'אני מתייחס לצ'ימצ'ר שלו באכזריות רבה אני חייב לעצור את זה' אחשוב
"היי ניב! אתה מוכן לעשות התערבות קטנה,אם אני מצנח אותך את תיתן לי את צ'ימצ'ר שלך ואם אתה מנצח אתה תקבל את אחד מהפוקימונים של אוניקס ופרינפלאפ מה אתה אומר?" אשאל בחיוך
'זו הדרך היחידה שדרכה אני יוכל לעצור את האכזריות של ניב כלפי צ'ימצ'ר שלו' אחשוב
"פרינפלאפ מהר תשתמש בקרן בועות כדי להעיף את האדים ואז תשתמש במערבולת על צ'ימצ'ר שתראה אותו"
אדם:
"מממ.. הצעה מעניינת" הוא אומר בהתעניינות.. אך אז הוא משיב "בוא נסיים קודם את הקרב!"
פרינפלאפ משתמש בקרן בועות וראות שבזירה לעט לעט מתאווררת, לאחר מכן פרינפלאפ יוצא במערבולת גדולה וחזקה במטרה לתפוס את צ'ימצ'אר ושאדים מוסרים להגמריי..
אתה מגלה כי צ'ימצ'אר לא ניראה לעין!
פרינפלאפ לא מאבד קור רוח, הוא נשאר מרוכז ומחפש עם עיניו את צ'ימצ'אר... ולפתע אתה מבחין בבור, ואז האדמה מסביב פרינפלאפ מתחילה לקרוס!
מסתבר צ'ימצ'אר השתמש בחפירה מסביב לפרינפלאפ, פרינפלאפ נתפס בין הסלעים וצ'ימצ'אר מנזק החוצה מן האדמה ותוקף בלהביור!
מה תעשה?
לי:
הוא קורץ לך ואומר "מגניב אחי, אז קבענו!" ולאחר מכן הוא מסתובב לקיר ואומר "טוב הגיע הזמן לישון אחרת לא נקום בבוקר!" אתה מסכים איתו ושניכם מתחילים לצחוק..
לאחר כמה זמן אתם נרדמים.. ולמחרת מגיע הבוקר, אתה מתעורר ורואה שטראביס לא במיטה!
אתה מתלבש ובנתיים חושב לעצמך: אולי התעוררתי מאוחר מידי והוא כבר הלך?
אתה יוצא מן החדר והולך לעמדה של האחות ג'וי לשאול מה שלומו של צ'ימצ'אר, היא אומרת בחיוך "בסדר גמור, מיד אלך להביא את הפוקדור שלו!"
לאחר כמה שניות היא חוזרת ואומרת "הינה, בבקשה הוא מרגיש כמו חדש!", אתה מוציא אותו מן הפוקדור והוא ישר קופץ עליך ומחבק אותך.. ניראה כאילו הוא מאושר לראות אותך!
אתם יוצאים לבחוץ ורואים שם בזירה את טראביס מתאמן עם הפוקימונים שלו.. הוא מסתכל עליך ואומר "אווו הגיע הזמן שתגיע, אני מתאמן כבר שעה חצי!"
אתה אומר לו שאפשר להתחיל בקרב ואתה מבקש שזה יהיה קרב של אחד על אחד כיוון שאין לך עוד פוקימונים, הוא עונה בחיוב מוציא את דודריו
מה תעשה?
סם:
דסטוקס מתקרב לעבר טריקו עם האס האווירי, טריקו שומע לקריאת העידוד שלך וניצב איתן שם למעלה הוא צולל לעבר דסטוקס עם מתקפת חבטה..
שני המתקפות מתנגשות זו בזו מעיפה כל אחד לצד אחר, שני הפוקימונים מסתכלים זה על זה ומתנשמים לכמה רגעים!..
נראה שטריקו הצליח לבטל את היתרון הסוגים של דסטוקס וכרגע שניהם שווים בקרב..
דסטוקס מפזר אבקת שיטוק במקום ואז משתמש ברוח כסופה ומעיף את זה במהירות על טריקו!
טריקו נפגע מהשיתוק ודסקטוקס מנצל את המצב ותוקף קרן הבזק (signal beam)
מה תעשה?
יגאל:
צ'רמנדר לא מוותר הוא קם על רגליו ומצליח להתחמק מג'יודוד, ג'יודוד עוצר את עצמו ממתקפת הגילגול.. הוא מסתובב ורואה את צ'רמנדר ממש מולו תוקף בנגיחת ראש!
ג'יודוד המבוהל לא מספיק להגיב ונחבט ישירות.. הוא נופל על הרצפה מעולף..
מה תעשה?
מארק:
טוטודייל מסמן לך כן עם הראש הוא עומד על זנבו מסתובב ושולח אקדח מים לכל עבר!
לעט לעט כל כפיל של פיקצ'ו נעלם ואקדח המים פוגע בפיקצ'ו האמיתי והוא נחבט למעלה, טוטודייל מנצל את ההזדמנות...
הוא רץ במהירות לעבר פיקצ'ו מזנק אליו ומשתמש בנשיכה ואז משליך אותו עם הפה אל הקרקע!
פיקצ'ו שוכב על הרצפה אינו מסוגל להילחם, טוטודייל הוא המנצח.. ג'יסון לוחץ את ידך ואומר לך "זה היה מדהים, לימדת אותי הרבה!"
הוא מודה לך מאוד וממשיך בדרכו לעיר ממנה התחלת במטרה לפגוש את הפורפסור.. אתה מלטף את טוטודייל בראשו ואומר לו בחיוך "ההית מצויין חבר, הכי טוב שיש!" מחזיר אותו לפוקדור..
אתה מתסכל מסביב ורואה לפתע מרחוק שלט שכתוב בוא דרך נווה המדבר (דרך 002 במפה)
מה תעשה?
~סליחה שלא היה עדכון כל היום, לא ההיתי בבית מהבוקר~
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סם:
אחי כתבתי שהוא תוקף אותך בקרן הבזק, לא שהוא פוגע.. שם לב לדברים האלה, הפעם אני יבליג כי זה פקשוש ראשון..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טריקו מנסה בכל הכוח להתגבר על השיתוק הוא מנסה להתחמק ומצליח בקושי, הקרן פוגעת בוא קצת בכל זאת!
לפתע השיתוק מתחיל להיחלש הוא בא והולך לכמה זמן.. טריקו רץ לעבר דסקטוקס ותוקף בקליע זרעים..
דסטוקס נפגע וטריקו לא מפסיק.. טריקו בא להשתמש בבלימה אך השיתוק לפתע חוזר!
דסטוקס עולה לאוויר לכחת תנופה ותוקף גם הוא בבלימה.. טריקו אינו יכול להתחמק או לזוז מהמקום בוא הוא נמצא..
מה תעשה?
אדם:
פרינפלאפ שולח פעימת מים שמתנגשת בהביור ומחזק אותה עם קרן בועות.. שני המתקפות נתקעו באצמע, אחת מנסה לשבור את השנייה...
ניראה שפרינפלאפ ביתרון, לעט לעט הלהביור מתחיל הלחלש ופעימת המים מתקרב לצ'ימצ'אר!
אך לפתע ניב צועק לצ'ימצ'אר "נוו קדימה כבר, תן כל מה שיש לך וגמור את זה כבר!!!"
וצ'ימצ'אר מרכז לפתע את כל העצמה שבוא בלהביור.. שמעדה את כל פעימת המים וקרן הבועות בקלות ופוגע בפרינפלאפ ישירות!
פרינפלאפ לא עומד במתקפה.. הוא מובס, אתה עומד מבועס ומבין שעכשיו אתה צריך לוותר על אחד הפוקימונים שלך..
צ'ימצ'אר מחייך לניב אך ניב אומר לו בקור "על תשמח כל-כך, ההית אדיש ופחדת להגיע לגבול היכולות שלך, זה מראה על חולשה!"
ואז הוא ניגש עליך ואומר, לא אקח לך אף פוקימון.. "פרינפלאפ שלך פשוט לא מספיק טוב ואוניקס.. טוב עם הוא הפסיד לפרינפלאפ הוא פשוט פתטי.."
הוא מסתובב והולך לדרכו, צ'ימצ'אר מסתכל עליך קצת, הוא מרגיש טיפה רחמים על הדברים שניב הטיח בך.. אך מיד ניב קורא לו "קדימה צ'ימצ'אר אין לנו זמן להתעקב פה!"
איך תגיב? מה תחשוב? מה תעשה?
לי:
צ'ימצ'אר יוצא ראשון בגלגל להבה דודריו מתחמק במהירות מדהימה מ"בלי להניד עפעף"!
טראביס מורה לדודריו להשתמש בסיוע (helping hand) המתקפה שתצא היא מתקפה ראנדומאלית..ויוצא אבנים חדות.
אך צ'ימצ'אר כבר היה מוכן, הוא תוקף גחלת ומגן על עצמו מהאבנים החדות!
דודריו לא מאבד קור רוח הוא יוצא בזריזות לעבר צ'ימצ'אר עם מתקפת מהירות ותוקף בניקור, הניקור מגיע משולשה ראשים שונים והוא לא מצליח להתחמק!
הם תוקפים אותו שוב ושוב והוא חייב לצאת מהצב הזה...
מה תעשה?
~אני הולך לאכול, עם תרצו עוד עדכון בוא לכאן בעוד 40 דקות.. ותקבלו עוד אחד~
סם:
אווווווו לזה חכיתי... כל הכבוד, לא מאמין שכל אחד פה היה חושב על זה!
טוב צירפתי אותך למשחק..
- - - - - - - - - - - - - - -
דסטוקס מתקרב.. הוא רואה את טריקו המשותק ומעלה חיוך על פניו, כאילו הוא חוב לעצמו "זה לא יהיה קל יותר!"
