Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 1308
  1. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    ניב:
    אתה ממשיך לך בדרכך.. לפתע את רואה ירידה תלולה לעבר נווה מדבר קטן (דרך 002)!
    את יורד בזהירות למטה, ואז אתה רואה מרחוק ענן אבק גדול ואתה רוצה ליראות מה מתרחש..
    אתה מגיע למקום ההתרחשות ואתה רואה מנוסה גדולה של גרבלרים
    וג'יודודים, לפתע אתה מבחין בהיפודון קטן שנמצא על אחד הסלעים.
    הוא נראה מפוחד עם הוא יפול סביר להניח שהוא יפגע קשה!
    מה תעשה?

סם:
    טריקו מסתכל עליך הוא מסמן לך שהוא רוצה להילחם.. סטיב "מסתכל עליך ואומר כל הכבוד שאתה יודע את מקומך ילד!"
    אתה ממשיך בדרכך ואתה מבחין שטריקו נעצר, אתה שואל אותו מה קרה והוא מנסה להסביר לך שהוא רוצה להילחם שאסור לך להמעיט בערכך ולתת לו לזלזל בך ככה!
    מה תעשה? איך תגיב?

מארק:

תזרום איתי אחי.. אני יודע מה אני צריך לעשות פשוט תגיב על זה וזהוא, סמוך עליי!

אני יומאר בליבי:" זה בהחלט בעיה קשה אבל יש לי רעיון"
    אני אומר לגיאוגאודים:"אתם יכולים לנסות להוריד את ההיפודון הקטן????????"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=Teal][U][B]
    לי:
    צ'ימצ'אר משתמש בחפירה והמתקפה המשלושת מחמיצה אותו.. אך לפתע היא משנה כיוון, היא חוזרת בחזרה לאחור ונכנסת על תוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר ופוגעת בוא ישירות!
    אתה מסתכל בתדהמה ושואל את עצמך "איך זה יכול ליהיות?", טראביס ששומע את דבריך מעלה חיוך על פניו..
    ואז הוא אומר "זה בגלל שליפני שתקפתי השתמשתי בנעילה!"
    אתה מסתכל בחוסר הבנה ושואל "מה היא נעילה?"
    ואז טראביס אומר "תבין, נעילה נותנת למתקפה שלי את את היכולת לתקפוף שוב במידה ופיספסתי את מה שננעלתי עליו במקרא הזה צ'ימצ'אר ואז חוזרת לתקוף שוב!"
    צ'ימצ'אר נזרק מן הבור ודודריו.. דודריו לא מאבד זמן הוא משתמש במהירות מזנק לאוויר ואז תוקף באס אווירי!
    עם הוא יפגע זה יסיים את הקרב..
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר,תשתמש בגלגל לבהבה בתור התקפה ומגן מאס האורי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~

מארק:

תזרום איתי אחי.. אני יודע מה אני צריך לעשות פשוט תגיב על זה וזהוא, סמוך עליי!

._.

אני מבקש ממנה לרפאות לי את הפוקימונים. כשהפוקימונים שלי בריאים ומלאי מרץ אני חוזר לדרך נווה המדבר כדי לחפש פוקימון אש.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אדם:
    הוא אומר בהתלהבות "אני מוכן לתת לך כל אחד מהפוקימונים שלי פרט טורצ'יק שלי, הוא ידידי מתחילת המסע!"
    בחר אחד מהפוקימונים האלה:,,
    אחריי שראית אותם הוא מחזיר אותם לפוקדור.. ואז הוא מסתכל עליך בחיוך ואומר "נו? מעוניין?"
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    טריקו מחייך עליך בחיוך של הבנה, אתם ממשיכים ללכת ולפתע תוקפים אתכם שני מיאו
    אך טריקו לו חושש הוא מסתכל עליך במטרה לבדוק עם תסמן לו שזה האימון הבא שלכם..
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר מתאושש, הוא מהמהר לעשות את גלגל הלהבה ומגן על עצמו.
    דודריו לא נרתה מכך, הוא ממשיך את האס האווירי ואפילו מגביר מהירות, הוא פוגע בגלגל הלבה של צ'ימצ'אר ונוצר פיצוץ חזק!
    וגל של אבק ועשן מכסה את הזירה ומקשה עליך ועל טרביס ליראות את הזירה... לאחר כ-20 שניות מסך האבק שנוצר נעלם, ורואים את שני הפוקימונים עומדים זה מול זה עם שריטות וחבטות ומתנשפים..
    לפתע דודריו מאבד שיווי משקל וכמעט ונופל, אבל אז צ'ימצ'אר נופל הוא אינו מסוגל להילחם יותר, הפסדת בקרב..
    טראביס מחזיר את דודריו לפוקדור ואומר "תודה דודריו ההית מעולה.. זה היה קרב אדיר לי, תודה לך!"
    מה תעשה?

ניב:

אחי אתה לא הבנת את העדכון, מנוסה זה אומר שהם בורחים ממשהוא בלי לעצור ובלי להתחשב במה שועמד בדרך!
    זה אומר שהם מתגלגלים מבלי לעצור, ועם היפודון יפול הם הדרסו אותו ויעלו עליו מבלי להתחשב בוא כלל.. הבנת?
    אז זה לא שהם פיתאום יעצרו ויביאו לך אותו..

מארק:
    היא אומר לך בחיוך "בשמחה חכה כאן רק רגע" אתה עומד לך שם, דיי לחוץ מחכה שהיא תחזור עם הפוקימונים שלך..
    לפתע אתה שומע מהצד שני אנשים מדברים בניהם, אחד מספר שהוא חזק עכשיו מדרך 002 ושם הוא הובס ע"י טורקול ממש חזק!
    אתה חושב לעצמך "טורקול מה, אני צריך פוקימון אש... אני חושב שאני יתפוס אותו!"
    לאחר כמה שניות ג'וי חוזרת עם הפוקימונים שלך ואומרת "בבקשה, המשך מסע נעים!", אתה ניגש אל שני הילדים ושואל את אחד מהם איפה הוא ראה אותו בדיוק!
    הוא מסביר לך ולשם אתה הולך,אתה מגיע למקום ושם אתה באמת רואה את הטורקול... הוא מסתכל עליך ונושף קיטור רב..
    הוא אינו מחכה אפילה לפוקימון שתשלוף ותוקף בלהביור!
    מה תעשה?

.

5. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    אדם:
    הוא אומר בהתלהבות "אני מוכן לתת לך כל אחד מהפוקימונים שלי פרט טורצ'יק שלי, הוא ידידי מתחילת המסע!"
    אחריי שראית אותם הוא מחזיר אותם לפוקדור.. ואז הוא מסתכל עליך בחיוך ואומר "נו? מעוניין?"
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    מה תעשה?

לי:
    דודריו לא נרתה מכך, הוא ממשיך את האס האווירי ואפילו מגביר מהירות, הוא פוגע בגלגל הלבה של צ'ימצ'אר ונוצר פיצוץ חזק!
    וגל של אבק ועשן מכסה את הזירה ומקשה עליך ועל טרביס ליראות את הזירה... לאחר כ-20 שניות מסך האבק שנוצר נעלם, ורואים את שני הפוקימונים עומדים זה מול זה עם שריטות וחבטות ומתנשפים..
    לפתע דודריו מאבד שיווי משקל וכמעט ונופל, אבל אז צ'ימצ'אר נופל הוא אינו מסוגל להילחם יותר, הפסדת בקרב..
    טראביס מחזיר את דודריו לפוקדור ואומר "תודה דודריו ההית מעולה.. זה היה קרב אדיר לי, תודה לך!"
    מה תעשה?

ניב:

אחי אתה לא הבנת את העדכון, מנוסה זה אומר שהם בורחים ממשהוא בלי לעצור ובלי להתחשב במה שועמד בדרך!
    זה אומר שהם מתגלגלים מבלי לעצור, ועם היפודון יפול הם הדרסו אותו ויעלו עליו מבלי להתחשב בוא כלל.. הבנת?
    אז זה לא שהם פיתאום יעצרו ויביאו לך אותו..

