פורסם במקור על ידי
nivX10
~יאללה אחרון להיום כי אני זז לישון, אני חייב לסדר שעות שינה~
סם:
טריקו משתמש בחבטה על הטריקו מימינו ועודף אותו לאחור, אך המיאו הזה לא עוצר ורץ בחזרה עם שריטה..
לפתע על-אף שלא פקדת על טריקו הוא מתקופף וכח המיאו מימין פוגע בזה שמשמאל!
טריקו מנצל את ההזדמנות ומתפס במהירות על אחד העצים.. לאחר שעומד על ענף גבוה ויציב הוא תוקף בקליע זרעים..
שני המיאו נפגעים מקליע הזרעים והם משתמשים בצוות כפול בכדי להגן,נוצרו 26 כפילים מה שמאוד מבלבל את טריקו!
כולם מתשמשים בציפורנים לתפס על העץשעליו טריקו עומד, טריקו המפוחד לא מפסיק לירות בקליע הזרעים.. אבל אחד מהמיאו האמיתיים תפס אותו הוא חובט בוא הזנב ברזל ומפיל אותו מן העץ!
מה תעשה?
יגאל:
אתה זורק את הפוקדור על ג'יודוד הוא נפתח ואור אדום ובוהק יוצא מתוכו, האור הזה שואב את ג'יודוד לתוך הפוקדור..
הפוקדור מתחיל להתנדנד, ימינה... ושמלה.. ולפתע נעצר!
ברכותיי, תפסת ג'יודוד
מה תעשה? איך תגיב?
- - - - - - - - - - - - - - -
עוד מספר שניות אעדכן את ג'יודוד.. שים לב, נשאר לך עוד פוקדור אחד.. תשתמש בוא בכחמה!
אדם:
אתה רץ לעבר המכון הראשון, בדיוק אתה רואה את השופט בקרבות המכון פותח את דלתות המכון, אתה מבין שמאמן המכון חזר מן הסידורים ואתה הראשון שתלחם בוא!
אתה רץ בשיא המהירות לעבר הדלת, לאחר שאתה מגיע כולך מתנשף.. השופט מסתכל עליך בצורה מוזרה ואומר "באת להשתתף בקרב המכון?!"
אתה מהנהן בראשך ועונה בחיוב, ואז השופט אומר בחיוך "מצויין, ברוק מחכה לך!"
אתה נכנס על המכון הוא כל-כך גדול אתה חושב לעצמך מוקף בתדהמה!
ואז אתה מבחין בזירה: משטח סלעי, עם הרבה אבנים וסלעים.. מהגדה השנייה אתה רואה את ברוק שמנופף לשלום ואומר "שלום לך, אתה המתמודד הראשון שלי להיום, אני מצפה ממך לקרב טוב!"
איך תגיב?