סם:
טורקול לא מתרשם.. הוא משתמש בהגנה ויוצר בועה סביבו שחוסמת את קליע הזרעים, וכך גם נותן לטריקו להתעייף!
עם הזמן טריקו נעשה פחות מהיר וקליע הזרעים נחלש קצת, טורקול מפסיק את ההגנה ושולח להביור שפוגע היישר בטריקו ומפיל אותו ארצה.
מה תעשה?
אדם:
"שום סיכוי שאני נותן לך להתחמק!" אומר ברוק עם חיוך מלא בטחון על פניו, הוא מורה לגרבלר להגביר מהירות בכל הכוח וכך גברלר עושה..
גרבלר טס אל אוניקס שכמעט מצליח להתחמק עם חפירה אך גרבלר מספיק ופוגע בוא ישירות!
"מעולה גרבלר, קדימה בוא נסיים את זה!" הוא אומר "קפוץ אל ראשו של אוניקס ופגע בוא עם אגרוף ממוקד" הוא צועק.
מה תעשה?
יגאל:
אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה רואה את העיר סטון-וויל!
"סוף-סוף" אתה חושב לעצמך, מרגיש הקלה.. אתה רץ לשם במהירות ומולך אתה רואה מצד אחד את מרכז הפוקימונים ומהצד השני את מכון העיר..
מה תעשה?
ניב:
"אוקיי איך שתרצה, אני רק הזהרתי אותך!" היא אומרת במבט מבועס.. לפתע האחות ג'וי חוזרת עם הפוקימונים שלך.
אתה מודה לה ויוצא לזירה שמאחור, אתה רואה שם את ניב מחכה לך עם הצ'ימצ'אר שלו..
"שמעתי מהצד שקוראים לך ניב, שם יפה.. לא שיעזור לך לנצח!" הוא אומר בשחצנות.
אתה מסתכל על הפוקדור של סנדקוויל ואומר לעצמך בשקט "קדימה בוא נראה לו!" ומוציא אותו החוצה!
הוא אומר לך "אני יתן לך את הכבוד להתחיל, קדימה.."
מה תעשה?
לי:
אתה רץ יחד עם כולם ולפתע רואה התקהלות גדולה, "אני חייב ליראות מה מתרחש!" אתה אומר לעצמך בסקרנות רבה!
אתה נדחף קצת ושם אתה רואה אדם לבוש מהודר בעל שיער שחור וגלימה
אתה שואל מישהוא שנמצא לפניך ואתה שואל אותו מי האדם העומד במרכז, הוא מסתכל עליך במבט מוזר ואומר "תגיד אתה רציני? זה דוהיני הקוסם הגדול במחוז!"
לפתע דוהיני הקוסם צועק "מי שיעז ליהלחם נגדי יוכל לקבל את אחד הפוקימונים שלי!" תוכלו להליחם נגד:
![]()
מה תעשה? איך תגיב?
מארק:
טיילו צולל אל מתחת להתקפת הגחלת ותוקף באס אווירי, טיילו מתקרב במהירות רבה לנאמל ולפתע נאמל מחייך!
אתה לא מבין מה קורה והוא מחכה בעמידה יציבה לטיילו, טיילו פוגע בוא ישירות והוא נפגע אך אז הוא מנצל את הקרבה שלהם ותוקף בהפלה חזקה..
טיילו נזרק בעצמה לרצפה, הוא מתקשה לקום אך בסוף מצליח!
אתה מסתכל אל נאמל שדוהר לעבר טיילו עם עוד מתקפת הפלה..
מה תעשה?
Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them
דיפ:
בפעם שעברה עם הגל הלם אתה צודק, אבל עכשיו לו... מה רצית שיקרה? הוא תקף אותך עם להביור כשהוא נמצא באוויר!
מה רצית שזה יחזור עליו?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
פרסיאן ממהר להשתמש שוב בנזב ברזל והפעם מכה איתו באדמה, זה יוצר סדקים בקרקע שמפריעים ומקשים אל צ'ימצ'אר לחפור!
"לעזזל!" אומר פול בכעס.. "צ'ימצ'אר עזוב את זה זה לא ילך רוץ עליו הכי מהר שאתה יכול!" הוא אומר ומחייך!
"מה לעזזל הוא מתכנן?!.." אתה חושב לעצמך.
מה תעשה?
סם:
וואייי אחי מה נסגר איתך? מה ניראה לך שאני ידפוק אותך על ימין ועל שמאל.. מכל דבר שניראה לך קצת מאיים אתה בורח.. לאן זה יתקדם?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טורקול יורה לעברך גחלת חלשה, הוא רוצה שתשאר להתמודד איתו בקרב.. הוא מנסה להגיד לך שעם אתה מתחיל קרב אז תשאר עד הסוף!
מה תעשה?
אדם:
אוניקס להשתמש בחניקה, הוא תופס את גרבלר ואוחז בוא חזק ממש כמה ס"מ ליפני ראשו.. וידיו הקצרות של גרבלר לא מצליחות לפוגע במטרה!
החניקה לא משפיעה ממש על גרבלר אך הוא לא מצליח להשתחרר.. לפתע אוניקס משליח אותו בחזקה על הקרעקע!
גרבלר קם בזריזות וכמעט יוצא לגלגול, אך לפתע אוניקס משתמש במפולת סלעים וחובט היישר בסלע גדול שעמד ליד גרבלר.
הסלעים מתגלגלים ונופלים על גרבלר ויוצרים ערימה גדולה שמכסה אותו,
"גרבלר לא מסוגל להילחם, המנצח הוא אוניקס!" אומר השופט, חיוך גדול נפרס על פניו של אוניקס .. הוא רוקע ברצפה ושואג!
"יפה מאוד קרב מעולה זה היה.. אבל אל תספיד אותי עדיין!" אומר ברוק ומוציא את ג'יודוד!
מה תעשה?
יגאל:
אתה פונה אל מרכז הפוקימונים, לאחר שאתה מגיע אתה מזדרז והולך אל האחות ג'וי לאחר מגכן היא חוזרת ואומרת:
"תשמע הפוקימונים שלך בסדר גמור, אך ג'יודוד נראה טשוש מאוד.. והוא יצטרך להישאר פה הלילה!"
מה תעשה?
ניב:
לא הבנתי את התגובה שלך.. בכלל!
- - - - - - - - - - - - - - -
אחכה שתסביר לי בפרטי ורק אז אעדכן..
לי:
אתה רץ יחד עם כולם ולפתע רואה התקהלות גדולה, "אני חייב ליראות מה מתרחש!" אתה אומר לעצמך בסקרנות רבה!
אתה נדחף קצת ושם אתה רואה אדם לבוש מהודר בעל שיער שחור וגלימה
אתה שואל מישהוא שנמצא לפניך ואתה שואל אותו מי האדם העומד במרכז, הוא מסתכל עליך במבט מוזר ואומר "תגיד אתה רציני? זה דוהיני הקוסם הגדול במחוז!"
לפתע דוהיני הקוסם צועק "מי שיעז ליהלחם נגדי יוכל לקבל את אחד הפוקימונים שלי!" תוכלו להליחם נגד:
![]()
מה תעשה? איך תגיב?
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להודיני"אני מזמין אותך לקרב"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי:
אתה מתפרץ אל הזירה מן הקהל ומאתגר את דוהיני לקרב, דוהיני "פורס את הגלימה שלו ושואל "את מי מהפוקימונים שלי תרצה לאתגר?" הוא שואל בחיוך!
איך תגיב?
יגאל:
אתה מגיע למכון העיר סטון וויל, פותח את הדלת ומחפש את מנהיג המכון.. יש שם חושך מוחלט ולפתע האורות נדלקים ומסנוורים אותך קצת!
לפתע אתה שומע מישהוא קורא לך "הגעת לאתגר אותי על תאג המכון?" ושם אתה רואה את ברוק.
אתה עונה לו שכן בחיוך והוא שואל אותך "באיזה פוקימונים תשתמש?"
איך תגיב?
מארק:
נוצת לבה? באמת? כאילו נוצה יעני של ציפור?
- - - - - - - - - - - - - - - -
טיילו שולף את הטפרים שלו ומתקדם לעבר נאמל בהטלה ססמית, הוא תופס את נאמל ומנסה להרים אותו לאוויר אך לא מצליח... נאמל גדול מידי ביחס לטיילו וטיילו לא מצליח להרים אותו לגובה גדול.
נאמל נלחם קצת בטיילו ומשתחרר מהאחיזה שלו, טיילו לא מוותר.. הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי, נאמל שולח מתקפת גחלת שפוגעת בטיילו ישירות!
טיילו נופל ארצה, נראה שהוא לא מסוגל עוד להילחם..
אך לנאמל זה לא מספיק, הוא מחייך ורוקע ברגליו נהנה להלחם בך!
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)