מארק:
    היא אומר לך בחיוך "בשמחה חכה כאן רק רגע" אתה עומד לך שם, דיי לחוץ מחכה שהיא תחזור עם הפוקימונים שלך..
    לפתע אתה שומע מהצד שני אנשים מדברים בניהם, אחד מספר שהוא חזק עכשיו מדרך 002 ושם הוא הובס ע"י טורקול ממש חזק!
    אתה חושב לעצמך "טורקול מה, אני צריך פוקימון אש... אני חושב שאני יתפוס אותו!"
    לאחר כמה שניות ג'וי חוזרת עם הפוקימונים שלך ואומרת "בבקשה, המשך מסע נעים!", אתה ניגש אל שני הילדים ושואל את אחד מהם איפה הוא ראה אותו בדיוק!
    הוא מסביר לך ולשם אתה הולך,אתה מגיע למקום ושם אתה באמת רואה את הטורקול... הוא מסתכל עליך ונושף קיטור רב..
    הוא אינו מחכה אפילה לפוקימון שתשלוף ותוקף בלהביור!
    מה תעשה?
    שיט ._. רציתי נאמל T_T אמרתי לעצמי "ניחא, יש רק 2 פוקימוני אש, אז רוב הסיכויים שהוא יתן לי נאמל, אבל אני לא יכול לבקש נאמל, זה לא יהיה במקום". וקיבלתי טורקול T_T טוב נו נהרוג אותו "בטעות"
    -----
    "צא טוטודייל! תשתמש באקדח מים!"

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    מה תעשה? איך תגיב?
    'לפי הפוקימונים שלו אוניקס שלי יותר חזק ויותר יפה אני לא חושב שאני יחליף' אחשוב
    "אני לא חושב אחי,אני לא ממש אוהב את הפוקימונים שהצעת לי עכשיו מצטער" אגיד בחיוך
    "טוב אני ממהר לקרב המכון אז להת' אולי עוד ניפגש" אצעק בזמן שאי רץ למכון

7. משתמש מנוסה
    [U]
    סם:
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "זה יהיה אימון מעולה!" אקרא לטריקו בחיוך "אוקי תתחיל עם מהירות! כך שתהיה מהיר יותר ותתחיל לרוץ סביב המיאו ותתקוף את שניהם בקליע זרעים! תנסה לקפוץ לעצים אם הם יתקיפו!" אומר לו

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    מארק:
    טוטודייל יוצא החוצה וישירות תוקף באקדח מים, אקדח המים והלהביור נלחמים זה בזה ויוצרים הרבה אדים מסביב שמקשים על הראיה!
    לאחר מכן טורקול משתמש בסחרור מהיר, הוא נכנס לתוך השריון שלו מסתובב ועף במהירות לעבר טוטודייל.. טוטודייל נפגע אך קם במהירות, הוא מחכה להוראה ממך בעוד שטורקול משתמש שוב בסחרור מהיר!
    מה תעשה?

סם:
    "טרי טריקו" הוא מהנהן עם ראשו בחיוך עושה כדבריך, הוא מתחיל במהירות ורץ סביב שני המיאו הם אינם יודעים להיכן לתקוף ונפגעים מקליע הזרעים ללא הרף.
    לאחר מכן הם מחליטים לשבש לך את המהלך האחד משתמש גם הוא במהירות ורץ לעבר טריקו, טריקו נעצר ומגביר את כך קליע הזרעים עליו..
    לפתע מבלי ששניכם שתשימו לב המיאו השני על גבו של המיאו הראשון מזנק ממנו למעלה לעברך ותוקף בזעם, הוא חובט בטריקו שוב ושוב.. ולאחר מכן גם המיאו השני מצטרף לחגיגה!
    זה לא נראה טוב, טריקו נחבט משני צדדיו.. הוא חייב להגיב איכשהוא!
    מה תעשה?

אדם:
    "אווףף, כל-כך רציתי את האוניקס הזה!" אומר רוני עם פרצוף מבועס על פניו, ואז הוא מציע עוד הצעה ושואל "תיהיה מוכן להחליף תמורת רוזליה?!"
    איך תגיב?

.

9. משתמש מנוסה
    אדם:
    "אווףף, כל-כך רציתי את האוניקס הזה!" אומר רוני עם פרצוף מבועס על פניו, ואז הוא מציע עוד הצעה ושואל "תיהיה מוכן להחליף תמורת רוזליה?!"
    איך תגיב?
    "את האמת ידידי אני לא ממש אוהב את רוזליה אני מצטער" אצעק לו מרחוק
    "אבל אני מבטיח לתפוס בשבילך פוקימון שתאהב ונחליף" אצעק
    ואני ירוץ במהירות לעבר המכון

10. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    "טרי טריקו" הוא מהנהן עם ראשו בחיוך עושה כדבריך, הוא מתחיל במהירות ורץ סביב שני המיאו הם אינם יודעים להיכן לתקוף ונפגעים מקליע הזרעים ללא הרף.
    לאחר מכן הם מחליטים לשבש לך את המהלך האחד משתמש גם הוא במהירות ורץ לעבר טריקו, טריקו נעצר ומגביר את כך קליע הזרעים עליו..
    לפתע מבלי ששניכם שתשימו לב המיאו השני על גבו של המיאו הראשון מזנק ממנו למעלה לעברך ותוקף בזעם, הוא חובט בטריקו שוב ושוב.. ולאחר מכן גם המיאו השני מצטרף לחגיגה!
    זה לא נראה טוב, טריקו נחבט משני צדדיו.. הוא חייב להגיב איכשהוא!
    מה תעשה?
    "טריקו! תעיף ממך את שני המיאו האלה בעזרת חבטה! תתקיף אותם בהרבה חבטות עד שירדו ממך! ואז מיד תעלה על אחד העצים ותתקיף בקליע זרעים!" אומר לו

11. משתמש סופר ספאמר
    אדם:
    "מממ.. הצעה מעניינת" הוא אומר בהתעניינות.. אך אז הוא משיב "בוא נסיים קודם את הקרב!"
    פרינפלאפ משתמש בקרן בועות וראות שבזירה לעט לעט מתאווררת, לאחר מכן פרינפלאפ יוצא במערבולת גדולה וחזקה במטרה לתפוס את צ'ימצ'אר ושאדים מוסרים להגמריי..
    אתה מגלה כי צ'ימצ'אר לא ניראה לעין!
    פרינפלאפ לא מאבד קור רוח, הוא נשאר מרוכז ומחפש עם עיניו את צ'ימצ'אר... ולפתע אתה מבחין בבור, ואז האדמה מסביב פרינפלאפ מתחילה לקרוס!
    מסתבר צ'ימצ'אר השתמש בחפירה מסביב לפרינפלאפ, פרינפלאפ נתפס בין הסלעים וצ'ימצ'אר מנזק החוצה מן האדמה ותוקף בלהביור!
    מה תעשה?

לי:

הוא קורץ לך ואומר "מגניב אחי, אז קבענו!" ולאחר מכן הוא מסתובב לקיר ואומר "טוב הגיע הזמן לישון אחרת לא נקום בבוקר!" אתה מסכים איתו ושניכם מתחילים לצחוק..
    לאחר כמה זמן אתם נרדמים.. ולמחרת מגיע הבוקר, אתה מתעורר ורואה שטראביס לא במיטה!
    אתה מתלבש ובנתיים חושב לעצמך: אולי התעוררתי מאוחר מידי והוא כבר הלך?
    אתה יוצא מן החדר והולך לעמדה של האחות ג'וי לשאול מה שלומו של צ'ימצ'אר, היא אומרת בחיוך "בסדר גמור, מיד אלך להביא את הפוקדור שלו!"
    לאחר כמה שניות היא חוזרת ואומרת "הינה, בבקשה הוא מרגיש כמו חדש!", אתה מוציא אותו מן הפוקדור והוא ישר קופץ עליך ומחבק אותך.. ניראה כאילו הוא מאושר לראות אותך!
    אתם יוצאים לבחוץ ורואים שם בזירה את טראביס מתאמן עם הפוקימונים שלו.. הוא מסתכל עליך ואומר "אווו הגיע הזמן שתגיע, אני מתאמן כבר שעה חצי!"
    אתה אומר לו שאפשר להתחיל בקרב ואתה מבקש שזה יהיה קרב של אחד על אחד כיוון שאין לך עוד פוקימונים, הוא עונה בחיוב מוציא את דודריו
    מה תעשה?

סם:
    דסטוקס מתקרב לעבר טריקו עם האס האווירי, טריקו שומע לקריאת העידוד שלך וניצב איתן שם למעלה הוא צולל לעבר דסטוקס עם מתקפת חבטה..
    שני המתקפות מתנגשות זו בזו מעיפה כל אחד לצד אחר, שני הפוקימונים מסתכלים זה על זה ומתנשמים לכמה רגעים!..
    נראה שטריקו הצליח לבטל את היתרון הסוגים של דסטוקס וכרגע שניהם שווים בקרב..
    דסטוקס מפזר אבקת שיטוק במקום ואז משתמש ברוח כסופה ומעיף את זה במהירות על טריקו!
    טריקו נפגע מהשיתוק ודסקטוקס מנצל את המצב ותוקף קרן הבזק (signal beam)
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר לא מוותר הוא קם על רגליו ומצליח להתחמק מג'יודוד, ג'יודוד עוצר את עצמו ממתקפת הגילגול.. הוא מסתובב ורואה את צ'רמנדר ממש מולו תוקף בנגיחת ראש!
    ג'יודוד המבוהל לא מספיק להגיב ונחבט ישירות.. הוא נופל על הרצפה מעולף..
    מה תעשה?

מארק:
    טוטודייל מסמן לך כן עם הראש הוא עומד על זנבו מסתובב ושולח אקדח מים לכל עבר!
    לעט לעט כל כפיל של פיקצ'ו נעלם ואקדח המים פוגע בפיקצ'ו האמיתי והוא נחבט למעלה, טוטודייל מנצל את ההזדמנות...
    הוא רץ במהירות לעבר פיקצ'ו מזנק אליו ומשתמש בנשיכה ואז משליך אותו עם הפה אל הקרקע!
    פיקצ'ו שוכב על הרצפה אינו מסוגל להילחם, טוטודייל הוא המנצח.. ג'יסון לוחץ את ידך ואומר לך "זה היה מדהים, לימדת אותי הרבה!"
    הוא מודה לך מאוד וממשיך בדרכו לעיר ממנה התחלת במטרה לפגוש את הפורפסור.. אתה מלטף את טוטודייל בראשו ואומר לו בחיוך "ההית מצויין חבר, הכי טוב שיש!" מחזיר אותו לפוקדור..
    אתה מתסכל מסביב ורואה לפתע מרחוק שלט שכתוב בוא דרך נווה המדבר (דרך 002 במפה)
    מה תעשה?

~סליחה שלא היה עדכון כל היום, לא ההיתי בבית מהבוקר~

אני אומר לצ'רמנדר כל הכבוד וזורק פוכדור על ג'יודוד

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~יאללה אחרון להיום כי אני זז לישון, אני חייב לסדר שעות שינה~

סם:
    טריקו משתמש בחבטה על הטריקו מימינו ועודף אותו לאחור, אך המיאו הזה לא עוצר ורץ בחזרה עם שריטה..
    לפתע על-אף שלא פקדת על טריקו הוא מתקופף וכח המיאו מימין פוגע בזה שמשמאל!
    טריקו מנצל את ההזדמנות ומתפס במהירות על אחד העצים.. לאחר שעומד על ענף גבוה ויציב הוא תוקף בקליע זרעים..
    שני המיאו נפגעים מקליע הזרעים והם משתמשים בצוות כפול בכדי להגן,נוצרו 26 כפילים מה שמאוד מבלבל את טריקו!
    כולם מתשמשים בציפורנים לתפס על העץשעליו טריקו עומד, טריקו המפוחד לא מפסיק לירות בקליע הזרעים.. אבל אחד מהמיאו האמיתיים תפס אותו הוא חובט בוא הזנב ברזל ומפיל אותו מן העץ!
    מה תעשה?

יגאל:

אתה זורק את הפוקדור על ג'יודוד הוא נפתח ואור אדום ובוהק יוצא מתוכו, האור הזה שואב את ג'יודוד לתוך הפוקדור..
    הפוקדור מתחיל להתנדנד, ימינה... ושמלה.. ולפתע נעצר!
    ברכותיי, תפסת ג'יודוד
    מה תעשה? איך תגיב?
    - - - - - - - - - - - - - - -
    עוד מספר שניות אעדכן את ג'יודוד.. שים לב, נשאר לך עוד פוקדור אחד.. תשתמש בוא בכחמה!

אדם:
    אתה רץ לעבר המכון הראשון, בדיוק אתה רואה את השופט בקרבות המכון פותח את דלתות המכון, אתה מבין שמאמן המכון חזר מן הסידורים ואתה הראשון שתלחם בוא!
    אתה רץ בשיא המהירות לעבר הדלת, לאחר שאתה מגיע כולך מתנשף.. השופט מסתכל עליך בצורה מוזרה ואומר "באת להשתתף בקרב המכון?!"
    אתה מהנהן בראשך ועונה בחיוב, ואז השופט אומר בחיוך "מצויין, ברוק מחכה לך!"
    אתה נכנס על המכון הוא כל-כך גדול אתה חושב לעצמך מוקף בתדהמה!
    ואז אתה מבחין בזירה: משטח סלעי, עם הרבה אבנים וסלעים.. מהגדה השנייה אתה רואה את ברוק שמנופף לשלום ואומר "שלום לך, אתה המתמודד הראשון שלי להיום, אני מצפה ממך לקרב טוב!"
    איך תגיב?

.

13. משתמש מנוסה
    ~אדם:
    אתה רץ לעבר המכון הראשון, בדיוק אתה רואה את השופט בקרבות המכון פותח את דלתות המכון, אתה מבין שמאמן המכון חזר מן הסידורים ואתה הראשון שתלחם בוא!
    אתה רץ בשיא המהירות לעבר הדלת, לאחר שאתה מגיע כולך מתנשף.. השופט מסתכל עליך בצורה מוזרה ואומר "באת להשתתף בקרב המכון?!"
    אתה מהנהן בראשך ועונה בחיוב, ואז השופט אומר בחיוך "מצויין, ברוק מחכה לך!"
    אתה נכנס על המכון הוא כל-כך גדול אתה חושב לעצמך מוקף בתדהמה!
    ואז אתה מבחין בזירה: משטח סלעי, עם הרבה אבנים וסלעים.. מהגדה השנייה אתה רואה את ברוק שמנופף לשלום ואומר "שלום לך, אתה המתמודד הראשון שלי להיום, אני מצפה ממך לקרב טוב!"
    איך תגיב?
    לילה טוב אחי
    -----------------
    "ואתה תקבל" אגיד בחיוך
    "אני מקווה שזה יהיה קרב מצועען אני לא מצפה מפחות ממנהיג מכון" אגיד
    "זה הולך להיות קרב של 1v1?" אשאל בחיוך

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U][B]

לי:
    מה תעשה?

[U][B]

אני אומר לטראביס"היה קרב טוב הפוקימוון שלך חזק" אני אומר לצ'ימצ'אר"לא נורא שהפסדת הית מעולה בעיני"אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ~יאללה אחרון להיום כי אני זז לישון, אני חייב לסדר שעות שינה~

סם:
    טריקו משתמש בחבטה על הטריקו מימינו ועודף אותו לאחור, אך המיאו הזה לא עוצר ורץ בחזרה עם שריטה..
    לפתע על-אף שלא פקדת על טריקו הוא מתקופף וכח המיאו מימין פוגע בזה שמשמאל!
    טריקו מנצל את ההזדמנות ומתפס במהירות על אחד העצים.. לאחר שעומד על ענף גבוה ויציב הוא תוקף בקליע זרעים..
    שני המיאו נפגעים מקליע הזרעים והם משתמשים בצוות כפול בכדי להגן,נוצרו 26 כפילים מה שמאוד מבלבל את טריקו!
    כולם מתשמשים בציפורנים לתפס על העץשעליו טריקו עומד, טריקו המפוחד לא מפסיק לירות בקליע הזרעים.. אבל אחד מהמיאו האמיתיים תפס אותו הוא חובט בוא הזנב ברזל ומפיל אותו מן העץ!
    מה תעשה?

[U]
    "טריקו! תשתמש במהירות כדי לתפוס תאוצה ולנחות בקלות! אתה יכול לנצח! תזכור שאתה צריך להתחזק בשביל לנצח את הבחור הנפוח ואת הנזליף שלו ממקודם!" אומר לו "אחרי שאתה נחתת תשתמש מהר בקליע זרעים על המיאו האמיתיים ותוך כדי שהם לא שמים לב תכה בהם בחבטות!" אומר לו

עמוד 21 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1119202122233171 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •