אני עובר את הדרך בריצה - אני לא מעוניין להיפגש עם שום פוקימון. כשאני מגיע לעיר סטון-וויל אני מרפא את הפוקימונים, אשר עוד תשושים מהקרב מול ג'ייסון, וכאשר כולנו בעלי כוחות מחודשים ומרץ, אני חוזר לחלק הראשון של דרך נווה המדבר - אני מחפש פוקימון אש, מאחר ושמעתי שבדרך חיים כמה פוקימוני אש חזקים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סם:
הוא מתבונן בך ואומר "אתה פשוט חלש, הדסטוקס העלוב הזה כמעט ניצח אותך שם.." "בוא נלך נזליף אין לנו מה לחפש פה" ובזה הוא מסיימם מתחיל ללכת לדרכו..
אך לפתע טריקו יורה קליע זרעים ממש חזק לעבר נזליף!
אתה מסתכל על טריקו וכולו רותח, פשוט עצבני מאיך שהוא דיבר עליך הוא מתחיל לצעוק על נזליף ונראה שהוא מזמין אותו לקרב.. סטיב אומר "ניראה שהפוקימון שלך רוצה לחטוף עוד כמה מכות.."
מה תעשה?
אדם:
היא מחייכת עליך בחזרה ואומרת "אין שום בעיה, אך ברוק מאמן המכון יצא כרגע לסידורים.. כאשר אסיים עם הפוקימונים שלך אני ממליצה לך ללכת ולהתאמן עם השאר המאמנים מאחורי המרכז!"
אתה מסמן לה כן עם ראשך ואז היא אומרת "שב כאן בעוד כ-10 דקות אקרא לך לכחת את הפוקימונים שלך".
אתה מתיישב שם בצד על קורסא אדומה ולפתע ניגש עליך מישהוא לבוש אדום עם חיוך על פניוושואל לשלומך!
איך תגיב?
לי:
אחי נהמה זה growl במשחקים.. גם פה זה לא עושה ממש כלום.. זה רק מסיח את דעתו ממהתקפה זהוא, נגד כפילים זה לא יעזור לך..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
צ'ימצ'אר נחבט שוב ושוב, מבחינת טראביס הקרב הזה גמור!
אבל אחריי ההוראה שנתת לצ'ימצ'אר הוא משתמש בגלגל להבה, מסתובב במעגלים ומחסל את כל הכפילים ופוגע בדודריו האמיתי ומעיף אותו לאחור!
דודריו משתמש בנעילה ואז שולח מתקפה משולשת (tri attack) ואז לפתע מראשו האמצעי של דודריו יוצא להביור
מראשו השמאלי סופת שלג ומראשו הימני מכת ברק, ושלושתם נשלחות לעבר צ'ימצ'אר!
מה תעשה?
מארק:
אתה ממהר להכניס את הטוטדייל אל הפוקדור ורץ בזריזות על עבר העיר סטון וויל.. לפתע את רואה את נווה המדבר ואתה חושב לעצמך "נו באמת איך אני יעבור את זה עכשיו?!"
אתה מסתכל ימינה ושמאלה ופתאום מצד ימין אתה רואה כמה ג'יפים ובהם אנשים אתה ממהר לרוץ לעברם ושואל
מה מתרחש.. אחד מהם עונה לך "זה טיול ג'יפים לאורך כל נווה המדבר עד לעיר סטון וויל!"
אתה מבקש להצטרף והוא אומר לך בחיוך "אין בעיה, עלות הנסיעה היא 55$, יש לך סכום כזה?"
כן אתה מוציא את הכסף מהתיק ונותן לו.. אתה עולה על הג'יפ, חוגר חגורה ואתם יוצאים.. בדרך אתה רואה את יופיו של המדבר והמון פוקימונים!
ולאחר כ-25 דקות את מגיע לשער העיר סטון וויל, אתה מודה לאיש החביב ורץ לעבר מרכז הפוקימונים, אתה ניגש בזריזות אל האחות ג'וי, כולך מתנשף.. היא מסתכלת עליך בחיוך ומגישה לך כוס מים ואומרת "כן, במה אוכל לעזור?"
איך תגיב?
- - - - - - - - - - - - - - -
אני יודגע שסיימתי את זה בצורה מפגרת, אבל זה יהיה יותר מידי ארוך ולא קריא XD
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ניב:
אתה ממשיך לך בדרכך.. לפתע את רואה ירידה תלולה לעבר נווה מדבר קטן (דרך 002)!
את יורד בזהירות למטה, ואז אתה רואה מרחוק ענן אבק גדול ואתה רוצה ליראות מה מתרחש..
אתה מגיע למקום ההתרחשות ואתה רואה מנוסה גדולה של גרבלריםוג'יודודים
, לפתע אתה מבחין בהיפודון קטן
שנמצא על אחד הסלעים.
הוא נראה מפוחד עם הוא יפול סביר להניח שהוא יפגע קשה!
מה תעשה?
סם:
טריקו מסתכל עליך הוא מסמן לך שהוא רוצה להילחם.. סטיב "מסתכל עליך ואומר כל הכבוד שאתה יודע את מקומך ילד!"
אתה ממשיך בדרכך ואתה מבחין שטריקו נעצר, אתה שואל אותו מה קרה והוא מנסה להסביר לך שהוא רוצה להילחם שאסור לך להמעיט בערכך ולתת לו לזלזל בך ככה!
מה תעשה? איך תגיב?
מארק:
תזרום איתי אחי.. אני יודע מה אני צריך לעשות פשוט תגיב על זה וזהוא, סמוך עליי!
לא הבנתי את התגובה,סטיב שאני לא יודע מי זה מסתכל עלי ואומר לי כל הכבוד שאני יודע את מקומי? לא הבנתי.
אסתכל לטריקו בחיוך ואתחיל להסביר לו "תראה,אני יודע שאתה כועס ותאמין לי שגם אני הייתי רוצה לתת לו קרב שיגרום לו לא לפקפק בנו אבל מאמנים כאלה הם לא חברים שלנו וצריך להתרחק מאנשים ששופטים אנשים רק על דברים שהם רואים וגם אם היינו נלחמים אני חושב שהיינו מפסידים כי אנחנו עשינו רק קרב אחד ואני חושב שאנחנו צריכים להתאמן,מבטיח לך שאם אנחנו נראה אותם שוב אנחנו נילחם בהם וננצח!" אומר לו בחיוך ואטפח לו על השכם "נחפש עכשיו אימון" אומר לו ואלך עם טריקו בהמשך הדרך לחפש פוקימון מתאים
אדם:
הילד מחייך עליך בחזרה ואומר "שמי הוא רוני, נחמד להכיר אותך!" ולוחץ את ידך..
אתם מסתכלים למעלה לעבר הטלוויזיה וצופים בקרב בין שניים מחמישיית האילית, גרי וא-באבא בתחרות על המקום גבוה יותר בחמישיה!
ולאחר כמה זמן מגיע האחות ג'וי, היא פונה עליך בקריצה ואומרת "בבקשה הפרינפלאפ והאוניסק שלך בסדר גמור, תהנה!"
לפתע רוני שואל בהתלהבות "וואוו.. יש לך אוניקס?!" אתה אומר לו בחוסר הבנה "כן למה?" ואז הוא מחייך עליך ואומר "תרצה לעשות החלפה?!"
איך תגיב?
לי:
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה והמתקפה המשלושת מחמיצה אותו.. אך לפתע היא משנה כיוון, היא חוזרת בחזרה לאחור ונכנסת על תוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר ופוגעת בוא ישירות!
אתה מסתכל בתדהמה ושואל את עצמך "איך זה יכול ליהיות?", טראביס ששומע את דבריך מעלה חיוך על פניו..
ואז הוא אומר "זה בגלל שליפני שתקפתי השתמשתי בנעילה!"
אתה מסתכל בחוסר הבנה ושואל "מה היא נעילה?"
ואז טראביס אומר "תבין, נעילה נותנת למתקפה שלי את את היכולת לתקפוף שוב במידה ופיספסתי את מה שננעלתי עליו במקרא הזה צ'ימצ'אר ואז חוזרת לתקוף שוב!"
צ'ימצ'אר נזרק מן הבור ודודריו.. דודריו לא מאבד זמן הוא משתמש במהירות מזנק לאוויר ואז תוקף באס אווירי!
עם הוא יפגע זה יסיים את הקרב..
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)