Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה

לי:
    ארון לא נרתע, מהלהביור הוא משתמש בהגנה ואז תוקף במתקפה מהירה ודוחף את צ'ימצ'אר אל הקרקע.. לפתע ארון קופץ לעבר צ'ימצ'אר עם נשיכה!
    מה תעשה?

[U]

אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק ואז גחלת וגלגל אש על ארון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    [COLOR=SlateGray][U][B]

סם:

אחי אתה ממשיך לבד.. את תכתוב שהם מבולבלים, אף אחד לא אמר שהם יהיו.. אתה יכול לכתוב "תקפוץ בשביל לבלבל אותם ואז תתקפוף בקליע זרעים.."
    שאתה כותב משהוא כמו: "כשהם מבולבלים" אתה כאילו קובע כבר שהם יתבלבלו אחריי המהלך מבלי שקיבלת בכללל עדכון, מבין את הכוונה שלי?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    תקרוא מחייך עליך ומסמן לך שהוא קלט, הוא מחכה שהם התקרבו וברגע אחד קופץ למעלה ושני המיאו מחמיצים אותו!
    המיאו מתחילים להתרגז, הם תוקפים שניהם במכת ברק.. אך טריקו היה מוכן כבר ותוקף עם קליע זרעים בכל הכוח.
    שני ההתקפות נראות שוות, הם מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ שמעיף את טריקו ואת המיאו אחורה..
    מיאו אחד כבר לא מסוגל להילחם, המיאו השני נרתע, הוא מרים על גבו את המיאו שנפגע ובורח מהקרב!
    טריקו שוב מתנהג ביהירות ורץ אחירהם, הוא לא מוכן שהקרב הסתיים ללא מנצח.
    מה תעשה?
    אבל צפוי שהם יהיו מבולבלים בכך שלא יראו אותו,כלומר איפה הוא נעלם פתאום

"טריקו! תירה עליהם קליע זרעים! אפילו שאני חושב שאתה המנצח כי הם ברחו אבל תירה קליע שרעים בכל הכוח!" אומר לו

3. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    טוטודייל יוצא החוצה וישירות תוקף באקדח מים, אקדח המים והלהביור נלחמים זה בזה ויוצרים הרבה אדים מסביב שמקשים על הראיה!
    לאחר מכן טורקול משתמש בסחרור מהיר, הוא נכנס לתוך השריון שלו מסתובב ועף במהירות לעבר טוטודייל.. טוטודייל נפגע אך קם במהירות, הוא מחכה להוראה ממך בעוד שטורקול משתמש שוב בסחרור מהיר!
    מה תעשה?

סם:
    "טרי טריקו" הוא מהנהן עם ראשו בחיוך עושה כדבריך, הוא מתחיל במהירות ורץ סביב שני המיאו הם אינם יודעים להיכן לתקוף ונפגעים מקליע הזרעים ללא הרף.
    לאחר מכן הם מחליטים לשבש לך את המהלך האחד משתמש גם הוא במהירות ורץ לעבר טריקו, טריקו נעצר ומגביר את כך קליע הזרעים עליו..
    לפתע מבלי ששניכם שתשימו לב המיאו השני על גבו של המיאו הראשון מזנק ממנו למעלה לעברך ותוקף בזעם, הוא חובט בטריקו שוב ושוב.. ולאחר מכן גם המיאו השני מצטרף לחגיגה!
    זה לא נראה טוב, טריקו נחבט משני צדדיו.. הוא חייב להגיב איכשהוא!
    מה תעשה?

אדם:
    "אווףף, כל-כך רציתי את האוניקס הזה!" אומר רוני עם פרצוף מבועס על פניו, ואז הוא מציע עוד הצעה ושואל "תיהיה מוכן להחליף תמורת רוזליה?!"
    איך תגיב?
    "טוטודייל, תמשיךל להשתמש באקדחי מים בלי הפקסה, תרטיב את הכל הזירה!"

4. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    [COLOR=Teal]
    פרסיאן עוצם את העיניים בשביל להתרכז, הוא מנסה להקשיב מעיין תגיע המתקפה... ולפתע הוא ושומע קולות של אש מתלקחת מעליו.
    הוא מסמן לך אתה מסתכל למעלה ורואה להביור ברמה מאוד גובהה מתקרב לפרסיאן, תיהיה חייב לפעול במהירות או שהכל יגמר!
    מה תעשה?
    "פרסיאן תשתמש בזנב ברזל , עכשיו!" אני צועק לעבר פרסיאן ומרים את ידי בצורת אגרוף גבוהה לשמיים.
    -----
    מצטער שלא הגבתי הרבה זמן אחי.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דיפ:
    פרסיאן מחייך עליך מהנהן בראשו, הוא מזנק למעלה ושולח זנב ברזל, אתה וניב מסתכלים נדהמים מזנב הברזל הזה!
    הוא פשוט פיצל את הלהביור לשתיים כאילו היה חמאה, פרסיאן נראה טשוש, זנב הברזל הוציא מימנו הרבה כוח..
    ניב מחייך ואומר "זה נגמר, סיים את צ'ימצ'אר עם המהלך המיוחר שלנו!" ואז צ'ימצ'אר צולל אל תוך האדמה עם חפירה.
    מה תעשה?

סם:
    וואוו איזה אכזר XDD חשבתי שתגיד לו לעצור!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    טריקו ממשיך להתקיף אותם והם מתחמקים בקושי, הם מזנקים לשיחים אך טריקו לא עוצר.. הוא ממשיך לרסס את האזור בקליע זרעים!
    לפתע הוא פוגע בבידריל, הבידריל מסתכל עליו בעצבים והולך.. תוך כמה שניות הוא חוזר עם נחיל של 25 בדרילים!!!
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'ימצ'אר מחכה בשקט לג'יודוד שמתקרב עליו עם הגלגול האמרת לו לעשות.. צ'ימצ'אר מתחמק וקופץ מעל ג'יודוד ותוקף בגלגל להבה מאחוריו ומעיף את ג'יודוד על פניו!
    ג'יודוד קם בזריזות, הוא לא עוצר כאן ותוקף עם אגרוף ממוקד.. צ'ימצ'אר ממהר להתחמק, הוא מצליח אך ג'יודוד מפתיע אותו עם עוד אחד שפוגע בוא ישירות.
    צ'ימצ'אר מזנק אל תוך האדמה בחפירה...
    מה תעשה?

ניב:
    אתה ממשיך לך בדרכך.. מתחילה סופת חול חזקה שמקשה עלייך.. עוברות שעות ואתה ניהיה עייף וצמא.
    ולפתע מתוך סופת החול אתה מצליח ליראות משהוא אתה ממשיך להביט ולהתרכז ורואה מבנים, המון מיבנים ואתה מבין שהגעת לעיר סטון-וויל!
    "קודם כל אפנה למרכז הפוקימונים, נפרא את הפוקימונים ונתאמן קצת עם המאמנים בזירת הראווה" אתה חושב לעצמך..
    אתה רץ לשם במהירות ולפתע נתקל במישהיא מוזרה, נראת בגילך, בעלת שיער כחול ובגדים לבנים.. היא נופלת על הרצפה!
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר מתגלגל הצידה וארון לא מצליח לתפוס אותו, הוא בא לרוץ אל צ'ימצ'אר שוב אך הוא מקדים אותו עם גחלת שפוגעת ישירות.
    ארון לא מוותר הוא מתנער במהירות ויוצא שוב למתקפה מהירה, אתה חושב לעצמך "וואווו הוא לא מוותר!"
    הוא מגדיל ראש ותוך כדי המתקפה המהירה הוא זז מצד לצד לפתע הוא מגביר מהירות עוד יותר... הוא מוסיף ראש ברזל למתקפה ופוגע ישירות!
    צ'ימצ'אר מתקשה לקום וארון לא מחכה, הוא רוצה שוב לתקוף בנשיכה ולסיים את הקרב.. אתה מצ'ימצ'אר לקום אך הוא לא מצליח!
    לפתע מתעורר בצ'ימצ'אר משהוא הוא שואג בחזקה ולפתע משתמש "בלהביור" מתקפה שהוא לא ישתמש בא קודם לכן!
    ארון נפגע ישירות, הוא נופל על הרצפה מעולף..
    מה תעשה?

מארק:

טוטודייל תוקף באקדח מיים לכל עבר.. טורקול מנסה להחזיר לו אך לא מצליח.. והוא בורח מן הקרב על תוך מערה שנמצאת באחד הסלעים..
    מה תעשה?

