Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [

מארק:
    איזה רשע אתה! הוא ישן XDD ועוד משהוא אחי, שוב זה לא כמו המשחק גם עם הוא מובס אתה יכול לתפוס אותו זה לא שהוא יעלם כמו במשחקים..
    - - - - - - - - - - - - - -
    טיילו יוצא מן הפוקדור, הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי.. הוא מכוון אל גבו הבולט של נאמל!
    הוא פוגע בוא ישירות והדבר הזה מבהיל את נמל שעדיין רדום והוא תוקף ב"התפרצות לבה" (lava flame) שיוצאת היישר מגבו!
    טיילור נפגע אך הוא לא מוותר.. הוא עומד איתן נגד נאמל שעכשיו תוקף בגחלת!
    מה תעשה?
    טוב, זה יהיה יותר קל
    וד"א המתקפה היא Lava PLUME = נוצת לבה, אבל לא משנה
    ---
    "טיילו, אני סומך על המהירות שלך כדי שתצליח להתחמק מההתקפה - ותשתמש באס אווירי!

2. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    יגאל:
    ג'יודוד מצליח להתגבר על הכאבים מהגחלת ותוקף באגרוף ממוקד שפוגע היישר בבטנו של צ'ימצ'אר!
    צ'ימצ'אר עף אל הקרקע וג'יודוד יוצא במתקפת גלגול כדי לסיים את הקרב, צ'ימצ'אר מתקשה לקום.. האגרוף הממוקד פגע בוא חזק.
    לפתע ניב צועק לצ'ימצ'אר מרחוק "קדימה צ'ימצ'אר קום כבר, שלא תעז להפסיד!" צ'ימצ'אר קם במהירות כוח רב יוצא מימנו הוא קופץ הצידה ומתחמק מהגלגול..
    צ'ימצ'אר רץ במהירות אל ג'יודוד ותוקף בשריטות חזקות ללא רחמים ואז תוקף בלהביור!
    ג'יודוד נופל על הרצפה, הוא לא מסוגל להילחם עוד.. הפסדת בקרב.
    ניב אומר לך "אמרתי לך שאתה חלש, קדימה צ'ימצ'אר בוא נסתלק מפה!" הוא אומר לך והולך לדרכו..
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:

אוניקס ממהר לרקוע ברצפה ושוב משתמש ברעידת אדמה ושברים והסדקים בזירה גורמים לג'יודוד לקפוץ באוויר.. לפתע אוניקס משתמש בזנב ברזל!
    זנב הברזל פוגע בגרבלר ישירות, וגרבלר כמעט עף מן הזירה, ברוק פוקד על גרבלר להשתמש בגלגול שוב אך הפעם ישירות אל אוניקס..
    מה תעשה?

ניב:
    "חהחהחה.. אתה כל-כך בטוח בעצמך!" הוא אומר עם חיוך על פניו.. "אין בעיה, אחריי שתרפא את הפוקימונים פגוש אותי בזירה מאחורי המרכז!"
    אתה מסתכל עליו במבט רציני "ואומר לו אין שום בעיה!", לפתע מולי מתערבת ואומרת בדאגה "לא כדאי לך להלחם בוא, הוא היה במכון והביס את הסטיליקס של ברוק בלי בעיות!"
    איך תגיב? מה תעשה?

סם:
    טורקול שומע את דבריך ולפתע הוא נעצר.. הוא מסתובב עליך ומזמין אותך לקרב, הוא רוצה שתוכיח שאתה חזק עם אתה רוצה לאמן אותו!
    מה תעשה?
    ניראלי יש לו פוקימון אש גם לי יש את סינדיקוויל החזק שלי אני אומר לה במבט רציני

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סם:
    טורקול לא מתרשם.. הוא משתמש בהגנה ויוצר בועה סביבו שחוסמת את קליע הזרעים, וכך גם נותן לטריקו להתעייף!
    עם הזמן טריקו נעשה פחות מהיר וקליע הזרעים נחלש קצת, טורקול מפסיק את ההגנה ושולח להביור שפוגע היישר בטריקו ומפיל אותו ארצה.
    מה תעשה?

אדם:
    "שום סיכוי שאני נותן לך להתחמק!" אומר ברוק עם חיוך מלא בטחון על פניו, הוא מורה לגרבלר להגביר מהירות בכל הכוח וכך גברלר עושה..
    גרבלר טס אל אוניקס שכמעט מצליח להתחמק עם חפירה אך גרבלר מספיק ופוגע בוא ישירות!
    "מעולה גרבלר, קדימה בוא נסיים את זה!" הוא אומר "קפוץ אל ראשו של אוניקס ופגע בוא עם אגרוף ממוקד" הוא צועק.
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה רואה את העיר סטון-וויל!
    "סוף-סוף" אתה חושב לעצמך, מרגיש הקלה.. אתה רץ לשם במהירות ומולך אתה רואה מצד אחד את מרכז הפוקימונים ומהצד השני את מכון העיר..
    מה תעשה?

ניב:
    "אוקיי איך שתרצה, אני רק הזהרתי אותך!" היא אומרת במבט מבועס.. לפתע האחות ג'וי חוזרת עם הפוקימונים שלך.
    אתה מודה לה ויוצא לזירה שמאחור, אתה רואה שם את ניב מחכה לך עם הצ'ימצ'אר שלו..
    "שמעתי מהצד שקוראים לך ניב, שם יפה.. לא שיעזור לך לנצח!" הוא אומר בשחצנות.
    אתה מסתכל על הפוקדור של סנדקוויל ואומר לעצמך בשקט "קדימה בוא נראה לו!" ומוציא אותו החוצה!
    הוא אומר לך "אני יתן לך את הכבוד להתחיל, קדימה.."
    מה תעשה?

לי:
    אתה רץ יחד עם כולם ולפתע רואה התקהלות גדולה, "אני חייב ליראות מה מתרחש!" אתה אומר לעצמך בסקרנות רבה!
    אתה נדחף קצת ושם אתה רואה אדם לבוש מהודר בעל שיער שחור וגלימה
    אתה שואל מישהוא שנמצא לפניך ואתה שואל אותו מי האדם העומד במרכז, הוא מסתכל עליך במבט מוזר ואומר "תגיד אתה רציני? זה דוהיני הקוסם הגדול במחוז!"
    לפתע דוהיני הקוסם צועק "מי שיעז ליהלחם נגדי יוכל לקבל את אחד הפוקימונים שלי!" תוכלו להליחם נגד:

מה תעשה? איך תגיב?

מארק:
    טיילו צולל אל מתחת להתקפת הגחלת ותוקף באס אווירי, טיילו מתקרב במהירות רבה לנאמל ולפתע נאמל מחייך!
    אתה לא מבין מה קורה והוא מחכה בעמידה יציבה לטיילו, טיילו פוגע בוא ישירות והוא נפגע אך אז הוא מנצל את הקרבה שלהם ותוקף בהפלה חזקה..
    טיילו נזרק בעצמה לרצפה, הוא מתקשה לקום אך בסוף מצליח!
    אתה מסתכל אל נאמל שדוהר לעבר טיילו עם עוד מתקפת הפלה..
    מה תעשה?

.

4. משתמש סופר ספאמר
    סם:
    טורקול לא מתרשם.. הוא משתמש בהגנה ויוצר בועה סביבו שחוסמת את קליע הזרעים, וכך גם נותן לטריקו להתעייף!
    עם הזמן טריקו נעשה פחות מהיר וקליע הזרעים נחלש קצת, טורקול מפסיק את ההגנה ושולח להביור שפוגע היישר בטריקו ומפיל אותו ארצה.
    מה תעשה?

אדם:
    "שום סיכוי שאני נותן לך להתחמק!" אומר ברוק עם חיוך מלא בטחון על פניו, הוא מורה לגרבלר להגביר מהירות בכל הכוח וכך גברלר עושה..
    "מעולה גרבלר, קדימה בוא נסיים את זה!" הוא אומר "קפוץ אל ראשו של אוניקס ופגע בוא עם אגרוף ממוקד" הוא צועק.
    מה תעשה?

יגאל:
    "סוף-סוף" אתה חושב לעצמך, מרגיש הקלה.. אתה רץ לשם במהירות ומולך אתה רואה מצד אחד את מרכז הפוקימונים ומהצד השני את מכון העיר..
    מה תעשה?

ניב:
    "אוקיי איך שתרצה, אני רק הזהרתי אותך!" היא אומרת במבט מבועס.. לפתע האחות ג'וי חוזרת עם הפוקימונים שלך.
    אתה מסתכל על הפוקדור של סנדקוויל ואומר לעצמך בשקט "קדימה בוא נראה לו!" ומוציא אותו החוצה!
    מה תעשה?

לי:
    אתה רץ יחד עם כולם ולפתע רואה התקהלות גדולה, "אני חייב ליראות מה מתרחש!" אתה אומר לעצמך בסקרנות רבה!
    אתה שואל מישהוא שנמצא לפניך ואתה שואל אותו מי האדם העומד במרכז, הוא מסתכל עליך במבט מוזר ואומר "תגיד אתה רציני? זה דוהיני הקוסם הגדול במחוז!"
    לפתע דוהיני הקוסם צועק "מי שיעז ליהלחם נגדי יוכל לקבל את אחד הפוקימונים שלי!" תוכלו להליחם נגד:

מה תעשה? איך תגיב?

מארק:
    טיילו צולל אל מתחת להתקפת הגחלת ותוקף באס אווירי, טיילו מתקרב במהירות רבה לנאמל ולפתע נאמל מחייך!
    אתה לא מבין מה קורה והוא מחכה בעמידה יציבה לטיילו, טיילו פוגע בוא ישירות והוא נפגע אך אז הוא מנצל את הקרבה שלהם ותוקף בהפלה חזקה..
    מה תעשה?
    אני הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי ואחרי זה אני הולך למכון

5. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    סם:
    מה תעשה?

אדם:
    מה תעשה?

יגאל:
    מה תעשה?

ניב:
    מה תעשה?

לי:

מה תעשה? איך תגיב?

מארק:
    מה תעשה?
    טוב בוא נתחיל את הקרב

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    מה תעשה?
    "אוניקס מהר תשתמש בחניקה כדי לתפוס את גרבלר ואז תעיף אותו לריצפה ותשתמש במפולת סלעים!"

7. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    דיפ:
    פרסיאן מחייך עליך מהנהן בראשו, הוא מזנק למעלה ושולח זנב ברזל, אתה וניב מסתכלים נדהמים מזנב הברזל הזה!
    הוא פשוט פיצל את הלהביור לשתיים כאילו היה חמאה, פרסיאן נראה טשוש, זנב הברזל הוציא מימנו הרבה כוח..
    ניב מחייך ואומר "זה נגמר, סיים את צ'ימצ'אר עם המהלך המיוחר שלנו!" ואז צ'ימצ'אר צולל אל תוך האדמה עם חפירה.
    מה תעשה?

ולא קרה לו כלום עם הזנב ברזל שלי? אחי , אתה מפספס את העיקר פה. פעם שעברה תקפתי עם גל הלם ולא התייחסת בכלל ועכשיו זה שלא קרה לו כלום..
    -------------------------------
    "פריסאן , בבקשה , נסה להתאושש! תחבוט עם זנב ברזל על האדמה לידך כדי לנסות לעצור את החפירה!"

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

8. משתמש מנוסה
    סם:
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]

"אוקי טריקו זה מספיק" אומר לו ואחר כך ארים אותו מהרצפה "טורקול אתה מאוד חזק,אנחנו רק התחלנו את המסע שלנו,אני מצטער אבל בשביל לתפוס אותך אנחנו נצטרך להתאמן,עד לזמן הזה,להת' מקווה שניפגש שוב" אומר ואנופף לו לשלום בזמן שאני לוקח תא טריוק בידיי בחזרה למרכז הפוקימונים הקרוב

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    דיפ:
    בפעם שעברה עם הגל הלם אתה צודק, אבל עכשיו לו... מה רצית שיקרה? הוא תקף אותך עם להביור כשהוא נמצא באוויר!
    מה רצית שזה יחזור עליו?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרסיאן ממהר להשתמש שוב בנזב ברזל והפעם מכה איתו באדמה, זה יוצר סדקים בקרקע שמפריעים ומקשים אל צ'ימצ'אר לחפור!
    "לעזזל!" אומר פול בכעס.. "צ'ימצ'אר עזוב את זה זה לא ילך רוץ עליו הכי מהר שאתה יכול!" הוא אומר ומחייך!
    "מה לעזזל הוא מתכנן?!.." אתה חושב לעצמך.
    מה תעשה?

סם:
    וואייי אחי מה נסגר איתך? מה ניראה לך שאני ידפוק אותך על ימין ועל שמאל.. מכל דבר שניראה לך קצת מאיים אתה בורח.. לאן זה יתקדם?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טורקול יורה לעברך גחלת חלשה, הוא רוצה שתשאר להתמודד איתו בקרב.. הוא מנסה להגיד לך שעם אתה מתחיל קרב אז תשאר עד הסוף!
    מה תעשה?

אדם:
    אוניקס להשתמש בחניקה, הוא תופס את גרבלר ואוחז בוא חזק ממש כמה ס"מ ליפני ראשו.. וידיו הקצרות של גרבלר לא מצליחות לפוגע במטרה!
    החניקה לא משפיעה ממש על גרבלר אך הוא לא מצליח להשתחרר.. לפתע אוניקס משליח אותו בחזקה על הקרעקע!
    גרבלר קם בזריזות וכמעט יוצא לגלגול, אך לפתע אוניקס משתמש במפולת סלעים וחובט היישר בסלע גדול שעמד ליד גרבלר.
    הסלעים מתגלגלים ונופלים על גרבלר ויוצרים ערימה גדולה שמכסה אותו,
    "גרבלר לא מסוגל להילחם, המנצח הוא אוניקס!" אומר השופט, חיוך גדול נפרס על פניו של אוניקס .. הוא רוקע ברצפה ושואג!
    "יפה מאוד קרב מעולה זה היה.. אבל אל תספיד אותי עדיין!" אומר ברוק ומוציא את ג'יודוד!
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה פונה אל מרכז הפוקימונים, לאחר שאתה מגיע אתה מזדרז והולך אל האחות ג'וי לאחר מגכן היא חוזרת ואומרת:
    "תשמע הפוקימונים שלך בסדר גמור, אך ג'יודוד נראה טשוש מאוד.. והוא יצטרך להישאר פה הלילה!"
    מה תעשה?

ניב:
    לא הבנתי את התגובה שלך.. בכלל!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אחכה שתסביר לי בפרטי ורק אז אעדכן..

.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:

מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR][/QUOTE]
    אני אומר להודיני"אני מזמין אותך לקרב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    דיפ:
    בפעם שעברה עם הגל הלם אתה צודק, אבל עכשיו לו... מה רצית שיקרה? הוא תקף אותך עם להביור כשהוא נמצא באוויר!
    מה רצית שזה יחזור עליו?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרסיאן ממהר להשתמש שוב בנזב ברזל והפעם מכה איתו באדמה, זה יוצר סדקים בקרקע שמפריעים ומקשים אל צ'ימצ'אר לחפור!
    "לעזזל!" אומר פול בכעס.. "צ'ימצ'אר עזוב את זה זה לא ילך רוץ עליו הכי מהר שאתה יכול!" הוא אומר ומחייך!
    "מה לעזזל הוא מתכנן?!.." אתה חושב לעצמך.
    מה תעשה?

סם:
    וואייי אחי מה נסגר איתך? מה ניראה לך שאני ידפוק אותך על ימין ועל שמאל.. מכל דבר שניראה לך קצת מאיים אתה בורח.. לאן זה יתקדם?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טורקול יורה לעברך גחלת חלשה, הוא רוצה שתשאר להתמודד איתו בקרב.. הוא מנסה להגיד לך שעם אתה מתחיל קרב אז תשאר עד הסוף!
    מה תעשה?

אדם:
    אוניקס להשתמש בחניקה, הוא תופס את גרבלר ואוחז בוא חזק ממש כמה ס"מ ליפני ראשו.. וידיו הקצרות של גרבלר לא מצליחות לפוגע במטרה!
    החניקה לא משפיעה ממש על גרבלר אך הוא לא מצליח להשתחרר.. לפתע אוניקס משליח אותו בחזקה על הקרעקע!
    גרבלר קם בזריזות וכמעט יוצא לגלגול, אך לפתע אוניקס משתמש במפולת סלעים וחובט היישר בסלע גדול שעמד ליד גרבלר.
    "גרבלר לא מסוגל להילחם, המנצח הוא אוניקס!" אומר השופט, חיוך גדול נפרס על פניו של אוניקס .. הוא רוקע ברצפה ושואג!
    "יפה מאוד קרב מעולה זה היה.. אבל אל תספיד אותי עדיין!" אומר ברוק ומוציא את ג'יודוד!
    מה תעשה?

יגאל:
    אתה פונה אל מרכז הפוקימונים, לאחר שאתה מגיע אתה מזדרז והולך אל האחות ג'וי לאחר מגכן היא חוזרת ואומרת:
    "תשמע הפוקימונים שלך בסדר גמור, אך ג'יודוד נראה טשוש מאוד.. והוא יצטרך להישאר פה הלילה!"
    מה תעשה?

ניב:
    לא הבנתי את התגובה שלך.. בכלל!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אחכה שתסביר לי בפרטי ורק אז אעדכן..
    אני אומר לה בסדר והולך למכון שבעיר

12. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    מה תעשה?
    "הוא לא רק חזק, הוא גם חכם!" אני אומר לעצמי.
    "טיילו, טוס אילו ותשתמש בהטלה ססמית! לאחר מכן תמשיך באס אווירי!"

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    מה תעשה?

..
    'גיודוד אה,זה הולך להיות קרב מעולה!' אחשוב
    "אוניקס תחזור!,עשית עבודה מעולה חבר עכשיו תנוח"
    'בוא נראה איך סודוודו יכול להלחם' אומר בשמחה
    אני אזרוק את הפוכדור לאוויר ויצעק:"קדימה סודוודו צא החוצה!" ואחייך
    "סודוודו תשתמש בזרוע פטיש קדימה!" ואצביע על ג'יודוד

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    אתה מתפרץ אל הזירה מן הקהל ומאתגר את דוהיני לקרב, דוהיני "פורס את הגלימה שלו ושואל "את מי מהפוקימונים שלי תרצה לאתגר?" הוא שואל בחיוך!
    איך תגיב?

יגאל:
    אתה מגיע למכון העיר סטון וויל, פותח את הדלת ומחפש את מנהיג המכון.. יש שם חושך מוחלט ולפתע האורות נדלקים ומסנוורים אותך קצת!
    לפתע אתה שומע מישהוא קורא לך "הגעת לאתגר אותי על תאג המכון?" ושם אתה רואה את ברוק
    .
    אתה עונה לו שכן בחיוך והוא שואל אותך "באיזה פוקימונים תשתמש?"
    איך תגיב?

מארק:
    נוצת לבה? באמת? כאילו נוצה יעני של ציפור?
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    טיילו שולף את הטפרים שלו ומתקדם לעבר נאמל בהטלה ססמית, הוא תופס את נאמל ומנסה להרים אותו לאוויר אך לא מצליח... נאמל גדול מידי ביחס לטיילו וטיילו לא מצליח להרים אותו לגובה גדול.
    נאמל נלחם קצת בטיילו ומשתחרר מהאחיזה שלו, טיילו לא מוותר.. הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי, נאמל שולח מתקפת גחלת שפוגעת בטיילו ישירות!
    טיילו נופל ארצה, נראה שהוא לא מסוגל עוד להילחם..
    אך לנאמל זה לא מספיק, הוא מחייך ורוקע ברגליו נהנה להלחם בך!
    מה תעשה?

.

15. משתמש סופר ספאמר
    לי:
    אתה מתפרץ אל הזירה מן הקהל ומאתגר את דוהיני לקרב, דוהיני "פורס את הגלימה שלו ושואל "את מי מהפוקימונים שלי תרצה לאתגר?" הוא שואל בחיוך!
    איך תגיב?

יגאל:
    אתה מגיע למכון העיר סטון וויל, פותח את הדלת ומחפש את מנהיג המכון.. יש שם חושך מוחלט ולפתע האורות נדלקים ומסנוורים אותך קצת!
    לפתע אתה שומע מישהוא קורא לך "הגעת לאתגר אותי על תאג המכון?" ושם אתה רואה את ברוק
    .
    אתה עונה לו שכן בחיוך והוא שואל אותך "באיזה פוקימונים תשתמש?"
    איך תגיב?

מארק:
    נוצת לבה? באמת? כאילו נוצה יעני של ציפור?
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    טיילו שולף את הטפרים שלו ומתקדם לעבר נאמל בהטלה ססמית, הוא תופס את נאמל ומנסה להרים אותו לאוויר אך לא מצליח... נאמל גדול מידי ביחס לטיילו וטיילו לא מצליח להרים אותו לגובה גדול.
    נאמל נלחם קצת בטיילו ומשתחרר מהאחיזה שלו, טיילו לא מוותר.. הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי, נאמל שולח מתקפת גחלת שפוגעת בטיילו ישירות!
    טיילו נופל ארצה, נראה שהוא לא מסוגל עוד להילחם..
    אך לנאמל זה לא מספיק, הוא מחייך ורוקע ברגליו נהנה להלחם בך!
    מה תעשה?
    אני אומר לו שאני משתמש בצ'רמנדר

עמוד 25 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •