הטופס:
שם בפורום: PokeStyle
שם השחקן:אדם
תיאור/תמונה:
רקע אישי:אדם היה ילד רגיל כמו כולם רק שהוא רכש כישורי קרב מיוחדים
כבר בגיל צעיר הוא הראה את כישורו הקרבות פוקימונים ובתחרויות ואנשים התלהבי ממנו
חלומו של אדם הוא לצאת למסע משלו ולהפוך למאסטר הפוקימוים.
יום אחד הגיע ראש העיר של אדם והציע לו התצעה:ללכת ולנסות לעצור את החורבן שהולך לקרות ובעקבות זה להפוך למאסטר פוקימונים.
אדם לא חשב פעמיים ויש הסכים להצעה ועכשיו שהגיע יום המסע שלו הוא מוכן ומזומן.
פוקימונים:צ'ימצ'ר,בגון,טרטוויג,לפרס,אספאון,מגנטון
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע
, פוקדע
, חכה ישנה
, מחסנית TM's
, מפת האזור
, תרופות (X3)
![]()
כסף: 600$
הערות/בקשות מיוחדות
שם בפורום: מיכאל.
שם השחקן: דיפ.
תיאור/תמונה: בלונדיני , עיניים חומות.
רקע אישי:דיפ נולד לאם חד הורית , הוא גדל ללא אב ועם אח קטן מעצבן. דיפ תמיד חלם על טורצ'יק ועל איך שהוא יתפתח בסופו של דבר לבלייזיקן , לא היה לילה שדיפ לא חלם על טורצ'יק.
דיפ הוא ילד חביב ומנומס , לא אוהב שמתגרים בו. אוהב להלחם בכל הכוח.
אביו ניסה ליצור איתו דרך לדבר. איך נכשל , לפני כשנה אביו בא אליו והציג לו את כל הפוקימונים היפים שיש לו , דיפ התלהב ובסופו של דבר דיפ התלהב והחליט לצאת למסע גם.
הדבר הכי אהוב על דיפ זה הפוקימון שלו , הוא לעולם לא יתן שהפוקימון שלו יושפל או יובס , כמו שאמרתי תמיד ילחם בכל הכוח ובכל הנשמה.
רוצה להלחם נגד חברו הטוב ביותר "ברי" ברי הוא שובב וממש ההפך מדיפ , כל הזמן מרמה במשחקים אך למרות זאת הם נשארים תמיד החברים הכי טובים.
המטרה שלו היא הייתה להיות מנהיג מכון , ולהביס את כל מי שיעמוד בדרכו , כיום הוא רק רוצה להיות מאמן פוקימונים ולהביס מאמני מכון.
ועכשיו דיפ מוכן להתחיל מסע חדש ומלא הרפתקאות ומאוד מקווה שלעשות אותם עם טורצ'יק.
פוקימונים: טורצ'יק.
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
הערות/בקשות מיוחדות: אפשר בסופו של דבר לקבל או קריינדוס?
Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them
שם בפורום:niv961
שם השחקן:ניב
תיאור/תמונה:
רקע אישי:ניב נולד למשפחה עניה והוא מבטיח לו שיהיה המאמאן הטוב ביות בעולם
הוא אכפתי ואוהב לעזור לכולם מתיידד עם אש אבל גם אוהב מתכת ואבן
פוקימונים:סנדקוייל
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע
, פוקדע
, חכה ישנה
, מחסנית TM's
, מפת האזור
, תרופות (X3)
![]()
הערות/בקשות מיוחדות:לילכוד סטיליקס או אוניקס
שם בפורום:MONSTER
שם השחקן:לי
תיאור/תמונה:
רקע אישי:לי נולד למשפחה רגילה .יום 1 לי יצא לטיל בחוץ ליד ביתו.הוא שמע רעש מוזר בשיחים בבזמן ששחיק.הואניגש אל השיחים ורה שזה ארבוק פראי.הארבוק הפראי היה מפוח מלי אז הוא תקף אותו בעוקץ רעל.למזלו לי התחמק בזמן.לפתע בא איינפרימפ פראי שתקף את הארבוק בלהביור שהביס אותו.לי ברח מי לבית שלו וסיפר להורים"כשאני היה גדול אני יקח צ'ימצ'אר ואפתח אותו לאינפרימפ הכי חזק במחז"הורי שמחושלי רוצה להיות מאמן.אז בגיל המתאים הם הרשו לו לצאת למסע לבדו.כך לי יצא למסע שלו לבד
פוקימונים:צ'ימצ'אר
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
הערות/בקשות מיוחדות:לירשם
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
התחלה:
אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?", "כמה רחוק אגיע?", "מה אראה במסע?"
משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא.. את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
שם מחכה לכם אמא שלכם:
עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"..
לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: "תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?"
אתם מחזירים: "כן ואתה?"
ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
אתם צועקים לו: " בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..|
אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: "בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה..."
ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו:
ואז הוא פונה עליכם ואומר: "שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?"
ואתם משיבים: "שמי הוא XXX!" (שמכם)
ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
מה תעשו?[/spoiler]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)