחר כך נגיחת ראש"

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    "אם כך אין בעיה!" היא אומרת ומלווה אותך לחדר.. כשהיא פותחת את הדלת אתה רואה מישהוא ששוכב על המיטה, שיער אדמוני ועור שחום הוא מסתכל עליך במבט מוזר ורואה שאתה מתארגן לשינה.. לאחר כמה דקות הוא אומר לך "היי, ביישני אתה מתכוון להגיד את השם שלך או להמשיך לשתוק?" אתה מספר לו את שמך והוא אומר לך ששמו טראביס!
    ולאחר כמה דקות של דיבור תוך כדי שאתה מספר לו על עצמך והוא על עצמו.. הוא שואל אותך עם תיהיה מוכן לערוך איתו קרב מחר..
    איך תגיב?

אדם:
    צ'ימצ'אר ממשיך לשרוט את פרינפלאפ הוא מחכה לרגע המתאים לבצע את מה שאמרת לו, לפתע צ'ימצ'אר עושה את הטעות ולוקח תנופה גדולה מידי.. פרינפלאפ מנצל את זה, הוא חוסם לו את המכה הוא מזנק אחורה..
    לאחר מכן הוא שולח מתקפת מערבולת לעבר צ'ימצ'אר ומחזק אותה בקרן בועות!
    במפתיע ניב מחייך חיוך מוזר שכזה וצועק לצ'ימצ'אר להכינס ללב המערבולת, אינך מבין מה מתרחש ואז ניב אומר לו להשתמש בגלגל להבה הכי חזק שהוא יכול!
    גלגל הלהבה מכבה את המערבולת אך הוא נראה נורא תשוש מהמהלך אך ניב צועק עליו ומבציר בוא לתקוף ושלא יראה חולשה!
    פרינפלאפ שולח פעימת מים וצ'ימצ'אר שואג ושולח להביור... שוב נוצר כמות גדולה שלאדים בזירה..
    מה תעשה?

מארק:
    מה סתומרת רמה נמוכה? אין פה רמות למתקפות.. ועם התכוונת לשלב מוקדם, אז נכון אבל זה שיקול שלי..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל שותה את התרופה, הוא נראה רענן יותר... פיקצ'ו נראה טשוש מאוד בעקבות מכת הוולט.. הוא משתמש בצוות כפול וכל אחד מהכפלים רץ אל אחד השיחים!
    טוטודייל ניראה נורא מבולבל הוא לא יודע היכן בדיוק הם נמצאיםם וגם הוא לא יודע מי הוא האמיתי ומתי הוא יתקוף..
    מה תעשה?

ניב:
    לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות שוב.. אתה רוצהלחכות את זה שביבראל ניבהל??? כאילו איך מה..
    מה כאילו סנדקוויל תבהל?? תשמע זה לא עסק ככה אני פשוט לא מבין אותך!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    - - - -

.

13. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    מה סתומרת רמה נמוכה? אין פה רמות למתקפות.. ועם התכוונת לשלב מוקדם, אז נכון אבל זה שיקול שלי..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל שותה את התרופה, הוא נראה רענן יותר... פיקצ'ו נראה טשוש מאוד בעקבות מכת הוולט.. הוא משתמש בצוות כפול וכל אחד מהכפלים רץ אל אחד השיחים!
    טוטודייל ניראה נורא מבולבל הוא לא יודע היכן בדיוק הם נמצאיםם וגם הוא לא יודע מי הוא האמיתי ומתי הוא יתקוף..
    מה תעשה?
    הכוונה היא ששנינו התחלנו את המסע באותו היום והוא כבר יודע וולט טאקל וכל מה שאני יודע זה נשיכה ואקדח מים... >< אבל צודק, שיקול שלך, לא באתי בטענה
    ---
    "טוטודייל, בוא נשתמש במהלך שימצא לנו את את פיקאצ'ו האמיתי, אבל המהלך ידרוש מהירות אז שים לב! תשתמש באקדח מים ותסתוב במהירות,ותפגע בכל הכפילים - ברגע שכפיל נפגע הוא נעלם ולכן האדם שלא נעלם הוא האמיתי - אותו תתקיף בנשיכה מהירה!"

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    "אם כך אין בעיה!" היא אומרת ומלווה אותך לחדר.. כשהיא פותחת את הדלת אתה רואה מישהוא ששוכב על המיטה, שיער אדמוני ועור שחום הוא מסתכל עליך במבט מוזר ורואה שאתה מתארגן לשינה.. לאחר כמה דקות הוא אומר לך "היי, ביישני אתה מתכוון להגיד את השם שלך או להמשיך לשתוק?" אתה מספר לו את שמך והוא אומר לך ששמו טראביס!
    ולאחר כמה דקות של דיבור תוך כדי שאתה מספר לו על עצמך והוא על עצמו.. הוא שואל אותך עם תיהיה מוכן לערוך איתו קרב מחר..
    איך תגיב?

[/COLOR] - - - -
    אני אומר לטראביס"כן אני ישמח מחר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש סופר ספאמר
    מארק:
    אחי, תסתכל בדיוק מה כתבת ואיך.. כתבת לבצע הטלה ססמית סיימתי את המשפט ואז אמרת אחריי ההתקפה הוא חסר אונים.. מה אני אמור להבין מיזה?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    .טיילו באס אווירי על נוקטאול התשוש שפוגע בוא ישירות.
    ניראה כאילו הקרב נגמר.. אך פתע נוקטאול עוזר כוחות וקם על רגליו.. הוא משתמש בבלבול שפוגע ישירות בטיילו, ואז משתמש בהטלה ססמית!
    ואז נוקטאול יוצא להפלה, טיילו נלחם בוא הוא לא מוותר על נצחון ומקשה מאוד על נוקטאול..
    לבסוף הם נוחתים על האדמה, ומכיוון שטיילו הפריע לנוקטאול הוא גם נפגע, שני הפוקימונים לא מסוגלים להלחם הקרב נגמר בתיקו!
    טוטודייל ופיקצ'ו יוצאים פיקצ'ו תוקף בזנב ברזל..
    מה תעשה?

אדם:
    טוב שלא רמזת שתתפוס אותו XDD בסדר נזרום איתך..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ מנצל את ההזדמות הוא מזנק לאוויר ותוקף בפעימת מים היישר לראשו של אוניקס!
    אוניקס נופל ואינו מסוגל להלחם עוד..
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר מתחמק בקושי.. הוא עייף מהקרב הקודם, ואז הוא יוצא לגלגל להבה שפוגע קלות בקקטורן..
    קקטורן מתאושש בזריזות הוא רץ במהירות רבה לעבר צ'ימצ'אר וזז מצד לצד.. צ'ימצ'אר מבולבל והוא לא יודע מה לעשות!
    לפתע קקטורן תוקף באגרוף שאיבה חזק.. צ'ימצ'אר נפגע, הוא על הרצפה
    מה תעשה?

דיפ:
    "פרסיאן מה? בוא ניראה מה הוא שווה", הקרב מתחיל צ'ימצ'אר יוצא בחפירה, פרסיאן מתחיל לחשוש.. הוא לא רואה איפה צ'ימצ'אר נמצא!
    לפתע צ'ימצ'אר יוצא מתחכת לפרסיאן משתמש בגלגל להבה מטווח אפס שפוגע ישירות בפרסיאן!
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מגיב בלהביור, הלהביור בקושי משפיע על ג'יודוד כיוון שג'יודוד פוקימון אדמה ואבן..
    הוא מצליח לבצע את האגרוף בממוקד ופוגע ישירות בצ'רמנד, זו הייתה התקפה חזקה וניראה שצ'רמנדר נפגע חזק וג'יודוד יוצא עליו בגלגול.
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בנגיחת ראש

עמוד 18 מתוך 88 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •