[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
דיפ:
פרסיאן מחייך עליך מהנהן בראשו, הוא מזנק למעלה ושולח זנב ברזל, אתה וניב מסתכלים נדהמים מזנב הברזל הזה!
הוא פשוט פיצל את הלהביור לשתיים כאילו היה חמאה, פרסיאן נראה טשוש, זנב הברזל הוציא מימנו הרבה כוח..
ניב מחייך ואומר "זה נגמר, סיים את צ'ימצ'אר עם המהלך המיוחר שלנו!" ואז צ'ימצ'אר צולל אל תוך האדמה עם חפירה.
מה תעשה?
סם:
וואוו איזה אכזר XDD חשבתי שתגיד לו לעצור!
- - - - - - - - - - - - - - - -
טריקו ממשיך להתקיף אותם והם מתחמקים בקושי, הם מזנקים לשיחים אך טריקו לא עוצר.. הוא ממשיך לרסס את האזור בקליע זרעים!
לפתע הוא פוגע בבידריל, הבידריל מסתכל עליו בעצבים והולך.. תוך כמה שניות הוא חוזר עם נחיל של 25 בדרילים!!!
מה תעשה?
יגאל:
צ'ימצ'אר מחכה בשקט לג'יודוד שמתקרב עליו עם הגלגול האמרת לו לעשות.. צ'ימצ'אר מתחמק וקופץ מעל ג'יודוד ותוקף בגלגל להבה מאחוריו ומעיף את ג'יודוד על פניו!
ג'יודוד קם בזריזות, הוא לא עוצר כאן ותוקף עם אגרוף ממוקד.. צ'ימצ'אר ממהר להתחמק, הוא מצליח אך ג'יודוד מפתיע אותו עם עוד אחד שפוגע בוא ישירות.
צ'ימצ'אר מזנק אל תוך האדמה בחפירה...
מה תעשה?
ניב:
אתה ממשיך לך בדרכך.. מתחילה סופת חול חזקה שמקשה עלייך.. עוברות שעות ואתה ניהיה עייף וצמא.
ולפתע מתוך סופת החול אתה מצליח ליראות משהוא אתה ממשיך להביט ולהתרכז ורואה מבנים, המון מיבנים ואתה מבין שהגעת לעיר סטון-וויל!
"קודם כל אפנה למרכז הפוקימונים, נפרא את הפוקימונים ונתאמן קצת עם המאמנים בזירת הראווה" אתה חושב לעצמך..
אתה רץ לשם במהירות ולפתע נתקל במישהיא מוזרה, נראת בגילך, בעלת שיער כחול ובגדים לבנים.. היא נופלת על הרצפה!
מה תעשה?
לי:
צ'ימצ'אר מתגלגל הצידה וארון לא מצליח לתפוס אותו, הוא בא לרוץ אל צ'ימצ'אר שוב אך הוא מקדים אותו עם גחלת שפוגעת ישירות.
ארון לא מוותר הוא מתנער במהירות ויוצא שוב למתקפה מהירה, אתה חושב לעצמך "וואווו הוא לא מוותר!"
הוא מגדיל ראש ותוך כדי המתקפה המהירה הוא זז מצד לצד לפתע הוא מגביר מהירות עוד יותר... הוא מוסיף ראש ברזל למתקפה ופוגע ישירות!
צ'ימצ'אר מתקשה לקום וארון לא מחכה, הוא רוצה שוב לתקוף בנשיכה ולסיים את הקרב.. אתה מצ'ימצ'אר לקום אך הוא לא מצליח!
לפתע מתעורר בצ'ימצ'אר משהוא הוא שואג בחזקה ולפתע משתמש "בלהביור" מתקפה שהוא לא ישתמש בא קודם לכן!
ארון נפגע ישירות, הוא נופל על הרצפה מעולף..
מה תעשה?
מארק:
טוטודייל תוקף באקדח מיים לכל עבר.. טורקול מנסה להחזיר לו אך לא מצליח.. והוא בורח מן הקרב על תוך מערה שנמצאת באחד הסלעים..
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
בשביל שלא יתבלגן לי אני מעדכן אתכם 3 ואחריי זה עוד שלוש.. אל תתחילו לפחור לי בפרטי למה הוא קודם ומה עם שלי!
אדם:
אחי אתה משתמש בסודוודו לקרב הזה? או בכללי לקרב? תגיד כדי שאני יערוך את העדכון בהתאם!
- - - - - - - - - - - - - - - -
"אוקיי" עם ברוק ומבט רציני נמצא על פניו..
ואז הוא מכריז "זה יהיה קרב של שלושה על שלושה כאשר רק האורח רשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב, המצנח יוכרז כאשר ינצח ב-2 מתוך שלושת הקרבות!"
אתה מחייך ועושה כן עם ראשך, מרגיש טיפה מתוח.. לפתע ברוק שולף את הפוקדור הראשון.. "צא גרבלר!" הוא אומר בבטחון..
באיזה פוקימון תשתמש? מה תעשה?
יגאל:
ג'יודוד מכין אגרוף ממוקד, הוא בא לשלוח אותו אל עבר הרצפה, אך לפתע מתחתיו מגיח צ'ימצ'אר ותוקף בשריטות שפוגעות היישר בפניו!
לאחר מכן צ'ימצ'אר מזנק למעלה ותוקף בלהביור, אך ג'יודוד מוכן לזה ותוקף בזריקת האבנים.
שני הפוקימונים פוגעים אחד בשני, לפתע צ'ימצ'אר יוצא בגלגל להבה ומסתובב סביב ג'יודוד..
מה תעשה?
מארק:
אתם מסתובבים שם באזור ומחפשים אחר פוקימון אש, מסביבכם עוברים הרבה פוקימונים אחרים..
אתה מבציר בטוטודייל לא לעשות משהוא שירגיז אותם ולהתמקד בחיפוש פוקימון אש!
"טוטודייל" הוא אומר, מהנהן ראשו ומחייך עליך.
לפתע אתם רואים שם בין שני סלעים נאמלוהוא ישן..
מה תעשה?
סם:
אתם בורחים בשיא המהירות אך הבידריל לא עוזבים אתכם, אתה קורא לטריקו ומצביע לעבר השיחים הגדולים שמולך..
אתם רצים לשם נכנסים לתוך השיחים וממשיכים מבלי ליראות דבר, לפתע אתה נופל אל תוך מדרון.. אתה צועק אל טריקו!
הוא מיד משתמש במהירות ורץ לעזור לך הוא מנסה למשוך אותך בחזרה למעלה אך אתה כבד לו מידי והוא נגרר אחריך למטה..
אתה נעצרים ואתה מחליט להסתכל במפה ולראות היכן אתם נמצאים! אתה מסתכל על הנוף ורואה נוף מדברי ויבש מלע בחול וסלעים..
לפתע את מבחין במפה במיקום שבוא אתה נמצע ואתה מבין שהגעת לדרך נווה המדבר (דרך 002)
אתה ממשיך לך בדרך ולפתע רואה טורקולהוא נראה חזק ובריא מאוד אך יותר מהכל עצבני, כנראה שפלשת לו לטריטוריה..
ולפתע הוא נכנס לתוך השריון שלו מנזק לאוויר וטס לעברך עם "סחרור מהיר"!
מה תעשה?
ניב:
אתה עוזר לה לקום ואומר תוך כדי שאתה מסמיק "מצטער, לא שמתי לב!", היא מכייחת עליך ואומרת "לא נורא זה קורה.."
לאחר מכן היא שואלת "אף פעם לא ראיתי אותך בעיר סטון וויל, מה אתה עושה פה?" אתה מסביר לה ואומר שהתחלת במסע ושאתה אתה תתמודד פה נגד מאמן המכון..
היא מסתכלת עליך מופתעת ואומרת "היי הדוד שלי הוא מאמן המכון!" אולי אקח אותך להכיר אותו?
איך תגיב? מה תעשה?
לי:
אתה זורק את הפוקדור שפוגע ישירות בראשו של ארון, הפוקדור נפתח ושואב לתוכו את ארון!
הוא נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד..ימין.. שמאל.. שוב ימין.. שוב שמאל.. אתה כבר לא עומד בלחץ, "העם זה יהיה הפוקימון הראשון שאתפוס?" אתה חושב לעצמך בהתרגשות!
לפתע הפוקדור נעצר, אך רגע ארון עדיין בפנים!
ברכותיי, תפסת ארון
מה תעשה? איך תגיב?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)