אך לפתע טריקו שולח מתקפת חבטה היישר לפניו, טריקו מנצל את כל התנופה וכוח בבלימה של דסקוטקס נגדו ודסטוקס עף אל הרצפה ומתעלף, הוא לא מסוגל להילחם עוד..
מה תעשה?
זהוא אחי אני לא יעדכן עוד.. פשוט ההיתי חייב כי בחנתי אותך ורציתי ליראות עם תצליח לחשוב על זה!
הדודים שלי והמשפחה כבר מתעצבנים עליי שאני לא בא לשבת עם כולם, ביי ושבת שלום ל ולכולם!!!!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אדם:
ניב מסתכל עליך ואז על צ'ימצ'אר ואומר בכעס "תגיד מאיפה אתה כזה בטוח שאתה מאמן כזה גדול?" הוא שואל במבט רציני שכזה..
"אתה ממש חושב שאתה מבין כזה גדול באימון? כשיצאתי מהמעבדה אתה נכנסת לקבל את פוקימון הראשון שלך.. עכשיו אל תתערב בענייני! אוף מפה!"
והולך לו לדרכו... אתה עצבני, עולות בך מחשבות כמו: אני יראה לו, ליודע הכל הזה!, לפוקימונים לא מגיע יחס כזה! ועוד מחשבות רבות כאלה שרצות לך בראש..
אתה ממשיך לך בדרך ולפתע אתה רואה מרחוק את העיר סטון-וויל!
אתה רץ לשם במהירות, אתה רואה את העיר מלאה באנשים ואז כל המחשבות האלה על ניב וצ'ימצ'אר ברגע מחולפות בהתפאלות אדירה, והתרגשות ממשית!
המחשבה שכאן תשיג את התאג הראשון מתרוצצת בראשך בלי סוף, אתה מצליח ליראות מרחוק את מרכז הפוקימונים..
מה תעשה?
סם:
אתה רץ לעבר טריקו מחמיא לו על הקרב ותופך לו על השכם, הוא מחייך עליך ולפתע נופל, השיתוק החמיר!
אתה מרים אותו בשני ידיך ורץ לחפש מרכז פוקימונים, לפתע דורך על משהוא ונופל.. אתה חושב מסתכל אחורה וחושב לעצמך מזה יכול ליהיות..
ואז אתה מסתכל אחורה ולפתע רואה תרסיס נגד שיתוק "מגניב, נפל עליי כמתנה משמיים!" אתה אומר לעצמך, אתה מרסס על טריקו קצת ונותן לו לנוח..
לאחר 10 דקות הוא מתעורר הוא נראה בריא וחזק והוא מוכן להמשיך בדרך!
שנייה ליפני שאתם ממשיכים אתה שומע רחש מוזר מבין השיחים.. אלה מחיאות כפיים!
משם מגיע אדם גבוה ורזה בעל שיער ירוק ומבט משתחצן:ונזליף לידו
"ראיתי את הקרב שם מהצד, וואוו בחיים לא ראיתי דוגמא כל-כך מדהימה למאמן עלוב כמוך!"
הוא אומר בלעג..
מה תעשה?
ניב:
סנדקוויל וביבראל מתקרבים זה לזה במהירות, ביבראל כבר מוכן עם נגיחת ראש ונראה שהוא הולך לפגוע!
כשהם כבר ממש קרובים ומגיעים להתנגשות סנדקוייל משחרר גחלת מטווח אפס שופגעת ישירות בראשו של ביבראל..
ביבראל מתרכז בעיקר בכאבים שיש לו ממתקפת הגחלת והוא אינה שם לב לסנדקוויל שתוקף בנגיחת ראש, ביבראל נחבט חזק ומתגלגל לאחור וזה נשכב על הרצפה..
נראה שהוא לא יכול ליהלחם עוד וסנדקוויל הוא המנצח!
איך תגיב? מה תעשה?
לי:
רעיון יפה מאוד, כל הכבוד!
- - - - - - - - - - - - - - - -
צ'ימצ'אר שומע בקולך בזריזות ומשתמש בחפירה, דודריו מחפש אותו ומכניס את מקורו לבור אך לא מצליח למצוא את צ'ימצ'אר..
לפתע צ'ימצ'אר מזנק מתוך האדמה היישר מאחוריי גבו של דודריו ותוקף בגלגל להבה היישר מאחוריו, דודוריו נופל ארצה רך קם במהירות!
הוא משתמש בצוות כפול ותוקף בקצה כפול, צ'ימצ'אר לא יודע מיפני מה להגן.. כל הדודריו שמתקיפים אותו הם כפילים והם רק מתחזים.. לפתע מגיח דודוריו האמיתי מצד שמאל ופוגע ישירות!
המתקפה גורמת נזק לצ'ימצ'אר אך גם לדודריו ומעטה אותו בקצת..
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)