.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U][B]
    לי:
    צ'ימצ'אר מתגלגל הצידה וארון לא מצליח לתפוס אותו, הוא בא לרוץ אל צ'ימצ'אר שוב אך הוא מקדים אותו עם גחלת שפוגעת ישירות.
    ארון לא מוותר הוא מתנער במהירות ויוצא שוב למתקפה מהירה, אתה חושב לעצמך "וואווו הוא לא מוותר!"
    הוא מגדיל ראש ותוך כדי המתקפה המהירה הוא זז מצד לצד לפתע הוא מגביר מהירות עוד יותר... הוא מוסיף ראש ברזל למתקפה ופוגע ישירות!
    צ'ימצ'אר מתקשה לקום וארון לא מחכה, הוא רוצה שוב לתקוף בנשיכה ולסיים את הקרב.. אתה מצ'ימצ'אר לקום אך הוא לא מצליח!
    לפתע מתעורר בצ'ימצ'אר משהוא הוא שואג בחזקה ולפתע משתמש "בלהביור" מתקפה שהוא לא ישתמש בא קודם לכן!
    מה תעשה?

[U]
    [
    [/COLOR]
    אני זורק פוכדור על ארון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש סופר ספאמר
    :

מה תעשה?[/COLOR]

יגאל:
    צ'ימצ'אר מחכה בשקט לג'יודוד שמתקרב עליו עם הגלגול האמרת לו לעשות.. צ'ימצ'אר מתחמק וקופץ מעל ג'יודוד ותוקף בגלגל להבה מאחוריו ומעיף את ג'יודוד על פניו!
    ג'יודוד קם בזריזות, הוא לא עוצר כאן ותוקף עם אגרוף ממוקד.. צ'ימצ'אר ממהר להתחמק, הוא מצליח אך ג'יודוד מפתיע אותו עם עוד אחד שפוגע בוא ישירות.
    מה תעשה?

[U][B[/B]
    אני אומר לג'יודוד להישתמש באגרוף ממוכד על האהדמה כך שהוא יהיה חייב לצאת ואז תתקוף אותו בזריקת אבנים

8. משתמש מנוסה
    [U]
    סם:
    טריקו ממשיך להתקיף אותם והם מתחמקים בקושי, הם מזנקים לשיחים אך טריקו לא עוצר.. הוא ממשיך לרסס את האזור בקליע זרעים!
    לפתע הוא פוגע בבידריל, הבידריל מסתכל עליו בעצבים והולך.. תוך כמה שניות הוא חוזר עם נחיל של 25 בדרילים!!!
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "טריקו! אני חושב שהגזמת קצת! ברח!" אומר לו ואסמן לו לרוץ להמשך הדרך בכל המהירות

9. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    דיפ:
    פרסיאן מחייך עליך מהנהן בראשו, הוא מזנק למעלה ושולח זנב ברזל, אתה וניב מסתכלים נדהמים מזנב הברזל הזה!
    הוא פשוט פיצל את הלהביור לשתיים כאילו היה חמאה, פרסיאן נראה טשוש, זנב הברזל הוציא מימנו הרבה כוח..
    ניב מחייך ואומר "זה נגמר, סיים את צ'ימצ'אר עם המהלך המיוחר שלנו!" ואז צ'ימצ'אר צולל אל תוך האדמה עם חפירה.
    מה תעשה?

סם:
    מה תעשה?

יגאל:
    מה תעשה?

ניב:
    אתה ממשיך לך בדרכך.. מתחילה סופת חול חזקה שמקשה עלייך.. עוברות שעות ואתה ניהיה עייף וצמא.
    ולפתע מתוך סופת החול אתה מצליח ליראות משהוא אתה ממשיך להביט ולהתרכז ורואה מבנים, המון מיבנים ואתה מבין שהגעת לעיר סטון-וויל!
    "קודם כל אפנה למרכז הפוקימונים, נפרא את הפוקימונים ונתאמן קצת עם המאמנים בזירת הראווה" אתה חושב לעצמך..
    אתה רץ לשם במהירות ולפתע נתקל במישהיא מוזרה, נראת בגילך, בעלת שיער כחול ובגדים לבנים.. היא נופלת על הרצפה!
    מה תעשה?

לי:
    מה תעשה?

מארק:

טוטודייל תוקף באקדח מיים לכל עבר.. טורקול מנסה להחזיר לו אך לא מצליח.. והוא בורח מן הקרב על תוך מערה שנמצאת באחד הסלעים..
    מה תעשה?
    אני ישאל אותה אם היא בסדר?

10. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~

מארק:

מה תעשה?
    "מצויין, טוטודייל! כנראה הוא לא היה חזק." אני אומר. "בוא נמשיך לחפש פוקימון אש - הפעם מזן אחר!"
    ---

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "אין לך שלושה פוקימונים?" הוא שואל, אתה מבחין על פניו שזו בעיה..אתה אומר לו שאין לך ואז הוא חושב קצת ולפתע אומר "אוכל לתת לך את הסודוודו שלי בכדי להשלים לך שלושה, מוכן?"
    איך תגיב?
    - - - - - - - - - - - - -
    עם אתה רוצה, אז הינה הסט של סודוודו: (וזה רק לקרב המכון!)
    מתקפות:
    נהמה
    קצה כפול
    זרוע פטיש
    חיקויי
    לוא-קיק

?
    אחי אני מצטער שלא הייתי כאן פשוט פירמטו לי ת'מחשב והתקינו לי ווינדווס 7
    ------------------------
    "אין בעיה אני ישתמש בסודווודו לקרב" אגיד בחיוך
    "אז קדימה בוא נתחיל בקרב!" אומר בהתרגשות

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    בשביל שלא יתבלגן לי אני מעדכן אתכם 3 ואחריי זה עוד שלוש.. אל תתחילו לפחור לי בפרטי למה הוא קודם ומה עם שלי!

אדם:
    אחי אתה משתמש בסודוודו לקרב הזה? או בכללי לקרב? תגיד כדי שאני יערוך את העדכון בהתאם!
    "אוקיי" עם ברוק ומבט רציני נמצא על פניו..
    ואז הוא מכריז "זה יהיה קרב של שלושה על שלושה כאשר רק האורח רשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב, המצנח יוכרז כאשר ינצח ב-2 מתוך שלושת הקרבות!"
    אתה מחייך ועושה כן עם ראשך, מרגיש טיפה מתוח.. לפתע ברוק שולף את הפוקדור הראשון.. "צא גרבלר!" הוא אומר בבטחון..
    באיזה פוקימון תשתמש? מה תעשה?

יגאל:
    ג'יודוד מכין אגרוף ממוקד, הוא בא לשלוח אותו אל עבר הרצפה, אך לפתע מתחתיו מגיח צ'ימצ'אר ותוקף בשריטות שפוגעות היישר בפניו!
    לאחר מכן צ'ימצ'אר מזנק למעלה ותוקף בלהביור, אך ג'יודוד מוכן לזה ותוקף בזריקת האבנים.
    שני הפוקימונים פוגעים אחד בשני, לפתע צ'ימצ'אר יוצא בגלגל להבה ומסתובב סביב ג'יודוד..
    מה תעשה?

מארק:
    אתם מסתובבים שם באזור ומחפשים אחר פוקימון אש, מסביבכם עוברים הרבה פוקימונים אחרים..
    אתה מבציר בטוטודייל לא לעשות משהוא שירגיז אותם ולהתמקד בחיפוש פוקימון אש!
    "טוטודייל" הוא אומר, מהנהן ראשו ומחייך עליך.
    לפתע אתם רואים שם בין שני סלעים נאמלוהוא ישן..
    מה תעשה?

.

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    בשביל שלא יתבלגן לי אני מעדכן אתכם 3 ואחריי זה עוד שלוש.. אל תתחילו לפחור לי בפרטי למה הוא קודם ומה עם שלי!

אדם:
    אחי אתה משתמש בסודוודו לקרב הזה? או בכללי לקרב? תגיד כדי שאני יערוך את העדכון בהתאם!
    ואז הוא מכריז "זה יהיה קרב של שלושה על שלושה כאשר רק האורח רשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב, המצנח יוכרז כאשר ינצח ב-2 מתוך שלושת הקרבות!"
    אתה מחייך ועושה כן עם ראשך, מרגיש טיפה מתוח.. לפתע ברוק שולף את הפוקדור הראשון.. "צא גרבלר!" הוא אומר בבטחון..
    אני ישתמש בסודווודו בקרב בכללי לא עכשיו
    -------------------
    'גרבלר אה אני חושב שאני יבחן את אוניקס שלי עכשיו' אחשוב
    "קדימה אוניקס צא החוצה!" ואני אזרוק את הפוכדור לאויר
    "קדימה אוניקס תשתמש ברעידת אדמה" אצעק

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    אתם בורחים בשיא המהירות אך הבידריל לא עוזבים אתכם, אתה קורא לטריקו ומצביע לעבר השיחים הגדולים שמולך..
    אתם רצים לשם נכנסים לתוך השיחים וממשיכים מבלי ליראות דבר, לפתע אתה נופל אל תוך מדרון.. אתה צועק אל טריקו!
    הוא מיד משתמש במהירות ורץ לעזור לך הוא מנסה למשוך אותך בחזרה למעלה אך אתה כבד לו מידי והוא נגרר אחריך למטה..
    אתה נעצרים ואתה מחליט להסתכל במפה ולראות היכן אתם נמצאים! אתה מסתכל על הנוף ורואה נוף מדברי ויבש מלע בחול וסלעים..
    לפתע את מבחין במפה במיקום שבוא אתה נמצע ואתה מבין שהגעת לדרך נווה המדבר (דרך 002)
    אתה ממשיך לך בדרך ולפתע רואה טורקול הוא נראה חזק ובריא מאוד אך יותר מהכל עצבני, כנראה שפלשת לו לטריטוריה..
    ולפתע הוא נכנס לתוך השריון שלו מנזק לאוויר וטס לעברך עם "סחרור מהיר"!
    מה תעשה?

ניב:
    אתה עוזר לה לקום ואומר תוך כדי שאתה מסמיק "מצטער, לא שמתי לב!", היא מכייחת עליך ואומרת "לא נורא זה קורה.."
    לאחר מכן היא שואלת "אף פעם לא ראיתי אותך בעיר סטון וויל, מה אתה עושה פה?" אתה מסביר לה ואומר שהתחלת במסע ושאתה אתה תתמודד פה נגד מאמן המכון..
    היא מסתכלת עליך מופתעת ואומרת "היי הדוד שלי הוא מאמן המכון!" אולי אקח אותך להכיר אותו?
    איך תגיב? מה תעשה?

לי:
    אתה זורק את הפוקדור שפוגע ישירות בראשו של ארון, הפוקדור נפתח ושואב לתוכו את ארון!
    הוא נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד..ימין.. שמאל.. שוב ימין.. שוב שמאל.. אתה כבר לא עומד בלחץ, "העם זה יהיה הפוקימון הראשון שאתפוס?" אתה חושב לעצמך בהתרגשות!
    לפתע הפוקדור נעצר, אך רגע ארון עדיין בפנים!
    ברכותיי, תפסת ארון
    מה תעשה? איך תגיב?

.

15. משתמש סופר ספאמר

אדם:

יגאל:
    ג'יודוד מכין אגרוף ממוקד, הוא בא לשלוח אותו אל עבר הרצפה, אך לפתע מתחתיו מגיח צ'ימצ'אר ותוקף בשריטות שפוגעות היישר בפניו!
    לאחר מכן צ'ימצ'אר מזנק למעלה ותוקף בלהביור, אך ג'יודוד מוכן לזה ותוקף בזריקת האבנים.
    שני הפוקימונים פוגעים אחד בשני, לפתע צ'ימצ'אר יוצא בגלגל להבה ומסתובב סביב ג'יודוד..
    מה תעשה?

מארק:
    אתם מסתובבים שם באזור ומחפשים אחר פוקימון אש, מסביבכם עוברים הרבה פוקימונים אחרים..
    אתה מבציר בטוטודייל לא לעשות משהוא שירגיז אותם ולהתמקד בחיפוש פוקימון אש!
    "טוטודייל" הוא אומר, מהנהן ראשו ומחייך עליך.
    לפתע אתם רואים שם בין שני סלעים נאמלוהוא ישן..
    מה תעשה?

אני אומר לג'יודוד לתקוף את גלגל הלהבה באגרוף ממוקד ואחר כך תתקוף את צ'ימצ'אר בגילגול

עמוד 23 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1321222324253373 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •